Turken dreigen Duitsland: “We nemen jullie in drie dagen in – avondgebed in Slot Bellevue

Screenshot_179

(Vertaling: E.J. Bron)

De Turkse krant “Yeni Söz” vestigt met dreigingen tegenover Europa de aandacht op zich. “Als we vandaag vroeg beginnen, dan zouden we Europa in drie dagen kunnen veroveren”, kopte de aan de kant van Erdoğan staande krant dinsdag.

Als bewijs voor haar veroveringsfantasieën haalt “Yeni Söz” een twee jaar oude peiling van het internationale onderzoeksinstituut Gallup aan. In deze peiling had slechts 18% van de geënquêteerde Duitsers zich ervoor uitgesproken voor zijn vaderland te vechten. De krant, die volgens “Focus” geldt als regeringsgetrouw en als nichemedium voor enkele AKP-aanhangers, concludeerde hieruit: “Duitsland wordt door zijn burgers in de steek gelaten. Als we op een ochtend beginnen, dan kunnen we ons avondgebed in het Slot Bellevue in Berlijn (ambtszetel van de Duitse president) houden.”

“Europeanen hebben de witte vlaggen nu al uitgepakt”

Verder verwees de Turkse krant naar uitspraken van de Amerikaanse politicoloog George Friedman, die in het verleden al meerdere malen had benadrukt dat Turkije militair superieur zou zijn aan de Europese landen.

“Friedman zei dat de Turken Duitsland in een middag en Frankrijk, als ze überhaupt de moed hebben om te vechten, in een uur zouden kunnen verslaan. Friedman heeft het fout. Als je het internationale onderzoeksinstituut Gallup gelooft, dat gevraagd heeft of de mensen voor hun land zouden vechten, dan hebben de Europeanen de witte vlaggen al uitgepakt mocht het tot oorlog komen”, weet “Yeni Söz” zeker.

De veroveringsfantasieën van de Erdoğan getrouwe krant zetten een serie Turkse dreigingen voort. Nog in april had bijvoorbeeld de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan een “Turkisering” van Europa voorspeld.

“Wat ze ook doen, het is tevergeefs. De toekomst van Europa zal door onze vijf miljoen broeders gevormd worden, die zich daar vanuit Turkije gevestigd hebben”, zei de staatschef volgens “Krone”. “Voor Europa, wier bevolking vergrijst, wier economie afneemt en wier kracht het begeeft, bestaat er geen andere uitweg.”

Bron:
www.anonymousnews.ru

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “M.A.L. Sion”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Turkije. Bookmark de permalink .

173 reacties op Turken dreigen Duitsland: “We nemen jullie in drie dagen in – avondgebed in Slot Bellevue

  • paulzwueste zegt:

   Ik hoop niet dat ze het lef er voorhebben.
   Maar als ze komen, we lusten dat tuig rauw.
   Natuurlijk zou zo’n militaire interventie van de Turken heel veel doden en rampen brengen, maar ze zouden totaal verslagen worden.
   De wereldpolitiek kan het zich niet permitteren dat Europa islamitisch wordt en zeker niet onder de Turken.
   Daarna zal het voorgoed-voorlopig helemaal uit zijn met de Turks-imperialistische agressie.
   Land en bevolking aan banden gelegd.
   Op naar de volgende idioterie.

   Like

   • steef zegt:

    sorry hoor ,,maar de EU EN SOROS zijn druk bezig met europa islamitisch te maken,,ofwel al onze politici werken daar aan mee,,kun je zien aan de zeer vele moslims die onze politiek binnen haalt,,,dit zijn geen vluchtelingen maar bezetters,,dus we worden al bezet door moslims,,,als we niet beginnen met terug te vechten dan zijn we al verloren,,,,de nederlanders geven aan geen zin te hebben om voor hun vrijheid te vechten,,,wist niet dat nederland zo laf is geworden,,,dus zo ver ik het kan zien geeft nederland zijn bevolking en het land zonder problemen aan de islam,,,heel zielig

    Like

   • tippelaar zegt:

    paulzwueste, de turken hebben het lef ervoor want in hun doodscultuur is het een eer om in deze godsdienstoorlog voor Allah te sneuvelen. Wij als Europeanen kunnen deze turken niet tegen houden want dan moeten we op 2 fronten vechten. Het echte front is tegen het enorme Turkse leger met moderne wapens en het 2e front is in Europa zelf waar alle moslims zich, gewapend, tegen ons zullen keren en ons in de rug aanvallen. Dit soort oorlog is door europa niet te winnen want Erdogan zal zijn europese turken tijdig van wapens voorzien. Verwacht van de wereldpolitiek ook niets want in de resolutie van Straatsburg van 1975 is de islamisatie van Europa al helemaal geregeld en inmiddels nu in volle gang. Amerilka zal zijn vingers niet willen branden aan Turkije want dat is nog steeds een bondgenoot, dus art 5 van het natostatusverdrag is niet van toepassing. Waar ik dan wat van verwacht is de inmenging van Rusland want Poetin zal nooit accepteren dat het Turkse leger aan zijn grenzen staat als de europenan zijn verslagen. Dus Poetin is de enige die Erdogan kan en zal tegen houden.

    Geliked door 1 persoon

   • H J zegt:

    Verstandige praat Tippelaar.
    Stel dat dit een false flag is? De aandacht wordt afgeleid en achter onze ruggen om wordt er weer ‘iets’ bekokstoofd. Het zal niet de eerste keer zijn. Dat is de MO van de globalisten

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Tippelaar.
    Verstandige taal Tippelaar.
    ik schrijf dan ook “De wereldpolitiek kan het zich niet permitteren”.
    Etcetera, met de nadruk op “wereldpolitiek”, waar Rusland wel degelijk een hele grote vinger bij in de pap heeft.
    En de kans is inderdaad groot dat Rusland Turkije zal afstraffen en ons zal helpen met de islam uit te roeien in Europa.
    Wij gaan Turkije niet tegenhouden, natuurlijk.
    Overigens heb ik ’n gloeiende hekel aan al die lieden hier die te laf zij om er zelfs maar over te denken om weerstand te bieden voor hun vaderland.
    ik noem geen namen want ze zoeken mij wel op als ik zoiets schrijf.
    Kan me dat ook héél goed voorstellen, want als je je aangesproken voelt moet je je wel rotschamen natuurlijk, hè laffe lamstralen!

    Oké, dat was het weer.
    Dank voor je reactie.

    Like

   • rony stokart zegt:

    Vrij naar Wim Sonneveld: hij kon het schelden niet laten… hij schold de hele dag… Mooi liedje, althans in de originele versie.

    Like

   • BertG. zegt:

    Sorry Theresa, even een dubbele reactie,

    Tippelaar, je kan niet winnen van iemand die het niet erg vind om te sterven, die kan je alleen maar voor zijn.

