Leipzig: Libiër steekt vrouw volledig onverwacht mes in de schouder

Screenshot_251

De mes-aanval vond gisteravond plaats in de buurt van het Centraal Station in Leipzig.

(Vertaling: E.J. Bron)

Gisteravond heeft een man in de buurt van het Centraal Station in Leipzig een vrouw gestoken met een keukenmes en haar zwaar verwond. De aanval zou volledig onverwacht hebben plaatsgevonden, deelde de politie van Leipzig vanochtend mee. De 56-jarige vrouw werd met zware verwondingen aan de schouder en de boven- en onderarm naar het ziekenhuis gebracht. Over het motief van de dader kon de politie nog niets zeggen. De verdachte werd in de buurt van de plaats delict gearresteerd. Meer detail gaf de politie eerst niet.

Bron:
www.pi-news.net
PI News (2)

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Islam, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Libië, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Leipzig: Libiër steekt vrouw volledig onverwacht mes in de schouder

 1. Je mag de Islam niet bekritiseren anders worden ze terroristen, en zoals we bijna allemaal weten heeft terrorisme niets te maken met islam.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Discriminatie van mohammedanen leidt tot terrorisme zeggen de mufti’s.
   Terrorisme van mohammedanen leidt tot discriminatie zeggen de kafir’s.
   Gelukkig is discriminatie hier bij wet verboden.

   Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  We hebben geen extra informatie over de dader nodig. We weten toch wel dat dit soort misdrijven het werk zijn van moslimtuig!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Haal nog maar meer van die rotzooi binnen dan zullen alle straten en pleinen snel bloedrood kleuren.
  Allemaal te danken aan dat monster en aan die EU lafaards, het enige waar die moeten aanwezig zijn is het volkstribunaal waar dadelijk vonnis uitgesproken wordt en dat vonnis dadelijk uitgevoerd wordt.
  Waar blijven de schavotten met de nodige stroppen???

  Like

 4. Cleo zegt:

  De originele Europese inwoners worden afgeslacht door de ‘vluchtelingen’ en de autoriteiten staan erbij, kijken ernaar en haasten zich bij iedere moordaanslag/slachtpartij/aanranding/verkrachting met allerlei ‘zielige’ excuses naar de msm om de bevolking rustig te houden!
  Hoe lang wordt dit grootschalige verraad nog door de Europeanen gepikt?!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Hoe lang wordt dit grootschalige verraad nog door de Europeanen gepikt?!”

   Zolang als het Verdrag van Straatsburg niet wordt opgezegd blijven de respectieve regeringen dit beleid uitvoeren. Dus een opstand, een revolutie is de enige uitweg.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Marian zegt:

    Dit vraag ik mij ook al steeds af. Het lijkt mij Köhler dat je het inje laatste zin bij het recht eind hebt.

    Like

 5. Johan zegt:

  Het was een ‘verwarde’ steeklim. Bovendien had hij last van z’n bloedsuikerspiegel.
  Het is allemaal wel weer duidelijk. Wat niet duidelijk is : Wat de Duitse overheid aan dit gigantische probleem doen ? Keer op keer blijkt weer, dat men een gigantisch kutvolk heeft binnengehaald, dat ons haat en ons uiteindelijk probeert te doden en te verminken.
  En dit is nog maar een voorproefje. De geharde golf moordenaars en messentrekkers van het ISIS-gilde komt juist op dit moment terug uit Syrië en Irak. Als die eenmaal weer gehuisvest zijn hier, zullen ze helemaal los gaan op de bevolking met alle gevolgen van dien.

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  als dat zooitje los gaat en mensen aan hun mes gaan rijgen vind ik geen prettige gedachte
  als je die hordes in Nice ziet lopen en paar honderd door de grensbewaking heen rennen bij Marokko, 1000 man kunnen 1000 of meer mensen steken, ze worden zgn gered en als dank steken die etters je neer

  Like

 7. Renske zegt:

  Idd daar denk ik ook geregeld aan. De mentaliteit is totaal anders dan de westerse. Hoewel het laagje beschaving ook hier uiterst dun kan zijn, is het toch een primitiever volkje. Dat hebben we gezien in Rwanda. Als ze eenmaal los gaan is er geen houden aan. En dan hebben ze geen geweren nodig, maar met manchetes komen ze ook een heel eind. Met al die berichten die ik lees zou ik me een stuk rustiger voelen als ik een pistool in mijn bezit zou hebben. Ergens op een goed opgeborgen plek. Hoewel het hier dan nog niet in die mate is als in Duitsland (althans nog niet in die mate in mijn woonplaats) voelt de manier waarop sommige getinten naar je kijken niet comfortabel.

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Pas op ! Dat kan hier ook zo maar gebeuren. Dat is mijn persoonlijke angst. Bij Hamas leren ze hoe je Joden in de hals moet raken voor het maximale resultaat.

  Like

 9. Anna zegt:

  Deze messentrekker wist de door de islam gepropagandeerde plek goed plek te vinden…… tussen het sleutelbeen en het schouderblad
  Islamitisch resultaat verzekerd.

  Like

 10. In Dld is het vele malen erger. Ik heb er tot december jl een paar jaar gewoond. In de kleinste dorpen lopen dr mossels. En natuurlijk de meeste afhankelijk van das Sozial Amt. Bah.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s