Feitenvrije onzin van Ruud Lubbers vergiftigt immigratiedebat

Screenshot_254

(Door: Syp Wynia)

Oud-premier Ruud Lubbers laat nog zelden van zich horen, maar als hij het doet is dat vrijwel altijd samen met Paul van Seters, ‘emeritus hoogleraar globalisering en duurzame ontwikkeling’ aan de Tilburgse universiteit. Lubbers doceerde na zijn premierschap ook enige tijd in Tilburg.

Samen met Van Seters is Lubbers zelfs een opmerkelijk productieve deelnemer aan het publieke debat. In ingezonden stukken voor zeer uiteenlopende bladen en websites mengen Lubbers en Van Seters zich in zulke zaken als ‘de energietransitie’, de staatsschuld van Griekenland, ‘het casinokapitalisme’ en het klimaatakkoord van Parijs. Lubbers en Van Seters zijn doorgaans erg in de weer met thema’s als ‘duurzaamheid’ en ‘diversiteit’.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Elite, Globalisering, Hypocrisie, Immigratie, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Feitenvrije onzin van Ruud Lubbers vergiftigt immigratiedebat

 1. Wachteres zegt:

  25.ooo Afrikanen per jaar, dat worden in de praktijk [familie!] minstens honderdduizend.

  En dat natuurlijk jarenlang.

  Geliked door 2 people

 2. Thoth zegt:

  (..)En toen het met de economie even tegenzat raakten velen werkloos of (levenslang) arbeidsongeschikt.

  Helemaal juist. Daarna gingen zij ook moskeeën bouwen met behulp van de mede-moslims die in de woestijn leven. Vandaar dat wij ook nu met de criminaliteit van deze ‘broeders’ te maken hebben…

  Like

 3. Duchesne zegt:

  …over een voltooid leven gesproken…

  Geliked door 3 people

 4. Cathja zegt:

  Laat deze uitgerangeerde figuren er maar een leuke hobby op na houden. Hun tijd is geweest. Zij hebben destijds de nodige schade al aan Nederland toegebracht, maar de koek is voor hen nu toch echt op. Oud gedienden moeten zwijgen, en zich beslist niet met politieke aangelegenheden van nu bemoeien. Het loopt zonder Lubbers e.a. al genoeg uit de hand.

  Jaarlijks nog 25.000 asieleisers erbij, heer Lubbers? Omdat Nederland anders ‘vergrijst’? Zelden zúlke onzin horen uitkramen! Nou, laat Nederland dan maar vergrijzen!
  Liever grijs dan bruin!

  Geliked door 2 people

 5. Mirjam zegt:

  Ik ben blij dat wij een klein land hebben, eens stopt het toch, want dan kan Nederland het gewoon niet meer aan.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Jammer dat deze oude demente knarren altijd weer een podium vinden voor hun wartaal !!

  Geliked door 2 people

 7. H J zegt:

  Lubbers, vrijmetselaar. Interessant artikel waar ook Pim Fortuyn’s moord wordt aangehaald.
  http://hetuurvandewaarheid.info/2011/10/26/anonieme-brief-van-een-vrijmetselaar/

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Grote onzin!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ paulzwueste

    Dat zou ik maar niet te snel zeggen! Vrijmetselaars bestaan al sinds pakweg 1500/1600, en veel hooggeplaatsten sloten zich er bij aan. Deze mensen omgeven zich altijd met een waas van geheimzinnigheid, en de ‘gewone man’ komt nooit te weten wat zich afspeelt achter gesloten deuren. Je kunt ervan denken wat je wilt, maar het is beslist geen onzin!

    Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Die Lubbers toch, zo’n deugniet.
  Met veel genoegen keek ik soms naar de uitzendingen van “creatief met kurk” waar in elke uitzending een ander thema belachelijk werd gemaakt.
  Zouden ze “abroad” zijn gegaan?
  Was allemaal wel op ons land georienteerd, maar misschien had het programma navolging, kweenie.
  Een voorbeeld van geen baas in eigen buik met groeten van Thea en Theo.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Niet al te helder? Lubbers? Nee, dat geloof ik graag: Die vent was vooral trots op zijn “verstandhouding” met Bea!
  Wekelijks onderhoud begon zó: “Goedemiddag, Majesteit.” “Dag Ruud.”
  Wie dat, in een positie als de zijne, zomaar laat bestaan, is immers volledig van de pot gerukt!
  Als die trut dan door iedereen “Majesteit” genoemd wilde woorden, is het al helemáál schaamteloos om eenzijdig te gaan tutoyeren!
  En hij liet dat toe; nog vereerd ook, zeker!
  Slaap lekker, “Ruudje.”

