Polen: migranten welkom – uit Europa

Screenshot_296

“We willen niet deelnemen aan de obligatoire herverdeling van asielzoekers die afkomstig zijn uit het Midden-Oosten en Afrika.” 

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Visegrad-landen buigen niet voor het Merkel-EU-dictaat

Zo heeft de door Merkel aangestuurde EU zich dat vermoedelijk niet voorgesteld met de opname van “vluchtelingen” door de Visegrad-landen. Die, dus Hongarije, Slowakije, de Tsjechische Republiek en Polen, wijzen zoals bekend de gedwongen opname van Arabische en Afrikaanse zogenaamde vluchtelingen categorisch af. Uit Polen komt nu een nieuw duidelijk signaal, dat erg aan Hongarije herinnert:

PI News (2)

Witold Waszczykowski (foto), de Poolse minister van Buitenlandse Zaken van de regeringspartij “Recht en Rechtvaardigheid” (PiS), verklaarde in een interview met het Russische persbureau RIA Novosti, waarvan ook gedeeltes in de Britse krant “Daily Express” werd gepubliceerd, dat men wel degelijk vluchtelingen en migranten uit armere landen zal opnemen. Maar alleen als deze uit Europa afkomstig zouden zijn. “Polen staat open voor migranten. Alleen vorig jaar al hebben we aan 1.267.000 Oekraïners visa verstrekt”, aldus Waszczykowski.

Visegrad-landen houden aan koers vast in de vluchtelingenkwestie

De Russische website “Sputniknews” meldt dat de Poolse minister bovendien verklaard zou hebben dat er in de eerste helft van dit jaar al 750.000 visa werden verstrekt aan Oekraïners die in Polen willen wonen en werken. Waszczykowski zei volgens de “Daily Express” bovendien dat men ook graag zou openstaan voor migranten uit Wit-Rusland en andere landen. Alleen dus niet voor cultuur-vreemde Afrikanen en moslims. Zijn land zou de eisen van de EU naar opname van massa´s zogenaamde vluchtelingen niet accepteren.

De Tsjechische president Miloš Zeman had enkele maanden geleden al verklaard dat het land geen quota zou accepteren die door de EU zouden zijn vastgesteld. Hij zou niets tegen migranten hebben die in zijn land zouden willen leven en werken en dezelfde cultuur en taal zouden bezitten. Zeman prees ook nadrukkelijk de Vietnamezen in het land en de Oekraïners, die de juiste instelling tegenover hun gastland zouden hebben.

Zo gaat het ook met het kleine Letland, dat eveneens een groot aantal Oekraïners opnam, die daar in de bevolking zeer gewaardeerd worden.

Zeman verklaarde destijds in het Tsjechische online-magazine “Parlamentnílisty.cz” dat moslims daar zouden moeten blijven waar ze zouden wonen. Daar zouden ze kunnen werken. Ze zouden niet naar Europa mogen komen, omdat ze daar niet zouden willen werken. Als waarschuwend voorbeeld noemde hij toen al Duitsland, waar niet eens 3% van de “vluchtelingen” zou werken, en de rest zich alleen maar met het belastinggeld van de Duitse burgers zou laten vetmesten.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Marxisme, Moslims, Multiculti, Patriottisme, Polen, soevereiniteit, Visegrad-landen, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Polen: migranten welkom – uit Europa

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Het kan nog eens best behoorlijk druk gaan worden in Polen.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Helemaal mee eens! Nederlandse burgers zouden ook eens moeten weigeren dat hun belastinggeld ten goede komt aan mensen die hier nog nooit een poot voor hebben verzet en het in de schoot geworpen krijgen. Op die manier zullen ze ook nooit een poot verzetten.

  Liked by 1 persoon

 3. fons zegt:

  ik ben blij dat ik niet meer werk,na 38 jaar werken er door mijn baas er uitgetrapt omdat ik te oud werd. nu 61 jaar nu. hoef ik niet meer vroeg mijn bed uit om voor dat moslimtuig hun uitkering te betalen.

  Liked by 2 people

 4. fleckie zegt:

  De OEKRAÏNERS kunnen gemakkelijk ‘integreren’ vooral in het…OOK ..rooms-katholieke POLEN,

  Liked by 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  Trouwens, dat hele gedoe om de ( vruchtbare en grondstoffenrijke) OEKRAINE, was waarschijnlijk! AL LANGER! ..IN DE MAAK! ……….WAAROM DENKT MEN DAT DE POOLSE PAUS ..DAT…GEDEELTE ..VAN..RUSLAND……BEZOCHT?!

  Liked by 1 persoon

 6. Ron zegt:

  Goed zo Polen !! Laat je land niet vergiftigen door barbaarse verkrachters en dieven
  Die alleen maar komen om de verzorgstaat leeg te vreten. Hier in NL zijn ze te dom dat te snappen.

