Linkse Jodenhaters: “Joden hebben het erg gemakkelijk gemaakt om gehaat te worden”

Screenshot_3

(Door: Michael van der Galien)

Oh ja en: “Al die zionistische propagandisten dansen bij elke aanslag.”

Als je je afvraagt hoe het toch gesteld is met antisemitisme in ons land hoef je niet verder te kijken dan Twitter, wat tegenwoordig de container van de digitale samenleving is. Al het tuig van Nederland logt in op het sociale netwerk om zijn ranzige denkbeelden daar te delen. En ja, die denkbeelden zijn soms echt schokkend te noemen — zeker als ze betrekking hebben op ‘de Joden.’

Voormalig DDS-redacteur Bart Schut heeft dat aan den lijve ondervonden. Hij schreef onlangs een artikel voor NIW, het Weekblad voor Joods Nederland. Het gevolg? Dit soort vunzigheid:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", antisemitisme, Barbarisme, Communisme, demoniseren, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zionisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Linkse Jodenhaters: “Joden hebben het erg gemakkelijk gemaakt om gehaat te worden”

 1. H J zegt:

  Lang niet alle dieren zijn koeien en lang niet alle Joden zijn Zionisten. Dat is pas een slag apart.

  Like

 2. Jan zegt:

  Antisemitisme is nooit weggeweest sinds de uitspraken van De Gobinau. Er is één lijn te trekken van hem naar figuren als Wagner, Haeckel, Hitler, Ciska Brakenhof (1), Lidwina Jansen (2), Sam Pormes, Anja Meulenbelt, Hedy d’Ancona, Ed van Thijn, PvdA, CPN, PSP, GL, NPK, XminY, SAP, ABOP, ASVA, UvA enz. enz. Alles wat links is is antisemitisch, heeft wel een dwarsverbinding met moslimterroristen. Het is nu echter zo dat de linkse ratten steeds openlijker hun antisemitisme, hun haat spuien omdat zij zich gesteund voelen door moslims.
  1.http://www.militair.net/forum/viewtopic.php?t=679
  2. http://www.digibron.nl/search/detail/012ea01c2249c61e7f55ba60/israel-laat-nederlandse-ludwina-janssen-gaan

  Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  “Gelukkig” heeft de islam zonder twitter daar een “gefundeerd” antwoord in de koran vastgelegd. En , wij, ongelovigen zullen het nooit geloven totdat……..

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Dat moderne linkse NSB’ers en landverraders Joden haten, is niets anders dan normaal!. De kleine Gutmenschen onder hen, houden in hun zieke geest meer van het geïmporteerde islamitische en Afrikaanse menselijke afval. Ze verwelkomen de tsunami van criminelen, verkrachters en terroristen uit Islamitische landen en Afrika met het liedje “Jij bent Welkom in mijn land”. Met een zwijm van smart zitten ze te wachten totdat moslims en andere bavianen zouden Nederland overmeesteren. Wat zou dat toch geweldig zijn om de licht- en donkergetinte troetelbeestjes met bloedige machetes door de straten van Moddergat tot drie landenpunt in Waals zien rennen? Terwijl ze Allah Akbar gillen, snijden ze ontelbare kelen en snellen koppen? Wat zou dat toch prachtig zijn om te zien hoe hun dochters worden door de pure verrijkende beesten uit de Derde Wereld massaal worden verkracht. Het zou natuurlijk nog mooier zijn als de dochters straks van de verkrachters zwanger worden en een leuke primitieve baby ter wereld zouden brengen? De politieke top van de Linkse NSB’ers hebben wat andere inzichten. Ze haten Joden omdat het winstgevend is. De Israëlische Joden zijn vals en oneerlijk tegen de winstgevende object ..De Palestijnen. Palestijnen betekenen voor de linkse elite geld …Veel geld die keurige naar een Zwitserse of een off-shore bankrekening wordt overgemaakt. Dat als beloning voor iedere lelijk woord tegen Israël of de Joden.
  Echter, wat ik niet begrijp, is de verzoenende houding die Joden zelf op nahouden tegenover de linkse monsters die ze zo haten? Waarom zijn ze lid van linkse partijen die ze liever vandaag verdelgen dan morgen? Waarom geven ze de voorkeur aan politiek-correcte houding die bedoeld is om ze op de lange duur om zeep te helpen? Esther Voets en haar makkers hangen ook graag dezelfde houding. Ze vinden het zelfs niet erg dat de tyfus die schuilt onder de naam van Anne Frank (Anna Frank Stichting) dezelfde vijandige houding tegen hen ambieert en hoopt de rest van het volk van Anne Frank in de toekomst ook te laten verdwijnen. Dit keer niet door een blanke Arische hand, maar door een strontkleurige Allah hand; zoals het hoort in de multiculturele wereld.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het valt inderdaad niet te bevátten!
   Trouwens, in elk geval begin jaren ’70 was heel links Nederland nog verschrikkelijk pro-Israël!
   De omslag kwam, toen ze zich gingen realiseren, hoe vréselijk zielig ze die ontheemde ‘palestijnen’ toch wel vonden. – kwam “toevallig” gelijk met de oliecrisis.

   Like

 5. Marian zegt:

  Of ze hebben het zichzelf maar makkelijker gemaakt om Joden te haten.

  Like

 6. Jan zegt:

  ‘Opvoeden’ met haat

  Like

 7. Jan zegt:

  Pali’s boxen niet met Joden, volgensPalestinian Olympic Committee, is beneden hun waardigheid

  Hij had toch verloren, want geitenneukers zijn losers 😁😁🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s