AfD stemmen ondanks blokkade! Dankzij Merkel is Duitsland op de internationale ranglijst tussen Mongolië en Gambia beland

Screenshot_29

“Wie een toekomst voor Duitsland wil, moet op de AfD stemmen!”

(Door: Michael Mannheimer/Vera Lengsfeld – Vertaling: Theresa Geissler)

De toekomst van Duitsland hangt als nooit tevoren af van uw persoonlijke stem bij de komende parlementsverkiezingen. Alle andere partijen zijn systeempartijen die nagenoeg identiek zijn aan de blokpartijen van de DDR. Deze heulen met de politiek van Merkel, die de vernietiging van Duitsland, Europa en het blanke, Europese ras ten doel heeft.

Michael Mannheimer Blog

Niet alles aan de AfD bevalt u?

Bevalt ALLES aan uw vrouw, uw kinderen, uw arbeidsplaats U? Waarschijnlijk niet. Desondanks laat U uw gezin en uw arbeidsplaats niet in de steek. Wat natuurlijk is. Want er bestaat niets wat ons op ieder individueel punt bevalt.

Het feit ligt er: de AfD is de enige echte standpuntenpartij die we in Duitsland hebben

Zij is de enige partij die tegen de islamisering is, tegen een verdere massa-immigratie, tegen het plan van Coudenhove-Kalergi ter vernietiging van het blanke ras in Duitsland en Europa. Al het andere, wat U mogelijk aan de andere partijen zou kunnen bevallen, is volkomen tweederangs! Want de andere partijen, allen, die in het parlement zitten, willen niet meer en niet minder dan de vernietiging van U en uw gezin. Daarbij maakt het helemaal niets uit of zij deze vernietiging in het één of andere “leuke” politieke pakketje verpakken.

Hoe en of het verder gaat met Duitsland ligt alleen aan u

Verlaat uw platgetreden pad. Verlaat uw partijtrouw. Tenminste één enkele maal in uw leven. En gaat U in uw leven éénmaal uw eigen weg. Deze is: Geef uw stem aan de AfD.

(Michael Mannheimer)

____________________________________________________________

AfD stemmen ondanks blokkade!!!

(Vera Lengsfeld)

Verkiezingsstrijd achter hekken

Twee berichten van de laatste dagen maken zonneklaar dat Duitsland zich in groeiend tempo op de glijbaan naar een failed state bevindt. Hoe de veiligheidssituatie in ons land wordt ingeschat, toont het Ranking in Travel and Tourism Competitiveness Report van het World Economic Forums aan.

Vergeleken met vorig jaar is Duitsland nog eens 31 plaatsen gekelderd en bevindt zich thans op de 52ste plaats, tussen Mongolië en Gambia.

Aangezien er in het rapport 136 staten op de lijst staan, kan het nog veel verder naar beneden. Wanneer de regering-Merkel maar ijverig verder jonge mannen uit staten als Pakistan, Nigeria, Oeganda en andere Afrikaanse staten importeert, heeft Duitsland goede kansen om hun veiligheidssituatie te verbeteren. Dat is ook al gelukt met Marokko, Roemenië en Albanië, die als veiliger dan Duitsland gelden. Wir schaffen das!

Bang maken hoeft ons de voortdurende verslechtering ook niet echt. Ergens, toont de statistiek aan, kan de pendel weer naar boven uitslaan. Zo behoort Rwanda, waar in de jaren ’90 van de vorige eeuw een bloedige burgeroorlog woedde, thans tot de tien veiligste landen ter wereld. Het heeft zich tot plaats 9 opgewerkt, tussen Zwitserland en Qatar.

Uit de precaire veiligheidssituatie in ons land heeft de regering reeds haar consequenties getrokken.

Verkiezingsstrijd vindt, wat de Bondskanselier betreft, plaats achter hekken. Terwijl Helmut Kohl nog zonder angst in de menigte dook en gelaten of energiek de scheldpartijen en bekogelingen met eieren van de Kohl-haters pareerde, worden Merkel-critici uit het zicht van de kanselier verbannen.

In Bergisch-Gladbach bijvoorbeeld wordt vanwege de risicodrempel van de Bondskanselier en de soort bijeenkomst onder de vrije hemel het bereik voor en achter de bühne ingedeeld in verschillende veiligheidsgebieden. Daartoe worden zogenaamde “Hamburgse hekwerken” ingezet.

Tot veiligheidsgebied 1 moeten uitsluitend de “prominente”gasten, zowel de kandidaten voor de CDU in de verkiezingsstrijd als de CDU-kringpartijleider, toegang hebben. Het veiligheidsgebied 2  mag slechts worden betreden door mensen die een uitnodiging kunnen overleggen. Zowel leden van de CDU als hun verenigingen moeten de komende dagen een dergelijke uitnodiging per post ontvangen, niet-leden kunnen een uitnodiging ontvangen als zij zich van tevoren bij het stadsdeelkantoor van de CDU hebben aangemeld. In Bergisch-Gladbach gaat het dus toe zoals in Bitterfeld, wanneer Erich Honeckerer zijn bezoek aankondigde.

