Waarom ik AfD Stem (8)

Screenshot_289

“Vluchtelingen” in Hamburg.

(Door: “Anwohner51” – Vertaling: E.J. Bron)

Ik woon in Hamburg-Barmbek, de plek van de laatste islamitische terreuraanslag. Aan mijn binnenplaats wonen sinds twee jaar migranten in een miljoenen kostend onderkomen. Vanaf het begin heb ik over mijn ervaringen met de nieuwe buren in een blog bericht. Als gevolg daarvan stelt de binnenlandse veiligheidsdienst een onderzoek in wegens volksophitsing en schrijft de lokale krant smaadartikelen. Tot nu toe was er geen sprake van rationele tegenargumenten.

PI News (2)

Waarop, behalve op de AfD”, zou ik als werknemer, huurder en buurtbewoner van een migrantenonderkomen moeten stemmen?

Overal groepen Afrikaanse of Arabische jonge mannen

“Verhuis dan toch gewoon!”, hoor ik vaak als ik de nachtelijke zuipgelagen tot 03.00 uur in de ochtend noem. Maar dat gaat wel voorbij, want met de dalende temperaturen worden de warmbloedigen vanzelf rustiger. Ik ben ook niet bang tijdens het boodschappen doen, hoewel de terreuraanslag hier heel dichtbij plaatsvond. De in de criminaliteitsstatistiek geregistreerde zaken zijn allemaal erg en de toename van het aantal gevallen is beangstigend, maar noch ik noch mijn familieleden en vrienden zijn er tot nu toe door getroffen. Wel mijn dagelijks leven: of het nu in Barmbek of op het Centraal Station is, overal zijn groepen Afrikaanse of Arabische jonge mannen onderweg, altijd met een dominant verschijningsbeeld en een grimmige gelaatsuitdrukking.

Op perrons en op trappen verwachten ze van de hen tegemoet komende Duitsers dat deze plaats voor hen maken. Ze dulden niet dat je ze blijft aankijken met een vastberaden blik, een tot nu toe alleen nog bij dieren belangrijk imponeer-duel. Wij, de Duitsers, pacifistisch en de-escalerend geconditioneerd, maken plaats en kijken hen niet in hun ogen.

Wij betalen niet alleen hun zakgeld, maar hun volledige verzorging. Hun eigen gebrek aan prestatie voelen ze niet als oneervol. Trots en respect bereiken ze door het vernederen en het bespotten van onze prestatiemaatschappij. Ondanks Hartz IV rijden ze in eersteklas auto´s met een extra luide uitlaat, in plaats van de Duitse taal laten ze wapens spreken. Hoeveel doden waren het al tot nu toe in de waterpijp-straat? Vier? Vijf?

Ongeremd geweld al bij de kleinsten

Ons wordt geweld al op de kleuterschool afgeleerd, een hoogontwikkelde samenleving is gebaseerd op intelligentie, competentie en sociaal gedrag. Mohammed en Mustafa worden echter anders opgevoed, op mijn binnenplaats gaat het er keihard aan toe. Kleine kinderen slaan elkaar onbeheerst met de vuist direct in het gezicht, dat is onze jongste migratiegeneratie!

De Duitser is bang. Niet alleen voor mes stekende Arabieren, maar om bestempeld te worden tot racist. Dus houdt hij zich braaf koest en ergert zich eraan om door de luie gasten uitgescholden te worden voor asbakkenras. Als ik ´s avonds met de tram naar huis rijd, zijn de passagiers overwegend vreemdelingen. Je ziet het, je ruikt het en je hoort het aan hun luide telefoongesprekken. Vaak ben ik vermoedelijk de enige mens met Duitse wortels en een complete werkdag achter de rug.

Alsof dit Mogadishu in plaats van Hamburg zou zijn

En dat moet mijn geboortestad, mijn samenleving zijn? Ik voel me niet alleen een vreemdeling, maar ook uitgebuit en misbruikt. Ik zou graag opstaan en hardop willen vragen: “Met welk recht eisen jullie welvaart, zonder ooit voor jezelf en jullie vele kinderen te kunnen opkomen?”

