Federale rechter: Hillary Clinton´s E-mail correspondentie inzake Benghazi moet onderzocht worden!

Screenshot_25

(Door: “Manna”)

Een federale rechter in de VS heeft gisteren bepaald dat alle E-mails binnen het ministerie van Buitenlandse Zaken met betrekking tot het Benghazi-schandaal onderzocht moeten worden. GOPAC, een Republikeinse denktank, heeft deze uitspraak na 2 jaar touwtrekken eindelijk afgedwongen. Wablief, denkt u? Was dat dan nog niet gebeurd? NEE!

Geschiedenis

Zeer kort samengevat: de ambassade van de VS in Benghazi (Libië) werd in september 2012 aangevallen door een militie van moslimterroristen. Na een nacht van heldendaden door Amerikaanse mariniers waren slechts 4 doden te betreuren, waaronder de ambassadeur. Maar wel 4 teveel.

Want er bleek van alles mis met de acties van de inlichtingendiensten en de veiligheidsprotocollen, en minister van Buitenlandse Zaken  Hillary Clinton was hier niet alleen rechtstreeks, maar ook politiek verantwoordelijk voor. Ook na de aanslag kwam misleidende publieke informatie naar buiten: Clinton (en medewerkers) suggereerde dat het ging om een uit de hand gelopen demonstratie tegen een antimoslim film, terwijl bleek uit een mail van Hillary Goebbels aan haar dochter dat ze vanaf dag één de echte reden wist.

Nadat de Republikeinen de meerderheid in het Congres en de Senaat kregen, dwongen ze een onderzoek af. Maar het wetteloze tijdperk van de regering-Obama was al een tijdje begonnen, en ze liet het onderzoek beperken tot de E-mails die Hillary zelf aanleverde (30.000 van de ruim 60.000). De andere mails werden vakkundig vernietigd, nadat Hillary een rechterlijk bevel kreeg deze in te leveren. Dit resulteerde in tenenkrommend onderzoek, waarin iedere normale Amerikaan het geloof in gerechtigheid en de Democratische Partij verloor.

Mogelijke gevolgen

Door de uitspraak kunnen de E-mails van alle volgelingen van Hillary op het ministerie van Buitenlandse Zaken nu toegevoegd worden aan het onderzoeksmateriaal. Dit betekent dat een substantieel deel van de vernietigde E-mails achterhaald kan worden!

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

26 reacties op Federale rechter: Hillary Clinton´s E-mail correspondentie inzake Benghazi moet onderzocht worden!

 1. Mary zegt:

  Dat ze uiteindelijk maar mag hangen en velen van dat gajes in haar kielzog meesleurt.

  Geliked door 3 people

 2. Renske zegt:

  Nou misschien krijgt Trump alsnog zijn zin. Hij had haar toch beloofd in de bak te werpen, voordat hij de winnaar van de verkiezingen werd. De ellende in Libie daar hebben wij nu de gevolgen van. Misschien toch een claim in gaan dienen bij de VS als het even kan. Haar vermogen deze kant op. Hoewel als je ziet hoe Den Haag met de belastingcenten omgaat dan is het water naar de zee dragen.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Maar toch braag Ik me dan nog steeds af wat Mabel Wisse Smid in Lybie te zoeken had.
   Geloof me maar, ook Nederland zit vuistdiep in het verhaal Lybie.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Niet alleen Lybië maar ook de Ukraine en Syrië zijn onder haar periode en leiding begonnen.
   En Obama heeft persoonlijk de moslimbroederschap in Egypte mee aan het roer geholpen door zijn toespraak in Cairo.

   Like

 3. Trucker zegt:

  Dat kreng deed/doet zich voor als een lieve dame begaan met het lot van de de blue collar…de lynchpartij op ambassadeur Christopher Stevens en de moord op zijn beveiligers is direct te linken aan dat kreng.
  Er was een CIA forward base 15min vliegen van de compound, het kreng heeft geen toelating gegeven om een team voor ondersteuning te sturen.
  Het kreng zou alleen al daarvoor moeten hangen.
  Het kreng heeft als directe medewerkster Huma Abedin, die haar ouders hebben linken met the muslim brotherhood.
  Dit weerhield het kreng niet oom haar als naaste medewerker en vertrouwlinge in haar staf te hebben.
  Abedin heeft leden van the muslim brotherhood binnengeloodst bij de moslimbroeder Hussein Barack, diezelfde Hussein Barack die nooit niks voor de vets heeft gedaan, integendeel op ceremonies ging de moslimbroeder golfen.
  Dat kreng zei bij de hoorzitting rond Benghazi de nu reeds onsterfelijke woorden “…what difference at this point does it make…” over de aanleiding naar de lynchpartij.
  Zij en haar departement hebben altijd verklaard dat het om rellen ging door een videootje dat de Lybiërs “kwaad” maakte.
  De aanval op het compound was met zware wapens en rellende Lybiër lopen niet te zeulen met raketwerpers en MAG.50 of vergelijkbaar.
  Het kreng haar departement was foreign affairs, dan krijg ze info van CIA NSA en noem maar op.
  En het maakt voor de familie wel een wereld van verschil uit .
  Ze zouden haar moeten branden op de stoel voor hoogverraad.

