Een klucht, maar wel een inktzwarte

Screenshot_304

(Door: Nausicaa Marbe)

En ja, weer rommelt het in de duistere krochten van de antiradicaliseringsstrijd. Met verbijstering las ik de nieuwste onthullingen in deze krant over de inmiddels geschorste topambtenaar en haar deskundigennetwerk.

Radicalisering willen we niet. Maar het bestrijdingsmiddel zelf veroorzaakt eveneens grote, onvoorziene ellende. Tenminste in Amsterdam. Topambtenaar Saadia A.-T., die belast was met preventie van radicalisering en die uit gemeenschapsmiddelen gul haar vriendenkring inhuurde, was in de eerste plaats bezig met het spekken van het eigen netwerk. Intussen reisden de jonge dwazen die haar jihadpreventieteam diende te begeleiden onbelemmerd naar het kalifaat. Een klucht, maar wel een inktzwarte: vrijwel iedereen die lucratieve opdrachten kreeg maakt deel uit van die vriendenkring of was via familiebanden gelieerd. Dat krijg je wanneer etnische afkomst wordt verward met expertise bij het aannemen van ’deskundigen’. Dit is vast nog maar het topje van de ijsberg, want waar de gemeente-top jarenlang doof was voor waarschuwingen, ging het profiteren volop door.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Een klucht, maar wel een inktzwarte

 1. JanKorneeldeWitt zegt:

  Als ondernemer en vrijdenker vertrouw ik NOOIT ambtenaren….nee, geen uitzonderingen!
  Net zogoed als je personeel NOOIT moet vertrouwen.
  Alles draait nu eenmaal om controle door de betaler, werkgever, opdrachtgever….geef het beestje maar een naam.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Alle genoemde steden moeten onder curatele gesteld worden! En het moet nu écht eens afgelopen zijn met die zogenaamde anti-radicaliseringsprogramma’s, met moslims die de leiding daarvan hebben of krijgen, inclusief een meer dan royaal budget.
  Het moet nu écht afgelopen zijn met die vriendjespolitiek, waarvan wij geen idee kunnen krijgen wie zich allemaal met veel geld kunnen verrijken.
  Moslim-jongeren die de fout in gaan moeten zonder pardon keihard op hun nummer gezet worden! Zij zijn geen nieuwkomers in Nederland, maar ze zijn al minstens de derde generatie, en dan kun je niet meer doen alsof je neus bloedt.
  Stop met pamperen! Ingrijpen, en GEEN MOSLIMS meer op belangrijke posten.
  We worden belazerd waar we bij staan door dat gajes!

  Geliked door 1 persoon

 3. Renske zegt:

  Het is niet prettig om te zeggen, maar ben het volkomen eens dat je mensen nooit zomaar moet vertrouwen in zaken. Wel een goede balans zien te vinden wat gezond wantrouwen betreft. Ben benieuwd wat er met deze vrouw gaat gebeuren. Ik hoop hier nog eens te lezen dat ze zwaar gestraft word. Ben ook benieuwd hoe die moslim “vriendjes” van haar met haar omgaan in de toekomst, nu ze haar gratis cadeauwinkel kwijt is.

  Like

 4. Jackholland zegt:

  Ach, dit gedrag van moslims is aangeboren aangeleerd. Ik blijf het roepen : geef willekeurig welke moslim het ook is de macht over een zak geld die niet van hem zelf is en het jatten bevoordelen frauderen ritselen zelfverrijken begint direct.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ook een GROTE klucht…………
  “deradicaliserings-bureaux”

  Geliked door 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  Ja die PvdA wethouder van Den Haag Baldewsingh trekt overal de portemonnee. Nee, natuurlijk niet zijn eigen portemonnee. Het geld komt van de burgers, een klein deel van de burgers dan want half Den Haag is inmiddels van andere origine dan Nederlands, en die mensen leven meestal van
  handophouden, dus betalen zelf nergens, nada, niks aan mee.

  Ikzelf sta op het standpunt geef een islamiet nooit 1 vinger want hij hakt je hand, en uiteindelijk je kop eraf. Nederland zit vol met sinistere figuren uit de moslim wereld in overheid en semi-overheidsdienst met het doel zichzelf en familie te verrijken en tegelijk de islam uit de wind te houden.

