Poetin: “Paus Franciscus is geen man van God”

Screenshot_250

President Vladimir Poetin en paus Franciscus hebben hemelsbreed verschillende ideeën over de toekomst van de wereld.

(Door: “Xander”)

Leider Katholieke Kerk wil zo snel mogelijk federale EU-superstaat met onbeperkte islamitische immigratie, één-kind politiek voor de blanken, een Centrale Bank voor de wereld, en uiteindelijk een wereldregering

De Russische president Vladimir Poetin heeft als enige wereldleider hardop uitgesproken wat veel christenen, ook katholieken, eveneens denken: ‘Paus Franciscus is geen man van God, althans, niet van de christelijke God. Niet de God van de Bijbel. Hij droomt van een wereldregering en een wereldwijd communistisch onderdrukkend systeem.’

‘Paus Franciscus gebruikt zijn platform om overal ter wereld aan kwetsbare mensen een gevaarlijke extreemlinkse politieke ideologie op te dringen, mensen die hem vertrouwen vanwege zijn positie… Maar we hebben eerder in de communistische staten gezien (en nog steeds in bijv. Noord-Korea) dat dit systeem niet verenigbaar is met het christendom.’

Lees verder>>>
ksander nieuws
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Christendom, Communisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Marxisme, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, Paus Franciscus, Poetin, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

74 reacties op Poetin: “Paus Franciscus is geen man van God”

 1. dutchess43 zegt:

  Een man van God??? Die bestaan immers niet.
  Allemaal machtsbeluste dram-oren, zowel in de christelijke als in de islam wereld.

  Like

  • fleckie zegt:

   Men kan hem ‘illustreren’ als..een…BOEGBEELD, van de zogenaamde medevoelende KERK, ( voor de minderbedeelden bijv. O.a. ZUID-AMERIKAANSE landen, ( voordat de r.k.quistadores ,met in hun kielzog missionarissen e.a. de boel gingen uitbuiten ) in betrekkelijke welstand leefden!!!

   Like

 2. Elisah zegt:

  Als alle uitspraken die ik her en der lees echt waar zijn, dan zou Poetin gelijk hebben.
  Not my pope.

  Liked by 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Elisah, Poetin heeft 100% gelijk en dat weten gelukkig ook vele katholieken in Nederland maar deze paus is en blijft levensgevaarlijk. Hij is van de linkse kerk en manipuleert om het leven om zijn doel te bereiken. Ik erger me mateloos aan zijn uitspraken die niks, maar dan ook niks met de bijbel of God van doen hebben.

   Liked by 1 persoon

   • fleckie zegt:

    In Zuid-Amerikaanse landen is…OPUS DEI…( waar men NOOIT !! Iets over verneemt, OOK…zeer goed vertegenwoordigd) ……….de grondlegger van OPUS DEI,, was een SPANJAARD, van GOEDE AFKOMST? zodoende kunnen de Spaans-sprekenden ook in die landen zich goed nestelen.

    Like

   • fleckie zegt:

    Niet ergeren, is verloren energie, jammer, ……….af en toe zijn er ook leuke ‘licht sarcastische’ opmerkingen , kan men als tegenwicht opvatten en er om lachen , ja toch?

    Like

 3. Marco koeman zegt:

  Dus met andere woorden te spreken. opblazen het vaticaan en net als vroeger de priesters kardinalen en als lastste de paus onthoofden.
  We zullen echt wat moeten gaan doen willen wij vrije europeanen niet onderdrukt gaan worden.

  Like

 4. H J zegt:

  Geloof het maar gerust. Wat Jezuiten zeggen en wat ze doen is als wit en zwart.
  Ik heb niet anders verkondigd.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Paus Franciscus is gevaarlijk. Hij bemoeit zich met wereldse zaken, waar hij geen expertise overheeft en waar hij zijn mening voor zichzelf over moet houden, juist omdat hij een invloedrijk persoon is, waar veel mensen zich aan optrekken en spiegelen. Staat en religie blijven beter gescheiden, want samen vormen ze een onrealistische macht die van elke waarheid gespeend is.
  Door zijn gedrag en zijn ‘visie’ lijkt het net dat alle Christenen zich achter zijn mening scharen, maar dat is onzin. Voor de debielen echter, die dit niet doorzien is dit een teken dat zijn mening de enige juiste is. En dát is gevaarlijk.

  Like

  • H J zegt:

   Deze Paus heeft wel degelijk verstand van wereldse zaken Mirjam. Hij is een Jezuit en je kunt bijna zeggen dat de Jezuiten (niet alleen) al eeuwen de wereld beinvloeden en sturen.

   Like

   • T.Troubadour zegt:

    Jezuiten sijn de drijfveer achter de inquisitie,hoeveel anders gelovigen zijn door dez fanatiekelingennvermoord?

    Like

   • Mirjam zegt:

    Dat heeft hij niet, HJ, anders zou hij de realiteit wel meer zien in dat wat er gebeurt. Hij ‘buigt’ voor de islam, en als je dat doet dan verraad je de waarheid. Je kunt niet alles toedekken met de mantel der ‘liefde’, wat fout is, is fout. En de islam is fout.

