GB: [islamitische!] bende leverde meisjes voor seksparty´s – met drugs gewillig gemaakt, door oudere mannen misbruikt

Screenshot_276

(Vertaling: E.J. Bron)

Een [islamitische!] bende in Newcastle heeft jarenlang meisjes en jonge vrouwen met drugs gewillig gemaakt en hen daarna in Groot-Brittannië op seksparty´s aangeboden. De politie gaat van bijna 300 slachtoffers uit.

epoch times

De 17 mannen en een vrouw (HIER de namen en rugnummers!!!) werden volgens berichten in de Britse media schuldig bevonden aan alle aanklachten, waaronder verkrachting en mensenhandel.

De politie gaat uit van bijna 300 slachtoffers. Twintig van hen hielpen als getuigen. Ze waren destijds tussen de 14 en 25 jaar oud. De daden vonden tussen 2011 en 2014 plaats in Newcastle.

Volgens het openbaar ministerie werden alle slachtoffers op grond van hun “kwetsbaarheid” zó uitgezocht dat zij zich hiertegen nauwelijks konden weren. Details hierover werden echter niet bekendgemaakt. De meisjes kregen alcohol, cannabis en andere drugs en werden daarna door oudere mannen misbruikt.

Om het perfide netwerk op te rollen, had de politie er een al eerder veroordeelde verkrachter als informant binnen gesluisd. Hij had daar £ 10.000,- voor gekregen. Er vonden meerdere processen tegen de bende plaats; het laatste eindigde afgelopen woensdag.

Tot de groep behoorden kennelijk ook vrienden en familieleden van de slachtoffers. Volgens informatie van de Britse nieuwszender “Sky News” hebben alle bendeleden buitenlandse wortels in bijv. India en Pakistan. Ze zouden bijna allemaal in Groot-Brittannië zijn geboren.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op GB: [islamitische!] bende leverde meisjes voor seksparty´s – met drugs gewillig gemaakt, door oudere mannen misbruikt

 1. Alex Delarge zegt:

  Stelletje lelijke muSSlim inteelhoofden.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Eeuwen lang is Europa bezig geweest een beschaving te worden en met succes.
  En in pak ‘m beet 40 jaar tijd is deze beschaving compleet om zeep geholpen.
  Een ‘prestatie’ van formaat.

  Geliked door 1 persoon

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tweede Rotherham dus!
  En wat doet de regering, wat doet de overheid? Allemaal weer wegkijken en zwijgen, waarschijnlijk! Mr. Golding, Ms. Franzen, trommel al uw sympathisanten bij elkaar en ga de straat op: Hier is wederom voor Britain First een schone taak weggelegd, omdat de eerst-verantwoordelijken het verdómmen!
  En, wie weet, is er een gerede kans, dat Mr. Weston van LibGB zich eveneens opwerpt om daaraan deel te nemen: Het zou tenslotte niet de eerste keer zijn, dat hij dat doet!

  Like

 4. ReneKampers zegt:

  Zijn dat de daders ? Schandalig , hun privacy is duidelijk geschonden ,ze hebben geen balkje voor de ogen…en dat voor een beschaafd land …foei !!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Dat komt ervan als je als land ontelbare vreemdelingen toelaat op je grondgebied, en hen ook nog eens de Britse nationaliteit toekent. Omdat de daders in GB geboren zijn, is het (vrijwel) onmogelijk om ze uit te zetten. Rest alleen een forse schadeclaim van de slachtoffers, en de daders zullen voor vele jaren achter de tralies moeten verdwijnen.

  Wat een ‘zegen’ brengt ons de islam…!!

  Like

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  Ondertussen hetzelfde al in zeven steden van hetzelfde.
  Begonnen on Rochdale als Ik me niet vergis.
  Daar werden 1400 meisjes, kinderen nog misbruikt.
  Niet zo moeilijk dat de Engelsen een bloedhekel hebben aan Paki’s
  Paki’s is in GB de verzamelnaam voor midden oosten tuig waar GB mee overspoeld is

  Like

 7. Flo zegt:

  Hoeveel schoffelstraf hebben ze gekregen,??? schop ze het land uit,,werken doen ze nooit ,en rottigheid uithalen krijgen ze tijd zat voor .,met behoud van uitkering .

  Like

 8. Jean zegt:

  Mensen kijk eens goed naar de rotzooi die de EU bende misdadigers gekweekt hebben in Europa.
  Dat is m.i. tot teveel om te tolereren!!! Waar blijven de schavotten waarop we die EU rotzooi te drogen kunnen hangen… en heel dat islamitisch gespuis kunnen verdrijven uit ons Europa willen ze niet dezelfde weg moeten bewandelen richting schavotten.
  Wij walgen van die EU lafaards en van die perverse islamitische rotzooi.

