“Terreur van groepen jeugd”: winkeliers roepen om hulp

Screenshot_209

(Vertaling: E.J. Bron)

Mecklenburg-Vorpommern/Rostock – De beroemde/beruchte “jongeren” zorgen ook in de binnenstad van Rostock voor de migranten “flair”, zodat plaatselijke winkeliers en de politie de stad om hulp vragen en het probleem eindelijk aan te pakken. Op goedmenschelijke wijze gaat men er daar van uit het probleem te kunnen oplossen door het inzetten van met belastinggeld gefinancierde “streetworkers”. Het links geregeerde raadhuis wil het probleem echter helemaal niet erkennen.

journalistenwatch

Sinds de catastrofale beslissing van de Duitse regering om Duitsland voor overwegend jonge islamitische mannen vrij toegankelijk te maken, komen de cultuur en religie gerelateerde problemen ook ongefilterd in Rostock aan.

Rostock en de migrantenverrijking

Zo zorgden ongeveer honderd beschermingzoekers, die tegelijkertijd het migratiekantoor in Rostock bestormden, dat daarop in chaos verzonk, voor een grote actie van de politie. “Vluchtelingen” met zakelijk instinct hadden het principe van het nummertjes trekken in klinkklare munt omgezet en ´s ochtends honderden nummertjes getrokken, die ze daarna doorverkochten aan de andere bezoekers.

Steeds opnieuw duiken er meldingen op over rellende en gewelddadige jongeren met een migratieachtergrond. Zo ook in het begin van dit jaar, toen een autochtone jongere met riemen en knuppels door een horde jongeren met migratieachtergrond door de stad gejaagd werd. Toen andere jongeren de achtervolgde te hulp kwamen, kwam het tot een massale vechtpartij. Sindsdien gaat het “slag op slag”.

De volledig overbelaste verantwoordelijken gebruikten toen midden april weer eens belastinggeld om de plunderende jongeren met migratieachtergrond meer aanbiedingen te doen om te integreren. Het jeugd-, taal- en ontmoetingscentrum MV (JSB) kreeg bovendien uit het, met in totaal € 1 miljoen toegeruste, integratiefonds een subsidie van € 50.000,- van het ministerie van Sociale Zaken.

Nog meer belastinggeld voor de integratie van niet te integreren personen

Vier maanden en duizenden euro´s later roepen de winkeliers in de binnenstad van Rostock nu om hulp: al maandenlang zouden er rondom de Kröpeliner Tor en in de Wallanlagen problemen met groepen jongeren zijn, onder wie ook veel jonge migranten, aldus de “Rostocker Zeitung”.  Het zou al meerdere keren tot vecht- en steekpartijen zijn gekomen, aldus de klacht van de ondernemers, die nu genoeg lijken te hebben van de waanzin: “Als zoiets opnieuw gebeurt in de binnenstad, dan is dat negatief voor de hele stad. Het is geen goede reclame voor Rostock wanneer de politie constant voor de winkels staat”, aldus een city-manager.

De stad zou eindelijk moeten reageren en de jongeren met streetworkers moeten aanspreken, aldus de eis uit de gelederen van de goedmenschen, die zich blijkbaar nog steeds in niet gering aantal onder de ondernemers in Rostock en de politie, die de roep om “meer streetworkers” ondersteunt, bevinden.

Stad ziet geen problemen

Daarentegen zouden de problemen bij de stad niet bekend zijn, aldus de “Ostsee Zetung”, die zich beroept op de afgestudeerde politieke wetenschapper en huidige wethouder Sociale Zaken, Steffen Bockhahn (Die Linke)  beroept.

Bockhahn, die in 2012 onder observatie van de binnenlandse veiligheidsdienst stond, wist vorig jaar rond dezelfde tijd ook al van de prins geen kwaad, toen het al tot enorme problemen met zogenaamde “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” in het stadsdeel Groß Klein in Rostock kwam, en hun onderkomen bezocht. De linkse wethouder liet hen toen in een geforceerde actie, nadat het o.a. tot seksuele intimidatie door “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” kwam, verplaatsen naar andere onderkomens.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Terreur van groepen jeugd”: winkeliers roepen om hulp

 1. delamontagne zegt:

  Zouden ze in Duitsland onderhand niet door hebben dat al die z.g.n vluchtelingen voor een groot deel uit criminelen en pedo’s bestaat.
  Hier weer een verhaal over een Soudanees die zich aan een 10-jarig meisje vergeep.
  De burgemeester ontstellt.

  Papenburger Bürgermeister empört über kriminelle Flüchtlinge
  https://www.noz.de/lokales/papenburg/artikel/931218/papenburger-buergermeister-empoert-ueber-kriminelle-fluechtlinge

  Like

 2. ron zegt:

  struisvogelpolitiek, kop in het zand en net doen of er niets aan de hand is, maar met welk doel >???

  Like

 3. Qvic zegt:

  De beloning van de wethouders en burgemeesters is verkeerd, want als zij bij elke ongeregeldheden in de stad een loonkorting zouden krijgen. Dan zouden zij veel doortastend te werk gaan tegen deze jongeren. Want zonder loon prikkels blijven zij vrolijk verder slapen en gaan zoveel mogelijk de moeilijkheden uit de weg. Tenslotte zijn zij aangesteld door de gemeenschap en niet andersom. In het bedrijfsleven zouden zij allang van hun leidingsfunctie afgehaald zijn.

  Like

 4. Flo zegt:

  Wanneer komt er een kentering en zal de gelatenheid omslaan in woede en terug vechten!

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Die kentering komt wel maar voor velen van ons veel te langzaam.

   Like

   • Henk der Niederlànder zegt:

    Petra.
    Geloof me maar, die kentering komt nooit.
    Het is heel erg eenvoudig.
    De Europeaan is verworden tot een stel watjes die nog niet bekwaam zijn om rrn deuk in een pakje boter te slssn dus maar niet te spreken over een revolutie oid.
    Het enige volk wat nog iets te betekenen had is jaren geleden al uitgeschakeld, namelijk de Serven.
    Denk niet dat die uitschakeling van de Serven miks te maken heeft met de tegenwoordige tijd.
    In de politiek gebeurd namelijl niks toevallig.
    Je weet hopelijk toch nog wrl dat die zielige madsamoordenaars van een Bosniers geholpen moesten worden.
    Die zelfde zielige Bosniers zijn nu degenen die midden in Europa trainingskampen hebben.

    Like

 5. Cognitieve-Dissonant zegt:

  Wanneer wordt de verantwoordelijke “afgestudeerde” (waarin??) politieke wetenschapper en huidige wethouder Sociale Zaken, Steffen Bockhahn (Die Linke) afgeknald door de bevolking, de smerige tering rat????????????????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s