Seks-hooligans van de Hindoekoesj

Screenshot_233

Ongeveer negen maal per dag wordt in Duitsland een vrouw seksueel bedreigd, in het nauw gebracht of vernederd door “asielzoekers”. “Mevrouw Merkel . . . het is u gelukt dat ik me zorgen moet maken om mijn kinderen en kleinkinderen!” 

(Door: Eugen Sorg – Vertaling: E.J. Bron)

De seksuele aanvallen op vrouwen door “asielzoekers” nemen toe

Toen de Duitse bondskanselier Angela Merkel twee jaar geleden de grenzen tijdelijk afschafte en een gigantische, ongecontroleerde immigratiegolf veroorzaakte, jubelden de “kwaliteitsmedia”, de meeste politici – “We krijgen mensen cadeau” – en een groot deel van de bevolking. De in treinen en bussen arriverende nieuwkomers werden met applaus, welkomstaffiches en knuffeldieren begroet. Alsof de anderhalf miljoen meest jonge mannen uit archaïsche beschavingen een boyband en de wereld een John-Lennon-song zou zijn.

Maar dat lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Intussen is er sprake van ontnuchtering en de euforie is verdampt. De wetteloze migratie heeft in 2016 tot een “duidelijke toename” van de “geweldscriminaliteit” geleid, zoals de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, twee maanden geleden tandenknarsend moest toegeven.

Alleen al op het gebied “delicten tegen de seksuele zelfbeschikking” werden in 3404 gevallen “asielzoekers” als seksuele criminelen geregistreerd. Ongeveer negen keer per dag wordt er ergens in Duitsland een vrouw, vaak ook een kind, verkracht, seksueel geïntimideerd, in het nauw gebracht, vernederd door mannen, die als zogenaamde “beschermingzoekers” zonder voorbehoud door hun gastland opgenomen en ondergebracht werden. Aldus de officiële cijfers. Het niet officieel geregistreerde aantal is vermoedelijk veel groter.

Dat geldt niet alleen voor Duitsland, maar voor alle Europese landen die een grotere immigratie uit de hoofdzakelijk islamitische chaoszones van de Derde Wereld hebben toegelaten. Bijvoorbeeld ook voor Oostenrijk. Dit is de bevinding van de Oostenrijks-Amerikaanse sociale wetenschapster en feministe Cheryl Benard, die in haar geboorteland het fenomeen van de toenemende seksuele aanvallen op vrouwen door “asielzoekers” heeft onderzocht.

Het in het vaktijdschrift “The National Interest” (11-07-2017) gepubliceerde artikel beschrijft een serie schokkende voorvallen in de afgelopen tijd. Bijvoorbeeld die meervoudige groepsverkrachting van een 15-jarig meisje in Tulln door drie jonge “asielzoekers”. Of de groepsverkrachting van een jonge bezoekster van het Donau-festival. Ze werd eerst door “asielzoekers” lastig gevallen en bepoteld, daarna na een vluchtpoging in de struiken getrokken, waar ze op het laatste moment door een politieagent ontdekt en verlost werd. Of het voorval van de geestelijk gehandicapte vrouw in Linz, die door een “asielzoeker” in zijn woning gelokt en verkracht werd, daarna de badkamer in vluchtte en vanuit het raam om hulp schreeuwde, terwijl haar beul aan de deur rammelde.

Er lijkt geen einde te komen aan de ondraaglijke lijst. Daar is de jonge vrouw, die in een treincoupé door twee “asielzoekers” seksueel werd aangevallen en alleen door moedig ingrijpen van medepassagiers gered kon worden. Of die jonge moeder, die met haar twee kleine kinderen op klaarlichte dag in een park bij de Donau aan de wandel was, toen ze plotseling door een man werd aangevallen, op de grond getrokken en gewurgd werd. Dankzij wanhopig verzet kon ze een verkrachting voorkomen.  De dader, een jonge “asielzoeker”, kon later door een politiehond worden opgespoord. De vrouw had de capuchon van het hoofd van de aanvaller getrokken.

De daden hebben de meedogenloze bruutheid en de onbekommerdheid om mogelijke getuigen gemeen. Alsof de dreigende juridische sancties van hun gastland geen indruk op de daders zouden maken. De daders hebben bovendien gemeen dat het merendeels om Afghanen gaat. Zij zijn verantwoordelijk voor de helft van alle seksuele delicten door “asielzoekers”, terwijl de Syriërs bijvoorbeeld “slechts” 10% van de delicten begaan, hoewel het aantal “asielzoekers” bij beide even groot is. Een interessant detail. Afghanen komen net zoals de Arabische Syriërs uit conservatieve islamitische samenlevingen, waarin vrouwen de rechteloze status van pupillen hebben, en desondanks neigen de jonge mannen uit de Hindoekoesj blijkbaar tot ongebreideld seksueel geweld. Maar wat hiervan de redenen ook mogen zijn – het is de primaire taak van de staat om de eigen burgers te beschermen. Asiel zoekende seksuele hooligans moeten het land uitgezet worden, of naar Kaboel of naar Mogadishu. Alleen zo leren mogelijke navolgers de wetten en mensen hier serieus te nemen.