Uiterlijk sinds Hamburg weten wij dat de politie met alle beschikbare krachten de manifestatie zal beschermen. Verstoorders, die hun mening vrij en openlijk willen uiten, zullen nauwelijks in de “veiligheidsgebieden” terechtkomen.

Aan het voorbeeld Bergisch-Gladbach ziet men duidelijk waartoe de politiek van de regering-Merkel heeft geleid. We zijn intussen een land, waarin de volksvertegenwoordigers zich zorgvuldig voor het volk afschermen, waar elke kritiek reeds in de kiem wordt gesmoord, andersdenkenden worden vervolgd en openlijk veracht.

Het ergste is echter dat er sprake is van een ‘wisselstemming’ (bedoeld wordt hier: een bereidheid tot verandering – vert.), maar geen alternatieven, want om het even waar men op 24 september zijn kruisje zet, tenslotte wordt Merkel weer Bondskanselier, zelfs als als er een coalitie van meerdere partijen tegen de Alternative für Deutschland voor nodig zou zijn.

De verkiezingsstrijd zou onze Bondskanselier zich kunnen besparen. Dat zou tenminste het voordeel hebben dat de politie zich zou kunnen bekommeren om de bescherming van de bevolking, wat toch haar eigenlijke taak is.

Bron:
http://vera-lengsfeld.de

En ter aanvulling, passend bij de verkiezingsstrijd, nog iets ongelooflijkers!:

Nieuwe links-extreme stichting moet meningen op YouTube censureren – Linkse vossen passen op de ganzen!

Of deze krankzinnige censuur-zombies naar het voorbeeld van Maas en Kahane dan misschien al Mickey Mouse films e.d. uitschakelen vanwege de “discriminatie” en het racisme van Goofy of de Zware Jongens, naast het doorzichtige Facebook nu daadwerkelijk de gerechtvaardigde kritiek van andersdenkende/zelfstandig denkende mensen met hun YouTube-kanaal op de Merkel-waanzin van Merkel c.s. en hun plan?

Wij zijn in een verborgen dictatuur inclusief Stasi-methodes 2.0 beland.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Lügenpresse", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op AfD stemmen ondanks blokkade! Dankzij Merkel is Duitsland op de internationale ranglijst tussen Mongolië en Gambia beland

 1. Jan zegt:

  Donaueschingen, bekend om zijn passiespel met de gelijknamige naam*, beleeft deze in geheel nieuwe stijl: Duitser door 5 Afrikanen aangevallen

  Nach bisherigen Aussagen war ein 30-jähriger Mann auf dem Nachhauseweg und ging über den Parkplatz. Gegen 15 Uhr wurde er von fünf Schwarzafrikanern zunächst angesprochen und anschließend körperlich angegangen. Das Opfer wurde mehrfach geschubst und getreten, konnte aber schließlich flüchten.

  http://www.schwarzwaelder-bote.de/inhalt.donaueschingen-mann-von-fuenf-unbekannten-angegriffen.8d5e6aa4-dbf5-4445-b82f-cbe5e3e0110c.html

  * https://www.hdbg.eu/passion/web/index.php/orte/basisdaten?id=191

  Like

 2. Beschouwer zegt:

  Duitsland zinkt weg in ellende die door migranten criminalitieit wordt veroorzaakt.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Beschouwer

   Vergeet u vooral de naam ‘Merkel’ niet, want uiteindelijk is ZIJ de vrouw die, ondanks protesten, de zeer vele migranten -vaak ongecontroleerd- heeft toegelaten tot Duitsland!
   Merkel is hoofdverantwoordelijk voor alle ellende in ons buurland, ook al voert zij opdrachten ‘van hogerhand’ uit.
   Ze had ook voor haar volk op kunnen komen.
   Dat heeft ze willens en wetens verzaakt!!

   Like

 3. Elisah zegt:

  Toen we door Duitsland reden, was op de radio te horen dat het toerisme in Duitsland dit jaar alweer flink was toegenomen en er steeds meer vakanties en hotelboekingen in het land waren, ik geloof een stijging van 8%.
  Dit staat helemaal in contrast met het bericht hierboven.

  Like

 4. Wim Vreeswijk zegt:

  AFD is door de overige ondemocratische partijen in een cordon sanitair geplaatst en feitelijk politiek buitenspel geplaatst. Het wachten is dan ook op een complete burgeroorlog want eerder zie ik geen ommezwaai binnen de politiek ontstaan, helaas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s