Opdracht aan Kern en Kurz in peiling van de Oostenrijkse “Kronen Zeitung”: onmiddellijk grenscontroles!

Screenshot_216

(Vertaling: E.J. Bron)

De melding volgens welke Duitse inlichtingendiensten voor een nieuwe grote asielgolf waarschuwen, heeft bij de lezers van “Krone.at” een enorme respons opgeroepen: de vraag in onze peiling of de Oostenrijkse grenzen onmiddellijk strenger gecontroleerd zouden moeten worden, werd binnen enkele uren door meer dan 64.000 lezers aangeklikt – en hun antwoord was meer dan duidelijk: 97% stemde met “JA!”.

Kronen Zeitung

Zoals bericht voorspellen de Duitse inlichtingendiensten in een dossier van het “Gemeenschappelijke Analyse- en Strategiecentrum” een duidelijke toename van de illegale migratie in de tweede helft van het jaar. De meeste illegale migranten komen volgens het dossier nog steeds via de “gesloten” Balkan-route.

De vraag in de peiling van “Krone.at” of Oostenrijk met het oog op de sombere prognose zijn grenzen met onmiddellijke ingang strenger zou moeten controleren, werd door 97% van de lezers positief beantwoord. En in de comments maakten ze duidelijk dat ze van onze politieke beleidsbepalers verwachten dat zij direct overgaan tot handelen.

Zo vindt “Physalis”: “Niet altijd zoveel heisa maken, maar hard ingrijpen en de illegalen het hoofd bieden”. En “Lapaz” schrijft: “Meneer Doskozil [minister van Defensie], laat u alle aanstormende immigranten rigoureus afwijzen, dan krijgen we langzaam weer orde in ons huis.”

Screenshot_215

De beruchte “Balkan-route”. 

“Doitnow” eist: “Strenge grenscontroles. Indien nodig met militairen. Partijen die dit proberen te verhinderen, hoeven helemaal niet meer mee te doen aan de verkiezingen!” “Rauchmelder” schrijft: “Mocht zich dit scenario op de Balkan-route werkelijk toespitsen, dan duurt het niet lang meer dat ook de migranten in Italië op weg gaan. Dan worden we van twee kanten overrompeld en doen de Duitsers de grenzen dicht. Dan zitten er honderdduizenden bij ons vast. Daarom grensbewaking met alle middelen. Direct.”

“TheGoyimKnows” vreest: “Het is slechts een kwestie van tijd tot alle systemen instorten.” “Superknu” geeft te bedenken: “vluchtelingenhulp goed en aardig, maar de hulp zou zich tot BUITEN de EU moeten beperken!!! De mensen moeten gewoon aanpakken en beginnen aan de opbouw van hun land! Daarvoor krijgen ze starthulp!!! Hulp binnen de EU is nutteloos weggegooid geld en dat kunnen we ons op den duur niet veroorloven of we zullen zelf ten ondergaan!!! De politiek weet dat – is echter blijkbaar veel te stom om iets te ondernemen!”

Screenshot_217

“Littleboy” schrijft: “De immigratiepolitiek van enkele Europese landen begrijpen behalve de meeste mensen ook de politici überhaupt niet. Mevrouw Merkel is voor deze grootste politieke fout sinds de Tweede Wereldoorlog verantwoordelijk. Alleen die mensen, die de islamisering van het Avondland (kleinste continent) willen, vinden deze politiek juist. We zouden vanaf het begin alleen in de landen van de emigranten (Afrika, Arabië) hebben moeten helpen.”

En “very” waarschuwt: “Niemand laat zich door een ´gesloten Balkan-route´ tegenhouden als hij in Oostenrijk asiel en 20 keer zoveel geld krijgt als hij thuis verdient met werken . . .”

Bron:
www.krone.at/oesterreich

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Balkan, Barbarisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, Oostenrijk, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Opdracht aan Kern en Kurz in peiling van de Oostenrijkse “Kronen Zeitung”: onmiddellijk grenscontroles!

