Wegens “migranten”terreur: het leger in de straten van Napels – omwonenden wanhopig!

 

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

In bovenstaande video, die werd opgenomen vanaf een balkon, wordt duidelijk dat in Italiaanse straten inmiddels het leger wordt ingezet met het oog op honderdduizenden illegale “migranten” uit Afrika. De opnames zouden in de wijk Vasto in het centrum van Napels in de buurt van het Piazza Garibaldi gemaakt zijn.

journalistenwatch

Soldaten overweldigen een “migrant” en duwen hem tegen de grond. Kort daarna komen andere Afrikanen er op af, omsingelen de soldaten en proberen hem te bevrijden. Waarom de man werd opgepakt, is niet duidelijk.

De omwonenden blazen stoom af op de sociale netwerken en schetsen de onhoudbare toestanden in hun buurt.  

“In de steek gelaten en verraden”, zegt Lello Cretella, op wiens Facebook-account ook de video werd gepubliceerd. “Zulke taferelen spelen zich dagelijks in onze buurt af. En iedereen geeft er de voorkeur aan om de andere kant op te kijken. Wij voelen ons alleen en in de steek gelaten. We zijn bang voor de veiligheid van onze families.”

Politici hebben de video inmiddels ook gezien. Een van hen is Matteo Salvini van de Lega Nord: “Mannen van ons leger worden door tientallen migranten omsingeld en aangevallen, die de arrestatie van een andere migrant willen voorkomen. We bevinden ons in een stedelijk oorlogsgebied”, zegt hij.

“De spanning is hier iedere dag om te snijden”, becommentarieert de burgemeester van Napels, Alessandro Gallo, de taferelen. “Er is iets ernstigs gebeurd en de soldaten worden omsingeld. Het is absoluut noodzakelijk om in te grijpen.”

De soldaten patrouilleren in het kader van de “Operatie veilige straten” in de straten van Napels en moeten de politie ondersteunen.

De “Operatie veilige straten” werd in 2008 in het leven geroepen om de politie te ondersteunen in haar strijd tegen kleine criminaliteit en maffiageweld.

De Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) van de VN houdt rekening met nog eens 700.000 tot 1 miljoen Afrikanen die er in Libië op wachten om de oversteek naar Italië te maken.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, establishment, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

71 reacties op Wegens “migranten”terreur: het leger in de straten van Napels – omwonenden wanhopig!

 1. koddebeier zegt:

  Met dank aan de Brusselse ongekozen idioten !!

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   En met dank aan de regering van Italië, die precies doet wat de EU van hen verlangt.

   Net als onze regering kruipen zij zo diep mogelijk in de derrière van de EU.

   Daar zit het blijkbaar comfortabel.

   .

   Geliked door 2 people

  • rony stokart zegt:

   Die “Brusselse ongekozenen” worden wèl gekozen door de door u in Nederland & Belgie VERkozenen. Alles demokratisch dus…

   Like

   • Wolf zegt:

    “Stokart” Ben jij een STOKERT ? Je lijkt me een linkse TROL die hier niet thuis hoort! Kruip weer snel onder je steen waaronder je vandaan bent gekropen, rot gauw op met je “álles democratisch dus”.

    Like

   • rony stokart zegt:

    Bij gebrek aan argumenten gaat men dan maar schelden. Dat past bij zowel “Links” als “Rechts”. Maar als dat onbeschoft gedoe dan nog “moedig” naamloos opduikt dan past dat vooral bij “Wolf”… (Familie van Paulzwuerte? De stijl is treffend.).

    Like

   • Henk der Niederlànder zegt:

    @Wolf.
    Wat Ronny Stokart daar als stelleng poneerd klopt wel degelijk.
    Dat Ronny dat doet met een zekere sneer siert hem want door het zo te stellen geeft hij maar al te duidelijk aan dat onze ”democratie” een echte eerste klas schijndemocratie is.

    Geliked door 2 people

   • Renske zegt:

    Sorry? Ik heb in 2005 TEGENGESTEMD (hoor je?) EN MET MIJ DE MEERDERHEID. en dan durf jij te beweren dat alles democratisch is. Ga je huiswerk doen en gebruik je hersens.

    Geliked door 2 people

   • Witte raaf zegt:

    Je praat poep rony stokart!

