Haatsjeik moet vertrekken

Screenshot_295

(Door: Marieke van Essen)

DEN HAAG – De omstreden haatsjeik Fawaz Jneid (foto) moet binnen tien dagen stoppen met zijn gebedshuis in Transvaal. Gebeurt dat niet uit vrije wil, dan dreigt er een kort geding. Dat eist burgemeester Pauline Krikke (VVD) donderdag in een aangetekende brief aan de stichting Qanitoen.

De gemeente komt in actie nadat De Telegraaf deze week onthulde dat de boekenwinkel aan de Cillierstraat wordt gebruikt als moskee. Volgens buurtbewoners gaan er elke vrijdag tientallen mannen met opgerolde kleedjes naar binnen. Dit is verboden, omdat volgens het erfpachtcontract alleen bedrijfsmatige activiteiten in het pand zijn toegestaan. ,,Een dergelijk gebruik, ook niet als nevenactiviteit, is dus niet toegestaan”, aldus Krikke.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Salafisten, sharia, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Haatsjeik moet vertrekken

 1. jantjeuitnl zegt:

  ”Dan dreigt een kort geding”, dat maakt totaal geen indruk op dit soort gasten. De knuppel er overheen is het enige dat indruk maakt.

  Like

 2. Renske zegt:

  Mooi zo. Maar je blijft wel aan de gang met deze engerd. Gaat ie rustig ergens anders weer beginnen. Een huis of wat anders. Neem eens een keer een keiharde beslissing daar in Den Haag, zelfs als het tegen de wet ingaat. Soms is dat nodig en in dit geval zeker. Bij dit volk moet je niet correct blijven. Onmogelijk. Overigens als ik mail naar Rutte weiger ik nog langer geachte heer Rutte te tikken Het is : Aan Rutte. Zij zijn niet correct bezig, dus waarom zou ik blijven volhouden met zelf correct te blijven.Dat zet ik er absoluut niet meer bij.. Geachte? Dan lieg ik dat ik barst, want ik zie hem niet als een geachte heer. Bij mensen, die geen respect hebben voor een ander hoef je ook voor hen geen respect te betuigen. Zo simpel is het. Eerder was ik nooit zo, maar ik begin steeds meer in de gaten te krijgen als je zelf maar correct blijft bij mensen die dat zelf niet doen dan word er volledig over je heen gewalst. En dan kun je evengoed nog netjes blijven en uitleggen waarom je weigert geachte boven de brief te zetten.

  Like

 3. Harry zegt:

  “Gebeurt dat niet uit vrije wil , dan dreigt er een kort geding” ………
  Nou daar zal die geitenneuker zenuwachtig van worden , zeg !
  Wat een halfzacht gekut , toch weer .
  Pak die stinkerd bij z’n obesitaslurven en donder hem het land uit , acuut !

  Die ongeschoren rotkop zit alweer in z’n handen te wrijven , een rechtszaak tegen hem , met vast en zeker weer zo’n idiote rechter die hem een dwangsom oplegt van 15 euro en de geit heeft weer een heleboel publiciteit en reden om ons racisme en een horde fobieën aan te wrijven .
  En hij blijft gewoon zitten !

  Een vlammenwerper doet vast en zeker wonderen in zo’n papierwinkel !

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  En nu verwachten ze zeker ook nog, dat daar binnen die tien dagen gehoor aan gegeven is, zodat ze geen woord bij daad hoeven voegen.
  Kunnen ze vergeten: Dit zijn geen westerlingen, waar ze mee te maken hebben: Die voelen zich niet geroepen, op welke vordering dan ook van de “ongelovigen” in te gaan.
  Stuur liever meteen speciale eenheden er op af met een ontruimingsbevel, slappelingen: Er is inmiddels al genoeg tijd verloren gegaan door dit getalm!

  Like

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Ze zijn er ziek van die vent.
  Nou het land uit, terug naar Syrie daar zijn de grootste problemen nou toch voorbij.
  En voor de rest zullen de Sjiiten daar verder afrekenen met hem.

  Like

 6. Steven zegt:

  Alleen tegen de EIGEN bevolking weten ze hard op te treden…desnoods met geweld!!

  Like

 7. ReneKampers zegt:

  Haatsjeik , dus het is een sjeik , als je die “j” weglaat is zijn tittel meer realistisch

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Ik snap die boekwinkel al niet? Die islamieten hebben toch maar drie boeken…, allemaal haatboeken! Sluiten die handel en de sjeik een fijne wens richting thuisland wensen, maar dat zal er wel weer niet inzitten met onze politiek correcte genderneutrale wappies! Nederland gaat gewoon naar de klote met al dat randvolk wat hier binnen gehaald wordt.

  Like

 9. Stef zegt:

  Hoezo vertrekken?
  Uit z,n winkeltje of uit de straat?
  Toch niet uit ons land zeker.
  Dat zou het toppunt van discriminatie zijn.Toch?

  Like

 10. BertG. zegt:

  “alleen bedrijfsmatige activiteiten in het pand zijn toegestaan.”

  Dan zet ie een uitstalling neer met boeken die te koop zijn en wat kranten er bij.
  En net als bij een bedrijf, is niet verboden om te bidden onder werktijd, dus hij komt hier gewoon mee weg.
  De man ontkent gewoon alles glashard, en niemand die ‘m aanpakt.
  Ze komen hier overal mee weg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s