    Hij respecteert de islam als godsdienst, een indoctrinatie die alleen geweld aanhangt en vooral het heeft voorzien op ‘niet-gelovigen’. Dus eigenlijk verdedigd de Paus, de moordenaar die het op hemzelf voorzien heeft en op onschuldige mensen, die toevallige niet in die duivelse indoctrinatie willen geloven én verdedigd hij terroristen en moordenaars.

    Juist hij zou de vrede moeten voorstaan door dit gedrag af te keuren en in te zien dat hij deze duivels waanzin niet moet gedogen en/of accepteren.

    Like

   • H J zegt:

    Dat geef je precies goed aan, maar daar zit nou net de kneep. Ik wil je graag verwijzen naar Albert Pike, maar dat is een hele kluif om te lezen.
    Pike, Jezuit opgeleid, Illuminati en 33e graad mason, was nog voor Kalergi de man die het toekomstige wereldbeeld schetste.
    Hij beschrijft de val van Europa en dat daarvoor de mossels worden misbruikt om de Christenen op te ruimen of te vervangen zo je wilt. Dat diezelfde mossels in een later stadium bedankt zijn en op hun beurt samen met de Joden moeten worden ‘geruimd’. De ene genocide volgt de ander en ook dat is noodzakelijk in het beeld van de NWO; opruimen die hap want ze willen naar 0,5 biljoen wereldbewoners toe. Agenda 21 en volgende agenda’s.
    Rome, de paus dus, heeft de mossels wederom voor het karretje gespannen, iets wat ze al vaker gedaan hebben in het verleden en de mossels en Rome hebben elkaar ook iedere keer weer bedrogen.
    Pike was ook de man die de Conventie van Wenen heeft opgezet voor de eerste opzet naar een verenigd Europa. Daar was Kalergi ook heel nauw bij betrokken. Echter de Russen boycotten deze conventie en dat hebben ze moeten betreuren met de Russische Revolutie.
    Tot zover.

    Liked by 1 persoon

   • elizabeth zegt:

    Deze Paus is een valse paus, hij is niet voor de Heere Jezus Christus,deze paus aanbid de satan,hoe durft hij te preken dat de god van de islam dezelfde god is als de god ,Vader God ,God kwam zelf naar onze duistere aarde als mens,in de Heere Jezus Christus,voor onze zonden,zodat wij niet verloren gingen in de duisternis van satan,aan deze uitspraak van de paus,zie je al dat hij vals is.hij is tegen de Joden,Jeruzalem is altijd al van de Joden geweest,de moslims daar claimen alles.ik ben alleen een Burger van de Heere Jezus Christus,en niet van een kerk, de Kerk zit in je Hart.de Goddelijke Vonk.Jezuiten zijn een gevaarlijk volk op deze aarde.na deze komt de zwarte jezuïet dan barst de ellende los.duivels.

    Like

  • Mirjam zegt:

   HJ, ik heb de naam Albert Pike gegoogeld en zelfs op YouTube gezocht, maar ik kon niet verder lezen of kijken, omdat ik na een kleine poos al zo’n onbehaaglijk gevoel over deze man kreeg, dat het leek alsof ik met de duivel zelf te maken had, wat waarschijnlijk niet ver van de waarheid af is. Ik hoef dit niet te lezen, om te weten dat het volkomen slecht is en totaal verrot en wil er eerlijk gezegd niets over weten, maar ik begrijp waar je op doelt.

   Like

 6. Cathja zegt:

  Ik sta volledig achter de woorden van Putin. Deze nep-paus is een volger van satan, de grootste misleider der wereld! Alles wat hij uitkraamt is een enorme smet op het christendom. Alles wat hij van plan is met de wereld druist in tegen de woorden van Jezus, Wiens naam hij meermalen voor zijn smerige karretje spant. ISIS zou overeenkomen met Jezus….? Wát een loeder om zoiets uit te kramen, als ‘leider van een wereldkerk’! Jezus was anti geweld! ISIS soms ook?

  Deze ‘paus’ is een hele valse man, die we goed in de gaten moeten houden! Hij hoort zich helemaal niet met de wereldpolitiek te bemoeien, maar trekt toch veel macht naar zich toe!
  En ja, ook ik wil graag weten waarom de vorige paus gedwongen werd om af te treden. Dit is bij mijn weten nog nooit eerder vertoond. Hier zit een heleboel smerigheid achter!

  Waarom wil hij voor de blanke mensen nu opeens een ‘1 kind’-politiek? De druiloor is zeker vergeten dat de R.K.-kerk voorbehoedsmiddelen altijd heeft veroordeeld. Er moesten veel kinderen geboren worden. En nu dit?

  Echt, als ik die kop zie van die nep-paus, voel ik een knoop in mijn maag!
  Ik vind het onbegrijpelijk dat Willem-Alexander en Maxima ‘iets’ hebben met die nepperd!

  Ik ben boos. Dat zal wel duidelijk zijn.

  Liked by 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Soort zoekt soort, Cathja. Mensen met een beetje realiteitszin zien de zgn. “Oranjes” voor wat ze zijn: nepperds. De een kan en wil geen genetische band tussen hem en Willem van Oranje aantonen en de andere is een fascistendochter, die ons democratie wil uitleggen en toch koningin wil spelen. Dus waar moeten ze het zoeken? Bij andere nagemaakten.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Liked by 2 people

  • H J zegt:

   ISIS was een Egyptische godin. Zij wordt aanbeden door de Illuminati, Rome, Freemasons en die hele kliek die eraan hangt.

