Steeds maar weer Calais . . .

 

(Vertaling: E.J. Bron)

17.000 pogingen van illegalen om naar Engeland te komen

Het waren catastrofale toestanden in de Noord-Franse havenstad Calais, waarvandaan de veerboten naar Zuid-Engeland vertrekken en waar ook de Kanaaltunnel dichtbij is. In een wild kamp, “Jungle” genaamd, verbleven duizenden islamitische en Afrikaanse “vluchtelingen”, die koste wat het kost Engeland wilden binnendringen.

PI News (2)

Daartoe stelden de agressieve hordes alles in het werk, vrachtwagens werden aangehouden, de chauffeurs bedreigd – een Poolse chauffeur kwam zelfs om het leven – , met geweld drong men de trucks binnen, alleen maar om zich zodoende een overtocht naar Engeland te verschaffen, hoewel Engeland deze mensen niet in het land wil hebben. Daarbij kwamen nog zware misdaden, met veel verkrachtingen en overvallen, geheel volgens de landsaard in de thuislanden.

In oktober wilde men in Frankrijk een einde maken aan het criminele doen en laten en ontruimde men de “Jungle”. Veel van de “beschermingzoekers” gingen daarna op weg naar Duitsland om daar geld te kunnen innen.

Inmiddels zijn vermoedelijk veel van de illegalen weer naar de kust van Het Kanaal teruggekeerd – ook in het naburige Grande Synthe bij Duinkerken, om weer te proberen Engeland binnen te dringen. Volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken zouden de illegalen alleen dit jaar al 17.000 pogingen hebben ondernomen om naar Engeland te komen, meldt “SkyNews” (zie video boven).

In Calais zouden zich op dit moment 350 illegalen bevinden, aldus de Franse minister van Binnenlandse Zaken van de Merkel-getrouwe regering-Macron, Georges Collomb. Maar volgens “Sky News” is dat ver van de realiteit verwijderd. Vorig weekend werd het aantal illegalen op de weg naar Engeland door “vrijwilligers”, dus “goedmenschen”, op ongeveer 1000 geschat.

Probleem in Calais zal dus onbepaalde tijd blijven bestaan

De reportage van “Sky News” bericht over een vermeende Afghaan, die in Duitsland asiel aanvroeg, maar twee jaar later te horen zou hebben gekregen dat hij geen aanspraak zou kunnen maken op asiel. Dat zou de man, Osman Hotkhil, niet hebben willen accepteren. Hij zou zeer goed Duits spreken, beweerde hij tegenover de Engelse journalist, en dan zou hij na twee jaar weer moeten vertrekken.

Dat pikt zo´n geluksridder uiteraard niet. Hij zou nu geen asiel in een ander EU-land kunnen aanvragen, omdat hij dit volgens de regels alleen maar mag zou mogen doen in het land waar hij het eerst zijn asielaanvraag indiende. Dat interesseerde de Afghaan echter niet. Hij ging naar Frankrijk om nogmaals de asielprocedure te doorlopen, om daarna twee jaar later opnieuw te worden afgewezen. Dat zou hem en de andere “vluchtelingen” nu wel duidelijk zijn.

Een andere Afghaan vertelt de verslaggever dat hij al drie keer uit Engeland gedeporteerd zou zijn. Dat maakte hem waarschijnlijk weinig uit. “Daar hebben we een goed leven.” Hij kondigde aan, of beter gezegd, dreigde het steeds opnieuw te proberen nar Groot-Brittannië te komen.

Het probleem in Calais zal dus voor onbepaalde tijd blijven bestaan, zodat de route naar Engeland gevreesd blijft bij de internationale vrachtwagenchauffeurs uit heel Europa.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Midden-Oosten, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Steeds maar weer Calais . . .

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Mooi man, uh vrouw, wacht ik bedoel gender neutrale persoonlijkheid, die EU.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘ pibliek’ ( is ook ‘onzijdig’) …..want zij zullen wel heel veel ‘vernemen’ ( horen) Maar desalniettemin hun …EIGEN .GANG…gaan. ( wie is eigenlijk …HET…BOEGBEELD van dit soort publiek? )

   Like

 2. Teun zegt:

  Frankrijk hoort als vertegenwoordiger van de Autochtone Fransen die mensen het vliegtuig te zetten naar land van her komst

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Frankrijk loopt zoals de meeste Europese aan de leiband van Brussel. Verplaatsen van die indringers mag, maar meer ook niet. En zeker geen wapengeweld, want anders word Brussel kwaad. En de luitenants van kapitein Brussel, Macron en Merkel, zullen er wel voor zorgen dat er nog vele miljoenen Moslims Europa binnendringen. Net zo lang tot dat wij geen leven meer hebben !

