SCHANDE!

Screenshot_180

Federica Mogherini in Iran: een schande voor alle vrouwenactivisten in Iran die strijden voor vrijheid. Mogherini staat aan de kant van de onderdrukking!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Dhimmitude, EUSSR, Iran, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Links fascisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op SCHANDE!

 1. Wolf zegt:

  Ingraven dat wijf en stenigen!!! Typisch een vies linkse Judith Sargentini kop als angstige braaf slaaf op de foto voor haar meesters. Schandalig!!!

  Geliked door 5 people

 2. T.Troubadour zegt:

  Ik had niets anders verwacht van deze anti-semiet en ex communist

  Geliked door 5 people

  • hendrikush zegt:

   Ze is afgestudeerd op een scriptie over de relatie tussen religie en politiek binnen de islam. Dat zegt alles over de wetenschappelijke in houd van het “vak” politieke wetenschappen.

   Geliked door 4 people

 3. Jean zegt:

  Zou er nog een smeriger wijf bestaan dan dat Italiaans monster?
  Ja, in Duitsland loopt nog een gevaarlijker monster rond.
  Al zouden beide monsters samen in een gesloten kooi in een of andere dierentuin zitten dan zou ik nooit naar die monsters gaan kijken.
  Hoe is het toch mogelijk dat dergelijke monsters getolereerd blijven en ongestoord hun vernietigingswerk mogen verderzetten? Wie verdiend daar aan??? Uiteraard de groene en rode rotzooi in onze samenleving, dus zullen we de strijd tegen die groene & rode rotzooi moeten opvoeren tot ze OVERAL verdreven en uitgeschakeld zijn zodat onze westerse normen en waarden weer kunnen leven.
  Laten we beginnen met die EU misdaadinstelling want daar zijn alle kiemen gekweekt.

  Geliked door 5 people

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ze is een afstotelijk, weerzinwekkend, krankzinnig creatuur, in alle opzichten; daarover hoeven we inmiddels niet meer in discussie. Maar met dit gekronkel is ze immers niet uniek: Driekwart van de feministen denkt en handelt inmiddels zoals zij en wie dat bekritiseert, kan, in plaats van een steekhoudend antwoord, hooguit de sneer meekrijgen, dat-ie islamofoob is -zoals bv. Meulenbeltje op haar blog al deed, tenminste, toen daar nog gereageerd kon worden. (Geen idee, hoe dat er nú voorstaat.)
  Op de lijst zetten voor neurenberg 2.0 en verder geen aandacht aan geven, dat lijkt mij het beste.

  Geliked door 6 people

  • koddebeier zegt:

   Maar dan moet die lijst wel zo snel mogelijk uitgevoerd worden !

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Meisje Theresa, de Dag des Oordeels laten we deze figuren (de vrouwen) veroordelen door vrouwen, zo alleen weet ik zeker dat schepsels die de weg voorbereiders zijn van Dantes Inferno hun lot bezegeld zal zijn.
   Tistochwat en jij bijvoorbeeld als rechter jury en beul zo ik hoef me geen zorgen te maken dat er mededogen in het hele gebeuren de kop zou (kunnen) opsteken.
   Vrij van ironie hé 😉

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 6 augustus 2017 om 15:13

    Welk een verrukkelijke taak zou dat zijn, heer Trucker.
    Nee, ik zou totaal maar dan ook echt TOTAAL geen mededogen hebben met deze vuile beesten. Ze hebben hun straf meer dan verdiend.

    Maar men moet mij niet vragen om bijv. een pimpelmeesje kwaad te doen. Dat zou ik nog niet doen voor een miljard euro omdat ik met zo’n misdaad onmogelijk verder zou kunnen leven. Zelfs niet met een miljard.

    Kijk, en zo’n zacht eitje als ik, dat een groot hart heeft voor dieren, wordt nu betiteld als een wrede, harteloze ‘nazi’.

    Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Tistochwat,….precies goed gezegd, Sister!! 🙂

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Tistochwat zegt 6 augustus 2017 om 16:03

    “…totaal maar dan ook echt TOTAAL geen mededogen hebben…”

    dat weet ik!

