Donald Trump scoort over de hele linie in de binnenlandse politiek

Screenshot_226

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Duitse (Nederlandse!) media hoor en lees je alleen maar over de moeilijkheden die Donald Trump zou hebben: over zogenaamde fiasco´s, tegenslagen of schandalen. De beslissende Amerikanen, de burgers, de kiezers, zien dat heel anders.

Die Freie Welt

Een jaar geleden, gedurende de laatste stuiptrekkingen van de regering-Obama, had het PEW-instituut de mensen in de VS geënquêteerd of ze denken dat ze nu een beter leven zouden hebben dan hun voorouders 50 jaar geleden. Slechts 18% (!)van de geënquêteerden sloot zich bij deze zienswijze aan. Op dit moment, na nog niet eens een jaar presidentschap van Trump, is 44% van de geënquêteerden van mening dat het hen beter zou gaan dan de mensen in de VS 50 jaar geleden. Dat is een duidelijk resultaat en een heldere uitspraak.

Überhaupt is de politiek die Trump voor zijn burgers bedrijft de consequente invoering van zijn verkiezingsslogan “Make America great again!”. Het klimaatakkoord van Parijs zou teveel restricties hebben opgelegd aan de VS, aldus Trump, terwijl andere landen, die een niet minder milieubelastende politiek zouden vervolgen dan de VS, gespaard dienen te blijven. Dat zou niet rechtvaardig zijn en zou het milieu niet echt helpen.

Maar ook de binnenlandse Amerikaanse reguleringen heeft Trump de strijd aangezegd. Het de spuigaten uitlopende bestuur zou de fundamentele innovatieve geest van de Amerikaanse burgers in de weg staan. Er zou een vereenvoudiging en afslanking van de staat moeten komen, had Trump gezegd. En slaat spijkers met koppen. In zijn ambtstijd tot nu toe heeft Trump consequent bijna 400 reguleringen, beperkingen en belemmeringen uit de weg geruimd.

De illegale migratie is onder Trump met dik 20% gedaald. Delicten worden consequenter vervolgd, het eigendom van criminelen kan gemakkelijker in beslag genomen worden en ook tegen drugsdelicten wordt harder opgetreden. Het veiligheidsgevoel van de Amerikaanse burger neemt toe; ook dat is een resultaat van de politiek van Trump.

Maar de Duitse (Nederlandse!) “kwaliteitsmedia” berichten over andere dingen: over dingen die voor de meeste inwoners van de Amerikaanse deelstaten gewoon niet bovenaan staan op de lijst met prioriteiten. Maar voor de Duitse (Nederlandse!) “kwaliteitsmedia” en de politici van de oude partijen wordt heel vanzelfsprekend de maatstaf van Duitse (Nederlandse!) waarden ook toegepast op de Amerikaanse burgers; net alsof de VS een kolonie van Duitsland (Nederland!) zouden zijn en de mensen daar net zo zouden moeten denken en handelen zoals die media en die politici dat graag zouden willen. Maar dat is niet zo.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

26 reacties op Donald Trump scoort over de hele linie in de binnenlandse politiek

 1. Harry zegt:

  Op CNN hadden ze ook een poll uitgevoerd over de populariteit van Trump .
  Daaruit bleek dan dat zo’n 60% ontevreden was over de president .
  Nou zijn er weinig grotere manipulators in de mediawereld dan CNN , ben ik bang , dus erg objectief zal dat vast niet zijn .

  Denk dat als de telegraaf en de volkskrant dezelfde enquete houden dat de resultaten ook heel erg verschillend zullen zijn .
  Soms is het ook maar net , wie iets vraagt .

  Like

  • Wachteres zegt:

   Inderdaad Harry, dat komt in de politiekcorrecte kranten te staan:

   http://www.knack.be/nieuws/wereld/cnn-drie-kwart-van-amerikanen-gelooft-witte-huis-niet-meer/article-normal-885831.html

   CNN: Drie kwart van Amerikanen gelooft Witte Huis niet meer

   08/08/17 om 04:01 – Bijgewerkt om 04:01

   Donald Trump is nu zes maanden president van de VS, maar zijn populariteit en geloofwaardigheid staat op een absoluut dieptepunt, zo blijkt uit een peiling van de Amerikaanse nieuwszender CNN. Maar liefst drie kwart van de ondervraagde Amerikanen zegt dat ze niet meer kunnen geloven wat het Witte Huis vertelt.

