Haatsjeik toch actief in Den Haag

Screenshot_223

(Door: Marieke van Essen)

DEN HAAG – De omstreden haatsjeik Fawaz Jneid (foto) is, ondanks een verbod, toch actief in Den Haag. Onder de noemer Islamitische boekwinkel Stichting Qanitoen runt de salafistische sjeik sinds enkele weken een moskee op de grens van de wijken Transvaal en Schilderswijk. Buurtbewoners zijn verbijsterd.

„Elke vrijdagmiddag zien we mannen met opgerolde kleedjes onder de arm naar binnen gaan”, zegt een omwonende die anoniem wil blijven. „Ze komen lopend en zetten de auto uit het zicht. De imam is meerdere keren gespot. Hij rijdt in een oranje Toyota en groet iedereen die hij op straat tegenkomt. Dit strookt totaal niet met wat de burgemeester heeft beloofd: geen moskee in de Cillierstraat.”

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Haatsjeik toch actief in Den Haag

 1. Flo zegt:

  Hadden wij anders verwacht in dit links verziekte land.

  Like

  • semper fi zegt:

   nee dus en een 9 mm gat in zijn lelijke tiefeskop scheelt veel ellende zo doen ze dat in andere landen wel!!
   hier heeft men rechten,behalve de slachtoffers,,,u moet nu niet zo mopperen hoor!!!die dode familie is toch niet zo belangrijk,het was een daad van slechte jeugd enz!!

   Like

 2. Wolf zegt:

  Den Hagistan van de extreem linkse VVD die zelfs met de communisten van G.L. en SP een kabinet wilden vormen, op zijn best. En het gaat maar door.

  Like

 3. Marian zegt:

  Zo wordt je nu belazert in dit klote land. Het wordt nu echt tijd dat er eens koppen gaan rollen.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik zou wel iets weten, om te beginnen: De gevel van die “boekhandel” eens flink verontreinigen met varkensbloed en varkensledematen!
   Maar dat zal wel door de omwonenden moeten worden gerealiseerd: Steken ze de koppen nog eens bij elkaar? De gemeente doet tóch niets!

   Like

 4. ReneKampers zegt:

  Het wordt een succesvol beroep voor de toekomst een ” haatsjeikverdelger” Het verdelgen van schadelijk ongedierte wordt ook niet vervolgd bij wet , integendeel !

  Like

 5. Elisah zegt:

  Godsdienstwaanzin is een ernstige ziekte, in dit geval worden er veel mensen meegesleept in die algehele gekte, verstopt in een religieverpakking.

  Like

 6. Mary zegt:

  “Wat de burgemeester heeft beloofd” hoe naïef kun je zijn!!!

  Like

 7. Renske zegt:

  LIgt het nou aan mij of word ik steeds gekleurder als ik die hoofden van die getinte mensen zie. De arrogantie straalt er in ieder geval bij deze vanaf. Nooit was ik rascistisch. Ik dacht er niet eens over na over iemand nou wel of niet gekleurd was. Dit soort dingen zijn natuurlijk olie op vuur. Ik krijg een steeds grotere takkehekel aan die rotkoppen. Actie/reactie zo werkt het nu eenmaal. Daar zijn ze echter in Den Haag te achterlijk (of smerig bezig) voor. Lubbers dat oude lijk heeft ook weer even zijn zegje gedaan, dat er minstens 25000 per jaar binnengeharkt moeten worden om de vergrijzing tegen te gaan. Ze moeten dan wel ingeburgerd worden zodat ze hun eigen brood gaan verdienen. Dat schijnt hij er dan nog achteraan te zeggen volgens het staatsjournaal. Zou ie geborreld hebben met die gek uit Duitsland , die grote hordes immigranten deze kant op wil hebben vanwege het gevaar van inteelt van de autochtone bevolking. Daar moet natuurlijk weer een bom geld tegenaan gegooid worden om ze in te burgeren en een studie te laten volgen. Geheel gratis uiteraard. De meeste zijn minder/onder ontwikkeld. Nu moeten er weer zwemlessen gefacilieerd worden voor asielzoekers. Deze asieljongen die verdronken is schijnt niet geluisterd te hebben naar de badmeesters. Dat word nog wat met nog meer ongehoorzame asielkinderen, die verzuipen omdat ze niet luisteren. De rechters krijgen het nog druk met het veroordelen van de badmeesters.
  Mensen wat een debiel is Lubbers (of een heel smerig vals gemeen mannetje) Al jaren zie je dat ze absoluut niet inburgeren en dat de hele multiculti mislukt is en dan toch dit soort dingen nog roepen.
  Even weer mailen naar gemeente Den Haag met zn allen met flink scherpe taal en wat je vindt van deze ontwikkeling en dat je verwacht dat ze dit gaan verbieden. Een boekwinkel, die als moskee dient. Nu, dan moskee mag niet dus de beuk erin. Meer kun je op dit moment niet doen, dan mailen. Wat een uitgekookte lui die moslims. Ze vinden altijd wel weer een gaatje om gebruik te maken van de stupiditeit van Den Haag.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Wat ik het ergste vind, is dat ze deze vuilak gewoon zijn smerige gang laten gaan! De overheid wéét dat hij er is en wat hij doet, en ze wéten dat het grootste deel van onze bevolking deze haatzaaier niet in ons land wil hebben, maar ze maken geen aanstalten om hem het land uit te gooien.
  Politici vertegenwoordigen hun kiezers, die ze tal van beloften hebben gedaan. Helaas zijn hun beloften vrijwel nooit iets waard. Eenmaal in die blauwe stoel zijn ze ons snel vergeten! Met onze eisen en wensen vegen ze hun achterwerk af. Dat is beledigend, maar het boeit ze niet.

