Zweden: In Pippi Langkous land vliegen de handgranaten!

Screenshot_194

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal aanslagen met handgranaten is in Zweden de afgelopen drie jaar met 550% toegenomen. De politie omschrijft de situatie als “absoluut onacceptabel”. Uit de politiestatistiek blijkt dat er in het jaar 2014 acht incidenten met handgranaten plaatsvonden, waarbij er niet eentje explodeerde. Verleden jaar steeg dit aantal met 550%. In totaal vonden er 52 incidenten plaats, 27 handgranaten kwamen tot explosie.

journalistenwatch

Waren de aanvallen in het begin nog gericht tegen de auto´s en de huizen van criminelen en hun familieleden, nu komen “de samenleving en de staat” in het vizier van de aanvallers, verklaart de Zweedse nationale politie  tegenover de Zweedse krant “SVT Nyheter”.

“Het is de beangstigende trend sinds 2015 dat de aanvallers er nu toe overgaan met de handgranaten politiebureaus en politieagenten aan te vallen. Met het aantal aanvallen nam ook het aantal gewonden toe.”

“Wellicht hadden de aanvallers het verkeerde adres en waren gezinnen met kinderen het slachtoffer. We vinden ook handgranaten die op kinderspeelplaatsen worden verstopt. Er zijn gevallen waarin de handgranaten door kinderen worden gevonden. Het grenst aan een wonder dat er tot nu toe nog niet meer doden zijn gevallen”, aldus de deskundige van de politie.

Peter Hejdström, hoofdrechercheur in Halmstedt, zegt dat de aanvallen met handgranaten niet alleen meer een probleem zijn in de grote steden, maar inmiddels in het hele land plaatsvinden.

“Dat is voor Zweden een absoluut onacceptabele situatie”, aldus een expert van de NOA tegenover “SVT”. “We maken ons ernstige zorgen over het probleem. Het is moeilijk voor ons om te zeggen waarom uitgerekend in Zweden de aanvallen met handgranaten plaatsvinden, en niet ook in andere Europese landen”, aldus de expert.

De meeste handgranaten zijn afkomstig uit de voormalige Joegoslavische landen, de modellen M75 en M52 worden het meest gebruikt.

Vorig jaar in augustus kwam er in Göteborg een 8-jarige jongen uit Groot-Brittannië om het leven, toen er een handgranaat in de kamer werd gegooid waarin hij slipe.

Met het oog op de situatie verlaten de eerste ex-oorlogsvluchtelingen het land. Een Somaliër, die 20 jaar geleden voor de oorlog in zijn land naar Zweden vluchtte en met zijn familie in Göteborg woont, is het zat: “Het is net een oorlogsgebied. We weten nooit wie de volgende is die wordt doodgeschoten. Je kunt op ieder moment geraakt worden door de kogels.”

“De situatie hier in Göteborg herinnert ons aan onze oorlogsoperatie in Irak”, berichten ook voormalige soldaten, die nu bij de explosievendienst van de politie in Malmö werken. Daar is inmiddels 43% van de inwoners van buitenlandse komaf.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Zweden: In Pippi Langkous land vliegen de handgranaten!

 1. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Het is moeilijk voor ons om te zeggen waarom uitgerekend in Zweden de aanvallen met handgranaten plaatsvinden.’
  Als deze expert het nu nog niet snapt gaat hij het nooit snappen.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Hij snapt er echt helemaal niks.
   Zijn ze toch zo aardig en vriendelijk tegen al die “vluchtelingen”.
   Krijgen ze uit dankbaarheid granaten toe geworpen en terreur op de koop toe.
   Hoe kan dat nou, vraagt ie zich af.

   Like

   • Anna zegt:

    Als je een vinger geeft grijpen ze de hele hand……

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Die bosnegers in Zweden zijn zo dom dat ze in 27 gevallen van de 52 vergaten de pin uit de handgranaat te trekken.
    De meest veilige manier om handgranaten te gebruiken.

    Like

 2. Mirjam zegt:

  Misschien is dat wel juist de oplossing voor Zweden, hoe cru het ook klinkt. Totale escalatie en een oorlogssituatie, wat de zogenaamde ‘vluchtelingen’ terug laat ‘vluchten’ naar hun eigen zogenaamde oorlogslanden. Fantastisch, probleem opgelost. De Zweden willen niet luisteren en zichzelf en hun land verdedigen, dan kan het niet anders dan dat hun eens vreedzame land veranderd in een oorlogspit. Ik vind het erg om het te zeggen, want velen normaal denkende mensen zullen dan ook sneuvelen, maar er schijnt geen andere oplossing te zijn, omdat ze het zelf niet inzien.

  Ze blijven die smeerlappen over hun bol aaien en als misdragende kinderen behandelen, terwijl het de grootste criminelen zijn die er ooit zijn geweest. Ik zie de Nato daar nog invallen, om mee te strijden in de waanzin, want Zweden staat op het punt van een breakdown. Een breakdown is echter de enige oplossing om uit die hel te komen.

  Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  Misschien voor de Zweden eens tijd om met de verkiezingen hun stemgedrag te veranderen ???