    Geliked door 1 persoon

   • Aegolius cs zegt:

    Henk der Niederlànder 8 augustus 2017 om 11:02

    Het is een democratie drogreden/vergelijking dat VERkozenen überhaupt invloed kan uitoefenen op de commissieleden die individueel, zoals een minister bijvoorbeeld die niet functioneert, kan afzetten. De gehele commissie als bestuurlijk geheel, zal als “parlementair” uiterste machtsmiddel tot aftreden worden gedwongen. Zelden deze EU-commissie paraplu in werking gezien, behalve:

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Commissie-Santer

    I.v.m. Édith Cresson.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Wolf.
    Ik denk dat je helemaal gelijk hebt.
    Die Rony Stokart is waarschijnlijn een infiltrant die hier probeert de mensen op een vileine wijze tegen elkaar op te zetten.
    Hij is duidelijk een stoker en zuiger.
    Hij ontziet zich zelfs niet om mijn naam overal bij zijn gezuig te gebruiken, als bewijs dat
    hij gelijk heeft.
    Gelukkig zijn hier ook regeerders die zijn valse manier van doen doorzien.

    Heer Bron.
    Bij deze wil ik onder uw aandacht brengen dat ik bezwaar maak tegen de wijze waarop reageerder Rony Stokart hier te werk gaat.
    Ik ben vanzelfsprekend ten volle bereid “Het wat minder” van U te accepteren, maar de situatie gaat escaleren, en ik verzoek u dan ook maatregelen te willen nemen tegen het “gezuig” van dit heerschap en het misbruiken van mijn naam.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik houd de situatie nauwlettend in de gaten! Daar kunt u van overtuigd zijn. Is er ook maar eentje in de “discussie” die mijn rode lijn overschrijdt, dan krijgt hij/zij zonder waarschuwing vooraf een permaban!

    Overigens geldt dit eveneens voor de “christelijk/atheïstische discussie” op mijn blog.

    Laat een ieder in zijn/haar waarde! We hebben een gezamenlijk doel en gezamenlijke vijanden! Daaraan moeten we, ieder vanuit zijn eigen achtergrond, onze energie besteden!

    Webmaster

    Geliked door 2 people

   • De vloek van de “democratie” is dat wanneer de “leiders” eenmaal gekozen zijn, ze bijna alle vrijheid hebben/nemen om te doen wat ze zelf willen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Paul, volgens mij is Rony een vrouwen naam, anders zou het Ronny zijn.
    Dus een zij i.p.v. een hij.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ha die Bert.
    Zou best kunnen.
    Nu gaat er weer ’n wereld voor mij open, maar helaas.
    Ik kan er niets meer over zeggen
    In ieder geval, hartelijk dank voor de informatie.
    Hij of zij heeft z’n portie gehad.

    Like

 2. Mary zegt:

  Bestrijden van dit Afrikaanse gajes is waanzin, laat ze er niet inkomen!!!! alleen dan zul je “veilige straten” houden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cognitieve-Dissonant zegt:

  In eigen land waren deze importapen allang afgeknald geweest door de politie of het leger en zolang dat hier niet gebeurd worden ze steeds brutaler. Deze criminelen, die losgelaten zijn in eigen land uit de bajes bemerken heus wel dat Europa een watjes continent is. Binnenkort ook in ons theater, dus maak de borst maar nat!!!!!!!!

  Geliked door 3 people

 4. Mirjam zegt:

  Dít alles moet gebeuren, zodat de ogen opengaan en eindelijk actie wordt ondernomen door Italië, maar ook door de rest van Europa. Dit is het begin van ‘the bottom line’ voor velen. Voor de burgers, de regeringen, voor Europa, voor allen. Als ze nu nog niet gaan inzien dat ze hun buiten- en binnengrenzen moeten beschermen geen immigrant (zogenaamde vluchteling) meer Europa binnen moeten laten en al het schorem dat hier al is en nergens ‘recht’ op heeft en terug moet ook terug UITZETTEN, dan heeft het allemaal geen zin meer.