   De Paus is inderdaad vals. Draai om wat hij zegt en je zit korter bij de waarheid. Hij zou de anti-christ kunnen zijn, maar in ieder geval een satanist. Zie ook diverse foto’s van hem waarbij het kruis op zijn kop staat. (niet zijn kruis nee)

   Die kinderpolitiek is ook een valse. Hij bedoelt eigenlijk géén blanke kinderen meer en alleen nog mossel kinderen, maar dat kan hij nog steeds niet verkopen aan de mensen.

   Lex en Max en trouwens het hele koningshuis liggen in bed met de globalisten. Vergeet niet dat Berhard vroeger al bij de Bilderberg oprichting was en dat Beatrix altijd aanwezig is op de BB bijeenkomsten.
   Oranje is de kleur van de Illuminati; Oranje wordt gespaard, want het is blauw bloed. Een van de 13 koninklijke bloedlijnen die het wereldbeleid bepalen.
   WW1, Nederland neutraal, WW2, Nederland geeft zich over en wordt redelijk gespaard. De regering moedigde het volk aan om mee te werken met de bezetter, zgn om erger te voorkomen. Ook nu wordt Nederland nog redelijk gespaard. De grote ellende vindt immers om ons heen plaats. Raar maar waar.

   Liked by 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  De paus (nee geen cap) is Een Grote Giller en iedereen die achter hem aansjokt moet wel debiel zijn!

  Like

 8. semper fi zegt:

  Alleen de oranjes zijn denk ik goddelijk,als je tenminste de abjecte verering ziet in dit zieke land!
  Nu worden wij weer vergeven van de mededeling dat er weer een godheid is dood gegaan,de pa van maxima dus!Bekruipt mij een gevoel van******het is moeilijk bescheiden te blijven,het was een geweldige vent enz(lees Cornelis Vreeswijk,zanger)alles wat oranje betreft is heilig verklaard??!!!!
  Vanavond zal er wel weer een oranje deskundige p uw buis verschijnen!
  De oranjes moeten meteen incl de grobbekuikens naar argentinie om lieve opa de laatste groet te gaan brengen!
  sommigen zeggen vergeet zijn verleden,ja er worden nog steeds ss ers opgepakt en hij als hij schuldig moge zijn niet want???juist De oranje godin heeft gesproken!
  en de paus?//laat ik me daar maar niet over uit maar ik heb meer affectie voor sint en piet!
  Mooie dag

  Liked by 2 people

 9. zwartschakel zegt:

  Putin heeft groot gelijk ! Äls de “rechterhand van “god”,zijn “vertegenwoordiger op deze äardkloot ,is hij of niet” älziendt ,”ôf ” älziende blind ! Heel verdacht vindt ik dat hij 15 jonge “rapefugees op nam in “het superrijke vaticaan ,ging het hier om “goddelijke “goedheid ? of “fress-meat voor de liefhebbers daar van ,namelijk de “hongerige Kardinalen ? Wat Putin betreft ,ik voorzie een grote rol voor en dôôr hem in deze EU waanzin ! Er is daar in Rusland heel veel “gaande ! {slechts mijn “voorspelling}

  Like

 10. koddebeier zegt:

  En daarin heeft Poetin gelijk !!

  Like

 11. Golden Girl zegt:

  hij moet de kerk vertegenwoordigen, die man heeft niets met politiek te maken, en binnen de katholieke kerk zijn het ook niet al te frisse types, pedofilie, jongetjes misbruiken, er is zoveel dat wij niet weten, o ja ook homo feestjes houden

  Like

  • H J zegt:

   Homo feestjes zijn toch trendy? Gay pride en zo?

   Like

  • elizabeth zegt:

   ze verkrachten kleine jongens, omdat ze in de sporen van het kwaad lopen,duisternis de satan,en het ergste is, ze zien het niet eens, heel normaal voor hun, Maar het kwam aan het Licht, God brengt alles aan het Licht,Poetin heeft helemaal gelijk, in het vatikaan wordt de duivel aanbeden,bekijk het gezicht van de vorige paus eens, zo griezelig.horror ten top.

   Like

 12. Steven zegt:

  één kind politiek voor de blanken…wat feitelijk neerkomt is dat hij het blanke ras wil uitroeien.
  Die vent moeten ze opbergen en de sleutel in de sloot gooien

  Liked by 1 persoon

 13. Henk.V zegt:

  Franciscus is een linkse ramp in een witte soepjurk, een dwaallicht van het ergste soort.. Totaal politiek correct. Dat zegt genoeg.
  Het komt mij voor dat deze verrader van de westerse samenleving destijds tot paus is gekozen uit links- politieke overwegingen die kennelijk wortel hadden geschoten in het college van kardinalen.

  Het contrast dat hij oplevert wanneer je hem vergelijkt met zijn beide voorgangers ,de pausen Johannes Paulus II en Benedictus kan niet groter zijn, aangezien deze beide heren de islam zeer duidelijk afwezen als onverenigbaar met de christelijke tradities.
  Vooral de uitlatingen van paus Benedictus over het inherent gewelddadige karakter van de islam riep destijds in de islamitische wereld grote woede op.

