Zweedse activist Lamotte: immigranten plegen de meeste seksuele overvallen

Screenshot_274

(Vertaling: E.J. Bron)

Joakim Lamotte (foto) is activist tegen seksueel geweld in Zweden. Oorspronkelijk was hij journalist, sinds twee jaar houdt hij zich echter hoofdzakelijk bezig met de strijd tegen seksuele overvallen. Hij houdt vaak voordrachten op scholen over het thema “Seksuele intimidatie en vrouwenbeeld”.

ongecensureerd.at

Afgezien daarvan is Lamotte ook zeer actief als blogger op Facebook. Hij bericht daar regelmatig, meestal in de vorm van video´s, over actuele gevallen. “Unzensuriert.at” heeft zijn berichten al meerdere keren opgepakt, bijvoorbeeld hier, hier en hier.

Lamotte heeft in zijn video´s ook vaak ongenadige kritiek op maatschappelijk verantwoordelijken. Onlangs beschuldigde hij de publiekrechtelijke zender SVT ervan aan de kant van de daders te staan, omdat de zender na twee verkrachtingen in Östersund de omschrijving van de daders door de politie censureerde.

Lamotte houdt zich niet aan politiek correcte censuurrichtlijnen

Joakim Lamotte censureert bewust geen omschrijvingen van de de daders. Daarom blijft het voor een aandachtige volger van zijn blog ook niet verborgen dat de daders in praktisch alle gevallen die Lamotte oppakt immigranten uit islamitische landen zijn.

Dit feit heeft Lamotte heel lang niet direct aangesproken. Maar nu zag hij zich hiertoe genoodzaakt, omdat hij al langere tijd als racist uitgescholden wordt. Hij wordt er o.a. van beschuldigd om bewust alleen gevallen naar buiten te brengen waarin de dader een buitenlander is, om daardoor een foute indruk te wekken. Daarom zag Lamotte zich genoodzaakt om op 29 juli het volgende statement af te geven:

DE WERKELIJKHEID BESCHRIJVEN, KAN NOOIT RACISME ZIJN

[…] Ik weet dat de meerderheid van de immigranten goede mensen zijn, die zich gedragen en überhaupt geen misdaden plegen. Tegelijkertijd is het echter onmogelijk om seksuele misdrijven in Zweden te onderzoeken zonder er over te reflecteren hoe oververtegenwoordigd personen met een migratieachtergrond zijn. Ook toen ik twee jaar geleden met mijn werk begon, geloofd eik nauwelijks dat dit waar kon zijn. De meerderheid van de gevallen die bij mij op tafel kwamen, hadden daders met een migratieachtergrond. Nadat ik met veel rechercheurs van de politie gesproken en me met statistieken beziggehouden heb, begreep ik dat de realiteit er zo uitziet en dat deze structurele problemen aan het licht gebracht moeten worden. […]

Statistiek ondersteunt de ervaringen van Lamotte

Het zou interessant zijn om de persoonlijke ervaringen van Lamotte te vergelijken met een officiële statistiek. Dit is echter onmogelijk, omdat officiële statistieken de delicten niet mogen registreren naar herkomst van de daders.

Er bestaat echter een privéonderzoek, waarin 400 vonnissen uit de jaren 2013 tot 2017 worden bekeken. Uit het onderzoek bleek dat bij het delict “zware verkrachting” 92% van de veroordeelden afkomstig was van buiten Europa. Bij het delict “verkrachting” is 54% van buiten-Europese komaf. Alle overvalverkrachtingen werden door niet-Europese daders gepleegd.

Bij het delict “grove verkrachting van kinderen” zijn buiten-Europese immigranten met 43% weliswaar in de minderheid, maar desondanks sterk oververtegenwoordigd, omdat slechts 10% van de bevolking van buiten-Europese komaf is. Bij “verkrachting van kinderen” is 27% van de daders niet-Europeaan, wat altijd nog een sterke oververtegenwoordiging vormt.