  Uiteindelijk moeten zelfs de pro-immigratie gekken constateren dat ze beter hun landen kunnen beschermen en verdedigen en hun voorkeur wijzigen naar die van iemand met gezond verstand, dan dat ze zo door blijven gaan, wat dat ze zelf er het slachtoffer van worden, dat is een feit. Ze worden heus niet gespaard.
  Europa moet alle grenzen binnen- zowel als buiten sluiten en met de legers bewaken. De wateren rondom Europa idem dito: marine inzetten. NIEMAND meer onze landen binnen, maar ALLEN eruit! Genoeg is genoeg, weg met de parasieten, veroveraars, moordenaars, gelukzoekers, verkrachters, ziekteoverbrengers etc. Genoeg is genoeg. Europa moet duidelijk naar de rest van de wereld doorgeven dat Europa gesloten is voor migratie en voor ‘vluchtelingen’. Stop.

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat hoef je h i e r immers allemaal niet meer duidelijk te maken: Stuur die hele tekst maar naar het Binnenhof. Alleen, die lezen hem niet.

   Like

   • Renske zegt:

    Dat weet je niet. Of ze het niet lezen. Hangt er ook vanaf hoe je mailt. Ik doe het zo dat het aan alle partijen gericht is. Met scherpe bewoordingen zodat de anderen weer lezen hoe ik b.v. over Rutte denk. Mij lijkt het niet prettig en daarom doe ik het ook zo. Ik vind hun namelijk ook niet prettig regeren. Zacht uitgedrukt.

    Geliked door 1 persoon

   • Renske zegt:

    Waarom brand je MIrjam zo af? Denk je dat dat wat helpt Theresa? Het is de onmacht waardoor ze schrijft. Ik althans schrijf hier van me af omdat ik anders met de hele omgeving de grootste ruzie krijg als ik daar zeg wat ik denk. Ik heb het gedaan, maar kom geen steek verder. Een ervan blijft maar kirren: oooooooooooooooow wat is ze toch fantastisch vrouw Merkel. Kan je zeggen goh dat is ook niet moedig. Nee op dit moment heeft het geen zin om moedig te zijn, want ze luisteren niet. Dus wat win ik daar mee? Helemaal niets Als ik een bekend persoon zou zijn misschien, maar dat ben ik (gelukkig trouwens) niet. Pas als de vlam in de pan komt dan is het de tijd voor echte actie. Sommige mensen moeten eerste voelen. In oorlogstijd is meer geoorloofd.

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @Renske, 12.38u.: Als ik ga afbranden, schrijf ik nog wel andere dingen. Het helpt inderdaad niet, nee, maar dat doet tig aantal maal op hetzelfde hameren óók niet. Er zijn dingen, feiten, die na zo’n 6 jaar hier op de site bij iedereen overbekend zijn en dan heeft het op een gegeven moment weinig zin om ze nóg een keer pontificaal te gaan herhalen, als of je met een primeur aan komt zetten. Er zijn hier intussen gevallen bekend van lezers, die zijn afgehaakt omdat ze dépri raakten van alsmaar dezelfde “machteloze” boodschappen aanhoren. Is dàt dan zo goed? Het is beter om elkaar te stimuleren, nieuwe initiatieven te ontwikkelen, in plaats van stuk voor stuk maar te blijven stilstaan en te zwelgen in die ‘machteloosheid.’ Trouwens, als jij zelf dan ook al van mening bent, dat haar grieven op het Binnenhof misschien wel gelezen zouden worden, moet ze dat maar proberen, niet? Niet geschoten altijd mis en dat is in dat geval een stuk zinniger dan het uitsluitend blijven delen met mede-wanhopigen, die er alleen maar wanhopiger van worden.
    Maar goed, ik ben nog wel zo eerlijk om toe te geven, dat het me bij de één meer prikkelt, dan bij de ander: Dat heeft op zijn beurt weer met andere dingen te maken. Wil best proberen, er op te letten, maar de mond snoeren laat ik me niet.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, dus jij bent van de reactie politie hier.
    Om er voor te waken dat er geen onnodige dubbele reacties verschijnen.
    Volgen er ook nog sancties bij herhaaldelijke bewuste dubbele plaatsingen.
    Nou, dan heb je hier wel een dagtaak aan.
    Hoe vaak ik hier niet lees, het volk heeft deze regering zelf gekozen, de kruik gaat net zo lang te water totdat deze barst, en nog vele meer, teveel om even op te schrijven.