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Zo lang Brussel het nodig vind om dat illegale gespuis binnen kan komen zullen ze komen.
  Je ziet dat ook aan wir schaffen das Merkel.
  Ook Italie is al bezig om de smokkelschepen een reden te geven om toch maar door te blijven doen.
  Het is allemaal een grote farce die hele zogenaamde bewaking en meer onzin.
  Bijna elke nacht gaan een groot aantal touringcars de Brennerpas over en knallen vol gas richting Duitsland waar dat spul asiel aan gaat vragen.
  Geen hond die vraagt hoe ben je hier gekomen.
  Duidelijk is om van Italie naar Duitsland te reizen moeten ze minimaal over twee grenzen terwijl duidelijk in de Europeese wet is aangegeven dat ze een asielaanvraag moeten doen in het eerste land waar ze Europa binnen komen.
  Ik durf met een gerust geweten te stellen dat de middelandse zee NGO’s samenwerken met Lybische mensensmokkelaars en de verschillende regeringen damenwerken met de NGO’s
  Daardoor zijn de regeringen net zo schuldig aan mensensmokkel als de NGO’s en de lybische mensensmokkelaars.
  Wat Ik hier neerpen weten veel mensen maar geen hond durft het te benoemen.

  Like

 2. Pieter zegt:

  je moet die ilegalen niet zo zeer aanpakken… als ik hullie was, deed ik het ook.
  wat zeg ik.. ik was bij de eerste golf geweest!

  je moet die mafklappers aanpakken de het hier mogelijk maken, böse stief- mutti Merkel voorop!

  Geliked door 1 persoon

 3. biebie zegt:

  De mensenmokkelaars vertellen natuurlijk niet erbij dat het levensonderhoud in het beloofde land ook 20 keer zo duur is daarom valt het geldt wat ze in de opvang krijgen zo zwaar tegen.
  Tijdens oorlogen doen ze de vijand desinformeren met het uitstrooien van flyers boven vijandelijk gebied als ze deze reizigers nu eens met flyers met waarheden informeerden dan was de dobberdrang misschien niet zo groot.
  Als men in de politiek doeltreffend te werk gaat dan is het natuurlijk geen full time job meer en wie is er nou niet bang voor baan verlies dus er zal voorlopig weinig of niets veranderen (de discussie tussen Merkel en Zeehofer over een bovengrens is uitgesteld tot na de verkiezingen).

  Like

  • Renske zegt:

   Nee hoor voor hun valt dat geld wat ze krijgen niet tegen. Ze hebben een onderlinge economie en hebben minder spatsies zoals design en dat soort dingen. En ik geef ze niet graag de kost zoals irakezen die ergens nog een stoot geld of wat hebben. Ik weet van een irakees, die op familiebezoek in Egypte ging. Zegt ie. Gaat gewoon op vakantie naar zn irakese familieleden. Dit achterbakse kereltje leeft levenslang van de autochtone nederlanders en zal nooit 1 cent bijdragen aan de maatschappij. Kan allemaal hier. Geen enkel probleem.