  Geliked door 2 people

 4. Teun zegt:

  Remigratie is het enige antwoord. En het leger er op af. Ieder is happy in zijn eigen land.

  Geliked door 1 persoon

  • kakipanah46 zegt:

   Als je te bedonderd bent om voor je zelf te zorgen zijn er altijd wel “watertaxi´s” om je naar een rijk land te brengen om voor noppes voor je te zorgen.De emmer kan vele druppels velen totdat die eens overloopt en dan heb je str…..aan de knikker.

   Like

 5. Sabeltant zegt:

  Importeren van analfabeten uit het Midden Oosten en Afrika.

  Da’s pas lachen joh! :oD

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Eh…..Hoofdrechercheur Hejdström: Menige objectieve buitenstaander zal U kunnen vertellen, waarom die tendens van de handgranaten zich weer eens het eerste in úw land moest voordoen:
  Om je ook qua zwakke opstelling baas boven baas hebt en Zweden helaas sinds decennia die baas ís: Immigranten, de terroristische voorop, minachten om te beginnen weliswaar het hele westen, maar om Zweden in het bijzonder lachen ze zich een kríek, neemt U dat van mij aan.
  Daarom durven ze nu ook extra zwaar geschut uit de kast te trekken, teneinde dat tóch al slappe, goedmenschelijke ‘volkie’ even extra in te wrijven, wie er hier de baas is.
  Begrijpt U? Dat DURVEN ze bij U, heel eenvoudig.

  Geliked door 2 people

 7. Wachteres zegt:

  Tja, we kunnen nu inschatten wat ons te wachten staat. Zweden is ons altijd een stapje voor. Merkwaardig dat we daar niets over lezen in de politiekcorrecte bladen. Of zou dat niet mogen?

  Geliked door 2 people

 8. ReneKampers zegt:

  Breaking News
  Het was lang geleden maar hedenmorgen op de markt zag ik drie kopvodden . Het betrof jonge meisje rond de 16 jaar. Ik dacht onmiddellijk aan thuis. Hier in Thailand wil de Islam maar niet van de grond komen. In het zuiden woed al jaren een strijd maar zelfs met de hulp van Allah wil het maar niet lukken. Dat komt omdat de Thaise bevolking bhoedisten zijn met een vast geloof. Indien wij als Christenen nog die overtuiging zouden hebben zoals begin jaren ’50 dan zou er van heel dat moslim circus heden niet veel te merken zijn . Japan is ook zo’n land waar ge niet met die Allah flauwekul moet uitpakken Maar wij zijn nu eenmaal Europeanen begiftigd met nastenliefde

  Geliked door 1 persoon

 9. Beschouwer zegt:

  Goh die migrantencriminelen weten waarschijnlijk beter dan de autochtone Zweden hoe ze aan zwaar wapentuig moeten komen. Net als hier overigens. De autochtone Nederlander heeft meestal geen idee hoe die aan een vuurwapen moet komen en de allochtonen hebben wel vuurwapens.
  Laten we het gewoon maar zo zeggen. De Turken en Marokkanen hebben een pistool in huis de gemiddelde Nederlander een klauwhamer misschien.

  Geliked door 2 people

 10. Wachteres zegt:

  Zelfs de meeste kerken zijn door links geindoctrineerd en dat links – en in het bijzonder links Zweden – KNETTERGEK is, wordt hier onder maar weer eens bewezen. Linkse ‘wetenschappers’ aan het woord:

  https://fenixx.org/2017/08/06/zweedse-wetenschappers-slaan-alarm-melk-is-een-symbool-voor-rasbiologische-reinheid-en-witte-macht/

  Zweedse wetenschappers slaan alarm: Melk is een symbool voor rasbiologische reinheid en witte macht.

  Twee wetenschappers aan de Universiteit van Lund getuigen in een debatartikel in het links-liberale dagblad Aftonbladet dat melk een extreem rechts symbool is en YouTube- nazi’s melk drinken in videoclips.

  Er zijn historische banden tussen melk drinken en “voorstellingen van witte superioriteit”. Dit beweren de twee wetenschappers Tobias Linné en Iselin Gambert van de Universiteit Lund in een debatartikel in Aftonbladet.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 7 augustus 2017 om 12:59

   Even denken of ik hiervoor een oplossing weet.
   Eh… witte melk vervangen door bruine chocolademelk? O nee, dat mag ook al niet meer, want dat is net zo erg als het eten van een negerzoen.
   Dat is dus racistisch.
   Sojamelk dan?
   Dat is niet te pruimen en bovendien schijnt soja erg ongezond te zijn.
   Het is trouwens ook nog te wit.

   https://www.jasperalblas.nl/soja/

   Like

   • Wachteres zegt:

    Misschien kunnen we melk mengen met een rood of groen kleurtje, @Tistochwat.

    Dat MOET wel goed zijn.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 7 augustus 2017 om 19:42

    Met gevaarlijke kleurstoffen?
    Mag dat wel van de PvdA die zo met onze gezondheid is begaan?
    Ik bedoel maar, we zijn ook al zo slecht bezig met die donuts.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    IJsberen zijn zó ontzettend racistisch…!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s