    “…Maar men moet mij niet vragen om bijv. een pimpelmeesje kwaad te doen. Dat zou ik nog niet doen voor een miljard euro omdat ik met zo’n misdaad onmogelijk verder zou kunnen leven. Zelfs niet met een miljard….”

    ik weet ook hier wat je bedoeld en twijfel zelfs nog niet over één letter in je gehele comment.

    dat je het stempel nazi meekrijgt onderscheid je je van de schapen en de lemmingen, zij projecteren hun angst(en) op de mensen die denken en verbanden leggen, hun onvermogen om te zien zetten ze om in blinde haat tegen “ons”.

    Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Als ze zouden eisen dat ze in haar blote reet moet verschijnen, dan had ze dat ook gedaan.
  Alles om de mossels maar te slijmen.

  Geliked door 2 people

 6. Had iemand dan wat anders verwacht dan het gekruip, geflikflooi en intriges van de ongekozen EU elite voor de islam?

  Geliked door 4 people

  • Marlies zegt:

   Nee, het is verwacht gedrag. Toch geeft het mij op z’n minst een hulpeloos gevoel zo’n smerige Judas die mij als Nederlandse op een dergelijke slaafse wijze denkt te kunnen vertegenwoordigen in het hol van Satan. Neurenberg 2.0? Liever NU een permanente afrekening.

   Geliked door 4 people

 7. ReneKampers zegt:

  Op de achtergrond staan die ons allemaal uit te lachen . Ziedet het is maar een vrouw ,ge kunt er mee doen wat je wilt ., als je zegt wees braaf en bedek je hoofd dan doet ze dat onmiddellijk
  Mogherini of niet

  Geliked door 6 people

  • Golden Girl zegt:

   heer Rene, ze staan al te likkebaarden om haar de onreine vrouw met zijn allen eens goed te nemen, die linkse man op de foto en die ene met de witte handdoek om zijn kop hebben er wel trek in, sturen we Merkel er ook heen , die is toch ook zo gek op moslim mannen?

   Geliked door 1 persoon

 8. Steven zegt:

  Die hele asiel en nepvluchtelingenwaanzin lijkt wel een sprookjesboek verhaal.
  Als je al die dingen leest waan je je echt in een stripverhaal of een enge droom…

  Het is gewoon niet te bevatten dat mensen zo DEBIEL kunnen zijn en zichzelf aan het uitroeien zijn….maar ja…ik zal wel niet de enige wezen die aan het plan tot zelfvernietiging geen touw meer kan vastknopen.

  Geliked door 4 people

  • Jean zegt:

   Steven, voor de postjes en de poen geven ze zelfs judas een zoen en zeker die huichelaarstroep in dat EU gedrocht, die verkwanselen daarbij liefst heel Europa. Die lafaards horen gezamenlijk op een brandstapel gesmeten te worden.
   Tistochwat zou zelfs geen pimpelmeesje doden voor een miljard euro????? Gelukkig begrijpen we zijn bedoeling maar voor een miljard …….. daar kun je heel veel mee doen zoals sukkelaars helpen en lafaards vernietigen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Jean 6 augustus 2017 om 17:06

    Heer Jean, Tistochwat is geen ‘hij’, hoor, en ook geen ‘het’.
    En nee, ik zou zo’n vogeltje écht niets aan kunnen doen; nog niet voor al het geld ter wereld! Ik zweer het! Ik zou dan niet meer met mezelf kunnen leven. Ik wil best en heel graag een miljard hebben voor de doelen die u noemt, maar NIET door een diertje kwaad te doen.

    Like

  • Marian zegt:

   Nee Steven, jij beslist niet alleen. Ik verbaas mij al heel lang over en snap niet dat ze de nodige maatregelen niet treffen. Als ik hier iets over zeg, wordt ik vierkant uitgelachen door kennissen. Toch zal ik andere altijd blijven waarschuwen.

   Like

 9. erik crombez zegt:

  Symptomatisch voor de EU -top . Wereldvreemd ,oikofobisch en arrogant . “Onze ” niet gekozen bestuurders .En dan stellen ze zich de vraag waarom de mensen zich afkeren van “dit ” Europa !!

  Geliked door 2 people

 10. N.E. Derlander zegt:

  En hoeveel dragen wij maandelijks af voor dat riant ruifetende EU mokkel, die ons schaamteloos te schande zet, en de Iraanse vrouwen die vechten voor gelijkwaardigheid tussen man en vrouw, laat vallen als een baksteen?

  Geliked door 4 people

  • Jean zegt:

   N.E., voor geld doet dat EU zootje alles zelfs de reet likken van een baviaan…en zeker die Italiaanse griezel, die is nog te stom om toiletten te poetsen in de metro want voor die mensen is er respect iets wat onbestaande is voor dat Italiaans monster.

