La Baule, Frankrijk . . .

Screenshot_213

(Door: Christine Tasin – Vertaling: “delamontagne”)

Na de “boerkini-perikelen” vorig jaar aan de Franse zuidkust moet er nu een politiemacht aan te pas komen om zich met de blote borsten van Franse vrouwen aan zee te gaan bemoeien?

In de badplaats La Baule, een paar dagen voor de Franse nationale feestdag “quatorze juillet”, liggen twee Françaises met blote borsten te zonnen op het strand. Zij worden vrijwel onmiddellijk lijfelijk aangevallen door Marokkaanse vrouwen die naar hen toekomen om te zeggen dat zij zich moesten bedekken, “DIT IS ONGEPAST”.

De twee vrouwen waren vastberaden zich niet te laten betuttelen, waarop de moslima’s terugkwamen met hun “BAARDAPEN”. Wie zeggen er ook alweer dat de islam een religie is van tolerantie, of is het GEWELD?

Pff ! ….Dus werd het cruciaal dat de NIET-moslimmannen zich rond deze 2 “topless-vrouwen” opstelden om hen te verdedigen! Hierna werd de politie geroepen die de agressors meenam.

Proficiat Fransen die nog durven optreden  tegen  deze ondraaglijke, onverdraagzame islamhouding.

We moeten doorgaan, verzetsvrienden, om ervoor te zorgen dat onze vrouwen en dochters niet gedwongen zullen worden uiteindelijk de boerka/boerkini te gaan dragen. Ervoor zorgen dat ons land niet het 58ste moslimland wordt. Iets wat zij al jarenlang willen.

De eerste helft van juli was erg warm in La Baule. De 2 vrouwen die topless lagen te zonnen, iets wat heel gangbaar is in ons land, worden door Marokkaanse puriteinse moslima’s aangevallen.

Zij laten duidelijk hun rigide, strikte islam zien. Het zorgt ervoor dat in La Baule, net zoals eerder in Sisco op Corsica, lieden uit niet-Europese landen met een moslimachtergrond steeds minder welkom zijn.

Bron:
http://ripostelaique.com
Door: Christine Tasin

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Eurabië, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op La Baule, Frankrijk . . .

 1. Renske zegt:

  Dat soort vrouwen maken elkaar onderling ook het leven flink zuur. Nu hebben ze een gezamenlijke zaak om zich op te storten, zoals hierboven. Dit doen ze om in hoger aanzien te komen bij die baardapen.
  Ze worden overladen met complimenten en die baardapen weten perfect dat 98 procent van de vrouwen daar heel gevoelig voor is. Op die manier kunnen ze hun stempel zetten. Daarom zie je ze hier ook steeds meer met hoofddoek. Ze worden de hemel ingeprezen. Totdat iedereen er een heeft.
  Er zijn best heel veel van dit soort vrouwen. Die leven van de complimentjes. Anders is hun leven k’t Hi Federica Mogherini!

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo is het precies! Vrouwen onder elkaar zijn over het algemeen tóch al gauw krengen – daar maak ik me geen enkele illusie over – maar met moslima’s, die vanaf hun geboorte in die ondergeschikte, afhankelijke rol worden gedwongen, kun je het wat dat betreft helemáál wel schudden! Doodgewoon krabben in de krabbenmand: De enige wezens over wie ze soms nog wat te zeggen hebben zijn mede-vrouwen (dochters, schoondochters, kleindochters, nichten met name) dús moeten díe er maar aan geloven.
   Kun je het je voorstellen: Een hele vrouwenkliek, die mekaar controleert of hun niqaabs wel recht zitten? ARGH!

   Geliked door 2 people

 2. Erik zegt:

  Zo is het we laten ons potdorrie niet de tieten afpakken, gewoon alle hoeren verplichten een boerka te dragen is het snel gedaan met het dragen door mossolma’s van dit hoeren kledij.
  Hoeren zijn hierdoor ook vrij om over straat te lopen wat scheeld in de kosten van een raampje.
  U vraagd gewoon netjes of er even onder de tent naar de waar mag worden gekeken om de prijs vast te stellen, hierna kruipt u eronder en consumeerd de hoer.
  Wedden dat de mohamma’s als de wiede weerga terug willen want dit is niet leuk meer, hahahah.
  Het is Atta Turk ook gelukt, dus niet het wiel proberen uittevinden, alle hoeren in boerka!

  Like

 3. tjonge zegt:

  pure afgunst natuurlijk van die vleermuizen!
  zij denken, wij in een tent, jullie ook in een tent!
  kutvolk, die cromo,s

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Afgunst is het grootste kanker op in ieder geval de aarde. Niet-moslims hebben daar in mijn beleving minimaal evenveel last van. Afgunst is het enige wat kiezers naar links lokt.

   Like

 4. Jan zegt:

  Ma kan het onzedige gedrag van dochter niet meer aanzien

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Die ziet er nu nog meer dan aardig uit, maar als ook zij misvormd is dankzij de nachtelijke schransfestijnen tijden de vastenmaand ramadan om de complete verstoring van de mineraalhuishouding overdag bij benadering nog niet te compenseren, mag zij van mij gerust een boerka aandoen. Ik ben voor een boerkaverbod in het openbaar, dus zal ik haar gelukkig alleen herinneren met het goddelijke lijf dat op de foto te zien is.

