Man die andere man afslachtte in metro Amsterdam blijft 90 dagen vastzitten

Screenshot_264

(Door: Bert Brussen)

Verder weten we nog altijd helemaal niks, nul komma nul

De man die in juli een, hoogstwaarschijnlijk willekeurige, andere man als een beest afslachtte in de metro van het gezellige, sfeervolle en veilige Amsterdam blijft in elk geval nog 90 dagen vastzitten. Hij zit in volledige afzondering en heeft alleen contact met zijn advocaat.

Verder mogen we nog altijd helemaal niks weten, nog niet het kleinste detail (behalve dan dat hij een donkere huidskleur had, maar ook dat mag u beslist niet weten). Over de identiteit van de dader horen we niks, over het motief horen we niks, over het slachtoffer horen we niks, helemaal niks, noppes, nada.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", Amsterdam, Barbarisme, Censuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Man die andere man afslachtte in metro Amsterdam blijft 90 dagen vastzitten

 1. Luchtpint zegt:

  90 dagen, da’s best wel veel. Ik dacht dat de standaard 2 uur was, of zo.

  🙂

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja,en dan moet je weten dat je over die gek die ’n aantel weken geleden in Amsterdam op het Rokin met zijn auto op mensen in wilde rijden, ook niets meer gehoord hebt.
   En nu weer die “donkere man” die zo maar iemand als ’n beest afslacht…
   Daar horen we ook niets over.

   Ik heb daarom maar met mezelf afgesproken dat als we niks horen… dat het ’n moslim was die ’n aanslag wilde plegen, en als het ’n “verwarde man” was, was het óók diezelfde moslim…
   Of als er iemand per ongeluk….ook moslim!

   Liked by 2 people

   • Feniks zegt:

    Zo denken we allemaal!

    Liked by 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ paulzwueste ik geloof al meer als twee of drie jaar terug, in brussel (het brussel van europa HQ brussel dus) rijd een auto met volle snelheid in op motoragenten die voor het koninklijk paleis staan, de volgende dagen heel zorgvuldig uit de pers gehouden.
    Wie of hoe over de dader (want het was voor iedereen duidelijk dat het opzet was) is NOOIT enige info naar buiten gekomen, bij wijze van spreken was er enkele dagen de gezondheid van de agenten die vermeld werd maar NIET HET MINSTE DETAIL over de aanslag.
    Dit was voor de slachtpartijen volgden waarbij wapens en explosieven in stelling gebracht werden.
    Over die aanslag is er NOOIT meer enige duiding geweest, bekend in de oren…?, integendeel de media suggereerde dat het een banaal verkeersongeval was met een onvoorzichtige chauffeur, maar geen detail geen is ooit naar buiten gekomen!

    Liked by 1 persoon

   • Marian zegt:

    Zou best kunnen Paul, ik vroeg het mij ook al af.

    Liked by 1 persoon

 2. Frans Brassens zegt:

  “Verder mogen we nog altijd helemaal niks weten, nog niet het kleinste detail(…)”

  Als we het niet mogen weten, nou, dan weet je het wel…..

  Liked by 1 persoon

 3. als de politie niks zegt , dan is er grote kans dat de dader een jihadist was en werd uitgenodigd door A. Merkel

  Like

 4. Joop Sigaar zegt:

  Hoe lang blijven we het als het echte NL volk nog pikken voordat we de straat op gaan richting den haag , [ [geen hoofdletters ] verdomme ………..
  ALS HET TE LAAT IS ?

  Ik ben het inmiddels spuugzat en verlang naar het moment dat het volk orde op zaken gaat stellen .
  Op de huidige manier zal het NOOIT beter worden , alleen erger .

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Zijn er geen getuigen geweest van dit drama met dodelijke afloop? Iedereen heeft vandaag de dag een iphone met camera op zak. Getuigen die de rest van Nederland van de broodnodige informatie kunnen voorzien. Informatie die de MSM liever onder de pet laat zitten. Is het denkbaar dat getuigen onder druk gezet gezet zijn? Hebben ze hun iphone moeten inleveren onder het mom van bewijs verzamelen?

  Like

 6. Jean zegt:

  Door het bouwverlof waren er geen beton storters ter beschikking om de dikke deksels te gieten om alles bedekt te houden want zodra er zwarten of islamieten in het spel voorkomen moeten de burgers belazerd en bedonderd worden, het enige wat de burgers moeten doen is betalen en achter het lijntje blijven lopen anders worden ze dadelijk bestempeld tot terrorist, racist en nog wat van die eretitels.
  Ik wacht op het moment dat een lafaard het lootje legt dan pas zullen ze papier en zendtijd tekort hebben om het allemaal in geuren en kleuren te verspreiden.
  Onze veiligheid is totaal naar de kloten en dat moet hersteld worden “in ons voordeel” en niet in dat van dat vreemd gespuis wat geen enkel besef heeft van normen & waarden en zeker niet van seculiere wetten, die bullshit komende van die alla en die pedo interesseren ons geen reet, die smeerlapperij MOET VERBODEN worden op ons grondgebied want die perversiteit hoort hier niet thuis net zomin als die lafaards die de rotzooi knuffelen hier niet thuishoren.

