Bautzen: “King Abode” blijft de kleine stad in Sachsen terroriseren

Screenshot_1

Zorgt constant voor stress in Bautzen en komt iedere keer weer vrij – “King Abode” alias Mohamed Youssef T.

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

De stad Bautzen in de Duitse deelstaat Sachsen zou eigenlijk toch blij moeten zijn: binnen haar muren bevindt zich een koning! Dom genoeg is er niets echt aan deze koning, want “King Abode” is een zware crimineel. Dat hij eigenlijk Mohamed Youssef T. heet en uit Libië komt, verbaast nauwelijks iemand nog. Maar hij is er eentje die op de leeftijd van zogenaamd 21 jaar “vluchteling” speelt en in de helemaal in het oosten van Duitsland liggende stad huishoudt, zoals een YouTube-video bewijst. Uiteraard alles genadig geduld door de autoriteiten.

PI News (2)

Hij is de aanvoerder van de relschoppers op de Korenmarkt, die al lange tijd geteisterd wordt door “minderjarige onbegeleide vluchtelingen”. Er werd al vaak over bericht, de regimegetrouwe media stelden het uiteraard zo voor dat de boze “rechtsen” los gingen op de zielige “beschermingzoekers”

Daarmee is het wereldbeeld van de naïevelingen weer perfect.

Dat de realiteit er heel anders uitziet, kun je lezen in een artikel van “Focus Online”, dat zich bezighoudt met de aanvoerder, “King Abode”.

In de twee jaar die hij Bautzen teistert en terroriseert, heeft hij al 24 delicten gepleegd en zich gekwalificeerd als geschoolde kracht voor criminaliteit. Uiteraard is hem niets overkomen. Bij “Focus” wordt regime-conform de vraag gesteld waarom de integratie van de “bescherming-zoekende” crimineel niet gelukt (let op de positieve noot, in plaats van mislukt te zeggen) zou zijn, in plaats van te vragen: hoe kan het dat hij nog altijd vrij rondloopt en niet naar zijn vreedzame geboorteland werd gedeporteerd?

Een maatschappelijk werker wordt er zelfs mee geciteerd dat de “King” een “getalenteerd en vrolijk type” zou zijn “met een goed ontwikkelde gemeenschapszin, artistiek begaafd en zeer betrokken bij het theaterproject”. En tegelijk is hij ook nog lief voor kinderen. Je zou ook kunnen zeggen: een heilige.

In de volgende ademtocht komt dan weer het medelijden-nummer: twee broers en zijn vader zouden zogenaamd zijn vermoord, hij zou zich niets van anderen laten welgevallen en conflicten niet uit de weg gaan.

De zielige “vluchteling” zou weliswaar wel een beetje schuldig zijn, maar:

“In Bautzen is het al voldoende om er verkeerd uit te zien om uitgescholden te worden. Abode wordt door de autochtone bevolking constant geprovoceerd, waar hij ook is. In zo´n situatie wil niemand zich bevinden.”

 CDU-wethouder: de schuld zijn de rechts-extremen

Dat de Libiër over een “goed ontwikkelde gemeenschapszin” zou beschikken en “heel consequent” zou reageren als zijn rechtvaardigheidsgevoel zou worden gekwetst, zou de zaak er niet eenvoudiger op maken, zegt men bij “Focus”.

Screenshot_2

Het stadje Bautzen in de Duitse deelstaat Sachsen.

De CDU-wethouder Elisabeth Hauswald doet er nog een schepje bovenop:

Het belangrijkste probleem zouden niet de “vluchtelingen” zijn, maar het feit dat de aanwezigheid van rechts-extremen ontkend zou worden. “Die zijn constant aanwezig, bemoeien zich met het politiewerk en wakkeren de stemming nog meer aan.”

Uiteraard krijgt ook de politie de schuld in de schoenen geschoven in plaats van de crimineel. Die heeft blijkbaar uitgebreide ervaring met wapens, want op een foto bij “BILD” is te zien hoe het breed grijnzende iets met een Kalasjnikov schiet. De jongste trammelant met “King Abode” vond vorige week vrijdag plaats, toen hij op het dak van zijn onderkomen klom, op moslimmanier bewapend met een mes, en dreigde naar beneden te springen. Dat deed hij natuurlijk niet – per slot van rekening zou het dan voorbij kunnen zijn met het vrolijke asielzoeker-leventje – in plaats daarvan kwam er heel veel politie op af om hem te arresteren, echter alleen maar met behulp van een taser. De “King” kwam in een psychiatrische kliniek, was maandag echter alweer op vrije voeten. Opdat hij de inwoners van Bautzen kan blijven terroriseren.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bautzen: “King Abode” blijft de kleine stad in Sachsen terroriseren

 1. hslot4 zegt:

  Nikker abode met zn kalashnikov

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  sorry, had gesprongen stuk stront, hebben die inwoners een stukje rust terug, je zal er wonen

  Like

 3. Elisah zegt:

  Dit zijn zaken die men totaal niet tolereert bij een Duitser, dus wat een waanzin en slaafse onderdanigheid is dit, om het wel te tolereren en zelfs goed te praten bij een illegale crimineel.
  Die elisabeth is er zeer ernstig aan toe om zélf eens slachtoffer te worden van dat soort gasten, zouden haar ogen dan eindelijk eens opengaan?

  Like

 4. Terex zegt:

  Maar een remedie voor zo’n teringleider en dat is kapot schieten.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Dat is hier toch niet anders, ze hebben er zelfs een woord voor bedacht, draaideur criminelen.

  Like

 6. Pingback: Stad Bautzen legt verblijfsverbod op aan Libische veelpleger “King Abode” | E.J. Bron

 7. Sabeltant zegt:

  Misschien moeten ze ‘m ’s avonds gewoon met een stevige knuppel voor z’n voortanden meppen.
  Als ze ’n dan ook even vriendelijk vertellen dat de volgende keer z’n kop er af slaan zal hij wel twee keer nadenken om zog een zulke strapatsen uit te halen.
  Ze moeten dit soort tuig aanpakken op een manier dat het zinvol is.
  Zo zie je ze hooguit een of twee keer terug.

  Like

 8. kruisridder zegt:

  Ik had hem toch echt met een enorme trap van het dak afgeschopt…..

  Like

 9. Marian zegt:

  Dat ze dit pikken. Ik heb Duitsers ook wel anders meegemaakt, daar stonden je oren van te klapperen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s