    Geliked door 2 people

  • Floris zegt:

   Hebben jullie nou echt niet door dat dit tuig door de EU zelf geronseld en naar europa gehaald wordt❓‼️

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Jawel Floris ,

    maar af en toe kun je er met je verstand niet bij , hoe dat zooitje EU boeven , de NWO kliek en vele gelijkgeaarde anderen toch zo door en door verrot kunnen zijn dat ze dit een heel werelddeel aandoen .
    Wat bezielt ze ? En dat alleen voor macht en geld ?
    Dan moet je toch wel heel weinig met de mensheid op hebben !
    Inmiddels weten we heus wel dat socialisten tot alles in staat zijn , maar toch ……

    Ik vraag me af en toe ook nog wel eens af :
    hoe bestaat het en zou het wel echt waar zijn ?
    Maar bij het volgende artikel weet je het weer zeker .

    Maar ik kan me goed voorstellen dat degenen die wat minder lang in dit circus meelopen daar nog niet rotsvast van overtuigd zijn .
    Groeiproces !

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Jawel hoor Floris,
    Allemaal passend in het grote plan.
    Daarom gaat dit niet stoppen!

    Like

 5. delamontagne zegt:

  De 187 migranten [ specialisten, medici, ingenieurs en verdere hoog opgeleiden], vieren juichend dat zij in EU, Spanje zijn aangekomen.
  Dat was gisteren 7 Augustus, toen werd Europa verder “verrijkt”……………

  VERSCHRIKKELIJK, HOE KUNNEN ZE DIT ALLEMAAL TOELATEN.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Hier komen ze het “beloofde” land binnen, ZONDER de vereistte papieren.
  WAT EEN KLUCHT……………..

  Like

  • Jack Smits zegt:

   Men kan dit soort figuren toch gewoon oppakken en met een paar man weer die poort uitgooien waar ze onrechtmatig binnengekomen zijn? Wat is hier hetvprobleem? Komt iemand mijn voordeur binnen zonder toestemming mag ik hem ook zonder toestemming door dezelfde deur naar buiten gooien beschadigd of niet.

   Like

  • Republikein zegt:

   Ze hebben gehoord van de macarena, ze willen graag dansles op de juiste plek.

   I am not trying to seduce you

   When I dance they call me Macarena
   and the boys they say que soy buena
   they all want me
   they can’t have me
   so they all come and dance beside me
   Move with me
   Chant with me
   and if your good I’ll take you home with me

   Like

  • Bas zegt:

   25.000 Migranten per jaar opnemen is nog steeds te veel ! Lubbers raaskalt maar wat, net als alle andere eurofiele politici.

   Like

   • Wolf zegt:

    De oude linkse mastodont en christelijke billenknijper Lubbers dient zijn smoel te houden. En nog is hij net als zijn broeder de anti Semiet Van Agt niet verstorven. Wat wordt dat gajes toch oud. Ergerlijk!

    Like

  • Cognitieve-Dissonant zegt:

   Blubbers van de bakmetellende club van vleesch noch visch, een smerige nwo-nsb-er van een nog veel smeriger tering cda-club. Heeft hij weer goeiekope arbeiders nodig voor zijn fabrieken de rat?? NL is overvol en met IQ<70 parasieten kunnen we helemaal niets!!! Blubbers is knetterdeknettergek gestoord..

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Waarom geen 250.000.
   We ruimen de nederlanders boven 70 jaar op want die beginnen geld te kosten en zetten daarvoor merkelgasten in de plaats.
   Eens kijken hoelang het nederlandse volk blijft werken voor die gekelukszoekers.

   Geliked door 1 persoon

   • Wolf zegt:

    EENSCH, wat u hier vermeld is nu juist het doel wat de EU voor ogen heeft. U slaat de spijker keihard op de kop.

    Like

  • Golden Girl zegt:

   leeft die nog? wel ja 25.000 erbij, plaats en huizen genoeg, idioot
   dan nog nareizend tuig , neemt hij ze in huis en betaald hij hun eten, makkelijk roepen van andermans geld om ze te voeren

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat mij opvalt is dat er altijd en overal van die fraaie ronde getallen worden genoemd.
   In dit geval: “25.000-vluchtelingen”.
   En waar zijn die mooie ronde getallen op gebaseerd?
   Waarom niet 25.375 per jaar?
   Ik noem maar iets.
   Waar bemoeit Lubbers zich mee?
   Vanuit welke functie?
   Wat probeert hij hier voor zichzelf te bereiken?
   Hij zou zich juist als oud-politicus verre moeten houden van dit soort suggesties waarmee hij probeert de politiek te beïnvloeden.