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   @Biebie
   Kijk die mensensmokkelaars interesseerd het helemaal geen ene ruk hoe het verder gaat met die opvreters als ze eenmaal in Europa zijn.
   Die steken de poen in hun zakken zetten ze in een boot en een km of twaalf of minder verder nemen de zogenaamde door Soros gesponsorde gutmenschen het over en klaar.
   Dan krijg je de tweede groep smokkelaars, de NGO’s dus die zoals Ik zei door Soros ondersteund worden en daarbij ook nog eens een massa Europees subsidiegeld opstrijken (bedenk dat dat jou en mijn belastinggeld is) en die brengen de hele zooi naar Italie.
   Vergis je niet, dat duurt nou al meerdere jaren.
   Dan word dat hele spul in Italie opgevangen en komen ze terecht in de asielindustrie op het vasteland.
   Dan vangt het aan met echt geld te kosten met als toegift alle last welke de Italiaanse bevolking erbij krijgt.
   Stel je even voor; 50000 gelukzoekers komem aan in Italie en elke gelukzoeker is een direkte kostenpost van ca. 24000 euro.
   Daar komt bij dat er panden gekocht en gehuurd moeten worden om dat hele spel onder te brengen dat komt dus neer op de huur van een flink dorp, wat denk je wat zo iets kost.
   Op dit moment vervallen de kosten voor Soros want de Italiaanse regering neemt de kosten over, wat wil zeggen de belastingbetaler.
   Nou zou je kunnen zeggen, Brussel betaald ook zijn deel maar dat is nou net de grote oplichting want Brussels geld is ook geld uit de belastingpotten van de respectievelijke Europese landen.
   Wat gebeeurd vervolgens, wat wij niet mogen weten is weer zo iets moois.
   Elke nacht rijden een groot aantal bussen van Italie naar Oostenrijk en Duitsland en daar worden de heren (want dames zijn er niet meer bij, das war einmal) in de verschillende landen gedumpt bij de Oostenrijkse en Duitse COA,s en gaan ze de asielprocedures in.
   Uiteraard worden er een aantal procedures afgewezen en daar melden de volgenden zich weer bij de asieltiet.
   De zogenaamde asieladvokaten.
   Nou deze Dames en Heren asieladvokaten werken natuurlijk ook niet gratis en zoals een eerlijk advokaat betaamd heeft hij of zij er totaal geen moeite mee om jou en mijn geld te innen als declaratie.
   Ondertussen kost elke gelukzoeker nog steeds 24000 euro op jaarbasis.
   De meeste asielzoekers verliezen hun zaak mischien maar er is niemand die ze uit zet dus gaan ze de illegaliteit in en weten ze elkaar te vinden in benden van zakkenrollers drugdealers inbrekers en aanverwante beroepen waar justitie totaal geen grip meer op heeft.
   En mocht er zo nu en dan een dealer, zakkenroller of inbreker dan wel een zielige vluchteling die het nodig vind om wat vrouwen te verkrachten, gepakt worden en die komtvdan wel voor een rechter die het D66 gedachtengoed aan hangt en word zo iemand veroordeeld tot een straf die zo belachelijk is dat het niet meer te benoemen is.
   Deze zelfde rechter is dan wel weer zo vriendelijk om deze persoon dus pertinent niet uit te wijzen.
   Wil ik tussendoor nog even opmerken dat er vandaag nog in grote leyters in de krant stond dat 1100 ”vluchtelingen” uitgezet zijn vanuit Griekenland met het nodige zakgeld resp. 500 tot1500 euro welje waarschijnlijk betaald worden vanuit Brussel, wat dus weer jou en mijn belastinggeld is.
   Ondertussen komen wekelijks een meervoud aan gelukzoekers binnen maar dat vergeet men dan voor het gemak maar even te vermelden.
   Diegenen van de gelukzoekers die dan overblijven komen dan in de verschillende landen in de sociale dienst terecht waar verder jou en mijn belastinggeld voor gebruikt word wat dus voor 90 procent hun leven lang gaat duren, want zoals bekend is er voor deze kerngeleerden tandtechnicie IT specialisten architecten en nog veel meer van dit soort hoogstaande beroepen geen werk te vinden.
   De regeringen ondertussen weten ons te vertellen dat van gezinsherreniging niks gaat komen maar geloof me dat is maar tijdelijk, want het maakt de gangsters in Brussel geen ene ruk uit om andermans geld met treinen vol uit te geven aan het volk wat onze cultuur komt verrijken.
   Ik hoop dat hiermee een en ander duidelijk is gemaakt beste Biebie.
   Denk maar eens goed na hoe het hele spel draait en ga dan maar net zo ziek van de hele situatie zitten worden als Ik al jaren ben.
   Mvgr Henk.