   Like

 11. Trucker zegt:

  Wat kan ik daar voor zinnigs over zeggen zonder brutaal uit men bek te klinken of iets in die strekking… zucht euh goed doe een poging.
  Dit foorwijf is een geestesgenote van Merkel Angela, beide hebben veel gemeen : vrouw, (oud) communist, dwepen met de meest misdadige ideologie (ooit) islam, denken in functie van hun persoonlijke levenssfeer (en nemen als gevolg daarvan) beslissingen die diametraal tegenover gesteld zijn aan het maatschappij model dat het Avondland kent én, én bovenal zijn ze beide airheads (in goed Nederlands leeghoofd maar het bekt nu éénmaal beter in het Engels) BRAINDEAD want ze zijn gelobotomiseerd.
  Mogherini Federica, een ongelooflijke mooie naam (ja kleine zwakheid van mij hé Italië ik hou van het land) maar het is de naam die gegeven werd aan een serpent die als een wraakgodin het Avondland wil versjacheren aan de islam(iet) onder het mom van “de politieke islam kan in Europa”…haar woorden.
  Die heks staat daar tussen de islamieten met een vod op haar kop, als ik me niet vergis was zij ooit feministe maar net als alle feministas vergeten die waar het om draait en roepen “ik wil liever verkracht worden door een “refugee dan te stemmen op rechts”(*).
  Als vertegenwoordiger van de Joods-Christelijke beschaving ga je daar trots je waarden uitdragen maar niet als een …ja wat ? vrouwmens HET teken van ultieme onderdrukking etaleren.
  Doet mij denken aan de moslimbroeder Hussein Barack die in Saoedie Arabia boog als een knipmes (ziinj kop bijna tussen zijn knieën) voor dat islamieten gedoe.
  Ronald Reagan zou dat NOOIT gedaan hebben.
  Eén oplossing voor dat schepsel, heb ergens (in een ander topic) cryptisch naar verwezen hoe bepaalde problemen op te lossen was geloof ik context europa HQ brussel Juncker en zijn vazallen…

  (*) heb daar ergens een plaatje van gezien maar weet 123 niet meer waar

  Geliked door 3 people

  • Jean zegt:

   Trucker, het zou heel goed zijn eens een verzameling te maken van allen die hier liggen te parasiteren en ginder met een kopvod rondlopen, dat Italiaans loeder zal er veel naast zich zien staan…
   Die EU troep moet weg zo niet is Europa een verloren continent voor zover het al niet verloren is met de aanwezigheid van die massa achterlijke perverse gewelddadige barbaren ook wel islamieten genoemd.
   Nu dubbele nationaliteit verbieden dan besparen we al miljarden op jaarbasis want vreemdelingen hebben geen rechten op onze sociale voorzieningen, ze samen drijven in gesloten centra en asap terugsturen naar landen van herkomst is de enige positieve redding voor onze samenleving.

   Like

   • Trucker zegt:

    het is te laat Jean, wij (nuchter denkende mensen) zijn met te weinig zie de verkiezingsresultaten en je zal me (helaas) moeten gelijk geven. 😦

    Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Trucker,…de verkiezingsuitslag is gefraudeerd, geen twijfel mogelijk,…maar wat dan nog,…fuck die hele teringzooi in Den Haag, ze hebben zeker ook schijt aan jou, dus wie zijn zij dan,..reken erop dat je je leven zult moeten gaan geven, daar sturen ze ook op aan,..de grootste tegenstander is Den Haag, daarna de mossels.

    Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    En Trucker laat dat hele verhaal uit je hoofd, verkiezingen, politici,..dat is gewoon om ons dom te houden, een illusie,..stemrecht is vrijheid, dikke bullshit allemaal.

    Like

 12. Golden Girl zegt:

  ik zag gisteren een filmpje waar stel rotzakken een haai achter een speedboot sleepten, die stumper vloog elke keer in de lucht, is zo leuk een dier treiteren, ze zeiden ook nog hij zal nu wel dood zijn
  ik ken 2 dames waarvan 1 Duits en 1 Italiaans die ze eens achter een speedmoet moeten binden
  ik noem geen namen, maar daar heb ik dan geen medelijden mee

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Dan de uiterlijke kenmerken maar eens, voor een keertje: Eén gezet wijf in mantelpak met een bolbleke burgermanstronie en dode ógen en één wanstaltig lelijkmanskind met naar verhouding een té breed voorhoofd en dode háren. Die bedoel je toch, hè?

   Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   Dat soort afschuwelijke filmpjes snijdt mij door merg en been heen. Gelukkig heb ik het niet gezien. Dan gaat het mij door mijn gedachten spoken voor ik ga slapen en val heel akelig in slaap. Net zoals dat gedoe met mishandelde dieren op tv waarvoor men geld vraagt. Dan denk ik , de PVV wilde in 2012 en nu nog, daar resoluut in ieder geval in ons Nederland ,een einde aan maken door een dieren politie op te richten. Maar, de rottige vuile linkse dieren haters zijn allemaal tegen PVV ! Ze hebben de Dieren politie van Geert en Martin Graus totaal landelijk belachelijk gemaakt en de dieren lijden NOG!! Ook dat moet straks als de PVV mee gaat regeren , wat ZAL gebeuren, bovenaan de lijst komen te staan naar het streven van Tucht Orde en Netheid opdringen aan islamieten en hun links kruipende rotzakken van PvdA,Gr Links,SP,CU,Denk,Dom66,VVD,50+,CDA, en PvdDieren [nota bene tegen dierenpolitie]!!! .

   Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  Onder de guillotine met die trol en ook de rest van het EU zooitje !!

  Geliked door 1 persoon

 14. Asgard zegt:

  Onze omgebouwde transgender,..DE GROTE HOER!

  Geliked door 1 persoon

 15. Thoth zegt:

  En, het is ook een schande van de Westerse meiden, moslim knuffelaar. Ik vraag mij af wanneer deze tot de ideologie bekeert.

  Like

 16. Renske zegt:

  En dan ook nog te lezen wat ze een journaliste heeft gezegd. Mijn broek zakt er vanaf. Ik zeg het en blijf het zeggen: ze zijn ziek. Doodziek Merkel en dat hele zooitje in de EU. Ik durf er mijn kop onder te verwedden dat ze drugs gebruiken. Geen alcohol zoals Juncker, maar een of andere drug. Dit soort mensen herkent elkaar en weten feilloos van elkaar wat ze willen en hoe ze over lijken kunnen lopen.Zo gewetenloos. Psychopaten hebben 9 van de tien keer een verslaving. En dit mormel heeft een gigantisch minderwaardigheidskomplex. Dat is volkomen duidelijk.Daarom die uitspraak van haar over die bewondering van al die mannen voor haar en dat mannen hier in Europa daar nog wat van kunnen leren. Niemand moet haar uiteraard dan alleen het benauwde clubje van de EU. En zelfs daar hakken ze de benen onder elkaars kont af. Ongelofelijk dat dit toegestaan word. Mijn hemel wat een triestheid. En 95 procent van de bevolking weet dit geen eens. Het interesseert ze pas als de geest helemaal uit de fles is. Ik merk wel dat er zo nu en dan oerdriften in me los komen. Waar ik natuurlijk niks mee kan. Heb zo’n zin om dat mormel een ongelofelijk pak op haar sodemieter te geven. Als ze in mijn buurt zou zijn. Gvd Ik weet hoe belangrijk vrijheid is. Het is voor mij de eerste levensbehoefte.

  Geliked door 3 people

  • Marlies zegt:

   Mee eens. Wat die oerdriften betreft: die zullen we goed kunnen gebruiken, heel goed…en ook redelijk snel. Het is de hoogste tijd. We moeten buiten de fora om kunnen communiceren met elkaar. Inventariseren “wie” “wat” kan doen. Wie is bekend met een veilige manier van communicatie?

   Like

  • BertG. zegt:

   Je verhaal mankeert niks aan.
   Verpak het eens in alinea’s of zinnen die opnieuw beginnen.
   Ik vind het erg slecht leesbaar zo.

   Like

   • delamontagne zegt:

    In sommige talen worden soms “ellen-lange”…..zinnen gebruikt zodat je halverwege niet meer weet wat het onderwerp is, waarover het gaat.
    Dan moet je in het NL’s het in 3 of meer stukken opbreken.
    In het Frans is het zo en ook, geloof ik, in het Duits.

    Like

 17. Petra DeBoer zegt:

  Ik snap niet dat Mogherini geen burka draagt want zij was het die vond dat de EU meer politieke islam kon gebruiken. Geef dan het voorbeeld zou ik zeggen en neem een voorschot op de politieke islam met een burka. Dom wijf!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s