Interlaken, het Zwitserse mekka voor rijke moslims

Screenshot_6

Interlaken heeft zich de voorbije jaren opgeworpen als meest populaire Zwitserse bestemming voor reizigers uit het Midden-Oosten. Dat schrijft Mehdi Atmani, journalist van de Zwitserse krant Le Temps. Het voorbije jaar verdrong de stad, gelegen tussen de Thunersee en de Brienzersee, Genève als belangrijkste aantrekkingspool voor toeristen uit het Midden-Oosten in Zwitserland.

Interlaken, waar 80% van de bevolking van het toerisme leeft, heeft dan ook zware inspanningen gedaan om bij deze groep bezoekers een sterk imago uit te bouwen. Onder meer is gezorgd voor halal voeding in restaurants en halal aanbiedingen bij ontspanningsactiviteiten, terwijl winkeliers en horecapersoneel sinds enkele jaren ook worden gestimuleerd Arabisch te leren.

Op twaalf jaar is het aantal Arabische toeristen in Interlaken met meer dan 2.000 procent gestegen. Chinese toeristen volgen op een verre afstand.

Lees verder>>>
Express.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, linkse gereformeerden, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zwitserland. Bookmark de permalink .

11 reacties op Interlaken, het Zwitserse mekka voor rijke moslims

 1. Marco koeman zegt:

  Wanneer staat rechts op of worden die ook geboed door de soros clan.

  Like

 2. De geldroof houdt niet op, niet vanzelf

  Ze staan lijnrecht tegenover elkaar, de gutmensch en de complotdenker. Ze hebben maar twee dingen gemeen: hun eigen gelijk en liefde voor de medemens. Het eigen gelijk zorgt doorgaans voor verwijdering en conflicten. De liefde voor de medemens zou hen eigenlijk moeten verbinden.

  Gelukkig voor de verantwoordelijken met de macht gebeurt dat laatste niet. We leven in het tijdperk van gutmensch versus complotdenker, waarbij die laatste het onderspit delft, maar wel het laatste beetje van ons nationaal geweten is.

  Door Ray Heijder, Sociaal onderzoeksjournalist

  De maatschappelijke ellende neemt schrikbarend toe als gevolg van een ongehoorde geldstroomverlegging naar het machtige bankwezen en het onverzadigbare grootbedrijf. Dat dit proces gaande is, wordt tot nu toe alleen gezien door de verantwoordelijken (die het faciliteren en er een belang bij hebben) en door de complotdenkers. Lees verder >>> https://www.burgerkrachtcentraal.nl/geldroof-houdt-op-vanzelf/

  Like

 3. H J zegt:

  Die foto met dat kasteel op de achtergrond is zwaar fake. Maar goed, het gaat weer om het geld, dus alles is geoorloofd.
  Zwitserland…het land dat buiten de EU valt en ook graag neutraal speelt. Heb je al eens nagedacht waarom dat nu toch zomaar kan zijn?

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  De foto van die gluurgleuf doet me om de een of andere reden denken aan een poppenkast.

  Like

 5. A.J. de Koning zegt:

  Walgelijk, maar het gaat allemaal om het geld natuurlijk. Om dan je personeel aan te bevelen om Arabisch te leren, wat ze zouden moeten weigeren trouwens. Wat een onderdanig volk zijn die Zwitsers met hun halal voedsel en gebedsmatjes, dan gaat je bloed toch koken. Gelukkig zijn die in ieder geval geen lid van de EU al lijkt het er wel erg op.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Die degelijke Zwitserse ondernemers zijn nu ook de weg kwijt! Alles is kennelijk mogelijk, alleen maar om heel veel geld binnen te harken! Dat de gewone Zwitser in feite niets moet hebben van deze poppenkast negeren de bedenkers van deze service aan moslims volkomen. Geld, geld en nog eens geld. Totdat de pleuris uitbreekt.

  Like

 7. Marlies zegt:

  Berner Oberland: Interlaken, Lauterbrunnen, Grindelwald. Ik ging er jaren gelden als kind al met mijn ouders op vakantie en ben verliefd op dat gebied. Ook dat wordt nu al totaal geruïneerd door die zandbak-barbaren, evenals de Cote d’Azur. Waar moet je in hemelsnaam heen om nog “onder ons” te kunnen zijn?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Marlies

   Berner Oberland is ook bij ons zéér geliefd! Ook ik ben er als kind al met vakantie geweest, en later nog vele malen opnieuw. Prachtig!
   Het stemt me mistroostig als ik bedenk dat dit prachtige land nu ook ontdekt is door die bezitterige Arabieren, die met hun vele geld alles denken naar hun hand te kunnen zetten! En het lijkt nog te lukken ook!

   😦

   Geliked door 1 persoon

 8. Marlies zegt:

  Excuus: gelden is geleden

  Like

 9. Marian zegt:

  Dit is gewoon van de gekke. En dat er dan nog mensen zijn die dit normaal vinden.

  Like

 10. Pieter zegt:

  Dit jaar voor het eerst in Zwitserland op vakantie geweest en ik moet zeggen een prachtig land , duur maar erg mooi. Ook ik verbaasde me , ja zelfs stoorde me enorm aan de hoeveelheid Arabieren , lees Moslims, die in plaatsen als Interlaken, Lauterbrunnen, Grindelwald aan weeïg zijn. De mannen modern gekleed , korte broek, bling bling en de vrouwen in de boerka met alleen een kijkvenster…..
  Veel van die zwarte dames , die ik gekscherend sprookjes noemde , overheersen het straatbeeld en ik moet zeggen dat ik het vooraleer in Interlaken een heel,vervelende sfeer vind geven. Veel Arabische teksten , halal eten, etc. erg op de moslim gericht . Ik moest wel lachen toen ik langs The Hooters Bar liep , dames in strak t shirt met hotpants die daar serveren waar ik liever naar keek dan naar de zwarte gesluierden, overigens vonden de Arabische mannen dat ook, over hypocriet gesproken. Zwitserland heel mooi maar deze plaatsen zoek ik niet meer op, gaf me een vervelend gevoel en daarvoor ga ik niet op vakantie naar een ander land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s