VIDEO: Deense tv maakt walgelijke pro-Iraanse propaganda

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Trucker”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Denemarken, Dhimmitude, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Iran, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Mensenrechten, moralisme, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, sharia, sjiieten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Deense tv maakt walgelijke pro-Iraanse propaganda

 1. Jean zegt:

  Dat er vuurwerk in de lucht hangt moet niet aan getwijfeld worden.
  Amerika versus Noord Korea, Noord Korea versus Amerika maar wat het mooiste vuurwerk zal worden is dat van de Europese burgers tegen de lafaards onder eigen volk die de achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam knuffelen, zij zullen als eersten de rekeningen voorgelegd krijgen en betalen zullen ze, zeker weten, zowel die linkse rotzooi als die lafaards als die islam MOET uit onze westerse samenleving gesmeten worden want wij verdedigen onze vrouwen, onze kinderen, onze normen & waarden en seculiere wetten.
  Onze veiligheid & vrijheid en onze westerse samenleving is voor ons van onschatbare waarde.

  Geliked door 1 persoon

 2. abouneenee zegt:

  De ouders en haar directe leefomgeving hebben dat meisje aangezet tot dergelijke uitspraken teneinde hun eigen gedachtengoed middels dit filmpje te propageren. Natuurlijk schuilt hier een politieke agenda in die voor hen nadelig zal uitpakken voor zover zij gelijke rechten en een prettige omgang tussen mannen en vrouwen, gelovigen en niet-gelovigen op hun waarde kunnen schatten, maar zolang mensen dat niet willen zien zullen ze de gevolgen van islamisering moeten ondervinden. En zelfs dan zullen ze niet op een partij stemmen die hen zal bevrijden van het juk dat regeringen hen dankzij hun eigen stemgedrag gebracht hebben, al was het maar omdat zij door links zo zijn gehersenspoeld dat die partij(en) ideologisch te nauw verwant zij aan Nazi-Duitsland. Deze luitjes noemen zichzelf maar wat graag progressief, terwijl hun hele gedachtenwereld is vastgeroest en iedere vooruitgang ontbeert.

  De enigen die overigens verwant zijn aan de denkbeelden van ome Adolf bepalen de koers het hele linkse kliekje, de kartelpartijen VVD, D66, PvdA en CDA, aangevuld door de SP en Groenlinks, door, uiterst islamitisch overigens, ieder onderdeel van het leven te willen reguleren. Een voorbeeld daarvan is het (anti-)rookbeleid, het eerste land ter wereld dat met een rookbeleid kwam was nazi-Duitsland.

  Like

 3. Marc zegt:

  Ik mag hopen dat het Deense publiek hier massaal afwijzend op reageert!

  Like

 4. tjonge zegt:

  met zo een jong meiske het gewilde smerige islam-propaganda op de tv brengen, kots, kots.
  het had zomaar ook van de npo kunnen zijn….

  Like

 5. Marian zegt:

  Valt mij tegen van de Denen. Dat waren toch onze vroegere Vikings?

  Like

  • abouneenee zegt:

   Alle volken moeten zwichten onder het solidaire socialistische globalistische juk. De knechting is goed beschouwd een continue groepsverkrachting van ambtenaren die werken onder het toeziens oog van de vorst, ook al doet D66 en de VVD nog zo z’n best om te doen alsof die in het democratische proces geheel uit beeld is.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s