Lamotte is de haatfiguur van de feministes

Deze verklaring heeft Lamotte echter niet geholpen. Een week later publiceerde hij een nieuwe video, waarin hij aangeeft zo veel haat en dreigingen als nooit tevoren mee te maken. Hij zou berichten krijgen met de inhoud dat men hem zou moeten doden of dat hij als blanke Zweedse man niet het recht zou hebben iets te zeggen over seksueel geweld.

In een krant verscheen bovendien een van haat vervuld commentaar van een feministe met de titel: “Houd je bek, Lamotte, je bent niets anders dan een parasiet”. Daarin scheldt ze Lamotte uit voor “amoebe”, “racist” en “anti-feminist”. De reden voor de haat van de feministes is dat Lamotte hen vaak als passief bekritiseert. Hij heeft meermaals gezegd dat hij in de strijd tegen seksueel geweld geen activiteit ziet bij de feministes.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, establishment, Eurabië, Feministes, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

25 reacties op Zweedse activist Lamotte: immigranten plegen de meeste seksuele overvallen

 1. tippelaar zegt:

  Feministes haten hun eigen vagina omdat ze geen penis hebben.

  Like

  • Marian zegt:

   Penisnijd.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nou die kale eigenwijs heeft natuurlijk altijd gelijk.
   Alléén jammer voor het gewone volk dat z’n gelijk wel wat laat komt en ook zo schimmig is en blijft.
   De kale heeft groot nieuws…
   “Ze” plegen de meeste seksuele overvallen…”
   Is dat weer ’n nieuw woord/omschrijving?
   Seksuele overvallen…?
   Schrijf toch gewoon “VERKRACHTING TOT IN DE ALLERHOOGSTE GRAAD!”
   Worden de mensen tenminste wakker.
   Ik heb vorige week nog ’n seksuele overval mogen meemaken…”
   “Hè meid, kom vertel, hoe was het…!”
   Bovendien noemt hij geen namen want hij moet zo nodig “politiek correct” zijn en blijven.
   Leuk en aardig als je zo met ’n 60-tiger jaren blik in je T-shirtje op de bank interessant ligt te doen, maar wat moeten we nou eigenlijk met die kwiebes?
   Maakt niet uit.
   Is niet belangrijk.
   Het zijn maar Zweden en die zijn al slaven van de islam…

   Oh ja, dat is ook weer waar.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat is niet waar ‘Von Tippelaer’.
   Gij tippelt wat af.
   Maar goed… en luister.
   Vrouwen zijn altijd en eeuwig met hun eigen ‘clitoris’ bezig.
   Mannen daarentegen, zijn altijd met hun ‘geheel eigen penis’ bezig…
   Als zodanig zijn het twee gescheiden groepen.
   Let nu goed op.
   Mannen menen dat vrouwen ‘penisnijd’ zouden moeten hebben omdat ze geen penis hebben bungelen.
   Dat nu is het twistpunt.
   Ik weet zeker dat vrouwen geen penisnijd hebben.
   Waardoor?
   Ze hebben geeneens ’n penis…
   Hoe kunnen ze dan ‘penisnijd’hebben…?
   Mannen daarentegen hebben de ‘penisnijd’ uitgevonden.
   Zij benijden elkaar voortdurend over de lengte en de diameter van hun penis, of scheppen daar mateloos over op

   Zo zit de wereld in elkaar.

   Like

 2. Marc zegt:

  Zo zie je maar waar zelfhaat toe leidt: een man die uit en te na opkomt voor met name de rechten van vrouwen, wordt door een feminist uitgescholden voor iemand die vrouwen zou haten. Natuurlijk kunnen we grappen dat die feministe wel anders zal praten als ze zelf zo gepakt wordt, maar dat laat onweersproken dat deze dame willens en wetens andere vrouwen tot potentieel doelwit voor verkrachters maakt. Wie is deze feministe dat ze denkt namens alle vrouwen te kunnen spreken?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Moet je even opletten.
   ’n Man die uit en te na opkomt voor…. (etcetera…)
   Nou en. Hij wordt zo maar door één (1) feministe uitgescholden…
   Oh, wat errug.
   In de eerste plek kan hij terugschelden (Zou ik altijd doen.)
   In de tweede plek is dat all in the game.
   (Zo lang als ze je naam maar niet oneigenlijk gebruiken…!)
   En wie die feministe is.
   Ja hoor es, dat weet ik ook niet.
   Ik zou zeggen bel even, of ga naar Zweden.
   Daar moet je zijn.

   Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Feministisch volk is het meest domme volk dat bestaat.
  Werken n.b. zelf stevig mee aan de import van misogyne volkstammen.
  Zij juichen toe hetgeen zij willen bestrijden, veel gekker zal het hopelijk niet worden maar ik kijk nergens meer van op.

  Geliked door 1 persoon

 4. MK zegt:

  Is er iets nieuws onder de zon?, nee dus na het lezen van dit artikel.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik houd me ten zeerste aanbevolen voor “iets nieuws onder de zon”! Stuurt u eens een goed artikel in met geverifieerde achtergrondinformatie uiteraard!!! 😦

   Webmaster

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik ben geen MK, maar is dit wat.
    Vrijwel vergelijkbaar met waar Raffie ook mee te maken heb.
    Misschien is deze link wat duidelijker.

    AfD-politicus verdacht van opruiing na speech over islam.
    In de Duitse deelstaat Saarbrücken loopt een onderzoek naar een lokale AfD-politicus naar aanleiding van haar uitspraken over de islam. De Duits-Iraanse Laleh Hadjimohamadvali wordt verdacht van opruiing, omdat zij in een toespraak zei dat ‘islam erger is dan de pest’.
    http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/08/afd-politicus-verdacht-van-opruiing-na-speech-over-islam-530061/

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Ik heb op 5 april een interview met die mevrouw van de AfD vertaald:

    https://ejbron.wordpress.com/2017/04/05/video-islamvoorlichting-door-een-ex-moslima/

    Like

   • BertG. zegt:

    Maar nou zitten ze achter haar aan, iets wat ze in die vertaling probeert duidelijk te maken, en waar je mee te maken kan krijgen.
    Alleen ze maakt het nu mee in Duitsland.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ja, ik weet het.

    Like

   • Henk der Niederlànder zegt:

    Wat MK zal bedoelen is nmm, het feit dat Lamotte gedemoniseerd hoort te worden wegens het benoemen van de waarheid.
    Dat maak Ik erop uit Bert.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat mag ik dan hopen, want ik heb de schurft aan comments van mensen die overal commentaar op hebben en zelf helemaal NIETS, maar dan ook NIETS bijdragen!!

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Heer Bron.
    “Ik heb de schurft aan mensen die overal commentaar op hebben, maar die zelf niets, maar dan ook niets bijdragen…”
    Woorden uit mijn hart gegrepen…!
    Het is natuurlijk wel héél moeilijk om iets nieuws bij te dragen.
    Daar moet je “creatief” voor kunnen zijn.
    En voor kunnen nadenken natuurlijk.
    We staan bij Bron voor ’n schier onoverkomelijke situatie.
    De uitdaging is de dagelijkse stroom uitermate deprimerende berichten met een bijzonder hoog gehalte aan negatieve lading.
    Wat moet je dáár nu tegenin brengen… om het weer enigszins goed te maken.
    De mensen ’n warm gevoel om het hart te geven. Hoop te brengen…?
    Trump was zo’n bericht.
    Aan Poetin denken geeft hoop.
    Weten van onze eigen onverzettelijke kracht geeft hoop.
    Te weten dat het “van tot hier en niet verder…” komt, biedt hoop.
    Weten dat Nederland helemaal alléén van ons is geeft zó veel kracht.
    Nee ze zullen ons NOOIT verslaan.
    Dat te weten is genoeg.
    Méér hoeft niet.
    Hoe? Dat komt vanzelf.

    Je zult het zien en meemaken!