  Liked by 1 persoon

 7. Trucker zegt:

  Dit klinkt me ondertussen zo bekend in de oren dat het zelfs geen frons in mijn voorhoofd te weeg brengt.
  Ik dacht dat enige weken terug in Amsterdam een auto met volle snelheid over het Stationsplein raasde en (louter toevallig) mensen wou doodrijden waaronder–> Israëliërs lees KIEZER<—- oliedom te houden en geen verband te leggen tussen de aanslagen.
  Aanslagen die elkaar opvolgen in steeds hogere frekwentie; dus orderwoord is gek, labiel, onevenwichtig en wat dies meer.
  Vandaag de openbare omroep BRT ze weten nog niet wat het motief is van de slachter in Parijs die militairen wou doden dmv een auto, want kwaakt de standupper over de radio "het is nog niet duidelijk wat zijn motief is en kijk de man die vorige week met een mes rondliep aan de Eiffeltoren (*) is psychisch gestoord".
  Dus wat onthouden we : terug en verwarde man die niks vandoen heeft met de islam…
  (*) dat die islamiet alah akbar riep vergeet hij heel leep te vermijden, zo vergeten de idioten die niet op blogs als deze of andere lezen dat de islam oprukt.

  Like

  • Trucker zegt:

   GRRRRRRR ZETDUIVEL in de weer, ik ben niet dronken goed bij mijn verstand en schijf coherente teksten maar ik peins dat er duistere krachten aan het werk zijn.
   Aangezien mijn proza steeds op het moment dat ik het pen zich vormt kan ik later niet recapuleren wat er origineel stond, overkomt me ook op andere blogs 😦 😦 😦

   Liked by 1 persoon

 8. Laatst gaf Mark Rutte het volgende advies; “Met de economie beleven we een Gouden Tijdperk, dus ga lekker op vakantie, koop een huis, neem een hypotheek en koop die mooie auto!!!” Als ik bij de bank kom en dat zeg kijken ze in mijn papieren en zeggen dan; “Donder op gek!!!”

  Liked by 2 people

  • tippelaar zegt:

   Ja maar Rutte zei……….De bank; “Hebben we geen klote mee te maken met die staatsgevaarlijk geschiedenisleraar die denkt dat ie overal verstand van heeft. Wij bepalen wat hier in gvd.kloteland gebeurt. En donder nou gauw op anders halen we voor straf je rekening leeg. Moraal van dit verhaal? De staat haalt toch wel je rekening leeg maar dan op een wat lepere manier. procentje hier, procentje daar, de oude bekende kaasschaafmethode. Duurt even maar na verloop van tijd heb je hetzelfde effect. Voordeel? Jan Kloot slaapt rustig verder.

   Liked by 1 persoon

  • Renske zegt:

   Dat was idd een van de vele domme uitspraken van dit jongetje, die nooit een kerel is geworden. Ieder keer als ik m zie denk hoe is het mogelijk dat zo’n ventje een land mag leiden? Glad kunnen praten is tegenwoordig al voldoende.Ik vind het niet het voorbeeld wat je zou wensen in zo’n functie. Beslist niet. Integendeel.

   Liked by 1 persoon

 9. aquarius4422 zegt:

  Tja, vooral Wilders niet in de kaart spelen.

  Like

 10. Marie zegt:

  De politie wist meteen hoe oud slachtoffer en dader waren, maar nu moeten wij geloven dat ze niets weten over de identiteit van beide. Waren het soms allebei illegalen ? Zou zomaar kunnen in Zuidoost. Ook vreemd dat zoveel getuigen de kaken op elkaar houden. Waren die soms ook illegaal en nu spoorloos. Zou zomaar kunnen in Zuidoost.

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Hoe zijn we eigenlijk in deze situatie beland? Nou heel simpel, door de Hollandse kiezer!! Die is nml. nog te stom om op z’n mohammedaans te poepen! De islamisering/Verrijking is niet in 2015 begonnen, toen de “vluchtelingen” hier arriveerden. Nee, die is al zo’n 50 jaar gaande. En nog is 80% van de Hollanders doof/blind, lees onverschillig! Ik ben blij dat ik in dit/zo’n land geen kroost nalaat. Ik heb een mooi leven gehad, tot dus ver. Met Grote Dank aan ONZE VOOROUDERS!! De Landverraders mogen van mij stuk voor stuk in de Leeuwenkuil gedumpt worden!!

