VIDEO: Illegale immigranten uit Afrika bestormen strand in het Zuid-Spaanse Cádiz

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Rotzakken, Spanje, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: Illegale immigranten uit Afrika bestormen strand in het Zuid-Spaanse Cádiz

 1. Cathja zegt:

  Werkelijk óveral zie je die zwarten ‘aanspoelen’! Het gaat van kwaad tot erger. Straks is er nergens een plek aan welk strand dan ook waar die zwarten zich niet ophouden. Het liederlijke en brutale van die gasten zal strandliefhebbers doen besluiten om dan maar niet meer naar zee te gaan.
  Dat mag niet gebeuren! Onze vrijheid mag niet worden besmeurd door figuren die hier met hun brutale koppen de boel op stelten komen zetten, en die hier geen recht hebben op een verblijf.
  Oppakken die lui. Illegaliteit moet veel zwaarder bestraft worden!

  Liked by 2 people

 2. Marian zegt:

  Daar zullen ze beslist blij mee zijn. Als je dit toch allemaal ziet, wordt je toch gewoon je eigen land uitgejaagd.

  Like

 3. Thom zegt:

  Dat zijn helemaal geen migranten of vluchtelingen. Dat zijn de deelnemers uit Afrika aan de Rotterdamse Marathon. Deze atleten zaten met smart te wachten tot de boot landde om meteen met hun eerste training te beginnen.

  Liked by 1 persoon

 4. Wolf zegt:

  Machine geweren installeren langs alle kusten van de Zuid Europese landen met flink veel munitie op voorraad. Afschieten !!!

  Liked by 2 people

 5. Elena zegt:

  Niets geleerd van aanslag Tunesië. Nu had het tuig geen wapens..maar volgende keer…..?

  https://nos.nl/artikel/2043604-zeker-37-doden-bij-aanslag-op-toeristenstrand-in-tunesie.html

  Liked by 1 persoon

 6. Aegolius cs zegt:

  Goed, beter, best, E.J. 🙂

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Kan je tegenwoordig nergens meer rustig van je welverdiende geld genieten?

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Zonder machinegeweer kan je ook al niet meer naar het strand !!

  Liked by 1 persoon

 9. D. G. Neree zegt:

  Ik had het onder een vorig artikel al over de baai van Cadiz en voilà!

  Dit kan niet ongezien gebeurd zijn. De kust daar wordt voortdurend en iedere dag gecontroleerd door schepen van de kustwacht en of helikopter. Dit vanwege de traditionele (drugs)smokkel. Mijn huis keek uit over de baai van Cadiz vanuit El Puerto de Santa Maria en iedere dag, Iedere ochtends en middag vloog (vliegt) er een helikopter laag over de zee en de kust. Zo laag dat ik de bemanning kon toezwaaien.

  Daar komt nog bij, dat Rota, een Spaans-Amerikaanse marinebasis, op een steenworp afstand van Cadiz, uitkijkt over de baai van Cadiz. Er varen daar voortdurend marineschepen rond. Het is onbestaanbaar dat dit bootje ongezien Cadiz heeft weten te bereiken. Ze moeten dus (van hogerhand?) bewust zijn doorgelaten. Er zijn weinig (strategische) plekken in Europa die zo goed bewaakt worden als de kust rond Gibraltar.

  Liked by 3 people

 10. Tistochwat zegt:

  Ja hoor, wéér een lading ziekte verspreidende parasieten.
  Sta je daar lekker tot aan je knieën in de zee, komen die brutale, mohammedaanse dolle stieren gewoon je land veroveren!
  Wat moet je daar nu tegen doen, als badgast?

  Like

 11. D. G. Neree zegt:

  Opeens moet ik aan Columbus denken, die op zo’n 50 kilometer daar vandaan zijn tocht naar Amerika begon, in Huelva, aan de monding van de Guadalquivir

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Natuurlijk komen ze. Zolang het Vierde Rijk ze niet kan terug sturen (al zouden ze dat zelfs willen) krijgt iedere dobbernegert levenslang een uitkering. Legaal of illegaal, hun kostje is gekocht.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ze worden ook niet teruggestuurd. Het is echt de bedoeling van de regeringen in Europa, behalve die van de Balkanlanden, dat ze blijven. Langzaamaan zal Europa vol lopen met nieuwe culturen en dan hebben ze hun zin, dan is omwenteling voltooid en kan de opruiming beginnen van onze cultuur.

   Like

 13. Golden Girl zegt:

  In Jemen weer vluchtelingen overboord gegooid, 55 doden,de smokkelaars doen dit omdat er scherpere controle is, dus wat gaat er gebeuren dat die controle afgeschaft gaat worden om dit tegen te gaan
  Wat ik niet begrijp dat vluchtelingen alles aan elkaar doorgeven, en de overlevenden niet zeggen niet aan boord gaan want ze smijten je eruit

  Like

 14. ron zegt:

  overal zie je die zwarte ratten de EU betreden, nou echt niet om hard te gaan werken, 340 euro per maand gratis geld PLUS gratis huis en medische zorg, dat is hun drijfveer !! en met beetje Mazzel een bijstands uitkering en als ze 67 worden 100% AOW terwijl de hard werkende NL maar 2% AOW per jaar opbouwt, hoe oneerlijk kan je het maken ? En Brussel staat erbij en kijkt erna hoe onze hele verzorgingsstaat wordt leeg gevreten totdat er voor niemand meer wat is ! Ik schaam me dat ik Europeaan ben.

  Like

 15. ReaGluurder zegt:

  De beschaving brokkelt hier per dag verder af! Zie om u heen en huiver. Hufterig Volk, van onder naar boven vol met tattoos. Soepjurken, bloempotkapsels, hufterig scootervolk, armetierig volk achter kinderwagens etc etc. Ik ga met tegenzin het huis uit!! Een land verkloot!!

  Like

 16. D. G. Neree zegt:

  Ik heb trouwens Playa de los Alemanes opgezocht, maar dat is helemaal niet in Cadiz stad, maar in het (post)district Cadiz (5100 meen ik) in de provincie Andalucía. Het ligt ongeveer halverwege Cadiz en Gibraltar. Dat neemt niet weg dat die kust daar uiterst streng wordt bewaakt en gecontroleerd.

  Like

 17. franco bollo zegt:

  Ron: die zwarte ratten die hier in Italie dagelijks binnenkomen krijgen echt geen Euro 340 per maand, maar zo’n Euro 35 per dag!! We praten hier over een dagelijks argent de poche, oftewel een dagelijks zakcentje! Verder hebben ze al gratis kost, inwoning, medische zorg, medicijnen, tandartsen, brillen, gebitten, hoortoestellen, social workers, psychologen, psychiaters, I-phones, I-pads, beltegoed, kleding, schoeisel, sportscholen, TV-abonnementen etc. etc. Voorts staan ze in het hele land bij elke supermarkt, winkel, hoek van de straat te bedelen wat hun in doorsnee toch zo’n Euro 50 tot Euro 100 per dag extra kan opleveren. De arme en zeker behoeftige Italiaan (geen bijstand – kunnen gewoon creperen) moet dit absoluut niet gaan proberen, want meteen opgepakt door de Carabinieri!!!!! Vive la difference…..

  Like

 18. Marian zegt:

  Dit noemen ze ook wel landje pik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s