Hongarije biedt asiel aan Iraanse christin aan die Zweden wordt uitgezet

Screenshot_301

(Vertaling: E.J. Bron)

Zweden staat op het punt de tot het christendom bekeerde Iraanse Aideen Strandsson (foto´s) te deporteren, nadat haar asielaanvraag voor de tweede keer werd geweigerd.

De Hongaarse vicepremier Zsolt Semjén heeft verklaard dat Hongarije asiel heeft aangeboden aan een Iraanse christelijke vrouw die uit Zweden gezet zal worden. Volgens “Magyar Idök” staat Zweden op het punt om Aideen Strandsson te deporteren, nadat haar asielaanvraag voor de tweede keer werd afgewezen. De krant bevestigt dat Strandsson zich tot het christendom heeft bekeerd en dat dit levensbedreigend voor haar zou kunnen zijn als ze zou terugkeren naar Iran.

De vicepremier zei dat Hongarije geen enkele asielzoeker terugstuurt naar landen waar zijn/haar etnische, religieuze of politieke achtergrond hem/haar in gevaar zou kunnen brengen. Strandsson zou welkom zijn in Hongarije, nadat de standaardprocedures, zoals een nationale veiligheidscontrole, afgesloten zouden zijn, aldus de Hongaarse vicepremier.

Screenshot_302

“We hebben altijd onderscheid gemaakt tussen economische migranten en echte vluchtelingen. We zullen Hongarije beschermen tegen een migranteninvasie, maar diegenen helpen die echt in gevaar verkeren”, zei vicepremier Semjén. “Christenen integreren gemakkelijk in de christelijke Europese cultuur, in tegenstelling tot moslims, die helemaal niet de intentie hebben om te integreren”, zei hij.

Strandsson werd publiekelijk gedoopt, kort nadat zij in 2014 in Zweden arriveerde. Dit is een stoutmoedige stap, want openbare bekering kan leiden tot vergelding door de moslimgemeenschap.

Volgens de berichten zou haar deportatie in strijd zijn met internationale verdragen zoals de Conventie van Genève.

Bron:
http://abouthungary.hu

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, burgermoed, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Iran, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

34 reacties op Hongarije biedt asiel aan Iraanse christin aan die Zweden wordt uitgezet

 1. Duchesne zegt:

  En dat is de definitie van asiel verlenen…..

  Voor democratie, menselijke waarden en iets van zelfrespect moeten we duidelijk naar het oosten kijken. Wat hier in Nederland nationale trots word genoemd is een overwinning met een balletjes spel, eigenlijk diep triest als je een volk daar hun zelfrespect uit laat putten…..

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Zweden wil haar deporteren………hoe is het mogelijk!!!!!, geweldig dat Hongarije hier op ingrijpt en weer duidelijk laat zien wie hier vluchtelingen zijn en wie hier beslist niet welkom zijn.

  Geliked door 2 people

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Hongarije geeft hiermee een duidelijk statement af.
  Laat de echte asielzoeker maar komen, maar de gelukzoekers uit Afrika mogen jullie in het westen zelf houden.
  Voor de westeuropese landen om mischien een beetje aan zelfreflectie te doen.
  Wat betrefd Zweden een afknapper speciaal dus

  Geliked door 1 persoon

 4. rs zegt:

  zou de kans er zijn, dat als ze eenmaal in Hongarije is, haar CHRISTEN ZIJN afzweert en weer de Islam ideologie aanhangt ???Of zie ik nou spoken…………………e

  Like

  • Cathja zegt:

   @ rs

   Als dát zou gebeuren, dan wordt ze vrijwel zeker het land uitgezet! Hongarije is een land wat echte vluchtelingen wil opnemen, maar waar voor leugenaars en profiteurs geen plaats is!

   Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Dit is dus Zweden…., het land wat ontelbare barbaren zonder pardon binnen laat, terwijl zij weten dat de hele samenleving daardoor wordt ontwricht. Zweden is een zeer onveilig land geworden, maar dat hebben ze over zichzelf afgeroepen.
  Het mag duidelijk zijn dat Zweden niets te maken wil hebben met vervolgde christenen. Tegen alle verdragen in zou deze bekeerlinge gewoon uitgezet worden naar haar land van herkomst, waar haar mogelijk de doodstraf wacht.