   Like

   • Harry zegt:

    Ach , Trump redt het wel , hij stoomt gewoon lekker door .
    Iedere keer zal er wat van die linkse rotbende af brokkelen , na nieuwe maatregelen .
    En zolang ie niet zeurt of ik het gras rond het witte huis wil komen maaien , krijgt hij van mij het voordeel van de twijfel !

    Je maakt het wel anders mee !

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 8 augustus 2017 om 13:21

    En zolang ie niet zeurt of ik het gras rond het witte huis wil komen maaien

    Daar zal Trump wel deskundig personeel voor hebben, Har’.
    Je kunt je beter nuttig komen maken in de tuinen van Wachteres en mij. De wilde bramen klimmen hier al op het dak.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Harry 13:21

    Als ie mijn reis- en verblijfskosten betaalt, kom ik dat gras wel maaien.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Harry zegt:

    Nou heer Köhler , ik denk dat ik je wel dóór heb .
    Je wilt gewoon Melania van dichtbij bewonderen , natuurlijk .
    Dat snap ik dan weer wél .
    “Koppie koffie , tuinman ” ?
    Graag scha…. , mevrouw , hartelijk dank .
    Dan bukt ze om de koffie neer te zetten , hangt er een goddelijk stel tieten vlak voor je neus te spartelen , ohhhhhh !
    “Wilt u een rondje mee achter op de grasmaaier ” ?
    Zo begint dat .

    Ik kén ze , die vasthoudende ouwe mannetjes !
    Vroeger was ik óók zó .
    Ik ken je ook in het écht , trouwens , ( Leiden , café , PVV , paar jaar terug ) .

    Maar je zou eerst eens kunnen oefenen met tuinen bij Wachteres ,
    kijken hoe het bevalt .
    Die heeft een achtertuin van vier hectare .
    Hoef je ook niet zo ver te reizen .
    Merkelland .

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 8 augustus 2017 om 23:51

    Maar je zou eerst eens kunnen oefenen met tuinen bij Wachteres

    Flauw hoor, waarom zeg je nou niet tegen heer Köhler dat hij bij mij kan komen oefenen met tuinieren?
    Ik heb maar een klein tuintje (iets meer dan 1 ha) en dat is veel handiger voor een beginneling.

    Like

 2. Beschouwer zegt:

  Hier blijft de media zich in de kramp kronkelen om Trump maar zoveel mogelijk zwart te maken.
  Men kan vooral niet hebben dat Trump het klimaatsprookjesverdrag opzegt. Dat zou men hier (opzeggen van het klimaatverdrag) ook moeten doen want de mens is niet verantwoordelijk voor klimaatverandering maar de zon. Het klimaatsprookjesverdrag is een speeltje van de elite om de bevolking veel belastingen op te leggen en veel vrijheden af te pakken. Het is bedoeld om elk aspect van het leven van de burger te bepalen (dit geldt natuurlijk niet voor de ultrarijke elite) .

  De linkse valse huichelaars hebben hebben niet veel met vrijheid en laten zich daarom voor een karretje spannen om de ecocommunistsiceh dictatuur op te gaan zetten. Als we straks haast nisk meer mogen dan sla ik uit wanhoop zo’n verrotte linkse millennial met plezier op zijn knotjesbek.
  Bah wat kots ik van dat volk !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wolf zegt:

  Alles sal reg kom in de V.S, dankzij President Donald Trump. Hele mooie positieve Maak Amerika weer Groots, nieuws. Prachtig.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Donald Trump scoort over de hele linie in de binnenlandse politiek – Sitetitel

 5. Mary zegt:

  Trump doet het geweldig, ik denk de beste president Amerika ooit heeft gehad, een man van zijn woord, en Amerikanen zijn gewend naar alleen de resultaten te kijken als het er op aan komt, het enige wat telt, zo stevent hij, lachend om zijn leugenachtige voorgangers, de duistere EU club, VN en al wat niet te vertrouwen is af op zijn doel en met gemak een tweede termijn want het volk bepaald!!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Theresa Geissler zegt:

  Stemmingmakerij hier en in Duitsland, niets dan stemmingmakerij! Ik heb een paar weken geleden met mijn artikel al gewezen op de beláchelijke insinuaties van Robert Vuijsje (VN). We zouden er eens scherper op moeten gaan letten, wat er nog meer aan zulke rotzooi wordt gepubliceerd en door wíe:
  Eeuwig voortduren kán dit niet; het lijkt de vroegere USSR wel!