  Voorzichtigheidshalve denk Ik denk dan ook, dat het aftreden van de vorige paus ( zogenaamd ”uit gezondheidsoverwegingen” ) mogelijk -als gevolg van grote druk vanuit een invloedrijke groep linkse kardinalen- afgedwongen kan zijn geweest.
  Die keuze was mijns inziens volstrekt gebaseerd op een politieke overweging: zoeken naar een vorm van co-existentie met de islam tot stand brengen!
  Deze methode van vermenging met niet-christelijke elementen is altijd al een onderdeel geweest van de overlevingsstrategie van de roomse kerk..Door dit soort vermenging kon deze kerk haar machtsbasis consolideren en uitbreiden.
  Benedictus was als kardinaal Ratzinger De man die met groot gezag waakte over de zuiverheid van het gedachtegoed van de Rooms Katholieke kerk!.
  Hij leeft nog steeds,ondanks zijn ”ernstige gezondheids” problemen……

  Liked by 5 people

  • Harry zegt:

   Helemaal mee eens !
   Ik wilde ook al zoiets melden in iets minder diplomatieke taal .

   Like

   • Wachteres zegt:

    Was je maar wat diplomatieker, Harry! Dan zou je je geroepen voelen om bij Tistochwat en bij mij in de tuin te komen werken. 😛

    Nu moeten we het doen met een keiharde afwijzing.

    Liked by 2 people

  • Cathja zegt:

   @ Henk.V
   Eens met uw reactie.

   Like

  • H J zegt:

   Een paus wordt meestal afgezet of vermoord door zijn eigen soort. Maar de Black Pope bepaald de strategie en niet de witte Paus. Ben je tegendraads, dan krijg je het verzoek om op te rotten. verzet je je als paus daar tegen, dan krijg je de gifbeker. Meerdere pausen zijn zo heengegaan.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Henk V.
    Iets dergelijks vermoedde ik ook al.
    De Poolse communistenvreter Carol Woytila (Johannes Paulus II) wordt in bepaalde kringen nog steeds als een ramp gezien, omdat hij actief heeft bijgedragen aan de val van het Oostblok en de Sowjet Unie.
    Want ”destabiliserend” en ”ordeverstorend”.
    Vergeet ook niet dat de SU door heel veel linksen destijds hoe dan ook werd beschouwd als een goede tegenhanger en stok achter de deur voor de kapitalisten, en soms zelfs nog steeds als ”het licht der mensheid.”
    Josef Ratzinger (Benedictus de zoveelste), zijn beste vriend, wilde in de conservatief RK traditie van zijn voorganger het pontificaat voortzetten, maar is daar dus in belemmerd.
    En nu hebben ze in Rome dus een ”progressieve” paus en een Jezuiet, met de daarbij horende spreekwoordelijke streken.

    Liked by 3 people

  • Aegolius cs zegt:

   Henk.V,
   Was het niet Pope Benedict XVI die na zijn Regensburglezing de schrik om het hart sloeg vanwege de islamreacties? En hij als boetedoening namens de kerk hen uitnodigde tot/voor een voetwassing?
   Islam zal hand in hand gaan als kerkelijk instituut dat regeert over het menselijk hiernamaals.
   Ridders en landvorsten hadden zich te richten aan de kerk, met evenzoveel strijd.
   Alhoewel het communisme geloof verbood zit het zozeer diep verankerd in de mens dat zelfs de EUSSR het poogt te implementeren.
   Was het niet Poetin die daarover iets zei, na pauselijk bezoek?

   Like

  • H J zegt:

   Benedictus kreeg te maken met o.a. Vati-leaks. Allemaal te vinden via het web.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Hier knielen ze dan wel vroom naast elkaar voor ’t gebed, maar het is ’n public R.K.-geheim…….: Ze haten elkaar.
   Maar dat mag weer niet van het geloof.

   //////////////////

   Zou Jesus nog hebben geleefd, hij zou Francis de Kerk/Vaticaan uit-hebben-geranseld zoals hij 2 eeuwen her met de geldwisselaars uit de Temple in Jerusalem deed.

   Liked by 2 people

 14. louis portugal zegt:

  Antonio Coste de M.P van Portugal zei het al.
  De mens heeft god geschapen en niet ansdersom.
  En dan te zien dat Fatima overvol was bij zijn bezoek.
  En dat bijna dagelijks vooral, heb nooit een man zien kruipen, vrouwen op hun knieën kruipen voor het laatste stuk tot bij de kathedraal.

  Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Zelfs in stromende regen kroop men er naar toe, vergezeld door NIET-kruipen van een man en een vrouw. ( Er is toch ooit een onderzoek geweest naar de oorzaken van verschijningen’?!, zou iets te maken hebben met moederkoorn , aanwezig in Granen? En …roesverwekkend.?

   Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Luister: Het gaat mij er, om te beginnen, NIET om, enig pleidooi te houden ten gunste van déze paus.
  Van geen enkele paus, trouwens, maar van déze al helemáál niet:
  Vermoedelijk is hij dementerend, verward, volledig op een dwaalspoor, wat je maar wilt.
  Er kan, hoe dan ook, niets goeds uit voortkomen, dat is duidelijk.
  Maar: Ik wil nog wel rekening houden met de mogelijkheid, dat het waarheidsgehalte van bepaalde zaken, die Xandernieuws hier opsomt, kan worden betwijfeld. -Ik heb, om eerlijk te zijn, van deze site tóch al geen al te hoge pet op: Hij werkt mij te veel met complottheorieën en sensatie-effecten.
  Ikzelf heb de R.K. Kerk al decennia geleden de rug toegekeerd (evenals elke andere kerk, trouwens) MAAR IK KEN HAAR DAAROM NOG WEL. In haar diepste wezen.
  En ik hoop, dat men hier van mij zal willen aannemen, dat het on-be-staan-baar is, dat het Hoofd van de Katholieke Kerk óóit, in welke vorm dan ook, zou pleiten voor één-kind politiek, ongeacht voor welke bevolkingsgroep! NOOIT! Noch openlijk, noch heimelijk, noch on-uitgesproken. NOOIT, begrijpen jullie?
  Dat is voor iedere r.k. priester, van hoog tot laag, absoluut out of the question, zowel verbaal, als mentaal. En de kerkfunctionaris die zich in díe geest zou uitlaten, zou onmiddellijk geëxcommuniceerd worden. OOK DE PAUS!
  Nogmaals, dat is niet bedoeld als aanbeveling, als pleidooi of wat dan ook, maar uitsluitend als feit.
  En als Xandernieuws onder meer déze uitspraak van die overigens inderdaad getroubleerde Argentijn met droge ogen durft te verkopen voor authentiek……Sorry, maar dan rest mij maar één conclusie: Dit artikel is, minstens gedeeltelijk, een broodje-aap-verhaal.
  Laat je alsjeblieft niet door elk sensatieverhaal opjutten; blijf een béétje kritisch!
  Die paus kunnen we óók wel verguizen zónder deze onzin. Maar dit is quatsch. Take it or leave it.

  Like

  • H J zegt:

   Dacht je van niet Theresa?
   >En ik hoop, dat men hier van mij zal willen aannemen, dat het on-be-staan-baar is, dat het Hoofd van de Katholieke Kerk óóit, in welke vorm dan ook, zou pleiten voor één-kind politiek, ongeacht voor welke bevolkingsgroep! NOOIT! Noch openlijk, noch heimelijk, noch on-uitgesproken. NOOIT, begrijpen jullie?<
   Deze paus kennen wij niet. Die doet alles vanuit een ander perspectief. Zijn voorgangers waren anti-islam, en de hele clerus is feitelijk wel anti 1 kind regiem.
   Maar deze paus omarmt de islam en ga eens wat lezen (ik neem feitelijk aan dat je dat allang hebt gedaan) over hoe het nu werkelijk zit met de Illuminati, de freemasons, de Zionisten en Rome. Ja, ik dram iedere keer weer over die Jezuiten, maar deze paus is er een van en wel van de harde kern. Er moet blijkbaar garen op de klos komen voordat de bevolking helemaal inziet waar de NWO om draait.
   Xander heeft het niet uit zijn duim gezogen. Er is meer dan Xander te lezen op het net.
   http://yournewswire.com/pope-francis-one-child-policy/
   https://qz.com/766171/as-the-vatican-moves-to-embrace-china-even-pope-francis-loyalists-are-concerned/
   http://www.catholicnewsagency.com/tags/one-child-policy/

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nu, je zegt het zelf ook al: “……en de hele clerus is feitelijk wel anti 1 kind-regiem….”
    Dus in het zeer onwaarschijnlijke geval, dat hij dit tóch in het midden gebracht mocht hebben, moeten ze ingrijpen en moet-ie worden afgezet; ik zie het voltallige Vaticaan hier nóóit mee instemmen.
    Maar mij krijgt men hier vooralsnog niet áán, linkse, seniele vent of niet.
    De priesters die eerder door Zuid-Amerikaanse regimes in ‘bananenrepublieken’ werden geëxecuteerd, beschouwden zichzelf ook als ‘links.” Maar dacht je, dat die zich ooit voor één-kind-politiek zouden hebben uitgesproken? Never! (Dat zijn trouwens ook Franciscus z’n ‘roots.’)
    Spijt me; kan het me echt niet voorstellen.

    Like

   • H J zegt:

    Stel het je toch maar voor. De clerus (dat zijn niet alleen die jurken in het Vaticaan) roeren zich op dit moment al wel, maar denk jij nou echt dat Francis zich daar ene moer van aantrekt als Jezuit. De route is immers uitgestippeld.
    Ik geef je mijn complimenten als hij die ‘uitspraak’ terugneemt.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @H J:, 9 Aug., 20.42u: Terugnemen? Dan moet-ie hem al eerst gedáán hebben. En dát is nu juist, wat ik niet geloof. Broodje aap-verhaal van een páár blogs, die het van elkaar overnemen. Maar die doorgronden het Katholicisme niet tot in al haar facetten, waardoor ze in de valkuil trappen, evenals lezers zonder katholieke achtergrond. Beticht die vent verder van alles, voorkeur voor islamisering, staatsbanken, álles en je kúnt er nog iets van geloven, hoe onvoorstelbaar het ook mag zijn, maar met dít…nee, dáármee gaan de sensatieblogs de fout in. En dat komt dan, omdat de makers geen katholieke achtergrond hebben en dat niet kúnnen doorgronden, geloof me nou maar.
    Lees ook de bevindingen van Petra de Boer, hieronder.