   Like

   • Henk der Niederlànder zegt:

    Rectificatie de 1100 gelukzoekers waren er 11000.
    Dus duurt het iets langer voordat dat weer aangevuld is dus zullen de resp. NGO,s wel even een tandje bijsteken.
    Maak je daar maar niet druk over.

    Like

   • biebie zegt:

    Wat het ons kost weten we op deze site allemaal wat ik duidelijk wilde maken is de gedachtegang van de gelukzoekers die menen dus echt dat een uitkering in het BELOOFDE LAND die 20 maal hoger is dan de armoede waaruit ze komen terwijl ze verwachten dat de levens standaard even duur is als het land wat ze verlaten.
    Dat vertelt dan weer genoeg over hun intelligentie.
    Aangezien een groot deel van hen analfabeet en laag opgeleid is mag je er wel van uit gaan dat de dure reis naar het beloofde land niet betaald is van spaarcentjes van een riante job.
    Of er is een tweede gratis “frontex” taxidienst totaan de Libische middellandse zee kust
    en dat mensenhandelaars verhaal is fake-news of ze krijgen een zakcentje van iemand om de reis te betalen spaarcenten zijn het in ieder geval niet van die analfabeten.
    Een kennis van mij werkt in Gambia (niks aan de hand aldaar)
    De mensen daar krijgen te horen dat in Europa goud te verdienen is .
    Voor één gelukzoeker wordt in een heel dorp geld verzameld om zijn reis te betalen.
    Want ze gaan ervan uit dat hij in korte tijd zoveel geld krijgt in Europa zodat hij het hele dorp kan laten overkomen.
    Dit voorbeeld is mij bekend waarmee ik niet wil zeggen dat dit universeel is maar met goede en eerlijke voorlichting kun je in deze gevallen veel leed voorkomen.
    Als je in armoede leeft doet hoop leven en social media geeft veel valse hoop.

    Like

 4. tippelaar zegt:

  grens dicht. niet stoppen dan schieten en niet op de benen want dan moeten ze naar een ziekenhuis en dan zijn ze binnen. Zal wel niet gebeuren want daar zijn ook de Oostenrijkers te laf voor. Het is eigenlijk erg simpel. Als men een bepaald beleid voert heeft dat consequenties. Die moet je overdenken voordat je iets in gang zet. Grenzen hermetisch dicht. Hoe doe je dat en wat doe je als er mensen toch overkomen, vrouwen en kinderen voorop zoals gewoonlijk onder het motto: “dat durven ze toch niet”. Die vrouwen en kinderen worden direct gevolgd door drommen mannen die zich op de grensbewakers storten. Ze doen ze niets maar met hun massaliteit lopen ze de grenstroepen onder de voet. Als je dan niet het lef hebt om op die menigte, inclusief vrouwen en kinderen te vuren, dan moet je er helemaal niet aan beginnen en de grens gewoon open laten en accepteren dat je land naar de kloten wordt geholpen door de moslims. Eigen schuld dikke bult. Meer smaken zijn er volgens mij niet. Dat geldt eigenlijk ook voor de asielmeute die al binnen is in een Euroland. Als je niet de moed hebt als overheid om je eigen burgers te beschermen tegen de agressieve moslims moet je er niet aan beginnen, het bestuurlijke bijltje erbij neergooien plaats maken voor bestuurders die wel draconische maatregelen durven te nemen met alle bijbehorende gevolgen. Europa wordt doelbewust door de eu.bestuurders (zoals ze zelf noemen) naar de kloten geholpen, daarbij geholpen door de lokale loopjongens van de EU, zoals Mark Rutte, c.s.

  Like

 5. Renske zegt:

  Wat Merkel en companen van de EU gedaan hebben en (verzaakt hebben) mag niet vergeten worden. Nooit. Merkel en haar vredesprijs. Een schande.Als je ziet wat er al in Duitsland gebeurd is.

  Like

 6. Renske zegt:

  Trouwens Der Krone is volgens mij de enige krant die ik ken, die nog commentaren van lezers toe laat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s