Bron:
http://bazonline.ch
Auteur: Eugen Sorg

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Seks-hooligans van de Hindoekoesj

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Het gaat hard bergafwaarts en blijkbaar naar volle tevredenheid van de West-Europeaan gezien de uitslag van bijv. maart 2016 in Nederland, die in Frankrijk en de komende verkiezingen in Duitsland die Merkel wederom in het zadel zullen helpen.
  Een Chinees gezegde: moge u in interessante tijden leven.
  Ja, dat doen we dan weer wel.

  Geliked door 1 persoon

 2. john zegt:

  Nieuwe wetten; 2 slechts. Vrouw verkracht;1. hadjes-kap en fluitje-kap.. Er kunnen meteen een paar honderd dwaze wetten in dat ververband afgeschaft worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ron zegt:

  Een verschil tussen Afghanen en Siriërs is ook dat in Afghanistan 99.9% van de vrouwen met een boerka loopt. Die mannen daar hebben nooit een vrouw gezien zonder vuilniszak erover. In Syrië loopt een groot deel van de vrouwen zonder gezichtsbedekking rond, en een klein deel zelfs helemaal zonder hoofddoek.
  De mannen in Syrië hebben vaker en meer gezien van vrouwen en zijn aan meer gewend.

  Like

 4. Teun zegt:

  Maar 1 wet is effectief tegen de door de blanke hatende joodse elite geregiseerde genocide: remigratie en massaal volks verzet met als de regering weigerd: pogroms tegen wat hier niet thuis hoort.

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Wat heb je gerookt Teun.

   Geliked door 1 persoon

   • Marlies zegt:

    Ik kwam op YouTube een filmpje tegen van een Russisch Orthodoxe priester, die sprak over Poetin’s geloof en wereldvisie. Daarin werden de Joden beschuldigd van de omvolking van het Europese continent. Misschien komt Teun’s opmerking uit die richting.

    Like

  • Alex Delarge zegt:

   ?

   Like

   • Republikein zegt:

    Het zal denk ik over slechte mensen gaan, en daar zijn ook Joden bij,
    En verhalen gaan dan over die vreselijke plannen van die afschuwelijke Joden die de wereld maar vooral het geld beheersen, en dan kan je je afvragen of het waar is of dat het complotverhalen zijn.
    Ikzelf heb wel sympathie voor Israël en het Joodse volk, voor de Henken en Ingrids uit de straten van Jeruzalem of Tel Aviv en natuurlijk gevoed door mijn christelijke achtergrond.

    Voor mensen zoals Soros hebben wij totaal geen respect en ik denk dat Teun dat bedoelt.

    In een gelezen artikel staat o.a.:

    Willem van Oranje, ook wel Guilhelm, Guilhem of Guillaume d’Orange (742-812), geldt als de stamvader van het huidige Huis van Oranje.xviii Hij levert al veldslagen tegen de islamitische Sultan Hisham I, nog voor de eigenlijke kruistochten beginnen en wordt daarom tot tweemaal toe heilig verklaard. Zijn overwinning op de islamitische Moren in Orange bezingt het twaalfde eeuwse chanson de geste “LaPrise d’ Orange.”xix Willem zou de Hebreeuwse taal machtig zijn, de leeuw van Juda in zijn wapen voeren en de sabbat vieren. Historicus prof. Arthur Zuckerman publiceert in 1972 een boek over het prinsdom Orange getiteld “A Jewish Princedom in Feudal France”, waarin hij beredeneert dat Willem van Oranje van joodse oorsprong moet zijn geweest. Willem zou een zoon zijn van Makhir van Narbonne, een Babylonisch-Joods geleerde en leider van de Joodse gemeenschap die volgens de traditie – overgeleverd door de Spaans-Joodse astroloog en historicus Abraham ibn Daud in zijn ‘Sefer ha-Qabbalah’, een kroniek over de geschiedenis van het Joodse volk uit 1161 – rechtstreeks af zou stemmen van het de Bijbelse Koning David. Volgens professor Zuckerman zou Willem ingewijd zijn in de diepere kennis van de joods-mystieke kabbala. Omstreeks 792 zou hij in Gellone zelfs een academie voor spiritualiteit hebben opgericht alwaar de kabbala zou zijn onderwezen. Thans resteert op de plek een latere abdijkerk met klokkentoren van Le Cloître de Saint-Guilhem-le-Désert in het gelijknamige dorp bij Montpellier dat naar hem is vernoemd.

    En kijk, daar komt die slechte Jood om de hoek kijken.
    Voor wie het niet kent en wil lezen:
    http://hetuurvandewaarheid.info/2014/07/26/de-wereld-in-gijzeling-deel-i-oranje-tempelbroeders-en-vrijmetselaars/

    Like

 5. Jean zegt:

  NOOIT lezen we dat die Duitse fuhrer en/of die Italiaanse moslim knuffelaarster lastig gevallen worden?????
  Zou het dan toch waar zijn….?

  Like

 6. Flo zegt:

  Teun hoort hier ook niet thuis….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s