  Geliked door 3 people

  • Hans zegt:

   Gaan we weer !!!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Inderdaad: Gaan we weer! En als U daarmee misschien wilt zeggen, dat volgens U het heil van de mensheid niet alleen van Rusland, maar zèlfs van het systeem van de voormalige USSR zou moeten komen, dan waarschuw ik U bij deze ernstig,dat U in dát geval wèl bijzónder ver van het pad bent: Geen zinnig mens hier, die U dát zal nazeggen!

    Like

   • Hans zegt:

    Ben niet zo happig op eenzijdige berichtgeving. Ik lees overall wat rond en kom to Heeel andere conclusies. Volg eens LIVE RT, Aljazzera , Worldpress en de Europese Media, dan zie je waar het schort. Zie ook de reacties van zinnige mensen op deze site.

    Like

 7. MarkusRotterdam zegt:

  Goed nieuws op zich, maar is dit ergens te checken? net als “links” nieuws, heb ik de neiging niet meer alles te geloven wat er geschreven wordt. Met een duidelijke “fact-check” kan ik trouwens mijn collega’s en kennissen het tegendeel onder hun neus wrijven en daarmee bewijzen dat onze reguliere kanalen niets meer dan alleen maar een stelletje hersenspoelers zijn!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Gelukkig zijn er ook andere kranten:

  https://doorbraak.be/dog-eat-dog-in-washington-trump/

  Dog eat Dog in Washington
  Hoe doet Trump het in Washington?
  7 augustus 2017 David Neyskens

  President Donald Trump heeft het niet gemakkelijk gehad de afgelopen weken. Er was het debacle rond de hervorming van Obamacare. Vervolgens de personeelswissels in het Witte Huis, waar de stafchef werd vervangen, een directeur communicatie die opstapte en zijn opvolger die tien dagen later al werd ontslagen. Er is de eeuwige ruis van het Rusland-verhaal en dan was er nog het gevechtje tussen Trump en zijn eigen minister van Justitie Jeff Sessions.

  De onervarenheid van het regeren gecombineerd met de niet aflatende sabotagepogingen van de Democraten en hun bondgenoten in de mainstream-media, zorgen ervoor dat er een beeld ontstaat dat Trump weinig of niks klaar krijgt in Washington.

  Like

 9. Doerga zegt:

  Trump was hard nodig. China heeft de e industrie haast verhuis. Trump pakt dit aan.jh Hierover wordt tle weinig gesproken . Chinese politiek is harteloos waarom zwijgt Europa over de Chinezen?

  Like

 10. joga zegt:

  Wanneer je zoals ik dagelijks het Amerikaanse internet(via You Tube) raadpleegt weet wel beter. Links(Democraten) is alleen maar bezig met het niet kunnen verwerken van het verkiezingsverlies van misdadiger Clinton en proberen daarom alleen met leugens Trump aan te vallen. hetgeen dus totaal niet lukt. Integendeel het respect voor Trump wordt dagelijks groter. Het is gewoon zielig om te zien hoe de Democraten en een paar Republikeinse landverraders zichzelf tot de grond aan het afbreken zijn. In 2018 zijn tussentijdse congresverkiezingen, waar de Republikeinen een enorme winst zullen behalen, waardoor Trump heer en meester zal worden in het Huis van Afgevaardigden en in de Senaat (zeg maar onze Eerste en Tweede Kamer). De linkse kranten schrijven geen enkele letter hierover en komen nog steeds niet verder dan ” De Russen dit en de Russen dat. Allemaal verhalen, die bewezen zijn gepleegd door de Democraten , maar juist niet door Trump.

  Like

 11. Roeland zegt:

  Is er eigenlijk een fanclub van Trump in Nederland of Vlaanderen? Zo niet..richt hem op!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s