  Liked by 1 persoon

 4. Renske zegt:

  Met dank aan de wappies van de EU

  Like

 5. Beschouwer zegt:

  Er komen met name vanuit Afrika meer en meer gelukszoekers naar Europa

  Die stroom gelukszoekers wordt steeds groter en groter

  De bevolking in Afrika groeit snel en er is nauwelijks werk

  Men poogt meer en meer de armoede te ontvluchten en dat lukt slecht en hier in Europa belanden velen in de criminaliteit en in hand naar mond baantjes als venter of druivenplukker tijdelijk of zo. Degenen die een verblijfsstatus krijgen vangen veel uitkeringen en scheppen op naar het thuisland dat ze in het gratis geld paradijs leven zodat er meer en meer Afrikanen en ook Aziaten naar Europa komen. Men houdt zich vaak groot als migrant en wil niet ervoor uitkomen dat men vaak net zo beroerd leeft als venter in Parijs of Rome dan thuis in Lagos, Kharthoum of Abidjan.

  En hier moeten de werkenden daardoor langer werken voordat men met pensioen gaat en meer en meer belasting betalen
  Ondanks dat geld wordt ingetikt in de computer door machthebbers benutten deze psychopatische machthebbers geld als slavenmiddel om de mensen klein en kort te houden..

  Verdeel en heers is het motto der psychopatische machthebbers

  Like

 6. Mario zegt:

  Vliegtuig in en zegge dat ze naar england gebracht worden. En dan dumpen in hun eigen land. Oprotten. Onze geld kist leeg komen roven, en mensen beroven. Terug dat tuig

  Like

  • Marian zegt:

   En dan gewoon boven eigen land de laadklep open.

   Like

  • Lot zegt:

   Goed idee, kent iemand nog het verhaal van de Canarische eilanden? Was 5-10 jaar geleden. De stranden liepen overvol tussen de toeristen. Ze zeiden wij brengen jullie naar Spanje en allemaal gingen ze het vliegtuig in. In Spanje werden twee vliegtuigen aan elkaar gekoppeld met een sluis. Het andere vliegtuig stond al klaar volgeladen met benzine. Van het ene vliegtuig werden ze in het andere vliegtuig geloodst in Spanje. Ze schreeuwden van blijheid dat ze in Spanje waren aangekomen, en daarna schreeuwden ze toen ze het vliegtuig niet uitkonden! De Afrikanen werden teruggebracht naar Afrika met beveiliging/voorzorgmaatregelen zeg maar. Dat heeft zo een half jaar/jaar geduurd en toen hield het op. Daarna nooit meer zwarten zien landen daar op de Canarische eilanden. Er is een afrikanermarkt elke woensdag door afrikanen, en daar kunnen ze mee verdienen. De produkten zijn goedkoop en ik Afrika gemaakt. De eilanden zijn duur om eten te kopen als je in een appartement zit. Hoe ze daar kunnen leven weet ik dan niet.

   Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Als men deze situatie goed beschouwt komt het voor ons hier op neer:
  We moeten gezamenlijk vechten voor ons recht als AUTOCHTOON en onze autochtone rechten opeisen.
  Er zijn mensen die zweren bij de veelgezongen dwaasheid: Wij zijn van de wereld en de wereld is van ons allemaal.
  Bullshit.
  Ons erf is ONS ERF. Wie denkt daar ook recht op te hebben moet hardhandig van ons erf afgeslagen worden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • fleckie zegt:

   Voorheen was ‘ons erf ‘..helemaal toegankelijk’ met open ramen, en niet afgesloten deuren,: …tegenwoordig is men voor ‘eigen veiligheid’ , have en goed, zelfs verplicht af te bakenen, en te beveiligen,…..tegen ONGENODE GASTEN, met ..TENGELS die .velerlei interessen hebben in andermens ‘ ..bezit!

   Like

 8. Jan zegt:

  Calais, gezellig als voorheen

  Where we go?

  Nou, naar Afrika, zou ik zeggen, waar je thuis hoort, je shithole

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s