Prijsvraag: Hoeveel brandstof verbruikt een “vluchtelingen”boot?

(Vertaling: E.J. Bron)

Bovenstaande foto heb ik op Facebook gevonden: een “vluchtelingen”boot vol mannen in zwemvesten. Daar kun je toch enkele vragen bij stellen. Als deze Yamaha buitenboordmotor met opzet aan de rubberworst werd geplakt om er 500 kilometer mee af te leggen naar de Siciliaanse kust, dan moet diegene die hem achter de rubberworst geplakt heeft een paar flinke tikken op zijn muil krijgen. Het ding heeft 40 PK. Dat is voldoende om de zware rubberworst met 7 km per uur over de Middellandse Zee te duwen. Reisduur 500 km: drie dagen.

journalistenwatch

Brandstofverbruik bij volle bezetting: bijna een ton brandstof. Waar zijn die dan te vinden? In de zwemvesten misschien? En hoe zit het met het water voor de passagiers? Hebben ze dat bij zich? Als ze voldoende water bij zich gehad zouden hebben, waar zou deze foto dan zijn gemaakt? Op het water of onder water?

Maar dat maakt nu niet uit. Het verhaal gaat als volgt: dodelijk vermoeid storten de wanhopigen dezer aarde, toevallig bijna allemaal zwart, zich in zeewaardige rubberworsten, zetten er een kamer-ventilator als buitenboordmotor achter en doen zich voor als sociaal gigantisch benadeelde zeerovers, vol vertrouwen in de eigen strijdkracht, die uw paradijs zullen kapen. Klinkt plausibel, toch?

Een feit is: de rubberworsten zijn net zoiets als een tot 12 mijl verlengde aanlegsteiger. Als dit niet zo zou zijn, dan zou je je serieus moeten afvragen wat we, behalve een hoop ellende, er anders aan zouden hebben om mensen het land binnen te halen die met honderden anderen in een opgeblazen rubberworst springen om zonder welke bescherming tegen de zon dan ook, zonder voldoende brandstof en zonder water met een buitenboordmotor van 40 PK over te steken naar Sicilië. Er zijn Duitse herders die slimmer zijn.

Met andere woorden: de redding op zee wordt in scene gezet.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, gezond realisme, Globalisering, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Prijsvraag: Hoeveel brandstof verbruikt een “vluchtelingen”boot?

 1. Wolf zegt:

  Mensen haaien uitzetten in de middellandse zee. En ijzeren boten laten varen met schutters die met maar 1 kogel [ is al voldoende] die islamitische plaag boten tot zinken kunnen brengen [ kost weinig ,1 kogel per rubberen boot]. Wij tevreden ,Haaien tevreden ,die hebben voedsel ,en de bevolkings explosie van dit ratten tuig wordt opgelost. 3 vliegen in 1 goedkope klap.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Onderwaterdrones met een paar scherpe messen eraan voldoen ook.

   Geliked door 1 persoon

   • Wolf zegt:

    Yess, inderdaad ook goedkoop en effectief. mochten er teveel van die lui overblijven op het moment dat de Haaien het niet meer af kunnen bijten en scheuren ,de Onderwaterdrones met messen erlangs laten snijden. Dan hebben onze Water Wolven de Haaien in de avond ook nog wat te kauwen.

    Like

 2. Oeps48 zegt:

  Goede morgen Dames en Heren.
  We zien op deze foto een overbeladen rubberworst met een hele kleine buitenboordmoter, die niet draait, boordenvol staande negertjes met reddingsvesten, edoch zonder bagage, die allemaal in de verkeerde richting (achteruit) kijken en bezig zijn aan een reis van 500km over een toch wel heel erg kalme Middellandse zee en geen brandstof voor de buitenboordmotor, noch leeftocht noch drinkwater bij zich hebben en die negertjes zien erg toch wel heel erg fit uit na een reis van 4000km dwars door de grote zandbak. U mag 3x raden wat er met deze rubberworst gaat gebeuren, als ze buitengaats op de normale golfslag stuiten. Inderdaad ja, ze slaan allemaal overboord. Fake news (???)

  Geliked door 1 persoon

 3. erik zegt:

  Ik heb altijd al vraagtekens gezet bij deze ‘rubberboten’. Als ik de kwaliteit inschat lijken het mij gewoon weggooi boten voor éénmalig gebruik.

  Like

 4. ReneKampers zegt:

  Inderdaad dat lijklt me onmogelijk voor dergelijke tocht . Ik zie ook geen roeispanen ingeval die motor zou uitvallen . Ik zie ook geen steward aan boord voor de bediening , noch een kok …Dus een fotootje nemen van die reislustigen om wat medelijden op te wekken. Dan een berichtje verzenden naar de redders in nood die staan te popelen om te kunnen redden

  Geliked door 1 persoon

 5. eurorist zegt:

  Het foto is geënsceneerd. Te mooi om waar te zijn.

  Geliked door 2 people

 6. delamontagne zegt:

  Geliked door 2 people

 7. Jade zegt:

  Kan je het voorstellen?
  Een rubberboot voor 70 man…
  Wie verstrekt hun die boten?
  Want dit is een invasie.

  Like

  • Harry zegt:

   Heb ergens gelezen dat die boten in Europa gefabriceerd worden .
   Wellicht in opdracht van de beruchte NGO’s !
   In Afrika wordt nou eenmaal amper iets geproduceerd .
   Laat staan iets dat werkt of waar je wat aan hebt .
   Zou dat wel het geval zijn , met die boten , dan zouden ze in de haven al afborrelen .

   Like

 8. semper fi zegt:

  Groen link(s)zal dit wel even veranderen met het propaganderen van elektrisch varen,iedere vluchteling een helm op met zonnecollectoren!
  Wat een teringwereld,terminaal ziek dank zij theedrinkend links!
  voor dat ik het vergeet mensen de gouden kots rijdt op paardenkracht!
  Ennehhhh over enkele weken wederom zwaaien naar je eigen armoede,(prinsjesdag)
  SIE GEIL

  Geliked door 3 people

 9. Marian zegt:

  Als ze allemaal tegelijkertijd een scheet laten met een brandende lucifer erbij, zijn ze zo aan de overkant en het kost niets. Een raket boot.

  Like

 10. tinekevanschagen zegt:

  Ik geloof er helemaal geen ene moer meer van.
  Tjonge jonge WAT WORDEN WE GENAAID!!!

  Like

 11. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  Deze rubberworst was niet bedoeld om er mee de Middellandse mee over te steken. Deze jonge negers in de kracht van hun leven en op zoek naar het geluk, wilden alleen maar een leuke groepsfoto hebben als aandenken voor later.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  De ‘vestjes’ zijn veel te synchroon om willekeurig te zijn, de boot moet (voor het oog en de authenticiteit) niet zo bijzonder. Ze zitten allemaal netjes in rijvorming voor de foto’s, ze hebben een sterke buitenmotor, maar wie betaalde dat, wie vervrachtte deze en waar is de brandstof. Ze zien er relaxt uit, geen stress of moeheid, goed doorvoed en helemaal niet bang. Klaar voor de vaart (annex rit) van een paar honderd meter en dan zijn ze op de bestemming. De taxi staat klaar en het Europese continent verwacht hen met al het lekkers dat hen beloofd is.
  Ze zijn compleet klaar voor de opname van een Hollywood topselling movie die een Oscar waard is. Totale euforie.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Oh ja, ze doen ook nog iets terug voor de GroenLinksen die hen zo gesteund hebben: de vestjes worden hergebruikt, voor de volgende lading richting Europa.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s