In mijn kennissenkring heeft tot nu toe nog geen verkrachting plaatsgevonden. Enkele vrouwen werden al geïntimideerd en aangesproken met “neuki neuki?”. Dat is niet voldoende om aangifte te doen, maar het maakt iedereen bang. Een afzakkertje na het werk zit er voor een vrouw niet meer in als ze daarna alleen moet verder reizen. Ondanks de grote politieaanwezigheid op het Centraal Station kijken jonge migranten mannen uitdagend en vrouwen minachtend aan, alsof we in Mogadishu  zijn en niet in Hamburg. Ze voelen onze angst en nemen politie en justitie niet meer als bedreiging waar.

Het falen van het systeem hebben we het laatst bij de rellen tijdens de G20-top gezien. De-escalerende politie, die zich in het “Schanzenviertel” urenlang bang achter plastic schilden verschanst totdat de SEK de politici naar bed gebracht heeft en eindelijk orde op zaken kon stellen. De politie beschermt niemand meer, niet tegen inbraken of “neuki neuki”. Integendeel. Wie de wettelijke nachtrust tegenover migranten wil laten doordrukken, wordt door de politie van Hamburg een querulant genoemd.

Dat is de dagelijkse ervaring die ik persoonlijk heb. Vind je deze punten in de criminaliteitsstatistiek? Nee. Bedreigen deze mensen me? Nee. Heb ik er last van? Ja, want mijn levenskwaliteit is daardoor enorm achteruitgegaan. In een grote stad als Hamburg hoeft niet iedereen Duitser te zijn, maar we zouden wel de meerderheid moeten vormen.

In september hebben we de keuze. Wie iets wil veranderen, moet op de AfD stemmen. Als de mensen op de regeringspartijen blijven stemmen, dan hebben wij dit lot verdiend.

Geen enkele kudde mag ooit klagen wanneer zij zich door de leidende koe zonder tegenstribbelen linksaf de woestijn in laat leiden, hoewel ieder dier in de kudde kan zien dat rechts het gras groeit waarvan het tot nu toe geleefd heeft.

Screenshot_290

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Anwohner51”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Waarom ik AfD Stem (8)

 1. Renske zegt:

  Ik heb het in Noord Ghana gezien hoe die mannen in elkaar steken. Er kwam een groep dansers voor een feest en er waren dus veel mensen, waaronder ook een paar toeristen. Die mensen die daar wonen nodigden mij uit om ook te dansen en dat deed ik. Daarna krijgen die dansers altijd geld in de pot voor het dansen, maar het geld werd voor mijn voeten gegooid, ( niet gelegd, maar gegooid, zo doen ze daar). Waarop die dansers ongelofelijk agressief werden naar mij toe. Ontzettend boos. waarop ik het geld aan hun gaf (was ik sowieso al van plan) Ze namen het aan, maar de woede die bleef. Wat dat betreft hebben ze geen schaamte. Het geld nemen ze wel aan hoor. Dat dan weer wel. Ze zagen het zo: dat ik beter dan zij danste. Dat kan daar echt niet. Een vrouw, die ergens beter is is dan een man.Hier heb je ook sommige mannen ertussen, maar daar allemaal. Het is de hele moslimcultuur, die zo in in elkaar steekt.Als je ergens beter in bent heb je je koest te houden als vrouw. Punt.

  Liked by 1 persoon

 2. kruisridder zegt:

  Wie in ons land ook op de gevestigde elite stemt, verdient het ook het slachtoffer te worden van dit asieltuig.

  Liked by 1 persoon

 3. Renske zegt:

  De mannen daar zitten de hele dag onder een boom thee te drinken. De vrouwen gaan met de geoogste pepers bij zonsopgang twee uur lopen naar de markt en komen tegen zonsondergang weer terug, De dochters zorgen dan voor het eten en om het water warm te maken voor hun broers en vaders als ze zich willen wassen. En dit soort mannen, die dit de normaalste zaak van de wereld vinden gaan Europa bevolken. 1 grote nachtmerrie.

