Stad Bautzen legt verblijfsverbod op aan Libische veelpleger “King Abode”

 

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

Samen met de politie zou de stad Bautzen in de Duitse deelstaat Sachsen hebben besloten om met onmiddellijke ingang een verblijfsverbod van drie maanden op te leggen aan een “asielzoeker”, deelde de stad vanmiddag in een verklaring mee. Als reden voor de beslissing werd de “buitengewone opeenhoping van strafbare handelingen in een korte periode” genoemd.

De stad verwees daarbij vooral naar de gebeurtenissen op de korenmarkt, die in heel Duitsland voor veel ophef hadden gezorgd. Daar was het herhaaldelijk tot ruzies tussen rechtsgerichte personen en “vluchtelingen” gekomen. “King Abode”, zoals de 21-jarige Libiër zichzelf noemt, stond daarbij herhaaldelijk in het middelpunt. De naam van de Libiër werd in de verklaring van het stadsbestuur niet vermeld. Maar een betrouwbare bron bevestigde tegenover “Focus Online” dat het gaat om Mohamed Youssef T. alias “King Abode” (foto boven).

Tegen de Libiër lopen o.a. onderzoeken wegens het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel, landvredebreuk, zaakbeschadiging, diefstal en verzet tegen ambtenaren in functie. “Het is onze taak om ons vastberaden tegen een ieder te weer te stellen die met zijn handelen het vreedzame met elkaar in onze stad bedreigt”, zei burgemeester Alexander Ahrens van Bautzen.

Stad Bautzen: er zouden meer verblijfsverboden kunnen volgen

De burgemeester noemde de reactie “onvermijdelijk”, voerde echter wel aan dat de “vluchteling” “blijkbaar onder enorme psychische druk stond” en herhaaldelijk blootgesteld stond aan provocaties. Nog meer verblijfsverboden zou de stad niet willen uitsluiten. Zulke maatregelen zouden ongeacht de herkomst of de politieke overtuiging worden genomen, vulde Ahrens aan.

Politici en burgers hadden in verband met de ruzies herhaaldelijk ook “rechts-radicalen” bekritiseerd, die aanzienlijk aan de escalatie zouden hebben bijgedragen.

De jonge Libiër heeft twee kanten

In september 2016 had een ruzie op de Korenmarkt tussen “rechtsen” en “vluchtelingen” veel opzien gebaard, aan het eind waarvan enkele “vluchtelingen” door een groep Duitsers door de binnenstad werd gejaagd. Eind juli was het opnieuw tot ruzies op de Korenmarkt gekomen.

Screenshot_12

Het stadje Bautzen in de deelstaat Sachsen in het uiterste oosten van Duitsland.

De zaak van “King Abode” kwam opnieuw in het middelpunt van de belangstelling te staan, toen de jonge man op 4 augustus op het dak van zijn “vluchtelingen”onderkomen klom en ermee dreigde zichzelf met een mes te verwonden. Specialisten van de binnenlandse veiligheidsdienst konden de 21-jarige ervan overtuigen van het dak af te komen, moesten echter daarna een taser gebruiken, omdat de Libiër weigerde zijn mes af te geven.

De jonge Libiër geldt als getraumatiseerd; o.a. zouden zijn vader en zijn beide broers vermoord zijn. Sociaal-pedagogen van de cultuurvereniging “Steinhaus” noemden “King Abode” een gecompliceerd karakter met “uitgesproken rechtvaardigheidsgevoel”. Anderzijds zou hij “artistiek begaafd” zijn en “met gemeenschapszin” aan projecten hebben meegedaan.

Bron:
http://www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Stad Bautzen legt verblijfsverbod op aan Libische veelpleger “King Abode”

 1. Mary zegt:

  Ja dat zal helpen 3 maanden….. komt hij daarna natuurlijk weer getraumatiseerd terug van het verblijfsverbod en ondertussen een last voor een ander, fijn terug naar Libië!!!.

  Like

 2. Cognitieve-Dissonant zegt:

  Niets anders dan een compleet geschifte imbeciele kudtnegert met een hele grote bek en hondsbrutaal, maar dat hoort bij zijn enorm hoge IQ<70. "Hoog" IQ en domme grote bek zijn inherent met elkaar verbonden. Een ware verrijking voor mutti merkel en Duitsland, wees er maar trots op.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Laat Merkel maar niet horen dat een van haar kansrijke, artistiek begaafde oogappels zo onrechtvaardig behandeld wordt door racistische ambtenaren.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  En waarom schoppen ze dat stuk tuig het land niet uit ????
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden !!

  Like

 5. Marc zegt:

  Waarom drie maanden? Waarom niet definitief?

  Like

 6. Renske zegt:

  Er komt een moment dat de maatschappij dit niet meer gaat trekken. 3 maanden verblijfsverbod. Dan heeft een andere stad of dorp of plek 3 maanden last van hem. Duidelijk is dat de bestuurders geen raad weten met dit soort gevallen en aan symptoombestrijding doet. Ze kunnen maar niet snappen dat je deze mensen op een andere veel hardere manier moet aanpakken. De westerse aanpak daar snapt dit volk zonder enige intellect helemaal niets van.

  Like

 7. kruisridder zegt:

  Van het dak afkomen kan hij zeker wat sneller doen door te springen.

  Like

 8. Pingback: De slachtoffers van de welkomstpolitiek een gezicht geven! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s