CARTOON Gaza . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Islam, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON Gaza . . .

 1. MK zegt:

  Een plaatje wat meer zegt dat 1000 woorden.

  Liked by 1 persoon

 2. Marian zegt:

  Ze zijn liever lui als moe.

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Totaal zinloos, die wederopbouw, want illegaal en dan zegt Israël doei en de mazzel, en gelijk hebben ze want eerst stoppen met agressie en daarna praten, en zo hoort het ook.
  Het was al eens gezegd dat als er vandaag geen bommen meer afgeschoten zouden worden op Israël, dat het dan morgen vrede is.
  Misschien is dat ietwat te rooskleurig ingeschat, maar zo liggen wel zo’n beetje de verhoudingen.
  We kennen allemaal wel die berichten van die boze Joden als vernietigers van de infrastructuur van Ali&Co, opgebouwd met steun van de blindgangers, lees EU en Nederlandse overheid.
  Wederom het verhaal van de splinter en de balk.

  Treffende cartoon!

  Like

 4. fleckie zegt:

  ..PALESTIJNEN….NIET NAAR GAZA, WEL NAAR VENEZUELA…Nw.ISR.WEEKBLAD 25.8.2017.
  ‘De Palestijnse autoriteit stuurt 3 vrachtwagenladingen medicijnen naar Venezuela.De socialistische regering in CARACAS had hierom gevraagd ,omdat in het Zuid-Amerikaanse land ..grote.schaarste heerst. ..Maar onder de Palestijnen heeft het besluit van ..Mahmoud Abbas dit verzoek te honoreren tot onrust en ..kritiek geleid. In de Gazastrook ..heerst..immers..ook een groot tekort aan medicijnen onder de bevolking.Men vraagt zich nu af hoe het mogelijk is dat Palestijnen in eigen land hieronder lijden.,terwijl, de ..PA..wel genoeg medicijnen heeft om naar de andere kant van de wereld te sturen.– nota bene naar een land waar het tekort is veroorzaakt door een dictatoriaal regime dat de economie zelf ..geruïneerd heeft. ……………Meer slecht nieuws voor de GAZANEN: de Libanese krant ..AL-AKHBAR meldt dat QATAR de geldkraan voor meer dan duizend ..ONTWIKKELINGSPROJECTEN..in de strook voor een belangrijk deel heeft stopgezet. De reden achter het verminderenvan de circa …500 ( vijfhonderd) ..MILJARD DOLLAR ..hulp vanuit ..DOHA ..zou de diplomatieke crisis tussen QATAR ..en de andere Golfstaten zijn. Deze beschuldigen de Qatari’s ervan geld door te sluizen naar …ISLAMITISCHE ..TERREURORGANISATIES , o.a. naar ..HAMAS in GAZA. Gelukkig voor de GAZANEN lijken de ..VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN nu de rol van QATAR als ..suikeroom over te willen nemen.<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 5. Geert zegt:

  coole prent!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s