    Like

   • H J zegt:

    Theresa, ik begrijp je redenering als geen ander. Het begrip kindjes maken is altijd een hot item geweest voor de RK. Ik weet nog dat de ‘kapelaan’, zoals dat in het Brabantse in ieder geval genoemd werd, op huisbezoek kwam. Ik was nog onder de tien en de jongste. Het enige waar die jurk voor kwam was om te vertellen dat er nog wel kinderen bij konden. Er waren er nog pas drie.
    Mijn vader heeft hem eruit geknikkerd en was vanaf die tijd niet meer RK.

    Maar over die paus nog ff. Ik voel me aangetrokken tot je stellige bewering en laten we feitelijk hopen dat hij het wél gezegd heeft. Dan heeft ie behoorlijk stront aan de knikker.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @H j , 10.20u: Dat is zachtjes uitgedrukt, héél zachtjes. Ga er daarom maar rustig vanuit, dat het fake is.
    Ik heb trouwens vanmorgen nog wat gegoogled over de ze Paus: Toen-ie er net een half jaar zat, in 2013 nog, zat-ie juist openlijk te klagen over de tendens van moderne gezinnen om het maar bij één kind te hóuden!
    Zo herkennen we inderdaad de R.K. kerk weer. En dan zou-ie 4 jaar later déze uitspraak doen, omdat hij ineens verslingerd is aan de ‘wereldstaat’, de ‘islamisering’ en de ‘rassenvermenging’?
    Dacht je nou echt, dat, als hij dit echt gezegd zou hebben, bv. in een vlaag van verwarring, de curie níet ingegrepen zou hebben, al was het maar door dit zo snel mogelijk in de doofpot te stoppen?
    Ik zeg het nóg eens: Fake! Goedkope poging om Poetin als held te bewieroken (toepasselijk trouwens), anders niet! Maar wat mij betreft moeten ze dan vroeger opstaan.

    Liked by 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Theresa Geissler, ik onderschrijf uw reactie. De wereld zou trouwens te klein zijn en de media vol grote koppen als de paus een 1 kind beleid zou willen.

   Like

 16. Jean zegt:

  Ik heb voor die lullen in vrouwenkleren NOOIT enig respect gehad en ik zal dat ook NOOIT hebben, reden: ze richten enkel enorm veel schade aan ONZE westerse samenleving en ze beschermen veel te veel islamieten die ons willen uitmoorden en pedofielen omdat die nu eenmaal veel voorkomen in die club.
  Die Argentijn is een zeer gevaarlijke pipo en die vorige uit Duitsland was/is nog veel gevaarlijker, eigenlijk feitelijk horen die thuis is een psychiatrische instelling.

  Like

  • elizabeth zegt:

   de Hel verwacht hun, dit is maar tijdelijk hier op de aarde, je kan zien dat ze niet echt geloven in God, bekijk Rome eens, valse goden die ze aanbidden, heel het plein is vol afgoderij.ze roepen de duivel zelf aan.hij durft niet eens te preken tegen de moslims, er is maar Een God die de duivel versloeg,en dat is alleen de Heere Jezus Christus.hun allah is de maan god, moslims hebben geen Weg naar God.en die is smal. ze hebben niets en krijgen niets van hun allah, alleen angsten en onderdrukking, ze offeren nog steeds, wij hebben het Offerlam God zelf.nu paus brengt dat de wereld maar eens in.dan breng je de boodschap die God bedoelde.

   Like

 17. Mary zegt:

  Helemaal eens met Putin, “de paus” is een NWO/satan vriend.

  Like

 18. Marian zegt:

  Ik houd niet van heilig verklaarders en wie denkt hij wel niet dat hij is. Voor mij is dit grootsheidswaanzin.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zie mijn reactie van 13.30u:
   Dementie, grootheidswaanzin, in theorie zou alles mogelijk zijn, maar niet in dit geval, want dat ene detail klopt gewoonweg niet. Punt. Het-kan-niet.
   Je moet een katholieke achtergrond hebben om dat te doorzien. Maar dán zíe je dat.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Misschien met alleen een RK achtergrond?
    Ik heb ze van allebei.
    R.K. van moederskant, Christelijk [refo] van vaders kant.
    Maar die deed er niks meer mee.
    Dus nu 60 jaar later bekijk ik alles “betrekkelijk”.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Theresa

    Hóe Rooms-Katholiek vindt jij deze paus eigenlijk? Alles wat die kerel er uit kraamt staat naar mijn mening haaks op de leer van de kerk! Vergelijk ik deze paus met enkele van zijn voorgangers, dan slaat hij een totaal andere weg in (een verderfelijke weg!), en ik kan me bijna niet voorstellen dat er nog echte Roomsen zijn die zich in zijn woorden en handelwijze kunnen herkennen!
    Ik heb een kennis die jarenlang R,K, is geweest, maar sinds een jaar of 30 deze leer de rug heeft toegekeerd. Met hem praat ik wel eens over deze paus, maar ook hij begrijpt de ommezwaai in het Vaticaan niet.
    En zo zijn er zeer velen.