  Liked by 1 persoon

 7. ReneKampers zegt:

  “”Polen: migranten welkom – uit Europa””
  Als de Islamieten en onze zwarte broeders nu maar niet gaan denken dat ze welkom zijn in Polen als ze uit Europa komen

  Like

 8. linda texel zegt:

  Gelukkig maar, Polen, de Visegrad landen zullen straks de bewaarders zijn van de Europese waarden en erfgoed en daar kunnen de West Europese mensen die hier aan de Salafistisch Islamitische slachting weten te ontsnappen heen vluchten. Om misschien ooit,over 100, 200 jaar, als de Islam en Afrika West Europa totaal vernietigd en uitgewoond hebben, weer een welvarend Europa op te bouwen. De tijd waarin wij nu leven zal waarschijnlijk als de duistere zwarte tijd, de tijd dat de heersende elite zich tegen het volk keerde op een misdadige wrede manier, de geschiedenis boeken ingaan.

  Liked by 2 people

 9. Renske zegt:

  Polen verwelkomt de Oekraieners. Ik vraag me af of wij er zo op zitten te wachten. Het Oekraine referendum liet in ieder geval al zien dat we ze niet in de EU wilden. Maar ja, 2005 liet ook wat anders zien dan wat er doorgedrukt is en zeer tegen de wil van het volk. Sinds de open grenzen zijn er ook veel oostblokkers deze kant op gekomen en daar zitten criminele bendes tussen.(de huursubsidie affaire om maar wat te noemen) Dingen, die ze daar in Polen niet snel voor elkaar krijgen. Omdat het daar geen verzorgingsluilekkerland is.

  Liked by 1 persoon

 10. ReaGluurder zegt:

  Ben ook blij dat ik niet meer werk en alleen nog maar profiteer van het harde werken van ONZE VOOROUDERS en ook van mijzelf! Maar dat Qudtvolk van Het Binnenhof weet je nog wel te vinden hoor! Over een gespaard bedrag een flinke aanslag gekregen! Heeft 20 jaar vastgestaan en nu het vrijkwam eiste de Roverheid even een flink deel hiervan op!! Ga even de stad in, of een banlieue en je weet waar JE OPGESPAARDE CENTJES naar toegaan! Van mij gooien ze alle Landverraders in de leeuwenkuil!!

  Like

  • kruisridder zegt:

   Net als met die spaarloonregeling. Mooie aftrek had je ervan, maar toen het vrij kwam, was het kassa bij de belastingdienst. Een enorme schadepost heb ik eraan overgehouden. Als ik alles geweten had, was ik er nooit aan begonnen.

   Like

 11. Thoth zegt:

  (..)Die, dus Hongarije, Slowakije, de Tsjechische Republiek en Polen, wijzen zoals bekend de gedwongen opname van Arabische en Afrikaanse zogenaamde vluchtelingen categorisch af.

  Uitstekend idee. Go on, Visigrad!

  Like

 12. Republikein zegt:

  Ik snap de logica niet, zie hier veel auto’s rijden met PL.
  Laat iedereen in zijn eigen land blijven, want die Oekraniërs zitten straks allemaal hier.
  Wat een teringzooi.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Weer een leipo aan het front, je ziet het vaak aan die blik, zo van dat doe ik maar ff.
  Deze lieden zijn door de duivel bezeten

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Polen eist thans zelfs van Duitsland, en eventueel van Angela Merkel, dat het laatste land een enorme schadevergoeding betaald voor alle gruwelijkheden die daar in WO II zijn gepleegd. Nou mag Polen wat mij betreft zelfs de gehele EU-top in Brussel op hun beurt chanteren zoals zij dat andersom doen met migranten. Maar als Polen echt slim is kunnen ze net zo goed reusachtige schadevergoedingen eisen van Rusland dat hen tijdens en na WO II evengoed gruwelijk heeft geterroriseerd!
  In de USSR hebben ze trouwens decennia’s verzwegen dat tijdens de Slag om Koersk in 1943 vele honderden T-34’s (dit was de best tank uit WO II) in een tankgracht belandden die de Russen echter voor de Duitsers hadden gegraven en hier gold dus: Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in!
  Hoe jammer is het trouwens dat ze daar te weinig NKVD’ers (die haast even bloeddorstig waren als IS’ers) hebben opgehangen want dat zou gewoon een fantastisch gezicht zijn geweest! De stomme Russen wisten daarbij totaal niet eens wie ze nou eigenlijk echt wilden; Hitler of Stalin, en zij hebben ons helaas jarenlang na WO II bedreigd met afschuwelijke kernwapens zodat er al talloze Oost-Europese immigranten naar het westen uitweken.

  Like

 15. Jan zegt:

  Merkel meent dat zij de politiek van Polen kan bepalen:
  Poland demands explanations over German minister’s words

  The Polish defence minister has issued instructions to summon the German defence attaché in Warsaw over the statement, and Poland’s foreign minister described the remark as an unacceptable attempt by a German politician to meddle in Poland’s internal affairs.

  Speaking to German broadcaster ZDF, von der Leyen on Thursday said her children had been studying in Poland as part of the European Union’s Erasmus student exchange programme at a time when there was a power shift in Warsaw. She added that it was important to support the “healthy, democratic resistance of the young generation” in Poland
  ….
  http://www.thenews.pl/1/10/Artykul/333597,Poland-demands-explanations-over-German-minister%E2%80%99s-words

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s