    Like

 1. ildiko zegt:

  een dag is al genoeg, hier een halve dag !

  Like

 2. Bas zegt:

  Militair veroveren heeft financieel weinig zin. Als een zandloper economisch onder de voet te lopen met immigranten om de macht te schaken, dat zal het zijn.

  Like

 3. ReneKampers zegt:

  Ik ken er nog zo ene die dacht dat hij Europa kon veroveren .Alhoewel de bezetting is al een tijdje bezig

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Één? Minstens twéé: Napoleon dacht hetzelfde.

   Like

   • bigljohn zegt:

    Theresa Geissler 6 augustus om 11:26 Het zijn er ook veel meer dan twee. De eerste was Julius Cesar, vervolgens Karel de Grote. Na Karel de Grote, koning der Franken, werd Europa verdeeld onder zijn drie zoons. Dan was er de Spaanse bezetter (80 jarige oorlog) en vervolgens dus Napoleon, Hitler, en nu de E.U. Het lijkt een vaststaand gegeven in de geschiedenis van Europa dat er om de zoveel tijd alweer een oorlog, cq een dictator er aan komt. Ook de E.U. zou wel eens niet de laatste van het rijtje kunnen zijn.

    Like

  • Ria zegt:

   Dat is waar en een ieder die er tegen waarschuwde wordt als racistisch gezien

   Like

 4. Floris zegt:

  Ik ben bang dat hij wel gelijk heeft. Als het puntje bij het paaltje komt kiezen ook “goed geintegreerde” moslims voor de islam en laten ze hun aangeleerde, westerse normen en waarden als een baksteen vallen. De gemiddelde Nederlander vindt het allemaal prima, zolang ze maar naar Goede Tijden Slechte Tijden, Boulevard en Hart van Nederland kunnen blijven kijken. De vrijheid is middels betuttelende regeltjes en wetten aan banden gelegd en de NL’se strijdkrachten zijn zo goed als ontwapend. Hoe kunnen zij en wij, die al een bekeuring krijgen als we met een aardappelschilmesje op zak lopen, ooit in het verweer komen tegen islamitische dreigen vanuit het buiten- en binnenland? De invasie is al decennia gaande en wij laten het allemaal toe en komen pas in actie als het veel en veel te laat is. Alleen een goed georganiseerde, ondergrondse en internationaal opererende verzetsbeweging kan de oplossing op lange termijn zijn, want de EU en de overheden zijn onbetrouwbaar en hebben de invasie alleen maar toegejuichd.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Verzetsbeweging?
   Ze vertrouwen mekaar hier niet eens, nadat ze al jaren onderling aan het discussiëren zijn over van alles en nog wat.
   En in de ruim 18 jaar dat ik hier woon, heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen flauw idee wie er nou wonen 2 huizen verder.
   Laat staan hoe ze heten.
   Er is hier maar een zeer klein groepje mensen die mekaar altijd zal groeten en een praatje maken, de rest wil met niemand wat te maken hebben.
   Zie dan maar wat bij elkaar te krijgen.

   Geliked door 1 persoon

   • Floris zegt:

    Helemaal mee eens! Samenwerken kan pas als de agenda’s op elkaar afgestemd worden en de eigen belangen ondergeschikt gemaakt zijn aan het grotere doel. Moslims hebben een ideologie en dat is de islam, iedere moslim zal voor de islam strijden en iederen die tegen de islam is, is automatisch de vijand. Het samenwerken met bestaande groeperingen in de strijd tegen de islamisering is door afwijkende agenda’s, boodschap en acties dus al snel een onbegonnen zaak. Echter niets doen is nog altijd slechter dan het proberen en falen. Er over praten nadenken kan dus nooit kwaad.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “En in de ruim 18 jaar dat ik hier woon, heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen flauw idee wie er nou wonen 2 huizen verder. Laat staan hoe ze heten.”

    Ik zou zeggen: loop er eens naartoe en maak kennis. Je hebt achttien jaar de tijd gehad, misschien eens de hand in eigen boezem steken?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik begroet iedereen die ik tegen kom, je zal je verbazen hoeveel dat dan ook gaan doen.
    Maar op gegeven moment gaat er wel de lol van af.
    Veel mensen willen helemaal niets met andere te maken hebben.
    Mensen verhuizen ook erg veel, maar de meeste heb ik wel eens aangesproken zomaar op straat.

    Like

   • H J zegt:

    Correct en zoals je vast weet woon ik elders op deze wereld. Wij noemen ons zelf expats…ame hoela. What’s in a name.
    Ik durf te stellen dat 50% van dit stelletje expats elkaar negeert om wat voor reden dan ook, terwijl je in het buitenland elkaar feitelijk nodig hebt zonder persé te moeten of te willen klitten.
    Nee, ik doe geen extra moeite om iemand te ogen en dan te groeten. Ik kijk naar hun houding en beslis dan wat ik doe, maar ik doe nooit alsof. Het moet spontaan gebeuren.

    Like

  • businessbear1950 zegt:

   Floris, ben het helemaal met je eens. Maar hoelang nog voorfat we de daad bij het woord voegen ?

   Like

   • Floris zegt:

    Ik ben voor, maar waar begin je? Een publieke website of een Facebook pagina openen is als met een rode lap voor een stier gaan staan zwaaien en zorgt voor verkeerde aandacht en trekt verkeerde personen aan. Van de andere kant, waarom kan Antifa wel mensen mobiliseren en waarom kan dit wel vrij anoniem?

    Like

  • H J zegt:

   Met metaaldetectors de provinciale weg bermen afzoeken naar wapens van ‘Gladio’.
   FF researchen. Er liggen veel wapens begraven voor snelle bewapening van onze onderdrukkers. Kwestie van jatten; in dit geval dacht ik eigenlijk niet.

   Like

  • tippelaar zegt:

   Floris, helemaal gelijk. Nederland is onverdedigbaar want de vijand is al binnen. Dan hoef je je toch ook niet voor je raap te laten schieten op bevel van den Haag, Hoewel, als het zover komt dan zijn die haagse jongens en meisjes al lang weg, zoals de traditie van ons koningshuis laat zien (zie ginds gaat de stoomboot, gevuld met hollands goud). De Koningin, c.s. kan direct met het nieuwe regeringsvliegtuig rechtstreeks naar Argentinië met Alex aan de stuurknuppel. Zegt Maxima, heb je genoeg getankt Alex, want we moeten in 1 keer door hoor.

   Like

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Turkije heeft inderdaad een grote troepenmacht, 1 miljoen manschappen.
  De vraag is wat Rusland van zo’n inval gaat vinden.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   En wat zouden wij dan moeten beginnen met een legertje wat uit zo’n 50.000 man/ vrouw bestaat zonder materiaal en waarvan de meeste ergens in het buitenland zitten om schooltjes te bouwen.
   HELEMAAL NIKS. Dat is in hooguit 2 uurtje afgelopen.