   Like

   • tippelaar zegt:

    U kijkt naar de fraaie vormen van deze jongedame en de rest denkt u er zelf bij, vandaar uw mening . Prima maar bedenk 1 ding deze mooie dame is besneden, heeft geen clitoris meer waardoor ook haar erogene zones buiten werking zijn gesteld. Dus heeft alleen een man iets aan haar tussen de lakens. Zijzelf heeft er niets aan en dat is ook net de bedoeling van de moslimmannen. Egoïsme ten top. En dat soort lieden moeten wij als aan ons gelijk beschouwen? Denk het niet, zij verschillen als moslims net zoveel van westerlingen, als een kameel ten opzichte van een paard.

    Like

   • abouneenee zegt:

    Om te beginnen ben ik verheugd dat mijn mening uw ballotage kan doorstaan. Ik maak mij geen zorgen over de erogene zones van mevrouw, maar veroordeel verminking van genitaliën ten zeerste als dat zonder enige medische noodzaak en tegen haar wil zou zijn gebeurt, wat waarschijnlijk is. Vrouwenbesnijdenis is totaal verwerpelijk en onmenselijk. Als de Allah van de islam echt zo machtig is als uit vele soera’s zou blijken, had hij vrouwen wel zonder clitoris geboren laten worden.

    Like

 5. Tistochwat zegt:

  Niets zo verrukkelijk als naakt zwemmen. Toen ik daar de leeftijd nog voor had, heb ik dat ook gedaan. Niet in een zwembad, maar in een rivier waar niemand anders was. Koel water als satijn om je lichaam. Je voelt je net een zeemeermin. Wel jammer dat het water van de Maas al zo vervuild was.
  Ik moet er niet aan denken om in een mohammedaans ‘duikpak’ te water te gaan.
  Strak en benauwend in die huid irriterende stof, walgelijk.
  Als de ‘besnedenen’ niet tegen normale naakte vrouwen kunnen, rotten ze maar op naar hun uitgedroogde woestijngebied.
  Hun bek is groot genoeg om daar orde op zaken te stellen.

  Ow wacht, dat past niet in hun plan. De mohammedaan wil namelijk de hele aarde aan zich onderwerpen. Hoe kon ik dat vergeten.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Helemaal mee eens, maar wel een beetje “privé”. Ben nou eenmaal ouderwets en met het “vorderen der jaren” kun je ook niet alles meer dragen…..

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Onderschrift bij de foto:

    De schoonheid vergaat, maar de siliconen blijven…

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 3 people

   • Ruud zegt:

    Soms zou je zelfs een burka willen verplichten 😉

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 7 augustus 2017 om 21:35

    Zonder die ingebouwde luchtbanden heeft ze nog best een aardig figuur.
    Weliswaar met een verlepte huid, en daarom zou ze niet zo’n rare bikini meer moeten dragen, maar onder de bekleding kan ze er nog best mee door.
    Zonder die implantaten zou ze qua postuur ballerina geweest kunnen zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 7 augustus 2017 om 21:35

    Ik weet niet hoe het komt, maar bij het zien van die mevrouw met die luchtbanden, moest ik eigenlijk meteen hieraan denken:

    Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Jammer dat de baardmannen niet een flink pak slaag gekregen hebben. Kijkend naar de geschiedenis kom je erachter dat alleen flinke klappen helpen de mosselman voor een tijdje zich koest te houden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  waarop de moslima’s terugkwamen met hun “BAARDAPEN”.

  Moeten jullie voor de aardigheid de eerste pagina’s van dit geweldige boek van Roald Dahl eens lezen. Het heet ‘De Griezels’.

  https://www.bol.com/nl/p/de-griezels/9200000054693024/?suggestionType=suggestedsearch#modal_open

  Like

 8. Republikein zegt:

  Drijfboeien 4ever.

  Like

 9. ReneKampers zegt:

  We zouden versteld zijn als wij de diepste gedachten van een boerka wijf konden lezen . Hoe graag zou zij niet willen pronken met haar tetten , een van de natuurlijke schoonheden van de vrouw , zoals haar benen en haartooi Een man kan indruk maken met zijn atletisch lichaam om de aandacht van de vrouw op te eisen (voor mij is dat verleden tijd) Wat heeft een boerka-vrouw om haar aantrekkelijk te maken , niks geen lap , nougatbollen . Het zijn slavinnen ,een bezit van een
  Allah neuker en dan moogt ge niet spreken over een achterlijk volk , want dan zijt ge een onbegripvolle en onverdraagzame .Dan durven ze spreken over cultuurverrijking

  Geliked door 2 people

 10. E. Zichternan zegt:

  Hulde voor deze (re)actie.

  Like

 11. Qvic zegt:

  Al die moslima’s die boerka’s of nikabs dragen hebben een ernstig te kort aan vitamine D en bij langdurig te kort aan vitamine D krijgen zij allemaal ernstige ziektes onder hun leden en dat gebeurt al eeuwen en er wordt ook regelmatig incest gepleegd. Door neven en nichten aan elkaar uit te huwelijken. Dat verklaard dat al die vrouwen een zeer laag I.Q. en een slechte gezondheid hebben, zo ook erg last hebben van hyperventilatie en angstaanvallen. Die vrouwen kunnen geen gezond nageslacht baren, hun gezondheid degradeert met elke generatie. Door hun dommigheid geloven de moslims nog steeds dat zij superieur zijn t.o.z.v. de blanke Europeanen. Hoe geloofwaardig is dit nou?

  Like

 12. Dit bericht is dus van facebook verwijderd……..ze kunnen er niet meer tegen blote borsten ofzo……………..GVD!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s