    Liked by 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    @Cathja: Hoe Rooms ik hem vind? Dat doet niet ter zake: Feit is, dat iedere Paus zich weet te handhaven, zolang zijn beleid aspecten vertoont, die de Curie op de één of andere manier inpasbaar vindt in de leer. En dat kunnen zéér uiteenlopende aspecten zijn; vaak zelfs elkaars tegenpool.
    De Nederlandse Paus Adrianus, wiens bewind halverwege de 16de eeuw anderhalf jaar geduurd heeft had, net als deze, voor de soberheid gekozen: Hij leefde van precies 1 dukaat per dag, die hij iedere avond aan zijn bediende gaf met de woorden: “Besteed dit morgen.”
    Afgezet is hij daarvoor nooit; waarschijnlijk werd hij na anderhalf jaar wèl vermoord (vergiftigd) omdat die demonstratieve soberheid de Curie toch niet zó goed beviel. Maar ja, dat was wèl de 16de Eeuw.
    Deze slaat volledig door op het politieke vlak, maar helemaal nieuw is ook dat niet: Pausen hebben zich van meet af aan met de politiek bemoeid; hele oorlogen hebben ze door de eeuwen heen gevoerd, de één meer dan de ander, maar nieuw is het niet, vergis je daar niet in.
    Echter, ik kan het niet genoeg benadrukken: Nog nóóit, nee, echt nóóit heeft ook maar één van die -ik meen- 622 Pausen door de hele geschiedenis ook maar één aanbeveling gedaan in verband met welke vorm van geboortebeperking dan ook. Dat is zo ongeveer hèt punt, waarvan er niet één afgeweken is en de kerkleer in al die eeuwen nooit is veranderd.

    Liked by 1 persoon

 19. BertG. zegt:

  Waar is de spreuk, gaat heen en vermenigvuldig u, gebleven.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Genesis 9:1 Uit de bijbel. Heb jij geen bijbel in huis?

   Like

   • BertG. zegt:

    Nee, die heb ik niet.
    Ik schreef dit omdat die paus het ineens nodig vind om maar 1 kind te krijgen.
    Dat was toch niet de bedoeling, dacht ik.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Bert, het is on-zin!
    Zelfs al zou die vent iets dergelijks denken, dan spreekt hij het nóg niet uit, geloof me!
    En het is, , zoals @Petra De Boer op 9 aug. om 19.37u al zegt: Als hij dát naar voren gebracht zou hebben, had het alle koppen van de hele wereldpers gehaald, juist omdát het zo’n wereldprimeur zou zijn gewéést. Dat snappen veel mensen in deze tijd niet meer, maar dat gaat wèl op voor de R. K. Kerk!
    Weet je, wat we zouden kunnen doen? Er eens een ècht traditioneel katholiek orgaan over polsen. Het Katholiek Nieuwsblad of zo, je weet wel, van die trut Orbán- de Haas. Kijken, wat díe ervan zeggen. Of een ander officieel Katholiek orgaan…. Ik zal wel eens wat proberen, op te duiken.

    Liked by 1 persoon

 20. Asgard zegt:

  Deze paus is totaal in duisternis gehuld, ouwe reptiel!

  Like

 21. fleckie zegt:

