Waarom ik AfD stem (5)

Screenshot_200

(Door: A.S. – Vertaling: E.J. Bron)

In de afgelopen dagen was te merken hoe de Duitse media langzamerhand beginnen te berichten over de komende Duitse parlementsverkiezingen. Bij WDR2 ging een mooi format van start. Hier mogen burgers opbellen en uitleggen over welke wantoestand in Duitsland ze zich het meest opwinden. Afgelopen weekend belde er een vrouw die te weinig fietspaden als haar grootste persoonlijke ergernis noemde. Met permissie, dat is grotesk.

PI News (2)

Want eigenlijk zou het bij de komende verkiezingen maar om één ding moeten gaan: de “vluchtelingen”. Daarmee staat of valt alles. De lezers hier weten vast en zeker wat voor verliesgevende zaak de “vluchtelingen” voor ons betekenen. Je leest over kosten van € 25 tot € 50 miljard per jaar. Alleen voor de “vluchtelingen” die in 2015 aankwamen. En dat is nog zonder de gezinshereniging.

Meer geld voor bejaarden, zieken, kinderen of ook voor fietspaden is er alleen als het lukt om de grenzen te sluiten en “vluchtelingen” naar hun thuislanden te deporteren. Deze omstandigheid moet eindelijk door iedereen begrepen worden.

De publiekrechtelijke media en de gevestigde elites stellen alles in het werk om deze omstandigheid te verheimelijken. Men bericht over diesel-gate of over verontreinigde eieren. Peanuts in vergelijking met de “vluchtelingen”crisis.

Die Linke, de Groenen en de SPD willen nog steeds op de beste gelijkgestemde ethische wijze de grenzen openhouden. Ze zijn hierdoor zó verblind, dat ze niet eens merken dat dit vooral ten koste gaat van hun eigen clientèle. De CDU is nauwelijks een haar beter. De CSU-bovengrens van 200.000 “vluchtelingen” per jaar is exact 200.000 “vluchtelingen” te hoog. Van de FDP (“liberalen”) waren de laatste tijd enkele vluchtelingen-kritische geluiden te horen, maar daarop zou je bij deze opportunisten niet moeten vertrouwen.

In deze kwestie is alleen de AfD te vertrouwen. Vanaf het begin van de “vluchtelingen”crisis heeft zij voor de gevolgen en effecten gewaarschuwd en haar voorspellingen zijn bijna volledig uitgekomen. Alleen de AfD wil de grenzen beveiligen en “vluchtelingen” massaal uitzetten. Alleen met de AfD krijgen we een directe democratie naar Zwitsers voorbeeld. Alleen met de AfD blijven onze cultuur, onze tradities en onze taal behouden. Alleen met de AfD blijft Duitsland een westers christelijk land.

En daarom krijgt ze mijn stem.

Bron:
www.pi-news.net
Door: A.S.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Waarom ik AfD stem (5)

 1. tippelaar zegt:

  Ik heb vanmorgen het verdrag van Straatburg van 1975 gelezen over de islamisering van het vrije westen in ruil voor olie. Ik ben me rot geschrokken. Nu gebeurt precies datgene wat in dat verdrag beschreven staat. De politici hebben de vrijheid van het westen verkwanseld voor olie. Ik heb niets meer van de westerse politici te verwachten. Ook niet van de nederlandse politiek. Niemand heeft dat verdrag van Straatsburg en de inhoud daarvan aan het volk bekend gemaakt. Ik heb nog liever dat alle Arabische landen en heel Afrika vernietigd worden met atoomwapens dan dat ik onder de islamitische laars wil leven of sterven. Ik wacht op een sterke man of vrouw in Europa die een einde maakt aan dit walgelijke gebeuren. Juncker c.s. maar ook de nl.regering horen minimaal in het gevang te zitten voor hun volksverlakkerij. Mevrouw Merkel moet in het openbaar worden opgehangen wegens hoogverraad van haar eigen volk. Ik heb mijn hoop gevestigd op Poetin van Rusland. Ik denk dat die meer voor ons kan betekenen dan het stelletje brusselse criminelen .

  Geliked door 2 people

  • Alex Delarge zegt:

   Dat ophangen is niet perse nodig. Dat kan ook anders.https://youtu.be/DTqv1fPQ5Y8

   Like

  • exmarineman zegt:

   Niet alleen de huidige regeringsleiders en ministers/staatssecretarissen hebben hoogverraad gepleegd, maar ook ALLE regeringsleden, presidenten, koningshuizen enz inclusief de volksvertegenwordigingen van de westerse Europse landen en de USA hebben dat gedaan. Dit Verdrag is getekend in 1975(!) te Straatsburg en tot nu toe heb ik in geen enkel (west)Europees parlement vragen horen stellen over dit Verdrag, het bestaan er van, de inhoud er van enz enz. Sterker nog in Nederland hebben tijdens de gedoogconstructie van Rutte 1 een aantal partijen zelfs een motie ingediend die behelst dat het kabinet geen maatregelen zal nemen in haar beleid die de islam ook maar iets in de weg zou leggen in Nederland. De indieners/ondertekenaars waren: Halsema (GrLks), Cohen (PvdA), Roemer (SP) en last but not least Pechtold (D66). Deze zogenoemde motie-Halsema werd met overgrote meerderheid van stemmen aangenomen, dus inclusief VVD, CDA, CU.

   Like

 2. BertG. zegt:

  Best wel grappig.
  Mossels……mossels….. niks gezien. Nergens last van.
  Fietspadden moeten we hebben.

  Like

 3. BertG. zegt:

  ‘Ons doel is om zo veel mogelijk burgers met een Turkse achtergrond te mobiliseren’.
  http://nieuws.tpo.nl/2017/08/07/turkse-gemeenschap-duitsland-toekomstvisie-is-afd-geen-plaats/

  Like

 4. Republikein zegt:

  Code rood mensen, wees verstandig en tik een eitje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s