   Geliked door 2 people

  • Stef zegt:

   Rusland is al meerdere keren vanuit Europa aangevallen.
   Misschien zien ze meer heil in de Turken.

   Like

   • fleckie zegt:

    Dat denk ik toch niet, ze hebben intussen al ‘ervaring’ opgedaan hoe Turkssprekenden( OEIGOEREN) en tsjetseense moslims etc.’ zich roeren’ …en doordat moslims de KORAN lezen, in ARABISCHE alfabet, kunnen ze ook nog converseren met anderen, in het ARABISCH?

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, en ze zullen in totaal 10.000.000 man op de been kunnen brengen, maar na de nederlaag, want ze zullen helemaal verslagen worden, kunnen ze de eerste 100 jaar gebruiken om hun land weer op te bouwen, want daar blijft dan natuurlijk ook geen enkele steen van op de andere.
   Bovendien zal héél Europa voorlopig weer Turken-vrij zijn.
   Wat ook wel best animerend werkt natuurlijk.
   En er zullen ’n boel mooie Turkse vrouwen over zijn.

   Like

   • H J zegt:

    Vergeet niet dat in Duitsland nog veel Amerikanen gelegerd zijn. Als Turkije zou binnenvallen dan kan dat niet anders zijn als dat de Nato dit goedkeurd. En dan rule nr 5 uitschakelen?

    Like

   • fleckie zegt:

    Oh, maar dan mogen ze misschien zelfs nog meer dan 4 vrouwen erop nahouden,( noodverordening) …..( Misschien begrijpt u de term…HAREMBROEKEN, die zijn nogal RUIM,…..in de ‘schuifelende ‘ massa valt dat nog al eens op! terwijl de Nederlanders ..meestal …ENGE!!!……broeken…dragen!!!!<<<<<

    Like

   • rony stokart zegt:

    Verdrongen verlangens Paul?

    Like

 6. T.Troubadour zegt:

  En dat moet bij de EU heer Juncker?

  Geliked door 1 persoon

 7. Wolf zegt:

  Jaren geleden reeds werd er in de Tweede kamer al gezegd door de PVV, “De islamitische aap komt uit de mouw”. Napalm erop gooien en goed uit laten branden dat Turken land.

  Geliked door 3 people

 8. Mirjam zegt:

  Keep on dreaming, Turkey, Als de nood aan de man komt en iemand, wie dan ook, wordt aangevallen, dat verdedigt zich die persoon. Niemand laat zich maar gewoon zomaar doodmaken. Turken hebben last van grootheidswaanzin, ze menen zich heersers van het heelal met Erdogan aan de teugels. Een mens is maar een mens, maar Europa heeft een historie van oorlogen en overwinningen in de barste tijden. Onze voorouders hebben altijd gevochten voor hun landen en er ook onder geleden, maar ze kwamen de ellende te boven en hebben de vijand diverse keren verslagen. Als dit niet zo zou zijn, dat was Europa er al lang niet meer.

  Turkije onderschat de weerbaarheid van onze landen en meent een makkelijke prooi te vinden in onze ‘volgzaamheid’ en ‘ondergeschiktheid’ aan de EU elite en hun vluchtelingenbeleid en aan de moslims die zich hier overal vestigen. Wrong number! Wat Duitsland gebeurt is de schuld van hun leiders en van GEDEELTEN van het volk dat het slaafs volgt, maar er zijn genoeg mensen die zich niet achter de regering scharen en op zullen komen voor hun land en hun volk en datzelfde geldt ook voor de rest van Europa. Laat ze het maar proberen, het zal de laatste keer zijn, geloof dat maar en SIE WERDEN IHR BLAUES WUNDER ERLEBEN!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Waarom zou iemand vechten voor een land wat ze bevolking verraden heeft en in de steek gelaten.
   Het zal ieder voor zich worden, misschien in hele kleine ploegjes.
   Maar niks massaal.

   Geliked door 1 persoon

   • Ria zegt:

    Idd de regering laat ons steeds in de steek daarom laten wij hen ook vallen weten ze wat dat betekent. We zullen ons moeten bewapenen voor onze bevolking maar niet voor die islam lopers in den Haag

    Like

   • Asgard zegt:

    Klopt Bert helemaal gelijk in,..zie bijvoorbeeld Amsterdam die massaal zogenaamd meeleven met die voetballer uit Marokko met hartstilstand,..een heel gevuld stadion staat als klapvee te applaudisseren bij de 34e minuut, 1/5 heeft wellicht totaal geen idee waar ze voor klappen, de helft van het klapvee heeft wellicht een hekel van de herkomst van de voetballer, echte hypocrieten allemaal bij elkaar! Tegenover mijn woning is een meisje (Blank Nederlands) van 6 overleden aan leukemie 2 maanden terug, heeft geen staande ovatie gehad, gewoon helemaal niets,..in stilte is ze gegaan, 6 jaar,..ik bedoel maar..

    Geliked door 2 people

   • ron zegt:

    Helemaal mee eens, heel onze identiteit is verloren ! er word gezegd dat buitenlanders moeten integreren maar ze bouwen islamietische scholen , uitgeprocedeerde asiel zoekers die een pand kraken krijgen van de rechter recht op onderdak ! terwijl ze hier niet eens mogen zijn. Nederland gaat de afgrond in, helemaal van lotje getikt hier !

    Geliked door 1 persoon

  • M.A.L. Sion zegt:

   Echt verzet/weerstand zou verwacht moeten worden van betrekkelijk jonge mensen. Met afschaffen van de opkomstplicht van de dienstplicht is de jeugd verworden tot watjes. Een klein aantal doet aan sport en kan wellicht nog iets uitrichten. De overgrote meerderheid kan alleen nog maar op TV naar voetballen en op grote zangfestivals en dergelijk ander vermaak kijken en laat verder alles over zich heen komen. Dus verzet? Vergeet het maar.
   Er zal heel wat moeten veranderen om tot enige ‘weerbaarheid’ te komen. Allereerst zal de bevolking zich moeten bewapenen. De zogenaamde ‘zwaardmacht’, politie en leger, stellen niets voor en zullen ons niet kunnen beschermen.
   NEDERLAND, word wakker !
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Geliked door 1 persoon

   • H J zegt:

    Oh ja, alle Justin Biebertjes met een gebroken geweertje. Schiet me lek als je kunt, hahaha

    Like

   • fleckie zegt:

    Het is inderdaad opvallend hoeveel ‘songfestivals’ etc. met…hossenden we via de t.v.’voorgeschoteld’ krijgen, alsof er voor de rest niets anders bestaat, ……….terwijl binnengedrongen moslems intussen de mooie baantjes wegpikken, omdat ze niet staan te hossen, maar via studie iets denken te bereiken.