    Like

 5. Renske zegt:

  Heerlijk toch als een man zo begaan is met de veiligheid van vrouwen.In dit geval heel erg nodig om het aan te kaarten. Dat soort mannen moet je juist op handen dragen. Feministen praat me er niet van. Asha ten Broeke/Anja Meulenbelt/ Halsema/Simons b.v. De een nog jong de ander oud de ander middelbaar en allemaal ver over de houdbaarheidsdatum door hun achterlijke gedrag. Gaan voor dingen die er niet toe doen de straat op en de dingen die er toe doen daar hoor je ze niet over. Zeiken over de oude koeien(slaven) van de vorige eeuw, die allang dood zijn, maar over de slaven in Qatar b.v. hoor je ze niet. En daarom vind ik het stomme wijven. Sorry voor dat woord, maar het zijn géén vrouwen.

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Als je ook al die ouwe kraaiengezichten ziet van die feministen. Zie als voorbeeld die Anja Meulenbelt. Ik vermoed sterk dat die heks bij een of andere neopaganistische satanische heksensekte zit. Dat zijn ook van die valse achterbakse mensen. Deze valse mensen draaien net als de duivel alles om. Die zijn bijvoorbeeld tegen mensen die voor meiden die verkracht zijn opkomen en zijn tegen een vrij land als Israel en voor de duivelse Hamasregering van de Gazastrook. Vroeger had je een oplossing voor deze valse zwartmagische heksen de heksenverbranding.

   Like

   • Renske zegt:

    Gretta Duisenberg ook zo’n griezel. Pikzwart geverfd haar. Geen pan. Ze heeft al een hard uiterlijk en dan dat pikzwarte haar maakt het nog eens erger. In dit geval volgt het uiterlijk het innerlijk. Lijkt ook op een heks. En toch vraag ik me af hoe het in vredesnaam mogelijk is dat deze vrouwen reageren zoals ze reageren. Wat gebeurt er in die hoofden dat ze zo’n rare ongezonde kijk hebben op de realiteit. Ik denk ook zoals hierboven al geschreven is dat ze toch een bloedhekel aan zichzelf hebben en dat projecteren op een ander. Erkennen dat je een hekel aan jezelf hebt is te bedreigend voor deze dames (ook heren hebben er last van).Ik zou anders niet weten wat het anders zou kunnen zijn. Gevaarlijke mensen en er zijn er best veel van.

    Like

 6. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4775164/Police-paid-child-rapist-10k-spy-sex-parties.html

  ‘All white women are good for one thing’: Chilling outburst of member of 18-strong Asian sex gang – including a white woman – who groomed vulnerable girls as young as 13 with M-Cat before raping them

  A total of 17 men and a woman have been convicted of sex and drugs offences
  They plied vulnerable young girls with drink and drugs at sex ‘sessions’ in city
  A total of 461 people were arrested and police say there were 278 victims
  Police say they have ‘thrown the kitchen sink’ at bringing the gang to justice
  Convicted rapist informant was paid £10,000 by police to spy on the sex gang

  Älle blanke vrouwen zijn goed voor één ding”….In GB blijven de verkrachtingen van ‘Aziatische’ mannen ook maar doorgaan.

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Het zal niet echt lang duren voordat al dat smerig tuig weer op de straat loopt en dat soort beestachtige praktijken weer opnieuw zal oppakken.

   Like

 7. Republikein zegt:

  Mag ik zo onbeleefd zijn om op mijn reactie te verwijzen in het vorige topic?
  K heb weliswaar al truste gezegd, maar shaggie brandde nog.

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Het is wijzen op of verwijzen naar en dat u het weet dat ik het wel weet, maar door hectiek vergeet.

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  Tuurlijk wordt deze goede man gedemoniseerd door die vieze ouwe wijven feministen. Dat zijn wel zulke huichelachtige valse heksen.

  Like

 10. fleckie zegt:

  De ‘binnendringende- viriele! gekleurde mannen, zullen waarschijnlijk ..NOG..erger”‘ tekeergaan’
  In de binnengedrongen landen: hoeven immers voor hun..’eigen onderhoud’ NIET te werken, maar kunnen / mogen rustig hun..’overtollige’ energie op een andere manier ..’uitleven’…..( alleen jammer dat de NIETGEKLEURDEN ……DAT ..gevaar…(nog)… NIET beseffen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s