Tweet van Geert . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, Islam, koran. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. koddebeier zegt:

  Ja, en wat doet de regering er aan ???????????? Juist NIETS !!!

  Geliked door 1 persoon

 2. fransdewit zegt:

  Tweet van Geert, telkens de waarheid, doch vinden ze het altijd verkeerd

  Like

 3. Anna zegt:

  En tevens ” burgerlijk wetboek”

  Like

 4. Trucker zegt:

  nog meer knelpuntberoepers komen het Avondland binnen.
  Op de foto te zien lijken het nu (gelukkig maar want anders krijgen we een overschot) geen ingenieurs of tandartsen maar lijken het eerder timmermannen of loodgieters en ook daarvan is er in het Avondland een schromelijk gebrek.
  De douaniers “werden overrompeld” lees ik… misschien hadden ze meer oog voor de inhoud van de enveloppe die hun werd toegeschoven door smokkelaars, zeg zo maar iets.
  Dit zijn dus de negers en/of islamieten die weldra alles slopen dat ze tegenkomen want ze hebben geen wifi zoals ze in hun thuislanden hebben en bovendien zijn de locaties die ze krijgen nooit zo luxueus als van waar ze komen.
  Nog meer plunderen, meisjes/vrouwen aanranden/verkrachten, stelen mishandelen en moorden met deze sprinkhanenplaag.
  Grens beveiligen, simpel minimi om de 300m en geen kakkerlak kruipt er nog over het hek, het mag dan zelfs in hoogte beperkt worden.
  Stroom op het hek is niet/nooit afdoende en dat kan trouwens omzeilt of gesaboteerd worden, schutterspost… geen probleem.

  http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/08/migranten-bestormen-grenshek-spaanse-enclave-verrassen-douaniers-529321/

  Like

 5. tippelaar zegt:

  De uitgifte van de koran in het nederlands wordt door de islamitische stichting nederland gedaan. De wordt gesubsidieerd met nl.belastinggeld. Uw geld dus. In plaats van de koran te vernieden wordt deze zelfs gepromoot in NL.

  Like

 6. Islam (Sharia)

  De rasechte Nederlander en kunstschilder Anton Heyboer had vier of vijf vrouwen. Toen was er volop media-aandacht voor Anton en zijn harem. Tegenwoordig zijn er tal van moslims in Nederland komen wonen die ook vier of meer vrouwen hebben. Dat wordt niet belicht. Want het is hun religie en cultuur…

  Moslima’s worden opgeroepen door islamitische leiders als de Turkse dictator Erdogan om minstens vijf kinderen te baren. De baarmoeder is het wapen van de islam.

  Als de islam de baas wordt in Nederland dan vertrek ik uit Nederland en ga in Amerika wonen voor mijn vrijheid, veiligheid en om mijn leven te behouden. Want ik ben niet van plan om onder het islamitische juk, sharia, te gaan leven. Aan mijn nooit niet! Barbaren zullen mij nooit bekeren!!!

  Als dan de islam (sharia) voorgoed verdreven is uit Nederland keer ik weer terug naar Nederland.

  Jack Terrible

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s