    Like

   • fleckie zegt:

    We worden wel op de hoogte gebracht over bussen vol Jonge vrouwen , die…’besneden’…moeten worden in Marokko etc .landen, hoe zit dat met Turkse jonge vrouwen? …..en…veronderstel dat dat Turks moslimgebroed hier de overhand zou krijgen, …..west- Europese vrouwen …OOK…het risico..lopen ‘besneden’ ‘ ..te worden, ( daar dienen Nederlandse, Duitse, Franse etc. vrouwen eens over na te denken, (……. voorop zullen dan wel ‘de hallo, welkom hier overal ‘ vrouwen als. vrijwilligsters ..vooroplopen, toch?)

    Like

  • Thom zegt:

   Ik denk, dat U gelijk heeft. Ons toekomstige leger dat opgebouwd is uit jeugd die door onderwijzeresjes zijn opgevoed en geleerd hebben, dat een man wel mag huilen zullen met hun overgewicht en hun sportieve prestaties van wel 50 meter kunnen hardlopen de Turken er geducht van langs geven.

   Geliked door 1 persoon

  • rony stokart zegt:

   In het Brussels zegt men ” en goa geluuft da ?, mo mènneke (vrouwke in dit geval) toch..”..

   Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Beste Rony,…in Brussel verdommen ze gewoon om Nederlands te praten, kheb daar gewerkt, en weet donders goed dat ze Nederlands verstaan, overigens is de voertaal Frans wat ik weet, maar dat zie ik aardig verdwijnen daar, de taal die ik om mij heen hoorde was meer Rwandees of Zambiaans, maak er maar wat van,…Brussel is geen Belgie meer.

    Like

   • H J zegt:

    Maar Rony is ook maar een mens zoals wij. Hij is dan wel een Belg, maar daar is niks mis mee of met welk gewoon mens dan ook op aarde. Wij willen zeg maar gelukkig leven. Ons ding doen en dat staat volkomen los van of Turken kankerhoeren zijn of dat er in Belgie een soort van elitaire taalstrijd heerst.
    Begrijp me niet verkeerd aub!!! maar al die immigranten zijn dolgedraaid door het systeem, noem het Soros, NWO, of wat dan ook. Feitelijk zijn het gewoon stumpers die met hun botte verstand naar Europa zijn ge(s)luisd en niet beter zijn geinformeerd dat ze hier alles KRIJGEN en maar wat kunnen aan rotzooien.
    Dusss, kip is geen mus, we moeten op de barricaden als we willen overleven. De globalisten zijn uit op totale disorder/gaos en dat lijkt ze redelijk goed te lukken.
    Alles raakt nu in een stroomversnelling. De globalisten hebben buiten de alternatieve media, zoals ook EJ Bron gerekend en zijn nu bang voor tegenstand. We moeten doorpakken. Guerilla.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Rony Stokart.
    Aha, meneer komt uit Brussel.
    Nu valt mijne franc…
    Tsja, daar valt niets aan te verhelpen.
    Kun je geen realiteitsgevoel bijbrengen.

    Gewoon laten lullen mensen…!

    Geliked door 1 persoon

   • H J zegt:

    HUH???

    Geliked door 1 persoon

   • rony stokart zegt:

    Je moet al volslagen achterlijk zijn om uit mijn bovenstaande reaktie af te leiden dat ik “van Brussel” ben. Paulzwueste ziet ze obsessief hoe langer hoe meer vliegen. Gelukkig voor hem zeggen ze niet alleen in Brussel dat “zot zijn geen pijn doet”.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    “Je moet al volslagen achterlijk zijn om uit mijn bovenstaande reactie af te leiden dat ik “van Brussel ben.”
    Aldus Rony…
    Rony is boos omdat ik hem uit Brussel liet komen.
    Hij komt niet uit Brussel en is ook al niet “van” Brussel.
    Uit welk gat in Vlaanderen zou Rony dan wèl gekropen zijn…?
    Oh jee.
    Nu laat ik ‘m uit ’n gat kruipen…
    Dat vindt je toch niet erg hè Rony.
    Als je het erg vindt moet je het zeggen hoor.
    Ik sta helemaal voor je open.
    Een en al gat zullen we maar zeggen.
    En als je het met mij of andere reageerders (sters) hier op de site niet eens bent
    mag je best vertellen wat je dwars zit, maar proberen te bewijzen dat mensen hier foute
    verhalen schrijven omdat ik het met ze eens ben… is toch wel heel erg “bijzonder achterlijk” zullen we dan ook maar zeggen..

    Maar ja, wat wil je, als je nu eenmaal uit ’n gat bent gekropen…

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @paulzwueste

    Iets minder mag wel . . . 😦

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • H J zegt:

    En hou jij ook even op met je onbeschofte zuigen ja, stelletje kinderen jullie met z’n tweeen.

    Like

   • rony stokart zegt:

    Jammer, nobelprijs literatuur is dit jaar al toegekend. Wel een min of meer geslaagde poging om je platte leugens met een hoop ludiek bedoelde warrigheid te maskeren. Toch een beetje ranzig.

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Rony Stokart, 14.12u.: Hé, Rony, is dat soms het “Marollenvlaams,” zoals ze in een bepaalde volkswijk van Brussel schijnen te spreken?
    Wijlen Hergé gebruikte het voör veel van de krachttermen van Kapitein Haddock in “Kuifje!

    Like

   • rony stokart zegt:

    Niet alleen “Marollenvlaams” maar ook in Anderlecht, Molenbeek enz. werd Brussels gesproken. Jammer maar helaas… een verdwijnend fenomeen. “Mascheen hebben je moemma en poeppa” nog een vage herinnering aan ´t Ketje of desnoods Jef Burm. Een warm en prachtig dialekt was dat.

    Like

  • Mirjam zegt:

   Je vecht voor je land en niet voor de regeringskliek die alles heeft verkocht en verraden aan de vijand. Je vecht voor de plek waar je geboren bent en waar je ouders en voorouders hebben geleefd. Je vecht voor de mensen waar je van houdt en hun recht om in je land van herkomst te leven. Je vecht tegen de smeerlappen die je dat recht willen ontnemen, die je alle rechten willen ontnemen. Ons land kan er niets voor doen dat er shit regeringsleiders de boel in het honderd hebben laten lopen. This land is our land, het land van de burgers die er geboren en getogen zijn en daar vechten we voor en niet voor de vreemdelingen die het willen claimen.

   Geliked door 2 people

   • Asgard zegt:

    Mirjam, Sister 🙂

    Like

   • rony stokart zegt:

    Beste Mirjam, het zijn wel de door jou bedoelde mensen die “de smeerlappen” aan de politieke macht gebracht hebben en houden (cfr. recentste Nederlandse verkiezingen). Uw land heeft wel degelijk rechtstreeks schuld aan de verloedering waar het aan ten onder gaat. (PS. komplimentjes krijgen van Paulzwueste wijst duidelijk op het foute van jouw stelling).