  Zweden heeft er echter totaal geen moeite mee dat IS-strijders terugkeren uit bijvoorbeeld Syrië, en Zweden beloont hen zelfs met allerlei extra’s, zodat deze ‘ex-strijders’ een nieuw leven kunnen opbouwen, zelfs onder een nieuwe naam als dat beter voor hen is.

  Maar een christen mag gerust gedood worden….!

  Hongarije laat met het verlenen van asiel zien hoe zij tegen het opnemen van écht bedreigde vluchtelingen aankijkt. Deze vrouw heeft niets kwaads in de zin, en zal zich goed aanpassen aan de Hongaarse samenleving.

  Bravo, Hongarije!
  Respect!

  Geliked door 3 people

 6. Beschouwer zegt:

  In Zweden staat alles satanisch op zijn kop. De ISIS-strijders worden opgevangen. De vrouwen die verkracht worden door een migrant en aangeven bij de politie dat ze door een buitenlander zijn verkracht worden vervolgd wegens racisme. Als je contant betaald wordt je als crimineel gezien. Vervolgde Christenen worden uitgezet naar moslimlanden om daar alsnog vermoord te worden. Men is tegen Israel en voor hamas. Dus men steunt gebieden (Gazastrook) met een afschuwelijke doodsverende moslimdictatuur en men boycot een goed vrij en democratisch land als Israel. In Zweden moeten op een bepaalde dag de jongens meisjeskleren aan op school en de meisjes jongenskleren; de leraren doen ook mee. Zo zie je maar dat Zweden ook een mietjesfabriek is geworden net als Nederland waar SIRE een campagne voert om jongens dingen te laten doen (hutten bouwen, bomen klimmen en zo) die wij vroeger heel normaal vonden. Zweden is een stom schijnheilig wijsneuzerig en huichelachtig raar vals land geworden.

  Je ziet dus dat Zweden wordt geregeerd door de Zweedse ritus der vrijmetselarij en die hogere vrijmetselaars zijn aanbidders van het kwaad ofwel satan.

  Ik boycot Zweden en ga er zelfs gratis niet toe met vakantie. ZWEDEN IS STOM !!!

  Geliked door 2 people

  • tippelaar zegt:

   Zweden is een volledig socialistisch land dat nu aan het einde van de sociale ontwikkeling is gekomen. Ook aan het einde van hun bestaan als natie want er kunnen 2 dingen gebeuren. 1: De zweden slaan massaal aan het muiten en grijpen naar de wapens maar dat zie ik de zweden nog niet doen want 100 jaar hersenspoeling was je niet zomaar af. 2: De soldatenreligie van de in grote getale aanwezige moslims in zweden nemen het bestuur van het land over, waarbij zij geweld niet uit de weg gaan. Dat betekent het einde van zweden als natie. Volgens mij ligt deze optie meer voor de hand dan de 1e. De politie doet al niets meer en het leger staat erbij en kijkt ernaar. Ook niks dus.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    Ik vrees ook dat uw optie 2 op een kwade dag in vervulling zal gaan, @ tippelaar!
    Zweden is voorgoed verloren!!

    Like

   • H J zegt:

    Helemaal correct, zowel 1 als 2. Zelfde schema zou helemaal gebeuren in Nederland zoals in Zweden.
    Als de pied noir aan het rausen gaan dan zit de hele bevolking thuis te trillen en hun einde af te wachten ipv te strijden.
    Ik mag volgens Bartje (sorry Bert, oud gezegde) dus niet oproepen tot geweld, maar vertel mij dan maar eens wat het alternatief is. Ik ben misschien ook wel geen held als het zover komt, maar ik neem er wel een paar mee.