  Liked by 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Toch ben ik bang dat het vlaggetjes afpakkende “Stasi Ferkel” opnieuw in het zadel komt. Daarna zal het met Duitsland en de “mensen die er al wat langer wonen” snel bergaf gaan. We leven in ongelukkige tijden. De immigratie politiek is al voorbij het punt waarop sociaal herstel op basis van positief organisch maatschappelijke groei nog mogelijk is. Hele stedelijke gebieden van Duitsland mogen als verloren beschouwd worden. Deze gebieden kunnen niet meer op een normale manier gesaneerd worden van hun islamitische en clan gerelateerde overlast. 40 jaar wegkijken heeft ervoor gezorgd dat alleen nog gewapenderhand de orde in de islamitische no go buurten, wijken en stadsdelen hersteld kan worden. Dit zal gepaard gaan met vele doden. Zij die dit werk in de nabije toekomst moeten gaan opknappen willen dat niet , maar zullen niet anders kunnen omdat ze met de rug tegen de muur geforceerd werden door het multi cuturele pack. Deze toestand is natuurlijk niet alleen van toepassing op Duitsland. In heel West Europa zullen zich vergelijkbare drama’s afspelen. De negatieve gevolgen van de islam import zullen niet vanzelf weggaan, hoe graag we dat ook zouden willen. De islam werd ooit niet geschapen voor assimilatie en co-existentie maar voor genadeloze usurpatie. Dat dit zo is wordt ons dagelijks door de volgelingen van Allah letterlijk en figuurlijk in het gezicht geschreeuwd. Hoezeer ook de heersende elite en de collaborerende media dit feit willen weg rationaliseren.

  De wegkijkende elite heeft geen idee welk een agressieve en vrouw vijandige cultuur ze op de niets vermoedende Europeaan heeft losgelaten.

  Taharrush, wat is dat, nooit van gehoord?

  Like

 5. ReneKampers zegt:

  Waarom ik AfD Stem ? …omdat ik over gezond verstand beschik en ik de rampzalige gevolgen voor de toekomst kan voorzien en voorspellen

  Liked by 1 persoon

 6. boorzalf zegt:

  Dit komt mij heel bekend voor,
  “Als ik ´s avonds met de tram of bus naar huis rijd, zijn de passagiers overwegend vreemdelingen. Je ziet het, je ruikt het en je hoort het aan hun luide telefoongesprekken”

  Like

 7. Gezina zegt:

  Graag zou ik willen dat ook heel Nederland dit verhaal las en goed na denken wat ons allemaal te wachten staat. Denk dat er verschillende mensen hier mee eens zijn maar er niet voor uit durven te komen. Dit verhaal klopt helemaal want ik en meerdere mensen voelen ons ook een vreemde in ONS LAND Ons vroegere mooie land is voorbij.

  Like

 8. anwohner51 zegt:

  Maar ik was erg blij om mijn tekst in Nederland te vinden. Het geeft me hoop dat verstandige mensen nog steeds in Europa wonen. Ik groet u uit Hamburg.

  Anwohner51

  Liked by 1 persoon

 9. Orelius zegt:

  EJ Bron geweldig dat u die verhalen uit het Duits in het Nederlands vertaald , zodat wij ook weten wat zich daar afspeelt , bedankt daarvoor . Maar het lijkt wel af u dit verhaal uit mijn hoofd hebt overgenomen , want het is precies zoals ik het waarneem en ervaar , en ik denk met mij heeeeeel veel mensen . Wat hebben ze er toch een zootje van gemaakt , ze hebben ons van het paradijs in de hel gebracht . Ons mooie land zo laten verloederen in zo’n korte tijd .
  Hang als protest hier tegen allemaal onze driekleur voor uw huis en laat hem het hele jaar wapperen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s