    Geliked door 1 persoon

   • tippelaar zegt:

    Dat klinkt mooi Marjan maar 1 ding weet ik heel zeker, wat jij wil zal nooit gebeuren. De linkse partijen hebben de echte Nederlanders al jaren geleden om zeep ,geholpen, die voelen zich inmiddels vreemden in eigen land. Daarbij komt nog dat de moslims met een 2e paspoort dat altijd voorrang geven. Volgens mij valt er niets te vechten want er is niets te winnen. .

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Mirjam.
   Wat ’n verademing, jouw reactie!

   Like

  • tippelaar zegt:

   Sorry Mirjam, we zijn bevrijd door de geallieerden en niet door de Nederlanders. De irenebrigade werd zelfs door de engelsenbuiten de strijd gehouden. Hoezo vertrouwen!

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    @ Rony 7 augustus 2017 om 12:27
    Natuurlijk is onze shit regering schuld aan de smeerlappen die we ons land hebben binnengelaten en ons proberen te vervangen en zijn de kiezers van die shit regering indirect daar medeplichtig aan, maar dat wil niet zeggen dat de rest van de bevolking daar mee instemt. Er wonen meer dan 17 miljoen mensen in Nederland en het worden er steeds meer en die hebben niet allemaal op onze malafide bestuurders gestemd. Ik stem PVV, mag je rustig weten en daar ben ik trots op en niet op Rutte, de leugenaar. Ik hou niet van hetze, Rony, en als iemand iets tegen iemand anders heeft, dan zeg dat rechtuit en niet via omwegen, of via beschuldigingen naar andere personen toe. Wees gewoon eerlijk tegenover elkaar en praat het uit. En met UIT bedoel ik ook FINI en niet doorgaan. Maar er niet The Never Ending Story van, want dat heeft geen nut.

    Ik ben hier onlangs nog door iemand op zo’n manier ‘mondeling’ aangevallen en sindsdien ben ik haar favoriete onderwerp van hetze. So be it. Ik ga me niet verstoppen. Ik heb rechtstreeks haar mijn visie en mening gegeven over haar gedrag, en dat heeft ze ook tegenover mij gedaan. Ik ben er klaar mee, zij niet, dus als ze door wil gaan, dan is het haar zaak en niet meer de mijne. Steuken hou ik niet van en het feit dat Paul mij een ‘like’ geeft over mijn commentaar, dat heeft niets met mijn overeenkomst met de visie van Paul te maken, want daar is hij vrij in, net zoals een ieder ander persoon dat is.
    Wees niet stiekem, haatdragend, leugenachtig, maar gewoon rechtuit en eerlijk en benoem waar de schoen knelt, dan kan erover gesproken worden, maar dan brei er een eind aan. Anders wordt het, zoals het eenzijdig met mijn verhaal het geval is, een hetze, en daar zit niemand op te wachten.

    @Tippelaar 7 augustus 2017 om 09:18
    Zeker zijn we niet door ons eigen volk bevrijdt, Tippelaar, maar door de geallieerden en anderen. Maar wat maakt dat uit? Een ieder voor zich kan toch ook voor zichzelf denken en zelf vechten als hij of zij dit wil. Als je op anderen leunt en verwacht dat zij dit voor jou doen omdat jij dit voor hen doet, dan ben je gek. Want de meeste mensen zullen het hazenpad kiezen en zich verschuilen. Je kunt alleen op jezelf vertrouwen en als je bereidt bent, ondanks dat je daar geen hulde van anderen voor krijgt, toch voor je land en zijn burgers te vechten, dan is dat ook jouw zaak en kies je er zelf voor. En dat recht heb je.
    Niet iedereen hoeft zich te gedragen als de bureaucraten die alles in het honderd laten lopen en dan vertrekken, dat zijn lafaards en smeerlappen, die geven alleen om zichzelf. Ik geef om Nederland en wil het niet verliezen aan schorem dat hier niets te zoeken heeft.

    Geliked door 1 persoon

   • rony stokart zegt:

    Beste Mirjam, je richt je goedbedoelde zedenpreek aan de verkeerde. Eerlijk is eerlijk zeg je. Welnu je kritiek (bedekt of open) aan mij is oneerlijk. Bovendien lees je dingen die er niet staan. Maar daar is een ander je reeds uitvoerig in voorgegaan.

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Beste Rony,
    ik uit geen kritiek naar jou toe en ik zeg niet dat eerlijk, eerlijk is. Jij gaf aan dat ik fout zou zitten met mijn commentaar, omdat Paul mijn commentaar een ‘like’ geeft. Hoe verward is dat? Ik heb niet om een like gevraagd, dat geeft iemand aan mij, zomaar, en dat zegt niets over mijn goedkeuring over iemands doen en laten. Ik sta erbuiten en ik hou me erbuiten, dus, aan jou, laat me erbuiten. Ik heb er namelijk niets mee te maken en laat me niet betrekken in wat buiten me omgaat. Ik reageer ook niet meer op provocatie van jouw kant, want daar riekt het naar en daar pas ik voor. Er is geen reden om iemand persoonlijk aan te vallen om iets waar hij niets mee te maken heeft. Case closed.

    Geliked door 1 persoon

 9. Teun zegt:

  Ik ben bang dat ze in een aantal punten gelijk hebben. De mensen in europa vergissen zich in de gewone moslim. Veel gevaarlijker dan de radicalen, en ze zijn met meer.

  Geliked door 1 persoon

 10. Elisah zegt:

  Als ze doorgaan met dreigementen is het misschien beter de tweepaspoortigen hun Europese pas af te nemen en hen met druk aan te moedigen om zich richting erdoganland te begeven.
  Hoeveel signalen zijn er nodig om eindelijk eens wakker te worden?

  Like

 11. ReneKampers zegt:

  Als ik me niet vergis is ,Turkije lid van de NAVO . Ik betwijfel of die dat zullen goedkeuren Duitsland te laten veroveren door die pitta-vreters zeker niet als ze dreigen met militaire tussenkomst van Nederland en Belgie

  Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  In elk geval stoppen met geld geven aan die psychopaat en wel meteen!

  Geliked door 1 persoon

 13. ReaGluurder zegt:

  Kijk / luister om u heen, en huiver!

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Hoogste tijd de turkenbroed uit Europa eruit te knikkeren !
  Turkenlul-Unbenul !

  Like

 15. Cranendonk zegt:

  Ach…..hoogmoed komt voor de val……

  Like

  • Harry zegt:

   ” hoogmoed komt voor de val ” ,

   Nou dan zou ik wel eens willen weten wie er voor die val gaat zorgen .
   Ons leger niet .
   De navo niet .
   De EU niet .
   God al helemaal niet .
   Wie dan wel ?
   Het gaat echt niet vanzelf .