  ‘ DE ERFENIS VAN HET TWEEDE VATICAANS CONCILIE’, pag. 63′ boek ‘ De Wrake Gods’, uitg. AMBO/ Baarn. Isbn 90.263. 1167.2, ……voor Belgie. 6.92.1048, uitg Westland nv. Schoten, …..FRANKRIJK , ‘La Revanche de Dieu’, uitg. Editions du Seuil , parijs 1991. .v.Gilles Kepel…
  Het tweede Oecumenisch Vaticaans Concilie , dat werd gehouden van oktober 1962 tot December 1965, leidde tot het AGGIORNAMENTO .. van de katholieke Kerk volgens de wens van paus Johannes XXlll ,die het initiatief ertoe had genomen . ..Deze interne herorientatie van een zo oud en zo complex instituut,waaraan bisschoppen uit de hele wereld hun inspanningen hadden gewijd.leidde uiteindelijk tot de uitgave van 16 conciliedocumenten . Deze hadden be trekking op de ..reorganisatie v.d Kerk zelf EN..op een nieuwe omschrijving van haar houding in de wereld,zo als neergelegd in met name de ‘dogmatische constitutie over de Kerk'( Lumen gentium) enerzijds en de ‘pastorale constitutie over de Kerk in de huidige wereld’ ( Gaudium et spes) ..anderzijds. ……………Ieder document is de vrucht van geduldig onderhandelen tussen de op het Concilie ..aanwezige machtsgroeperingen– paus Johannesburg XXlll en zijn opvolger paus ..PAULUS Vl , de Romeinse curie,de bisschoppen uit het Westen, het OOSTEN en de Derde Wereld en de verschillende theologische stromingen– en laat ruimte ..voor..andere..interpretaties. Hierdoor konden de teksten ..door bijna het gehele Concilie worden goedgekeurd( met uitzondering van mgr. Lefebvre en zijn vrienden, die ..onder..de..concilievaders ..slechts een geringe minderheid vormden). Maar na enige tijd zal de erfenis v.h.Concilie aanleiding geven tot een diepgaand conflict tussen diegenen die vinden dat het nog maar het begin is van een proces waarin de Kerk zich steeds meer zal gaan openstellen voor de wereld ,en degenen van mening zijn dat het een uiterste is, een limiet die niet mag worden overschreden. …………………….Volgens de historicus Emile Poulat past het Tweede Vaticaans Concilie volledig in het..voortdurend..verzet van de ..Kerk..tegen..de..moderne..tijd, in de ‘onverzettelijkheid ‘ dank zij welke de hierarchie weer stand kon bieden aan de provocaties die ze sinds de 19 e eeuw te verduren had gekregen van zowel het’modernisme’ als het ‘liberale katholicisme’ in zijn diverse vormen. Voor de Kerk ‘die ervan overtuigd was dat ze de waarheid verkondigde ..en dat ze haar missie moest vervullen ,was het zaak haar methoden en capaciteiten aan te passen aan haar nieuwe taken onder gewijzigde omstandigheden.’Bij de tijd brengen’ wil nl.zeggen:’ herzien zonder allies volledig om te gooien. ……….In haar verschillende historische verschijningsvormen uit deze..onverzettelijke houding zich in zorgen omtrent ‘het gevaar dat de Kerk wordt opgeslokt door de moderne tijdgeest’,Indien aanpassingen en veranderingen niet worden doorgevoerd ‘ in voortdurende samenwerking met het kerkelijk leergezag ‘, maar’hun criteria en normen ontlenen aan de wereld zelf’. Met andere woorden ,het doel van deze houding was de Kerk als instituut veilig te stellen door een enkel dogma of onderdeel v.d.liturgie af te schaffen dat in onbruik was geraakt en daardoor te veel negatieve reacties .opriep- want het belangrijkste was dat de gelovigen zich niet van de Kerk zouden afkeren. ……………Bezien in een kader van eeuwen kan het Tweede Vaticaans Concilie in die zin worden opgevat. Maar bezien op de schaal van een mensenleven is het meer het tijdgebonden resultaat van een..krachtmeting tussen de verschillende deelnemers . Wat de organisatie van de Kerk betreft ,ging het niet in eerste plaats om de afschaffing van de toog en de Latijnse mis. Het ging veeleer om de rol v.d.hierarchie -en met name die van de paus- en om de plaats v.d.leek binnen de Kerk. In hoeverre zouden de bisschoppen zich in hun collectief leiderschap kunnen blijven neerleggen bij het primaat v.d.paus,en in hoeverre zou Rome zich in zijn instructies laten beperken door het specifieke karakter van een plaatselijke kerk? En hoe kon men ,in een tijd waarin het aantal geestelijken begon terug te lopen,binnen die plaatselijke kerk de ervaring en de eisen van de leken laten gelden? ………………..Op het terrein v.d.verhouding tussen Kerk en wereld is GAUDIUM ET SPES een poging om de grote idealen uit die tijd zoals ontwikkeling en sociale gerechtigheid,op te nemen in een christelijke denkwijze. Voor de Kerk ,die haar aanhang meer en meer zal moeten zoeken onder de verarmde massa’s van…LATIJNS..AMERIKA..,ishet zaak niet uitsluitend naar voren te komen als verdedigster v.d.gevestigde orde,wil ze haar invloed niet verliezen aan …andere..godsdienstvormen… die onder de armen leven,…met name de sekten. ……………In EUROPA lijkt de’arbeidersklasse’ onverschillig te staan tegenover het ..sociale christendom,dat door de marxisten wordt afgewezen als een wapen v.d.bourgeoisie .Het was voor de Kerk dus des te belangrijker om in 1965 aan het eind v.h.Concilie te benadrukken dat de mens als schepsel Gods niet kan worden gereduceerd tot een produktiefaktor die men naar believen kan exploiteren ,en dat Rome in 1954 het experiment v.d.priester- arbeiders zonder meer had veroordeeld. Vanaf het moment dat een aantal katholieke geestelijken het ‘ sacrale’ priesterambt relativeerden door in een fabriek te gaan werken,en sommigen ook nog lid werden van de Communistische Partij,maakten zij hun roeping niet meer uitsluitend ondergeschikt aan het leergezag v.d.
  Kerk,maar lieten zij deze ‘bezoedelen’ door overwegingen van wereldlijke aard.Deze veroordeling,die van een ijzeren institutionele logica was,bracht het imago v.d.Kerk wel enige schade toe.<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 22. Republikein zegt:

  Hebben wij de kerkbelasting in de jaren 60 afgeschaft, in Duitsland bestaat het nog en corrigeer me maar als dat niet zo is.
  K denk dat het leeft, en daarom het volgende.
  Nu gaan er stemmen op om daar die aanslag ook op te heffen, want:
  Voer voor complottheorie?
  https://annaschublog.com/2017/08/10/papst-franziskus-vergleicht-christen-mit-isis/

  Like

 23. Asgard zegt:

  Joh, wat maakt het allemaal uit, in die zin dat het schrift er heel duidelijk in is dat er afval zou komen binnen de Christelijke gemeenschappen,…lekker belangerijk het orgaan kerk/Vaticaan en noem maar op,…Jezus moet op de 1e plaats bij de mens zelf in het hart zitten, de rest is maar bijzaak. Fantasieverhalen of niet, interesseert mij ook niet,..mn ouders zit in mn hart evenals Jezus, gaat er ook nooit meer uit,..Noooooooooooooooooooooooooittttttt!!

  Like

 24. Jan zegt:

  En Putain is geen man van het vrije woord, maar blijft een dictator

  Russian police STORM opposition party headquarters just weeks before election
  RUSSIAN police arrived at the Moscow headquarters of opposition leader Alexei Navalny and broke into the building using an angle grinder, a spokeswoman for Mr Navalny said.

  https://www.express.co.uk/news/world/910961/Russia-police-opposition-headquarters-storm-putin-election-corruption-rigged-protest-news

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s