  Geliked door 1 persoon

 4. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  Hè, dat is nog eens goed nieuws. Van die rechterlijke uitspraak zal Hillary, the bitch, niet blij zijn geworden. In gedachten zie ik haar al van woede gaten in het tapijt stampen. Maar de mensen, die deze Emails moeten gaan aanleveren, zorgen maar beter eerst even voor een goede levensverzekering. The bitch heeft namelijk de neiging, om iedereen, die tegen haar getuigenis aflegt, voortijdig het tijdelijke met het eeuwige te laten wisselen. De kans op een fataal ongeluk, of om gezelfmoord te worden is in haar omgeving wel heel erg groot. De lijst met namen van mensen, die het niet meer kunnen navertellen, hoe leuk het was, om voor the bitch werken, telt al heel veel namen. Trump had the bitch tijdens de verkiezingscampagne de gevangenis in het vooruitzicht gesteld. Het ziet er nu dus naar uit, dat hij ook deze verkiezingsbelofte gaat inlossen. Ik kijk met spanning uit naar het volgende hoofdstuk.

  http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/BODIES.php#axzz4pUNsSIXa
  https://www.thoughtco.com/the-clinton-body-count-4056792
  http://govtslaves.info/comprehensive-clinton-body-count-list/

  http://billofrights.com/hillarys-deadpool-never-cross-the-clintons/

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/11/WikiLeaks-onthult-bizar-satanisch-en-pedofiel-netwerk-rond-Hillary-Clinton

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Hahaaaa! “B’cause you’d be in jail!”

  Geliked door 1 persoon

 6. Teun zegt:

  Het wordt inderdaad tijd dat die bende niet meer met alles weg kunnen komen door hun grote media macht.

  Like

 7. Taljaard zegt:

  Zij is veel te hoog geplaatst, rijk, invloedrijk en verbonden met de globalistische internationale en nationale Amerikaanse elite om ooit veroordeeld te kunnen worden. Mensen als zij staan simpelweg boven de wet. Zelfs wanneer het ooit tot een proces zal komen kan zij de beste en duurste advocaten inhuren, die op hun beurt ook weer over allerlei connecties en geldelijke middelen beschikken. Zo’n proces zal zich jaren achtereen voortslepen en elke juridische ”loophole”, elk precedent en elk paragraafje en subparagraafje zal ad nauseam worden aangevoerd om haar van schuld vrij te kunnen pleiten.
  In de gevangenis komt niet; NOOIT.

  Geliked door 1 persoon

 8. Anna zegt:

  Ja Mana: Trey Gowdy had haar goed in de tang…. ( hij is trouwens geweldig ook bij Comney )
  Ik Heb het hele verhoor gezien….. soms was ze strijdlustig soms leek ze net een dood vogeltje…. en dat laatste denk ik dat komen gaat in de gevangenis…. dit kan ze niet meer ontlopen…..

  En als ik het goed volg op ( you tube soms rechtstreeks ) ontkomt Obama ook niet meer na al zijn schandalen………

  Like

 9. Anton Haksteeg zegt:

  Dat mens heeft zoveel moorden laten doen dat de dood voor haar niet “goed genoeg” is. Ze zal zich wel vrij kopen op de één o0f andere manier.

  Like

 10. Jan zegt:

  Hillary Clinton komt weer met een boek, getiteld ‘What happened’. Trump reageerde met een tweet waarna bij slinks de hel losbarstte:

  Like

 11. Jan zegt:

  Hillary Clinton draait volledig door over Trump:

  ‘Hopefully He Hasn’t Ordered the Killing of People and Journalists’ (VIDEO)

  Dat wijf heeft een kast vol lijken

  Like

 12. Jan zegt:

  De Poetin-Clinton-Obama connectie, lees: omkoping, wit wassen van geld en landverraad

  FBI informant die Russisch uranium omkoop schandaal onderzocht bedreigd door Hussein Obama’s kliek. €145 miljoen verdween in de zakken van de Clintons en daarmee pleegden zij landverraad, net zoals Bill Clinton dat eerder had gedaan door rakettechnologie te verkopen aan de Chinezen en het geld te gebruiken voor zijn herverkiezing.
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/10/fbi-informant-working-russian-nuclear-bribery-scheme-threatened-obama-administration/

  Like

 13. Jan zegt:

  Hillary diep in de problemen, duizenden e-mails gevonden op de laptop van Weiner, de ex van Huma Abedin

  Like

 14. Jan zegt:

  Dit wordt benauwd voor Hillary Clinton: US Special Forces neemt leider van aanval op ambassade in Benghazi, Mustafa Al-Imam, gevangen

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/10/winning-us-special-forces-capture-chief-islamist-involved-benghazi-consulate-terrorist-attack/

  Eens horen of zij nu nog zegt ‘what difference does it make’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s