Waarom ik AfD stem (6)

Screenshot_230

(Door: Ralf Neumann – Vertaling: E.J. Bron)

Er bestaat eigenlijk maar één echte keuzemogelijkheid: AfD. De oude partijen hebben spectaculair gefaald. De politici van de oude partijen willen niet begrijpen dat de integratie van de vele “vluchtelingen” nooit zal lukken. De meeste “vluchtelingen” zullen tientallen jaren onderhouden moeten worden. Ons land zal deze massa-immigratie nooit aankunnen. We beleven hoe de Duitse staat de grensbeveiliging opgeeft, de binnenlandse veiligheid verspeelt en ons volks- en privévermogen over de balk smijt.

PI News (2)

We beleven hoe de politiek en de media ons met foute aantallen geruststelt en tot een twijfelachtige “welkomstcultuur” dwingt. We beleven hoe de critici van deze catastrofale ontwikkeling zwartgemaakt worden.

Migratie in een samenleving heeft de acceptatie van deze migratie door deze samenleving nodig. Als een meerderheid van deze samenleving het gevoel krijgt dat de regering respectievelijk “die daar boven” zonder erbij na te denken migratie toestaan, dan gaat er een consensus verloren die elementair is voor de samenhang van deze samenleving. Men creëert door de huidige asielpolitiek onomkeerbare omstandigheden:

De arbeidsmarkt kan niet miljoenen “vluchtelingen” opnemen. Velen van hen hebben een geringe of zelfs helemaal geen schoolopleiding; het is te verwachten dat zij hun hele leven lang onderhouden moeten worden. De “vluchtelingen” verbindt niets met ons land, onze taal, onze cultuur, onze historie. Ook onder elkaar verbindt deze mensen weinig. Ze behoren tot hele heterogene groepen.

Merkel´s grote maatschappijexperiment zal fout aflopen

Velen van hen zijn opgegroeid in landen zonder liberaal-democratische orde.

  • We weten niet hoeveel van hen latent grondwet-vijandig zijn;
  • We weten niet hoeveel van hen religieuze fanatici zijn;
  • We weten niet hoeveel van hen door ervaringen in burgeroorlogen verruwd zijn;
  • We weten niet hoeveel van hen zich tegen onze rechtsorde zullen keren, omdat hun verwachtingen van een leven in Duitsland teleurgesteld worden.

Welk effect zal de opname van miljoenen “vluchtelingen” op ons sociale stelsel en op de binnenlandse veiligheid en de sociale vrede in ons land hebben? In welke omvang zullen wij onze culturele identiteit kunnen behouden? Het is één groot maatschappijexperiment dat men op dit moment in Duitsland onderneemt.

Dit experiment zal verkeerd aflopen! Hoe zullen de voorstanders van de welkomstpolitiek zich dan gedragen? Zullen ze toegeven dat ze zich vergist hebben?

Mijn prognose: ze zullen iedere medeverantwoordelijkheid daarvoor van de hand wijzen en beweren dat men dit zo toch immers niet kon vermoeden. Jawel – kon men wel!

Ik voel me verraden door de CDU

Ik ben 45 jaar oud. Ik ben netto belastingbetaler. Ik ben christen. Ik voel me door de CDU verraden. Deze partij en haar leidster, die ik ooit heb gekozen, willen mensen zoals ik kapotmaken: over 20 jaar zal er geen pensioen meer bestaan. Mijn familietoestand, het huwelijk, wordt afgeschaft door die hele gender waanzin. Van mijn kinderen moet de toekomst afgepakt worden door een immigratiepolitiek die voor onvrijheid, geweld en criminaliteit zorgt. Om maar te zwijgen van een onderaardse cultuurpolitiek. De belastingen die ik betaal, zijn wat mij betreft geen bijdrage meer aan een functionerende samenleving, alleen nog maar aan een door een macht-hongerige kliek geroofde buit, die ze naar believen onder elkaar en aan hun gunstelingen verdelen . . . allemaal mensen, die mijn manier van leven en te bestaan van ganser harte afwijzen.

Weldra zullen ik en mijn familie – vrees ik – tot een vervolgde religieuze minderheid behoren. Ik mag het feest organiseren en betalen – welkom ben ik niet. Niet cool genoeg. Misschien mag ik opruimen – als ik het vuurwerk (dat ik ook betaald heb) overleef.

Ik zal nooit, nooit, nooit, nooit meer op de CDU stemmen!

Ik zal het geld, dat me deze door een FDJ-functionaris geleide neo-socialistische staat nog laat, in de opleiding van mijn kinderen steken en genoeg goud voor de smokkelaars onder mijn matras leggen, opdat ze hem op tijd kunnen smeren. Ik zal nooit, nooit, nooit, nooit meer op de CDU stemmen . . . de partij waarvan ik dacht dat zij aan mensen zoals ik een stem zou geven. Deze bondskanselier liegt “de al langer hier levenden” recht in hun gezicht.

IEDERE “vluchteling” en IEDER familielid krijgt in feite zodra hij de grens overschrijdt een virtuele cheque van meer dan € 1 miljoen, want dat is het bedrag dat hij de komende 30 jaar zonder werk en zonder enige inspanning zal innen.

Misdaad, moord, verkrachting, inbraak en terreur nemen van dag tot dag toe door de illegale binnendringers, die het is toegestaan om iedere identiteit aan te nemen. Niemand wordt gedwongen zijn echte identiteit kenbaar te maken. Alleen de “hier al langer levenden” moeten alles tot in het kleinste detail bekendmaken. Iedere Turk kan zijn huis, zijn winkel, zijn bankrekeningen in Turkije veiliggesteld hebben. Hij wordt hier desondanks door de staat onderhouden, dat interesseert niemand van de overheid.

Om in ieder geval te proberen om hier te zorgen voor een ommekeer stemmen wij als echtpaar beide AfD.

Screenshot_231

Bron:
www.pi-news.net
Door: Ralf Neumann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op Waarom ik AfD stem (6)

  1. guusvelraeds zegt:

    Ik heb alle bijdragen gelezen van waarom stem ik AFD. De ene bijdrage is nog schrijnender dan de ander. Ben bang dat we in september in Duitsland geconfronteerd worden met een electoraal drama. De brandstichtster die de naam Kanzlerin niet waardig is zal herkozen worden en krijgt dan de vrije hand Duitsland verder af te branden tot op de grond. Duitsland heeft twee keuzen gemaakt die het land zullen veranderen in oorlogsgebied. De eerste fatale keuze is de “Energiewende” die geheel onnodig geprovoceerd werd en uitgevoerd met veel propaganda en weinig realiteitszin. Honderdduizenden Duitse gezinnen werden al afgesloten van het energie net omdat ze het niet meer kunnen opbrengen, De tweede fatale keuze is gemaakt met de holle kreet “Wir schaffen dass”. Helaas ze schaffen het niet. Wat ze wel schaffen is een uit elkaar geslagen land waarin de bevolkingsgroepen tegenover elkaar zijn komen te staan. Er is maar een mogelijkheid hier uit te komen. De oude politiek moet weggevaagd worden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s