  Geliked door 1 persoon

 9. Beschouwer zegt:

  Deze islamitische bendes zien niet islamieten als prooi. In de koran staat dat het geoorloofd is voor een moslim om te nemen van de niet-moslim wat hij wil. Dat ziet men niet als criminaliteit.

  Like

 10. william zegt:

  De Doodstraf moet weer worden ingevoerd voor dergelijke bendeleden enz. én ook voor misbruikers van de slachtoffers want die zijn de oorzaak van de ellende. Evenals drugsproducenten, handelaars én gebruikers. Zo lang er gebruikers zijn zal er aanvoer zijn.
  Derhalve zijn de gebruikers het grootste gevaar voor de samenleving.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Het is de staat zelf die de handel in stand houd.
   Geef het vrij en voor handelaren is dan de lol er af om dat er dan geen winst meer te behalen is.
   De staat moet zich niet bemoeien wat mensen wel of niet als genootmiddelen willen gebruiken.
   Want mensen zou als jij hoor je nooit over drank en tabak, wat toch ook slachtoffers maakt.
   Maar je zal zelf wel van een borreltje houden op ze tijd.
   Maar een belasting op vette etenswaren en suiker producten zal jij ook dan wel een goed idee vinden.
   Dat betuttelen zijn sommige mensen heel goed in, waarschijnlijk omdat ze zelf vroeger niks mochten en alleen maar alles moesten.
   En je wilt niet weten hoeveel er van hier op ze tijd ontspannen een weedje roken.
   Maar die moeten dus allemaal dood volgens jou.

   Like

 11. eva110 zegt:

  Ongeveer 300 slachtoffers, hoe is het mogelijk dat men dit niet eerder heeft ontdekt, want je maakt mij niet wijs dat niet een van de slachtoffers heeft gepraat
  Waarschijnlijk het zoveelste staaltje doofpot!

  Like

 12. Marc zegt:

  Wat ik een beetje bizar vind is de houding van de BBC tegenover de politie. De BBC-reporter maakt zich uitsluitend kwaad over het feit dat de politie 10.000 pond aan een veroordeelde pedofiele moslim geeft. Hij maakt zich nauwelijks kwaad over de misdaad door de betreffende moslims zelf.

  Bovenal tackelt hij niet het probleem van inadequate wetgeving: gevraagd aan de politieman of deze hetzelfde zou handelen als dat hij gedaan heeft, namelijk het uitgeven van belastinggeld om informatie te verkrijgen om zo gevaarlijke moslim-pedofielen achter slot en grendel te krijgen, antwoordde de agent ronduit ‘ja’. Juist hier had die journalist verder moeten gaan. Waarom dan wel? Het antwoord zou waarschijnlijk geluid hebben dat de politie het moet doen met de beperkte kaders dat bestaande wetgeving hen laat op dit soort problemen aan te pakken.

  Het feit dat die journalist dat niet doet, en juist een hardwerkende agent aanpakt in plaats van al die islamofiele politici die diezelfde agent met onmogelijke gereedschappen om mee te werken opzadelt, is tekenend voor de mainstream media: ze weigeren ter zake doende vragen te stellen en leiden het grote publiek zo af van de werkelijke problemen, namelijk: “Wat te doen met islamitische disfunctionele moraal in een westerse democratie?”

  Like

 13. Steven zegt:

  Ter plekke afschieten dit soort mossel TUIG.
  ipv er iets aan te doen halen ze er steeds meer naar binnen…en het tempo waarin wordt ook steeds verder opgevoerd, omdat men al weet dat de EU burgers wakker beginnen te worden en weten dat ze bedonderd worden met cijfers en leugens.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Sleep die smeerlappen voor een volkstribunaal en hang ze op !!

  Like

 15. Jan zegt:

  Britse politie meent dat tweets noodoproepen zijn

  Like

 16. Jan zegt:

  Zwakzinnigheid van links kent geen grenzen: Londen heeft een flikkerinspekteur

  Like

 17. Jan zegt:

  En dus wordt gewaarschuwd. Maar linksvolk zit al weer in de gordijnen en krijst dat dit een ‘hate crime’ is (die bestaan niet)


  http://www.worcesternews.co.uk/news/15518066.Former_EDL_leader_s_anger_over_city__hate_crime__posters/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s