    Like

  • Johan voldaan zegt:

   Erger nog is dat als Zweden of andere van dit soort landen terugkerende isis strijders een valse naam en paspoort verlenen de rest van de wereld er last van heeft , een schakel in keten hoeft maar te missen en de rapen zijn gaar ,dus 1 land in de eu hoeft maar soft te zijn op de terugkerende isis strijders of te zwichten ervoor en de isis strijders kunnnen weer makkelijket europa binnenkomen en ‘integreren’ dus werken als bewaker of buschaufeur verhuizen subsidies aanvragen etc .

   Like

   • Mirjam zegt:

    Die zijn al binnen, geloof dat maar. De eerste die vechten voor de ISIS waren deze strijders, maar ze zullen ook de eerste zijn die terugkeren naar ‘hun’ landen om daar door te vechten of zich heiliger dan heilig voor te doen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja.
   En de prijzen van bier, wijn, Zweedse Wodka en overige sterke dranken zijn véél te hoog.
   Ook zo iets bizars!

   Like

   • Republikein zegt:

    Dat spijt mij ook, en wel ten zeerste.
    Overigens spijt mij het vermogen van de hs ten allerzeerste, waarvan akte en een stempel in naam van de duivel.

    Like

 7. ReneKampers zegt:

  Ieder zijn voorkeur ! Als Zweden een minder saaie gemeenschap wil ..Dan moeten ze alle Christenen uitwijzen. Maar met verkrachters , aanranders en geweldenaars valt nog iets te beleven

  Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  Ben nog nooit in Zweden geweest en zal er ook nooit komen. Ongelofelijk wat een apenland is dat geworden.

  Like

  • Cognitieve-Dissonant zegt:

   We zijn er in 1995 2 weken op vakantie geweest en hadden toen in zwembaden al last van smerig maroctuig. K was bijna in auto gestapt om er heel hard over heen te rossen en ze allemaal kapot te rijden. Toen was deze ellende al aan de gang en het is alleen maar erger geworden tot nu het een niet meer te redden land is.

   Like

 9. Williaan zegt:

  Natuurlijk weg met de christenen, zeker met die nieuw gewonnen zieltjes want dat zijn luizen in de baard…… ja, van de islam.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Als het zo nog even doorgaat kunnen we allemaal van deze site asiel aanvragen in de Visegrad-landen.

  Like

 11. Jan zegt:

  Hongarije over de ‘regering’ van Oostenrijk

  Like

  • Elisah zegt:

   Klopt, in Wenen zie je er erg veel rondlopen, ik weet niet of er veel toeristen tussen zitten, je ziet er iig geen extra veiligheidsmaatregelen zoals leger of politie op straat.

   Like

 12. kruisridder zegt:

  Noorwegen heeft al te kennen gegeven dat Zweden op instorten staat. En zodra dat gaat gebeuren, zegt Noorwegen meteen alle verdragen aangaande de Geneefse conventies op en sluiten ze de grenzen met Zweden. Denemarken neemt dan dezelfde maatregelen, de Finnen ook en de Russen houden hun grens ook scherp in de gaten.

  Geliked door 1 persoon

 13. Mirjam zegt:

  Maar is ze wel bekeerd? Of heeft ze zich laten bekeren als Christen, nadat haar aanvraag de eerste keer, als moslima, werd afgewezen? Allemaal vragen…

  Like

 14. Jan zegt:

  Hongarije heeft schoon genoeg van de grote bek van NL diplomaat Gajus (what’s in a name?) Scheltema die Hongaarse regering met islamitische terroristen vergelijkt

  Zie ook: Hongarije haalt ambassadeur terug uit Nederland om kritiek

  Hongarije roept zijn ambassadeur terug na kritiek van de Nederlandse ambassadeur. De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken is boos over uitspraken van de Nederlandse ambassadeur Gajus Scheltema. Hij liet zich in een afscheidsinterview kritisch uit over de rechtse regering van Orbán. Minister Koenders heeft afstand genomen van de uitspraken.

  http://www.ad.nl/binnenland/hongarije-haalt-ambassadeur-terug-uit-nederland-om-kritiek~a9e5e931/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s