   Lubbers is volkomen onbetrouwbaar.

   Like

 7. fransdewit zegt:

  Die zogenaamde millitairen horen elkaar te beschermen desnoods met getrokken pistool of id.

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Zolang de Italiaanse regering Brussel als een schoothondje volgt en al die asielzoekers aan land brengt houd je dit zooitje in stand.
  Blijkbaar gaat het al zo slecht met Italie dat zij het geld van de EU hard nodig heeft om te blijven functioneren net als Griekenland.

  Like

 9. T.Troubadour zegt:

  En iedere keer heeft Wilders weer gelijk grenzen dicht.Maar de Nederlanders hebben met grote meerderheid gestemd voor de partijen die dit beleid steunen dus niet zeuren dit is democratie of niet soms?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Troubadour.
   Ontgaat het u wellicht dat Nederland NIET bestuurd wordt door een democratische regeringsvorm?
   De kiezers van Wilders werden en worden volkomen genegeerd.
   Wilders mag niet deelnemen aan de besprekingen voor samenstelling van een nieuwe regering.
   Tegen de PVV is een “Cordon Sanitaire” ingesteld.
   Noemt u dat een “democratie”?
   Hoogst merkwaardig!

   Wat is daarop uw antwoord?

   Like

 10. Bas zegt:

  Het wachten is op de zelfde taferelen hier in Nederland.. Deze regering mag haar borst alvast wel gaan natmaken, de problemen schuiven op van het zuiden naar het noorden.

  Like

 11. ReneKampers zegt:

  Je moet al erg naief zijn om te geloven dat dit soort cultuurverrijking zal blijven duren .De opstand waarvan wij allemaal dromen is slechts een kwestie van tijd . Maar voor wie gaan de regeringen kiezen , hun eigen volk helpen en beschermen of dat krapuul Voor Italie zie ik geen probleem want daar zijn meer ervaringsdeskundigen , maar voor de andere lidstaten heb ik mijn twijfels

  Like

 12. Wolf zegt:

  De soldaten hadden al die zwarte klaplopers direct tegen de muur moeten zetten en af moeten maken! Waar blijft de Maffia in deze? En dan hieronder een foto in de volgende blog onze Geert die het al heel lang geleden heeft voorspeld en gezegd dat dit ging gebeuren. Een schriller contrast kan bijna niet!

  Like

 13. Elisah zegt:

  In Rome staan ook op elke straathoek en bij alle bezienswaardigheden militairen opgesteld, in Parijs zie je precies het zelfde. In Boedapest, waar we zojuist geweest zijn, zie je dat absoluut niet, hooguit loopt er hier en daar een politiagent.

  Like

  • Renske zegt:

   Daarom gaan een vriendin en ik er een weekje tussenuit naar Budapest in oktober. Parijs Berlijn en al die grote steden laat ik intussen links liggen. Geen zin meer in.

   Like

   • Elisah zegt:

    Zeer mooie monumentale stad hoor, ook gewoon modern zoals andere Europese steden. Alleen hadden wij net een hittegolf te pakken daar, de temperatuur was bijna ondraaglijk.

    Like

   • Renske zegt:

    Daarom gaan wij in oktober. Zijn er stuk minder toeristen en geen hitte. Ik ga nooit midden in de zomer naar een stad.

    Like

 14. Sabeltant zegt:

  Knal ze gewoon van de straat!
  Het zijn ONZE straten!
  Ze hebben NIETS te zoeken in Europa

  Like

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Moet het leger ons beschermen????? (hi,hi – ingehouden lachen)
  Dan moeten we ons met z’n allen terugtrekken in het kleinste dorpje in NL.
  Het leger(tje) er om heen en dan nog zal het niet lukken ons te beschermen.
  Bah. Nederland, wat heb je er een armoedige rotzooi van gemaakt.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • BertG. zegt:

   Zelfs de brandweer is hier gesloopt.