   Die Erdogan dondert gewoon door net als een vrachttrein .
   En niemand werpt een dam op !

   Like

   • H J zegt:

    Omdat hij de vrije hand heeft van de globalisten waant Erdootje zich nu onoverwinnelijk.
    Doe daar maar eens iets aan; zo goed als geen beginnen meer.

    Like

 16. Hendrik zegt:

  Ik zal me nooit door turken/hoerenmoslims laten regeren, tot de dood erop volgt!

  Geliked door 1 persoon

 17. A.Johson zegt:

  Wel wat snel, dan zou het leger met 100 km per uur moeten oprukken. Ankara-Amsterdam is 3100 km, dus 32 uur. Ze hebben wel een enorme leger met 4200 tanks dus alles wordt onder de voet gelopen maar ze zullen onderweg ook willen plunderen e.d.
  Maar ze kunnen al wel vast wat rakketten sturen, dan is het alleen maar de witte vlaggen tellen en oprukken.
  En ze hebben beloofd dat wij niet de eerste zijn eerst wil men het Turks-Ottomaanse Rijk als nieuwe wereldmacht hebben hersteld, heeft Erdogan beloofd dus niet wij eerst.
  http://www.middenoostenandersbekeken.nl/nieuws/erdogan-bezig-met-herstel-ottomaanse-rijk-met-sterkste-leger-ter-wereld.html

  Maar ons leger wordt al ingemaakt door de gewapende Turkse 5e colonne als het Turkse leger komt. En denken wij dat we onder paraplu van de VS kunnen schuilen? Vergeet het maar het is waarschijnlijk een plan van de wereld-elite. dus we kunnen het wel schudden (de witte vlag klaar leggen).

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Johson.
   Om te beginnen steken we alle dijken door.
   Moet je kijken hoe ver je komt met je 4200 tanks.
   Alle shoarma-winkels dicht.
   Hebben ze niks meer te vreten.
   Nee, die gaan er als een haas weer van door, hoor.

   Like

 18. bigljohn zegt:

  Vandaag de dag word je als mens van alle kanten bedreigd. Is het niet door de linkse politiek met daaraan gerelateerd massale stembusfraude, dan wel de door de E.U veroorzaakte massa immigratie van Moslims. Dan is er de enorme overlast van Moslims die al in Europa zijn en ook aanslagen plegen, en de zinspeling van uit Turkije om Europa maar snel onder de voet te lopen. Om nog maar niet te spreken over de inspiraties van Noord Korea, en de militaire grootmachten Rusland en China. Velen hadden het niet breed tijdens het Nazi tijdperk. Maar het Nazi tijdperk was slechts een opmaat vergeleken met de wereld van vandaag de dag, en wat er allemaal nog van komen gaat. De 80 millioen doden die gevallen zijn tijdens het Nazi tijdperk was al vreselijk genoeg. Maar het kan gezien de huidige wereldse bedreigingen makkelijk uitlopen tot honderden miljoenen doden bij een (burger)oorlog die zomaar uit het niets kan losbranden. De wereld is een kruitvat geworden dat ieder moment kan ontploffen !

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Bigljohn. Als je de emotie over de slachtoffers eruit haalt, dan hou je over dat de slachtoffers hebben gezorgd voor meer ruimte om te leven voor de overblijvers. Dat dan weer wel. Dat zal de aarde alleen maar ten goede komen. Maar het is wat ongelijk verdeeld. Ik had eerst heel Afrika willen ontvolken. Niet door ze hier naar toe te laten komen maar door ze uit te roeien. Als dat niet genoeg is voor een leefbare wereld, dan naar het Midden-Oosten (Israël niet natuurlijk). In een oorlog zijn mijn keuzes jammer genoeg niet uitvoerbaar en kon het voor ons wel eens heel verkeerd uitpakken als WOIII begint.

   Like

 19. koddebeier zegt:

  Gezien de staat waarin de EU legers verkeren heeft hij waarschijnlijk nog gelijk ook !!

  Like

 20. Witte raaf zegt:

  Ik vind dit klinken als een verkapte oorlogsverklaring!

  Like

 21. Wiliaan zegt:

  “Europeanen hebben de witte vlaggen nu al uitgepakt” Het volk nooit alleen de achterlijke politici.
  die zullen dan als land verraders terechtstaan.

  Like

  • H J zegt:

   Retoriek, daar zijn de Midden-Oosten politici goed in. Herinner je de persvoorlichter van de regering in Irak. Wij hebben de Amerikanen verslagen en dat onderwijl de tanks achter zijn rug stonden. Blijven linke messentrekkers.

   Like

  • tippelaar zegt:

   Wiliaan. Landverraders staan alleen terecht als de oorlog is afgelopen en de dingen zo ongeveer hun normale loop krijgen. Dat zal in WOIII niet gebeuren. Er is dan niemand meer om terecht te staan en niemand meer om het vonnis te voltrekken.

   Like

 22. Tistochwat zegt:

  Staat er niet ergens in een heel oud boek dat satans zetel/troon zich in Turkije bevindt?
  Het lijkt er aardig op.

  Like

  • H J zegt:

   Ben ik nog niet tegen gekomen in mijn lezerij, maar reden om er weer eens dieper in te duiken. Dank voor deze tip.
   Het lijkt er in ieder geval wel heel erg sterk op dat Erdogan’s CV heel erg die van Hitler raakt.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ H J 6 augustus 2017 om 17:10

    Het linkse tuig is nu al bezig om ons ‘het teken van het beest’ op te dringen.

    Like

   • H J zegt:

    Ja man, in hun opinie heeft het altijd een ander gedaan. Maar trek het je niet aan; voor de NWO zijn de slachtoffers linx en regts collateral damage zoals dat in het Engels heet. Heb er ff geen goed Nederlands woord voor. Nevenschade? Het doel heiligt de middelen.

    Like

  • H J zegt:

   Misschien wel hier: http://www.wimjongman.nl/artikelen/ezechiel/gog-artikel/turkije-gog-magog.html Zeer interessant en een aanrader voor wie er wat dieper in wil duiken.
   Ik ben feitelijk een katholiek van geboorte/doop, maar ik vind me daar absoluut niet in terug. Heb ook altijd moeten denken van de clerus dat die bijbel gelovigen idioten zijn en enkel omdat het Vaticaan de bijbel wil verwoesten, want zij zijn Hét geloof.
   Afijn, de bijbel ligt me nu wat nader aan het hart omdat het een geschrift is als van een waarzegger. Dat satan dan ook in Turkije zijn reet wil neerzetten, soi. Kan zo maar waar zijn. Satan is echter de vijand van de mensheid en niets wat je denkt van hem/haar te weten is wat je denkt dat het is. En de Jesuiten hebben dat formidabel opgepakt in de manier hoe ze naties om de tuin leiden en feitelijk de wereld regeren. Vooralsnog is de Paus voor mij (!) de antichrist.
   Please debunk.

   Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    HJ,..precies,..de Jezuiten dat is leesvoer voor iedereen,..ongeacht of je nu gelooft of atheist bent,..het is heel belangerijk om te zien hoe zij de Jezuiten zich binnen het Vaticaan genesteld hebben als ware satan aanbidders,…de Jezuiten hebben helemaal namelijk niets met het geloof, en zeker niets met het christelijk geloof,…maar zij voeren wel de toon samen met de Cabal,…daarom als men zich daarin gaat verdiepen dan weet je waarom de christelijke religie moet verdwijnen,….Jezuiten zijn pure satansaanbidders, immoreel, slecht, liegend, onrespectvol,huichelend,…het slechtste soort wat je kunt bedenken,..en de Franse loopjongen Macron weet daar ook alles van af.

    Like

   • H J zegt:

    Heh, daar ben ik blij mee met dat antwoord. Dacht al dat ik hier helemaal alleen stond met mijn opvatting. Sinds de Jesuiten zo rond 1500 opgericht werden is het in de wereld een en al ellende geweest. En dat alleen omdat ze een hekel aan de bijbel en hun aanhangers hebben.

    Like

   • fleckie zegt:

    Jezuieten, de HOOGST-intelligentsia v.d.r.k. kerk, hebben niet alleen ‘studie gevolgd’ in …THEOLOGIE… maar OOK , o.a. in… PSYCHOLOGIE! ……….( was het niet Ignatius van Loyola, die met zijn…STUDENTEN deze orde opgericht hebben? ( in die tijd konden alleen…’nazaten’ van de elite studeren, dus die hadden al een behoorlijke voorsprong
    ten opzichte van de…’gewone..burger’.( gewone volk)

    Like

   • H J zegt:

    Inderdaad, Loyola de eerste Black Pope. Volg hun geschiedenis vanaf het begin en je ogen gaan open. De Jezuiten deden ook aan astrologie en zijn de eerste fabrikanten van de telescoop.
    Het Vaticaan bezit de grootste telescoop van de wereld en nog wel genaamd….Lucifer.
    Zij houden de mensen voor de gek en laten het nog openlijk blijken.
    De Jesuiten waren allesbehalve domme schurken. Het waren ware strategen en ze hebben menig land naar de kloten geholpen.
    Jezuiten bemoeiden zich ook met opleidingen, zodat ze van het begin af aan de mensen konden sturen en manipuleren. Exact weet ik het niet maar menige universiteit in Amerika wordt gestuurd door de Jezuiten en je ziet het resultaat in deze wereld. Alle super belangrijke mensen en zelfs wat mindere goden zijn door de Jezuiten opgeleid en velen vormen nu de Amerikaanse regeringen en presidenten.. Maar in Europa en elders eveneens. Zij zijn meesters in covert ops en zijn moeilijk op te sporen. Hun misdaden laten ze altijd uitvoeren door labiele mensen die wel gemist kunnen worden. Voorbeelen te over. Lee Oswald (als ie het al werkelijk gedaan heeft), de moordenaar van Pim, Michael Jackson en John Lennon. De assasins van Willem de Zwijger, Franz Joseph en die van alle Amerikaanse presidenten en overige zgn lastige mensen in de wereld. Zij hebben alle geheime diensten opgeleid en maken er veelvuldig gebruik van.

    OK, genoeg maar weer.

    Like

 23. Sabeltant zegt:

  Ballenloze Rutte heeft in paniek Bertje Koenders verzocht Turkse krant om opheldering te vragen.
  In concreto…of Nederland zich ook zorgen moet maken als de Turken Europa binnenvallen.
  Die arme Europeanen dachten toch zo’n beetje wereldleider te zijn is er één landje wat roet in het eten gooit.
  De rooien hebben jarenlang defensie uitgekleed terwijl Erdogan miljarden heeft geïnvesteerd in het leger dat wereldwijd op de 7e plaats staat.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat is toch Vladimeer die iedereen een houten boomstam in ze reet douwden.
   En uitstalde aan de weg.
   Dat heeft ie wel geleerd van die zelfde Turken omdat ze ‘m daar in ’t leger hadden gestopt/ ontvoerd.
   Maar het werkte wel, en daar gaat het om.

   Like

  • H J zegt:

   Die zal je maar in je bed tegen komen LGTBQHA of wat dan ook. As tie maar kan klaverjassen?

   Like

 24. Jan zegt:

  Het Merkeliaanse stinkvolk

  Like

 25. Jan zegt:

  Adolf Hitler, herstel Erdogan zoekt Lebensraum en dus dienen de Joden, herstel, Koerden uitgeroeid worden

  Like

 26. delamontagne zegt:

  Als Turkeije uiteindelijk toegelaten wordt tot de EU.
  England is dan al gespaard gebleven…………….

  Like

  • H J zegt:

   Als mijn theorie klopt dan zal Italie in dit plaatje niet voorkomen. Maar wie ben ik omdat te beweren, toch? Eerder al schreef ik wat daar aan ten grondslag ligt, dus dat wil ik niet herhalen, op straffe van dat iedereen me voor gek verslijt.
   Ik ben niet gek…ik ben een vliegtuig.

   Like

 27. fleckie zegt:

  ‘KOERDISTAN’ heeft als delfstof.AARDOLIE, , waar ook IRAK op loerde. ,en …waarschijnlijk nog andere landen? .

  Like

 28. guusvelraeds zegt:

  39 jaar geleden vielen de Turken Cyprus binnen. Cyprus een deel van Griekenland en Europa. Tot de dag van vandaag houdt de Turk Cyprus bezet en heeft het oostelijk deel middels een bevolking uitwisseling Turks gemaakt. Hierbij draaiden ze hun hand niet om Duizenden jaar oud Europees/Grieks erfgoed te vernietigen en/of om te bouwen tot moskee. Wat deden de Europese volkeren tot vandaag? NIETS. De enige landen die zich met hand en tand zullen verzetten tegen de Ottomaan zullen de Visegrad landen zijn. Europa heeft een leider nodig van kaliber Jan Sobieski en wat heeft Europa een natte dweil uit Luxemburg en volgevreten P.v.d.A sujet

  https://ejbron.wordpress.com/2013/07/16/39-jaar-geleden-viel-turkije-cyprus-binnen-en-bezet-het-eiland-tot-op-de-dag-van-vandaag-illegaal/

  Geliked door 1 persoon

 29. fleckie zegt:

  Als men denkt dat dat maar een loze bedreiging is, dan vergist men zich deerlijk, moslims liegen normaal dat ze bijna barsten, Maar in het geval van ‘verovering ‘, zullen ze het wel echter menen,met als oorlogs buit: renderende ‘slaven’ eventueel met eigendommen! , slavinnen voor hun naar blauwe ogen,blonde haren — smachtende mannen,pensioenfondsen waar ZEER behoorlijk..opbrengsten ..uitgeperst kunnen worden, enz. de hoog- gekwalificeerde boeren van onze landen,…..met vee , en landbouwers met eigen landerijen,…tel uit je Winston, …en dat ALLES te verdelen ? onder de TURKSE..LANDGENOTEN!?

