“HET GAAT ZO NIET LANGER”: een wanhoopskreet van Italianen die met de toevloed van “immigranten” worden geconfronteerd (+ video´s)

Screenshot_278

(Vertaling: “delamontagne”)

“Wij zijn niet langer vrij in onze eigen stad”. Vlak aan de Franse grens hebben de inwoners van Ventimiglia hun wanhoop geuit nu ze worden geconfronteerd met een overvloed aan migranten in hun stad. Een reportage gemaakt door ‘RUPTLY”.

Op 9 augustus hebben ongeveer 300 mensen gedemonstreerd in de stad Ventimiglia, de grensplaats tussen Italië en Frankrijk, om te protesteren tegen de toevloed van migranten in hun stad.

RT

Deze “vluchtelingen” verzamelen zich aan de grens om te proberen Frankrijk binnen te komen. De mensen zijn bang dat hun stad wordt geassocieerd met immigratie en ze ervaren een daling van het toerisme. Zij vinden bovendien dat ze al meer dan genoeg hebben gedaan en verwachten van hun regering tussenbeide te komen. De demonstranten uitten hun wanhoop betreffende de stad die door de vluchtelingen wordt overgenomen.

“We kunnen niet langer vrij leven in onze stad. Het is onze stad ook eigenlijk niet meer, het is helemaal geen stad meer. Het  is niets anders dan één groot vluchtelingenkamp”, zegt er een verontwaardigd, “het kan alleen bestaan door het geld van de belastingbetalers.” Een ander heeft het weer over het feit dat vrouwen ´s avonds niet meer alleen over straat kunnen door het gevaar dat al die “migranten” met zich meebrengen. Een eigenaar van een winkeltje treurt weer over de daling van het aantal toeristen. “Er komen bijna geen toeristen meer, er is steeds minder handel.”

Een andere video van de demonstratie laat een kleine optocht zien met voorop kinderen, op  weg naar het gemeentehuis. “De staat moet naar ons luisteren en de burgemeester als eerste. “Maar er is er niet één die dat doet”, verklaart een andere geïnterviewde.

 

De afgelopen maanden is de stad Ventimiglia enorm onder druk komen te staan door de massa’s “migranten”die naar Frankrijk willen. 25 juni jongstleden heeft de gemeenteraad verordonneerd dat een grote strook grond langs de rivier “Roya” schoongemaakt moest worden. Hier hadden de “migranten” een illegaal kamp opgericht van waaruit diverse pogingen werden ondernomen om met geweld de Italiaans-Franse grens te passeren. Dit ging vaak gepaard met botsingen met de politie.

Het  is ook in dit gebied dat de “activist” Cédric Herrou  de migranten helpt om de grens over te steken en in Frankrijk asiel aan te vragen. Op 8 augustus werd hij door het gerechtshof van  Aix-en-Provence veroordeeld tot 4 maanden voorwaardelijk en een boete van € 1000,- om als schadevergoeding aan de SNCF [Franse spoorwegen] te betalen voor het onrechtmatig gebruik van hun gebouwen en lokaliteiten in Saint-Dalmas-de-Tende.

Ook de eerdere boete die hij opliep, maakte geen indruk:”Ik zeg tegen al diegenen die ik heb geholpen dat ik er geen spijt van heb en dat ik het met plezier heb gedaan”, zei hij bij het verlaten van het gerechtsgebouw.

Bron:
https://francais.rt.com

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op “HET GAAT ZO NIET LANGER”: een wanhoopskreet van Italianen die met de toevloed van “immigranten” worden geconfronteerd (+ video´s)

 1. Jan zegt:

  IT-specialist wordt teruggestuurd

  sgomberato il centro sociale Làbas. Scontri con la Polizia

  Like

 2. Mary zegt:

  “De staat moet naar ons luisteren, als eerste de burgemeester, maar er is er niet een die dat doet” heel juiste conclusie, het autochtone volk is niet van belang dat moet juist verdwijnen volgens de NWO en dus gaat het moment komen dat de meerderheid wakker wordt en het heft in eigen hand gaat nemen, het kunnen er niet genoeg zijn. Nu hoopt Merkel en Co dat tegen die tijd ze genoeg verwoestende Islamieten, Afrikanen etc. hebben om die autochtone bevolking neer te sabelen. En dus moeten ze met duizenden tegelijk (nu zo snel mogelijk) naar binnen “gebracht” worden

  Liked by 2 people

 3. Wolf zegt:

  Ik zie dit meer als een enorme ratten plaag die ons kaalvreten en ziekte’s meebrengen waaronder de afschuwelijke verdorven islam de ergste ziekte is. Die hele ratten populatie moet als een tumor van Noorwegen tot Portugal totaal tot in puntjes weggesneden worden uit Europa en de V.S.

  Liked by 3 people

 4. Marian zegt:

  Hadden ze dit maar niet moeten pikken. Dit hebben ze zelf zover laten komen en dan maken ze er een anders probleem van.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Hang die dwaas van een activist op, luisteren doet hij toch niet !

  Like

 6. tippelaar zegt:

  Als ik het zo beluister, is de Italiaanse maat vol. Maar als niemand iets doet dan wordt het alleen maar erger en erger. Voor alle duidelijkheid. Ik kan best begrijpen dat de vluchtelingen naar Europa willen. Maar de europese mensen willen dat niet, alleen de EU.bonzen willen dat om hun vigerende redenen. Als je protesteert wordt je niet gehoord. Ter plaatse lopen de spanningen op tussen bewoners en vluchtelingen. Om het beleid te veranderen is het veel effectiever om de politici en autoriteiten aan te pakken. Voorbeeld. Een sit-in bij het huis van de burgemeester, gedurende 24 uur aan 1 stuk. Hij kan er niet in of uit zonder voorbij de demonstranten te komen. Hij zal de politie inzetten om de demonstranten weg te krijgen. Ze gaan niet ook niet na sommatie. Lijdelijk verzet plegen dus. Zet de autoriteiten ter plaatse onder druk en hou ze onder druk. Voor het overige verwijs ik naar handleidingen over dit onderwerp die overal op internet te vinden zijn.
  De autoriteiten zwichten onder de druk van het volk. Dat was zo, dat is zo en dat blijft zo. Eigen hachje eerst,. ook voor de autoriteit.

  Liked by 1 persoon

 7. Totaal off topic!

  Kaketoe gaat uit zijn dak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s