  Ongelofelijk dat bestuurders toch steeds weer in zee gaan met deze onbetrouwbare ogenschijnlijk geintegreerde lieden, terwijl zij eigenlijk beter zouden moeten weten.
  Zelfs bij de narcistische Rijnsburgse PvdA provinciaal van der Laan en politiecommissaris (NB!) Aalbersberg zaten er twee op schoot namelijk Saadia A.-T. en de beruchte Fatima Elatik die voor haar ‘advieswerk’ dat nog altijd niet duidelijk is gemaakt, 144.000 euro vangt.

  Van der Laan en Aalbersberg behoren op te stappen, net als in de politiek wegens ernstig verzaken, maar helaas, als niemand hen het vuur na aan de schenen legt blijven deze arrogante kl**thommels gewoon zitten.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Heerlijk om te lezen! Zelf heb ik ‘te weinig in huis’ om dit te plempen, helaas. Niet alleen DH zit halfvol met Steuntrekkers. Ik ga er van uit dat zo’n beetje een kwart van NL tot dit volk behoort! Verdomme!! Kijk / Luister om u heen, en huiver!!

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Dat heb je in een land vol linkse en gutmensch dwazen !!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Het leven van de oorspronkelijke bevolking zou zó goedkoop, zó betaalbaar, kunnen zijn als er eerlijk en verstandig met ons belastinggeld zou worden omgegaan.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat

   Helemaal waar! Maar de ‘boven ons gestelden’ hebben gemerkt hoe plezierig het leven kan zijn als je het geld van anderen kunt gebruiken (zonder daarvoor teruggefloten te worden) voor je eigen reisjes en pleziertjes!
   Het woord ‘eerlijk’ hebben die misbruikers al lang uit hun woordenboek geschrapt.
   Als je eenmaal van de ‘zoete vruchten’ geproefd hebt, kun je niet meer zonder.

   En wij, de belastingbetalers, krijgen jaar na jaar te maken met ‘onvoorziene tegenvallers’, waardoor we nóg meer moeten betalen!

   Schoften zijn het, die willens en wetens het volk bestelen en kleineren door hun liederlijke gedrag!

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 11 augustus 2017 om 15:30

    En de rampzalige verschrikking is dat we er h e l e m a a l niets tegen kunnen doen. Ik zou in ieder geval niet weten hoe ik de situatie kan veranderen.
    De enige oplossing is een ongelooflijk grote puinhoop waardoor zelfs de ‘deugmens’ zal inzien dat het eigenlijk niet hoort om als oorspronkelijke bevolking letterlijk je eten uit de vuilnisbak te moeten krabben.

    Wat ook helpt, is als de mohammedaan het o zo belangrijke voetbal zou verbieden. Dán kan het klootjesvolk wél massaal in opstand komen. Dat is namelijk veel erger dan een grote bomaanslag door een ‘verwarde man die niets met de islam te maken heeft’.

    Like

   • Marian zegt:

    Precies Cathja, wij betalen de prijs om andere een aangenamer leven te bezorgen. De kloof tussen arm en rijk is alleen maar nog groter geworden. Wat er zo’n beetje tussen in zit en de arme zullen alleen maar nog meer uitgemergeld worden. Politici zijn alleen maar met het slijk der aarde bezig en vinden hun aangename leven véél belangrijker dan die van anderen. En toch blijven mensen steeds nog maar op dezelfde lamstralen stemmen, niet te geloven.

    Like

 9. leefbarbaar zegt:

  In Rotterdam hadden we een wethouder (Turk), die een zaal verhuurde aan een ondernemer (Turk), die de huur nooit betaalde, want ook Turk. Die zijn zaak op kosten van de Rotterdammert liet verbouwen door een ondernemer (Turk), die geen werk leverde en toch 8 keer betaald werd door de wethouder (Turk).
  De wethouder heeft nu een niet bestaande baan bij Platform 31, alwaar hij directeur mag spelen. Hoe achterlijk om allochtonen bestuursfuncties te geven, ze kunnen er absoluut niet mee omgaan.

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Geef het volk brood en spelen.
  Terwij de wereld in vuur een vlam staat speelt de mens pokémon.
  Kans op een bom op Noord-Korea?
  Kan mij wat schele, ik zoek poppetjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s