   Na politie nu ook brandweer onderbezet.
   Veilige welvaartsstaat Nederland anno 2017.
   http://nieuws.tpo.nl/2017/08/08/politie-nu-ook-brandweer-onderbezet/

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Brandweer gesloopt?
    Dat is een hele ernstige zaak.
    Dat mag niet kunnen.
    Iedereen weet wat er gebeurt als er te veel tijd verloren gaat bij brand!

    Like

   • BertG. zegt:

    Die tijd nemen ze toch wel.
    Ik heb ze bezig gezien hier verder op de galerij om een voordeur open te breken (daar was brand en niemand wist of er iemand aanwezig was), na half uur hadden ze het nog niet voor mekaar om de voordeur open te breken.
    Alles liep vast, ketting zagen hielden er gewoon mee op.
    Op mijn tip of het niet handiger was om aan de achterkant bij de balkondeur het glas er uit te slaan, werd niet echt op prijs gesteld.
    Tenslotte wisten ze heel goed waar ze mee bezig waren, zij waren tenslotte de brandweer, alleen het lukte niet erg.
    Ik heb nog nooit gasten zo zien klooien.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ach ja.
    Daarom zijn het ook allemaal vrijwilligers.
    Geen zinnig mens laat zich verbranden, verpletteren onder vallende muren of
    met rookvergiftiging de longen in stukjes uit zijn lijf laten komen.
    Vandaar dat ze moeten nemen wat ze krijgen.
    Negers pakken ze niet.
    Neem nou lucifers.
    Die zwarte werken niet.

    Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Ooit zei iemand iets over het geven van een knieschot. Maar dat kan natuurlijk niet en moeten we ook niet willen. Mijn tegenvraag is dan. Wat willen we dan wel? Vanzelf zal dit nooit ophouden. Al liggen we dag en nacht te wensdenken en wens argumenteren. Het zal niet vanzelf stoppen.

  Like

  • tippelaar zegt:

   Als je het leger inzet, moet dat zijn in georganiseerd verband, onder leiding van officieren en met bevelen. Niet zoals in Napels een groepje loslopende soldaten die ook niet weten ( en terecht) wat ze met de situatie aan moeten. Ook die soldaten worden door de politiek in de steek gelaten. Hoe het dan wel moet? Ik stel voor om patrouilles soldaten onder leiding van officieren, door de stad te laten rijden, gevolgd door vrachtwagens met daarop gewapende militairen. Bij een ordeverstoring gaat een groep soldaten onder dekking van een machinegeweer erop af en handelen de zaak. Bij een arrestatie, arrestant in de boeien in de vrachtauto met bewaking en later op sluiten in een interneringskamp tot je voldoende van die lui bij elkaar hebt geharkt waarna ze worden uitgezet, desnoods met geweld. Bij verzet tegen arrestatie of geweld door agitatoren onmiddellijk het vuur openen en schieten om te doden en niet om ze te verwonden. Kan een paar dagen duren maar u zal zien hoe wonderbaarlijk snel de rust weer keert. Maar het belangrijkste is, geen genade tonen voor welke vluchteling dan ook. Met mijn methode liggen de vluchtelingen aan de kade op hun knieen te bidden en vol v rlangen te wachten op de boot die ze terug brengt. Als de politiek dat niet wil en niet optreedt dan past alleen nog een staatsgreep door het leger of een burgeropstand. We gaan het zien.

   Like

 17. Sjaak zegt:

  Nomen is Omen !
  Napels zien en sterven !

  Like

 18. Laat de Camorra er iets aan doen dan, als de Italiaanse regering het af laat weten, oooo wacht even de Camorra verdient natuurlijk ook flink aan deze door de EU beoogde migratie stroom.

  Like

 19. Jan zegt:

  Pool in Italië door Afrikaanse parasieten bewusteloos geslagen, vrouw verkracht

  A young couple from Poland were subjected to a “brutal and beastly attack” by four men ‘suspected’ to be African migrants on a beach in Rimini, Italy.
  The 26-year-olds were taking an evening stroll on their last night in the popular tourist spot when they were set upon by four men, Wiadomości reports.

  The young man was beaten unconscious by the gang, who then subjected his partner to multiple rapes in front of him. Both were also robbed.

  http://www.breitbart.com/london/2017/08/26/italy-african-migrants-beat-rob-polish-man-gang-rape-wife/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s