  Like

  • H J zegt:

   Bedreig ze met geesten en ze gaan in het gareel. Ik drink er gif op…nou ja, rustig aan heh….dat als ze in het donker lopen en je roept gewoon boeoeoe, dat ze zich een ongeluk schrikken en de benen nemen. Meen ik dit of hoop ik dit?

   Like

   • fleckie zegt:

    Turken laten zich echt niet( als paarden) in het gareel houden,( origineel: stammen ze eigenlijk af van de MONGOLEN( OOK met ..’ veroverings- driften. …DHENGZIS KAHN) …..op de DUITSTALIGE site TANGSIR kan men lezen over deze binnendringers/ veroveraars/ slavenjagers in andere landen.

    Like

 30. delamontagne zegt:

  Het schijnt dus nog erger te zijn.
  Europa in 3 dagen, Duitsland op ’n namiddag EN nog erger Frankrijk in één uurtje.

  Like

 31. FreeFight33 zegt:

  Omvolking EU project, blank willen ze ruimen, en 60 miljoen immigranten willen ze naar EU halen voor 2050 het liefst , het plan lag al gereed in de La van de EU ver voor de jaren 90!! Erdogan is 18de graad Freemason 😉 onze rutte 26ste graad 😉 EU wil men tot Eurabia vormen !!!!

  Like

  • Asgard zegt:

   FreeFight33,….Klopt helemaal wat betreft de omvolking,..alleen hadden de Hoeren van Den Haag en Brussel niet verwacht dat het Europees volk er wel eens ander over kon denken en gemakkelijk hun plannetjes konden uitvoeren,..sinds de komst van het Internet knijpen de Hoeren politici ze in Europa,…..Bush jr, die zei het al in een achteraf kamertje tegen een stromannetje van hem, dat het politiek voeren moeilijker is geworden omdat mensen toegang hebben tot kanalen die de waarheid bezitten,..m.a.w,…we kunnen het volk niet meer voor de gek houden.

   En dat van de 18e graag en 26e graag dat weet ik niet, wat betreft de Vrijmetselaarij, dat zou ik dan moeten onderzoeken, ik neem het niet aan vanzelfsprekend, maarvhet zou idd mogelijk kunnen zijn.

   Like

 32. tippelaar zegt:

  Wat bij de dreigementen van Erdogan te vermelden valt is dat er nog steeds nederlandse patriotraketten staan om Syrische vliegtuigen af te schrikken. Meneer Koenders, het wordt wel eens tijd om die dingen terug te halen anders worden onze eigen vliegtuigen/raketten ermee uit de lucht geschoten. Ik hou in de gaten of u het doet meneer Koenders en ik zou graag het bonnetje over het inleveren willen zien als het klaar is.

  Like

 33. tolga zegt:

  ik ben welliswaar Turk, maar leef mijn gehele leven op 1 met het jaar na met in het mooie vrije en vrijgevige en nog altijd het overgroote gedeelte vriendschappelijke nederlandse volk . ik zou nooit en te nimmer mijn rug toekeren aan het land die mij heeft gevormd gemaakt en gevoed, dan zou ik mij pas een landverader noemen, Nederland is mij lief en dat zal mijn gehele leven zo blijven.

  Like

 34. Jules Vismale zegt:

  En lees anno 2018 hoe groot de haat van talloze autochtoonse Duitsers is geworden tegen de Duitse Turken en ze in het geheim al terugvechten:

  Turkse moskeeën en clubhuizen aangestoken in Duitsland

  Op verscheidene plaatsen in Duitsland is de afgelopen dagen brand gesticht in Turkse panden, waaronder moskeeën. Niemand raakte daarbij gewond, maar de verontwaardiging (hoe kan het ook anders met die linkse islam-voetkussers!) over de aanslagen is groot.

  In Berlijn werd brand gesticht in een moskee en in een verenigingsgebouw van dezelfde moskee. De politie gaat uit van een aanslag met een politieke achtergrond.

  Moskee Berlijn compleet verwoest door brand
  Burgemeester Müller van Berlijn zegt dat de politieke en religieuze vrijheid in het geding zijn door de aanslagen, die hij onaanvaardbaar noemt (dat talloze vrouwen en meisjes door soortgelijk allochtoons tuig worden belaagd daar rept hij vast geen woord over!). Hij verwacht dat de daders snel gepakt zullen worden (en naar ik wens gebeurd dat nooit!).

  Ook het bestuur van de Ditib-moskee neemt dergelijke woorden in de mond (maar ik vrees dat wat zij verkondigen aan “liefde” er als vuilnis weer uitgaat!). Dit is is een overkoepelend orgaan van Turkse verenigingen in Duitsland en vertegenwoordigt zo’n 70 procent van de Turken in Duitsland.

  Molotovcocktails in moskeeën gegooid

  Brandaanslagen waren er ook in Sauerland en in de plaats Itzehoe ten noorden van Hamburg (de stad die in 2017 door het gehate linkse ongedierte was geterroriseerd!). In Sauerland werden drie molotovcocktails naar een huis gegooid en in Itzehoe werd een raam van een moskee ingeslagen en brand gesticht bij een Turkse groentezaak. Een voorbijganger waarschuwde de bewoners in het pand boven de winkel dat er brand was. De politie heeft nog geen arrestaties verricht.

  Vrijdag werd ook al brandgesticht in een moskee in Baden-Württemberg. De voorzitter van de belangenorganisatie Türkische Gemeinde in Deutschland noemde dat een terroristische aanslag (wat had hij gezegd als er bijvoorbeeld brand was gesticht in een Duitse kerk vol joden, homo’s en christenen?) . De politie behandelt die zaak als een poging tot moord en is op zoek naar vijf verdachten.

  Zij die wind zaait zal storm oogsten of desnoods een orkaan!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Alle aanslagen zéér waarschijnlijk uitgevoerd door Koerden, niet door Duitsers!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Wie weet worden die aanslagen zelfs door Duitse rechtsextremisten uitgevoerd en wat mij betreft gaan ze dat vooral in Duitsland blijven doen bij moslimextremisten, criminele aanranders, haatzaaiende imans, linkse politici etc. want ik heb daar totaal GEEN medelijden meer mee omdat het niets anders dan achterbaks gajes is!

    Like

 35. Jan zegt:

  Turkse troepen zijn al gestationeerd in Duitsland

  Herforder Ditib-Moskee
  https://de-de.facebook.com/antiISlamismus/videos/843150769205941/

  De mokee is een kazerne, zoals Erdogan al zei

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s