Nieuws van de linkse krankzinnigen: het racistische ijsje!

Screenshot_202

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Kent u “Murli”? Dat is een lekkernij die het hotel “Zur Post” in Melk (Neder-Oostenrijk) aan zijn gasten serveert in de warme zomermaanden. Een ijsje met chocoladeglazuur en nootjes. Niet minder, maar ook niet meer. Een traditionele lekkernij, die al 27 jaar lang bestaat.

journalistenwatch

Nu echter heeft een (vermoedelijk geesteszieke) lezer van de “Niederösterreichische Nachrichten” geklaagd en de eigenaar beschuldigd van racisme. Die begrijpt de hele ophef niet, wil echter ook niet toegeven en blijft zijn heerlijke ijs aanbieden.

Wij begrijpen deze ophef echter wel. Zolang er op onze breedtegraad doorgeslagen hersendoden rondsnuffelen, zolang zal er ook sprake zijn van idiote beschuldigingen van racisme.

Een andere lezer heeft dan ook een goed commentaar geschreven bij deze krankzinnige beschuldiging:

Murli, Zigeunerschnitzel etc. mag men niet meer zeggen, maar Führerschein is oké?

(Bron: www.unsertirol24.com)

Screenshot_201

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Links fascisme, nieuw fascisme, Oostenrijk, Racisme. Bookmark de permalink .

40 reacties op Nieuws van de linkse krankzinnigen: het racistische ijsje!

 1. BertG. zegt:

  Maar waarom is dat ijsje nou racistisch?
  Waar doet het die gek dan aan denken.
  Ach, laat maar.

  En Führerschein, wat betekend dat dan.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Zuiver Europa van deze linkse krankzinnigheid !!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Er lijken steeds meer krankzinnigen tevoorschijn te komen. Is dit nou een schreeuw om aandacht van die gestoorde, of denkt ‘ie werkelijk dat ijs racistisch kan zijn?
  Heeft dit stuk onbenul wel eens achterom gekeken in de plee naar de kleur van zijn download-product? Enorm racistisch, veronderstel ik.
  Wat gaat hij daar aan doen? Want zijn ‘product’ deugt niet!

  Geliked door 2 people

 4. Beschouwer zegt:

  Links blijft zeiken zeuren en zuigen. Hoe meer links dit doet (voorbeelden zwarte piet, negerzoenen, de genderneutrale woordpolitie, zeuren over de efteling en dergelijke) hoe meer er een prachtige cynische en sarcastische tegenbeweging op gang komt die woorden als neger, flikker, omgebouwde en pot meer en meer gaat gebruiken. Ook gaan we meer en meer sinterklaas vieren met zwarte piet (behalve in de huichelachtige grachtengordel dan). Waarom ? Men zoekt ruzie en wij gaan niet achteruit en onszelf censureren wanneer er weer een wijsneus met opgeheven vingertje zit te zeiken. Wij willen met zeikerds geen verbinding of eruit zien te komen of zo. Wij willen dan ruzie en wij zoeken dan ruzie en we gaan dan lekker ruzie maken met schijnheilige zeikmillennials en we hebben er zin in. Jullie vallen onze gewoonten aan en daarom willen wij ruzie met wijsneuzerige zeikerds. Kom maar op !

  Zo nu een zigeunerschnitzel bakken . Hee braboneger kom je meeeten ?

  Geliked door 3 people

  • Beschouwer zegt:

   en we gaan plofkip eten en gerookte paling en varkensvlees want we willen jou als linkse zeikveganist pesten en schockeren. We haten jou linkse zeikschijtbek met dat opgeheven vingertje zo diep dat we je eigenlijk in een varkenshok vol plofvarkens willen laten opvreten door hongerige varkens. Ook hebben we de pest aan jou vuile vieze klimaatleugens. Wij weten dat de zon van invloed heeft op het klimaat en niet de auto en de fabrieken. Dat zijn gewoon fabeltjes.

   Like

   • hendrikush zegt:

    Neem ook nog een fipronil eitje; het houdt de luizen uit je lijf.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Beschouwer 7 augustus 2017 om 14:06

    Van mij mag u zoveel vlees eten als u wilt, maar ik vind het niet getuigen van respect voor een dier als het wordt neergezet als ‘plofkip’, enz.
    Een kip ploft van nature niet. Een varken evenmin.
    Ik ben geen (linkse zeik)veganist, maar ik eet geen dier dat een ellendig bestaan achter de rug heeft.

    Verder ben ik het met uw felle reactie eens.

    Like

   • H J zegt:

    LMAO

    Like

 5. de algehele gekte wordt steeds groter; hoeveel oproepen tot massamoord staan er in de Koran?
  Wat vind de staatsomroep en de wethouder daarvan?

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Dóódziek word je van die Zweden: Hun eigen samenleving staat op instorten door hun eigen multikul-gekte en nóg houden ze zich liever bezig met vermeende racistische akkefietjes in het buitenland!
   Stel liever in je eigen land orde op zaken: Het is méér dan hard nodig!

   Geliked door 1 persoon

 6. Bob Fleumer zegt:

  Bij mijn weten heet het een “fahrerschein”

  Like

 7. Cathja zegt:

  Willen ze ons allemaal aan de chocolademelk hebben, of zien ze die melk dan weer als een andere vorm van racisme, en dus ook verwerpelijk?
  Wat is er toch aan de hand met sommige mensen? Dagelijks krijgen we een portie idioterie over ons heen waar de honden geen brood van lusten!
  Laten er vooral veel krankzinnigengestichten gebouwd worden! Die zijn heel hard nodig om die ‘fantasten’ in op te sluiten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Reactie was bedoeld voor @ copywriter om 15:20

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Te veel mensen met veel te veel vrije tijd…

  Enfin, tijd om ijs ook maar te gaan verbieden; proest!

  Like

 10. Qvic zegt:

  Als een ijsje al racistisch zou zijn, waarom hebben zij dan geen problemen met zwarte boerka’s of dat er zwarte banden onder hun auto zitten. Dat is al een teken hoe hypocriet zij zelf zijn. En als zij zo voor zijn om alles gender neutraal te willen maken, dan moeten zij ook alle kindertoeslagen afschaffen. Want gender neutrale mensen kunnen geen kinderen verwekken. Hiermee plaatsen zij zich zelf buiten de natuur en ook buiten het normale mens zijn. Al diegene die het onzinnige gender neutrale omarmen en ook diegene die in bijna alles wel iets racistisch zien hebben naar mijn mening een psychische afwijking in hun denkwijze. Het ergste is nog dat die kleine groep dwazen (0,01 %) steeds meer podium krijgen in de media en hun totaal gestoorde gedrag proberen opleggen bij de 99,99 % van de bevolking.

  Geliked door 3 people

 11. Oh shit, de Nutricia chocomelk vind ik lekkerder dan de gewone witte melk. Dus als ik bovenstaand artikel goed bgrijp heb ik dan een voorkeur voor donkere danwel getinte mensen? Dadelijk dan maar even die Nutricia prut ’t riool spoelen en toch maar even wat pakken volle melk kopen. Melk, white pow.. euh, de witte motor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s