Syrische haatsjeik heeft lak aan gemeente

Screenshot_18

Een groep mannen verlaat na het vrijdaggebed de illegale moskee in Den Haag.

(Door: Marieke van Essen)

Honderd moskeegangers bidden in “boekenwinkel”

DEN HAAG – De Syrische haatsjeik Fawaz Jneid heeft lak aan de gemeente Den Haag. Ondanks een verbod van burgemeester Krikke (VVD) woonden vrijdagmiddag circa honderd mannen het gebed bij in de illegale moskee aan de Cillierstraat.

De haatprediker en zijn Stichting Qanitoen kregen donderdag te horen dat de gebedsruimte binnen tien dagen moet worden ontruimd, omdat de panden volgens het erfpachtcontract alleen gebruikt mogen worden voor bedrijfsmatige activiteiten. Gebeurt dat niet, dan dreigt een kort geding.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

10 reacties op Syrische haatsjeik heeft lak aan gemeente

 1. koddebeier zegt:

  De “overheid” in Nederland is ongelofelijke slappe hap, dat ze niet eens instaat zijn zo’n NEP haatsjeik het land uit te rotten !!!! Wat een balletjes ! 😦

  Like

 2. Jean zegt:

  Leg toch gewoon een verbod op die rotzooi op ons grondgebied.
  Nu die troep verbieden en verbannen in Europa want het is reeds 15 over 12 met die perverse smeerlapperij een smeerlapperij die hier niet thuishoort.

  Like

 3. Elisah zegt:

  Dat die haathut nog open is, geef die vent torenhoge boetes voor zijn overtredingen en stuur hem terug naar de zandbak.

  Like

 4. Thoth zegt:

  (..)Gebeurt dat niet, dan dreigt een kort geding…

  Jneid werkte als imam o.a. in Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Ik vraag mij nu echt af waarom hij de Nederlandse nationaliteit kreeg, na z’n 1e paspoort. En nu… dreigen zij met een kort geding. Wat? Een kort geding…..? Die gasten zijn knettergek. Hij heeft van Gogh bedreigt te samen met Hirsi Ali. Zij moeten deze gast, te samen met degene die naar z’n preek luisteren, uit het land gooien. Zie hier degene die naar’m luisteren. Het zijn allemaal gasten die in djellaba de bijstand genieten. Betaald door u en ik. Maar volgens de PvdA, D666, GL, SP mag dit niet. Nu maar wachten totdat opnieuw een geïnspireerde moslim een aanslag gaat plegen…..

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Wedden, dat-ie zich er nog op gaat beroepen, dat-ie nu eenmaal geen Nederlands spreekt of leest?
  Nu gaat Den Haag zeker ook nog braaf afwachten, tot de tien dagen om zijn….En wat ze daarna moeten doen……och ja, dat “Kort geding!”
  Nou, wie nog denkt, dat dát hem in beweging krijgt……
  Zet toch meteen de ME in om ze er uit te bonjouren, dat is immers de enige taal, die hij in ieder gevál verstaat!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Het gebeurd omdat het gewoon kan! De islamiet heeft de vrije hand in Hollandistan. Ze hebben het gedrag van veroveraars. Verkiezingen zijn al een halfjaar voorbij dus zo nauw komt het niet meer. Bovendien de islamiet behoord tot een beschermde soort. Islamisering! Waar dan, hoe dan! Wat dacht je wat gebeurde als christenen in het land van de islamiet in de magazijnruimte van een boekhandel een verscholen gebedsbijeenkomst hielden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Claudia M. zegt:

  Het maakt gewoon niets uit, als deze klootviool hier wordt weg gestuurd, gaat ie ergens anders gewoon verder met het verspreiden van z’n zieke denkbeelden. Vastzetten helpt ook niet, deze man moet uit Nederland vandaan gestuurd worden. Sterker nog, hij moet uit Europa verwijderd worden!

  Like

  • Anneke zegt:

   Met al zijn aanhangers erbij. Gewoon terug sturen naar het land van herkomst. Komen er ook weer een aantal huizen vrij voor andere zogenaamde vluchtelingen. Slap Nederland……Slappe zogenaamde volksvertegenwoordigers….totaal geen respect voor dit zooitje…..

   Like

 8. Renske zegt:

  Kort geding? Ben zeer benieuwd wat de rechter hiermee doet. Heel benieuwd. Boete bij overtreding? Geen enkel punt voor deze mensen. Geld zat via de geldstromen SA. Nee met ons hele kleine beetje democratie gaan we het niet redden met dit volk. En dat weten ze. En de burgemeester Krikke weet dat ook donders goed. Maar durft geen onconventionele beslissing te nemen. Bang.

  Like

 9. Marian zegt:

  En zo is het gewoon weer een lachertje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s