  Inmiddels woedt de islamisering gewoon door. Wie weet welke opruiende taal deze ophitser er allemaal uitgooit tijdens zijn tirades? De buren van deze verkapte moskee hebben hem horen schreeuwen.
  Dan verkondigt hij geen vredelievende boodschap.
  Tijd om daar eens onverwachts binnen te vallen!!

  Geliked door 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig hebben we nog de rechten van de mens. De islamiet moet toch alle vrijheid hebben zijn gedachten goed aan de man te brengen.

  Like

 10. tjonge zegt:

  jullie (de reageerders hier) kunnen je wel druk maken om die haatislamlul, maar het zijn toch echt onze “autoriteiten/overheid” die het af laat weten…….al dan wel bewust…DAT is het werkelijke probleem !
  die geiteneukerfluisteraar is enkel het syptoom…

  Geliked door 2 people

 11. Republikein zegt:

  Stichting Al-islah zegt:
  Inspiratie
  “Ik heb voor mijn dienaar geen beloning dan het Paradijs, wanneer zijn naaste sterft en hij geduldig blijft (en hoopt op de beloning van Allah).”

  En zo is het maar net.
  Ze bieden 2 studieprogramma’s aan.
  1.De memorisatie van de Koran.
  2.Islamitische wetenschappen.

  Uiteraard van ons belastinggeld, en zo hoort dat in Nederland, tenslotte keurt hier de slager ook zijn eigen vlees.
  Even een stukkie plakken uit een artikel van 21 jaar geleden:

  De afkeer van de westerse cultuur stijgt pagina na pagina uit het boek omhoog. Op pagina 408 stelt de imam: ‘Je gaat naar de hel als je ongelovigen imiteert in hun woorden en daden, in hun gedrag en opvoeding en in hun wijze van organiseren. Als je een voorbeeld neemt aan hun voorkomen en kleding, als je een voorbeeld neemt aan hun wijze van ontspanning en aan de manier waarop zij hun feestdagen vieren.’ Het aannemen van een niet-islamitische nationaliteit is volgens de imam ‘een groot gevaar en een grote zonde’, want de genaturaliseerde moslim ontneemt de moslimnatie haar kinderen. En die kinderen zullen vroeg of laat de islam de rug toekeren en trouwen met een ongelovige. De imam concludeert: ‘Het wonen in een niet-islamitisch land is verboden.’

  Hoezo wetenschappen, welke zijn dat dan, en is dat niet uit een helse bron?

  Uit een ander artikel:

  De 27-jarige Mustafa Bulut, de eerste die afstudeerde aan de imamopleiding, was zo’n potentiële polderimam. Hij wilde erg graag voorganger worden. Maar toen hij aan de slag wilde in een moskee, viel het geboden salaris hem erg tegen. “Ik dacht: sorry, maar daar kan ik echt niet van rondkomen”, vertelt Mustafa. “Ik had wel wat meer verwacht.”

  Dat was voor hem aanleiding om verder te kijken en stage te lopen in een zorginstelling. Uiteindelijk vond hij dat zo leuk, dat hij nu werkt als geestelijk verzorger in een tbs-kliniek en bij ggz-instelling Anka Psy. En niet als polderimam dus.

  Geen Stijl schreef vorig jaar:

  Ben ik te min? vraag sheik Fawaz Jnein zich af, wapperend met zijn Nederlandse paspoort. Ja natuurlijk. Je bent goedverdoemme TIEN jaar Nederlander en nóg spreek je de taal niet. Beetje in het Arabierisch ons Theo en ons Ayaan de tiefus wensen. Minister Verdonk onderzoekt momenteel of de Haagse ziekteverwenser het land uit kan worden gezet. Maar daar lacht de sheik om. Hij is immers een soort van Armand, een Bob Dylan, een Udo Lindenberg. Welterusten, mevrouw de vreemdelingen minister. “Het is onmogelijk dat ik in Nederland word veroordeeld. Hirsi Ali en Van Gogh doen kwalijke uitspraken over een wereldreligie. En dan zou ik veroordeeld worden voor een preek? Nee, ik zie mezelf gewoon als de protestzanger van de moslims hier. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd hieronder met ons een prostestliedje te zingen… ‘O Allah, bezorg Iman Fawaz een ziekte die door alle bewoners van de aarde niet kan worden genezen. Tralalali Tralalala.’

  En daar sluit ik me bij aan en sluit af met de hartelijke groeten, ook namens Ria.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s