  Like

 12. tippelaar zegt:

  na 90 dagen wordt hij weer los gelaten want volgens het Pieter Baancentrum kan je iemand, die weigert mee te werken aan een psychiatrisch onderzoek, toch moeilijk tot tbs veroordelen. Hij zal de rechtzaak (als die komt) wel in vrijheid mogen afwachten, want een taakstraf en een enkelband is toch al erg genoeg,vindt zijn (door u en mij gesubsidieerde )advocaat.

  Like

 13. Cathja zegt:

  Ik vrees dat onze overheid duidelijke instructies heeft gegeven aan de politie, om ‘gekleurden’ (want u en ik gaan voor de bijl bij een zelfde misdaad) te sparen, zodat er geen oproer in het land ontstaat. Kijk, als we de islam zoveel mogelijk hun gang laten gaan, dan hebben we het minste ‘last’ van ze. Dat het onheil ondanks die lakse redenering van onze overheid met rasse schreden nadert, daarvoor hebben ze de struisvogelpolitiek uitgevonden. Dus; wat je niet ziet, is er niet.
  Zo willen ze ons ook wijsmaken dat er van islamisering in ons land geen sprake is, en dat de islam ‘vrede’ betekent.
  Dit alles om stroop te smeren om de smoelen van de moslims, zodat wij een ‘rustig Nederland’ hebben, en zij ongestoord kunnen werken aan hun islamitische staat.

  Maar steeds meer mensen krijgen door dat er iets niet klopt in Nederland. Een imam -die hier niet mag zijn- die een ‘boekwinkel’ opent, maar in feite gewoon een verborgen moskee heeft gecreëerd. Buren hebben zijn geschreeuw gehoord, wat alleen te verklaren is tijdens een ‘preek’ in de moskee. Opvallend ook dat er op vaste tijden zoveel klanten naar die ‘boekwinkel’ gaan.
  De overheid weet het, ‘houdt het in de gaten’, maar doet verder niets. De islam is NL uiterst dankbaar voor dit slappe beleid.

  Maar denk maar niet dat wij gespaard worden als het moment daar is en de boel hier overgenomen wordt door radicale moslims. Dan is onze overheid in geen velden of wegen meer te bekennen.
  Ons volk betaalt een hoge prijs voor het wanbeleid van haar laffe regering!

  ‘Bedankt’… (behalve Geert!)!

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ik denk zelf dat hij het geen gebedshuis noemt, maar een ruimte waar plaats is voor boek besprekingen.
   Alleen gaat het steeds over hetzelfde boek.
   En ik denk dat hij hier nog mee weg komt ook.

   Liked by 1 persoon

   • Cathja zegt:

    Dat heb je leuk gevonden Bert! Ja, en onze overheid trapt geheid in dit soort smoesjes.
    Nu is het wel zo dat er héél veel teksten in dat ene boek staan, dus heeft die vent heel wat uit te leggen…..! 😉

    Like

   • BertG. zegt:

    Daarom duren die boek besprekingen ook zo lang, omdat er heel veel teksten instaan.

    Liked by 1 persoon

 14. BertG. zegt:

  En er staat nergens in de wet, dat het verboden is om kleedjes mee te nemen naar een boekwinkel.
  Wat ze er mee doen, dat ligt aan je eigen fantasie daarover.
  En dat is trouwens vrij om aan de boekhandelaar zelf te bepalen, of iemand wel of niet iets met ze kleedje mag doen.
  Zo kom je overal mee weg hier, als je het maar goed vast laat liggen door een advocaat.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Bert.
   Advocaten zijn van huis uit niet a directo kleedjesleggers.
   Ze kunnen geen eens geen kleedjes goed vast liggen.
   En je komt er dan ook al helemaal niet mee op weg.
   Waar zou je trouwens naar toe moeten?
   Nee.
   Persoonlijk lig ik wel eens kleedjes, alléén als ik er zin in heb.
   Dat van die boekbesprekingen vind ik ’n vondst.
   Zonder weerga!
   .

   Like

  • Cathja zegt:

   Maar waarom komen er alleen mannen naar die ‘boekbespreking’? In boekwinkels mogen toch ook vrouwen komen? Daar hoor ik niemand over…..

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik denk een gebrek aan dames lectuur zo als de Libelle en Magriet.
    En die kerels hadden geen zin om maar steeds over brei patronen te kletsen en handwerk tips.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s