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Dat is dan toch zijn probleem verder, hoe hij zich laat behandelen.
   En waar haal je deze info vandaan? Ik ben er niet bij geweest, jij ook niet.
   Uit de privé, story of weekend of zo.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Helemaal niet! Uit een interview in HP/De Tijd, jaren geleden alweer.
    En het waren z’n eigen woorden, dus. Verguld, dat-ie er duidelijk mee was!
    En zijn probleem…..ja, maar op die manier stijft-ie het misbaksel er wèl in om anderen ook zo te benaderen: Zo dacht ze natuurlijk, dat het oké was!
    Vanaf dát moment kon ik de naam Lubbers niet meer tegenkomen, zonder dat dat me te binnen schoot. En nog, zoals je ziet.
    Ik heb in die tijd trouwens nog eens een tekstje er over naar het blad van het NRG gestuurd, dat nog werd gepubliceerd ook. Eens even kijken, of ik me da nog herinner -het is wel 20 jaar geleden:
    “Enige tijd geleden kwam ik nog eens aan de weet, dat de wekelijkse sessies tussen “Koningin” Beatrix en de toenmalige premier Lubbers ongeveer aldus begonnen:
    Hij: Goedemiddag, Majesteit.
    Zij: Dag, Ruud.
    Stel nu, dat Lubbers hierop als volgt zou hebben gereageerd:
    Pardon, Majesteit: Mijn respect voor uw positie mag weliswaar onmiskenbaar zijn, evenwel stel ik op mijn beurt een vergelijkbaar respect uwerzijds ten zéérste op prijs: Excellentie dus, als het U hetzelfde is.
    Hoogst eigenaardig, dat hij dat nooit gedaan heeft: Hij was tenslotte nog altijd de premier. Toegegeven, “Excellentie” is in deze tijd misschien een ietwat verouderde aanspreekwijze – hoewel, zéker niet minder dan “majesteit,”maar…..enz., enz.” De rest ben ik kwijt.
    Het sloeg dáár toen aardig in, dát wel.

    Geliked door 1 persoon

  • annette zegt:

   hoe was dat verhaal ook al weer met die billenknijperij ?????

   Geliked door 1 persoon

 10. Oeps48 zegt:

  Goede middag Dames en Heren.
  Vroeger haalde Juliaantje keer op keer de ouwe Drees uit de kast, om, als het even tegen zat, de monarchie van de ondergang te redden. Hij kreeg gewoon geen kans, om van zijn eigen uitvinding te gaan genieten. En nu zit het weer gruwelijk tegen. Bijna een halfjaar na de verkiezingen hebben we nog steeds geen nieuw kabinet. En het ziet er niet naar uit, dat er gauw een zal komen. De vier partijen, die zichzelf gedoodverfd hebben, om een kabinet in elkaar te knutselen, kunnen het niet eens worden. Het lijken wel Belgische toestanden. Het grote struikelblok is de migratieproblematiek. De een wil nog meer zielige verrijkers van onze cultuur toelaten dan de ander. Maar helaas is dat aan de achterban niet zo goed te verkopen. De onderhandelingen zijn hopeloos vastgelopen. De sfeer is om te snijden. Om af te koelen, zijn de hoge omes eerst maar even op vakantie gegaan.Maar het nieuwe kabinet moet er komen. En dan komt opeens Ruud Lubbers, de ongeschoren billentikker met die oplichters boven zijn ogen, uit de kast. Hij kraamt wat onzin uit, om het klootjesvolk te laten gewennen aan aan de ongewenste edoch onvermijdelijke toename van de stroom zielige allochtoonse moslimitische gelukzoekende liefdevolle cultuurverrijkers. Ruud heeft wat argumenten bij elkaar geschraapt en dat overgoten met een overjarig sausje in de hoop, dat het klootjesvolk het op zijn gezag zal slikken. Als Ruud maar vaak genoeg zegt, dat we de vluchtelingen nodig hebben, hoopt het CDA dat het klootjesvolk het nog gaat geloven ook. Laat Ruud het maar bij het klootjesvolk door de strot duwen. Ruud heeft immers niets te verliezen en dan hoeft Sybrand van Haersma Buma zijn billen niet te branden. Als het plannetje lukt, kan het CDA na de vakantie de impasse in de kabinetsformatie doorbreken en de pluimen op de hoed van de dominee steken. Dat is nu Christelijke politiek bedrijven. Alles uit de kast halen, om het klootjesvolk te overtuigen. En het klootjesvolk trapt er natuurlijk weer in. Desnoods haalt de dominee Jan-Peter en Dries er ook nog bij.

  https://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/styles/landscape_2/public/content/images/2015/04/11/lubbersbalkenende_van_agt_buma_-_anp_0.jpg?itok=upGKqLlt

  Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  Niet lezen, verboden, geloof de oerkreten die Jean Claude van Damme uitstootte, da’s authentiek.
  http://www.geennieuws.com/2012/05/ruud-lubbers-de-premier-van-de-verdwenen-30-miljard/

  Like

 12. tippelaar zegt:

  Lubbers is, net als van Agt , een jezuïet. Dat zijn de ergste jodenhaters en daar is alle mee gezegd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s