Video: Geert Wilders over de zelfmoord van Europa in het aangezicht van de islam

 

(Door: Geert Wilders – Vertaling: “Wachteres” & “Henk V.”)

Hieronder vindt u de transcriptie van de toespraak van de Nederlandse vrijheidsstrijder Geert Wilders over de zelfmoord van Europa in het aangezicht van de islam, die hij op 03-08-2017 ’s avonds in het David Horowitz Freedom Centre in Newport Coast, Californië, hield ter ere van Dr. Robert Shillman (zie video boven).

Geert Wilders: Dank u, dr. Bob, voor uw inleiding. Ik voel me gevleid. Maar wij zijn vanavond hier om u hulde te bewijzen, niet om mij te eren.  Geachte dr. Bob, geachte vrienden en familie van dr. Bob, mede-vrijheidsstrijders. We zijn blij dat we vandaag de familie van dr. Bob in ons midden hebben, en ik stel voor dat we haar een geweldig applaus geven.

Ik weet dat ik namens iedereen in deze ruimte spreek als ik zeg dat het een immens genoegen is om hier in Newport Beach te zijn, om een van de grote Amerikaanse strijders voor de vrijheid, visionairs en filantropen eer te bewijzen, onze geliefde vriend dr. Bob Shillman. Vrienden, in 1990 werd dr. Bob benoemd tot Ondernemer van het Jaar voor zijn buitengewone prestatie als oprichter en CEO van Cognex, ’s werelds toonaangevende leverancier van machine vision systemen. Als iemand het ooit heeft verdiend om tot Ondernemer van het Jaar te worden benoemd, dan is het wel dr. Bob. Maar ik stel voor dat we hem vandaag tot de Infidel [ongelovige] van het Jaar benoemen. Deze titel is een eerbetoon, omdat ik niemand ken die zo’n steun is voor diegenen onder ons die de afschuwelijke ideologie van de islam bestrijden als dr. Bob Shillman. Hiervoor verdient hij een medaille en onze eeuwige dankbaarheid.

Maar dr. Bob is veel meer. Als u dr. Bob Shillman zegt, dan heeft u het over veel zaken. U zegt ondernemer, u zegt visionair, u zegt  expert op het gebied van cognitie. Als u dr. Bob Shillman zegt, dan zegt u Boston. Maar u zegt ook San Diego. Inderdaad, als u dr. Bob Shillman zegt, dan omspant u heel de VS, van het noordoosten tot het zuidwesten. Als u dr Bob Shillman zegt, dan zegt u: ‘Vriend van Israël’ en ‘verdediger van de westerse beschaving’. Als u dr. Bob Shillman zegt, dan heeft u het over snelheid. Inderdaad, u heeft het zelfs over raceauto’s. Als u dr. Bob Shillman zegt, dan heeft u het over wetenschap, maar u heeft het ook over vrijgevigheid. Zijn Ph.D. staat niet alleen voor Doctor in de Filosofie, maar ook voor Doctor in de  Filantropie. Maar als u dr. Bob Shillman zegt, dan heeft u het bovenal over een strijder voor de vrijheid. Een vriend van de vrijheid. Een echte Amerikaanse held. Maar misschien is het allerbelangrijkste wel dat wanneer u dr. Bob noemt, u het heeft over vriendschap en loyaliteit. Hartelijk dank daarvoor dr. Bob.

De eerste keer dat ik dr. Bob ontmoette, was ongeveer tien jaar geleden, toen ik in Los Angeles was om over de islamisering van Europa te spreken. Ik zei net dat dr. Bob een visionair is. En als zodanig weet hij wat de toekomst voor ons in petto heeft als we de islam toestaan het Westen over te nemen. Dr. Bob is ook een man van daden. En hij weet dat het onze plicht is om onze superieure westerse beschaving te verdedigen. Iets zien en niet handelen zou het grote verraad zijn. Dit zijn woorden van Enoch Powell, die een visionair was, net als dr. Bob dat is. Volgend jaar zal het precies 50 jaar geleden zijn dat deze Britse politicus een toespraak hield, die een einde maakte aan zijn politieke carrière.

Hij begon met te zeggen: “De allerbelangrijkste functie van staatsmanschap is om maatregelen te treffen tegen kwaad dat voorkomen had kunnen worden.” En toen voegde hij eraan toe wat hij voorzag dat zijn land zou overkomen als gevolg van de toenemende immigratiestroom. “Als ik vooruit kijk”, zei hij, “zie ik de rivier de Tiber schuimen van veel bloed. Alleen vastberaden en dringend noodzakelijke maatregelen zullen het gevaar afwenden. Of er publieke wil zal bestaan om die maatregelen te eisen en in de praktijk te brengen, weet ik niet. Wat ik wel weet, is dat iets zien, en niet spreken, het grootste verraad zou zijn.”

Hoe men ook over sommige standpunten van Powell mag denken, niemand kan ontkennen dat hij voor wat betreft het essentiële punt dat hij maakte het gelijk aan zijn kant had; de immigratie zou zijn land dramatisch veranderen. Maar de vastberaden en dringend noodzakelijke actie waar hij om vroeg, kwam niet. Integendeel. Powell werd een racist en een bekrompen figuur genoemd. Ondertussen sprongen Groot-Brittannië en de rest van West-Europa als lemmingen van de rotsen. Een halve eeuw later zien we veel bloed langs de oever van de rivier de Theems. Dit jaar hebben we al twee keer gezien dat islamitische fanaten met auto’s op mensen inreden, op de Westminster Bridge en de London Bridge. In Manchester werden kinderen door bommen in stukken gereten.

En dat is niet alleen het geval in Groot-Brittannië, maar in heel Europa, in het hele Westen is de islamitische terreur een onontkoombaar feit geworden. Europa is een oorlogsgebied. Parijs, Stockholm, Brussel, Madrid, maar ook Amerika zijn oorlogsgebieden. Het geliefde Boston van dr. Bob, Orlando, New York, zelfs San Bernardino, minder dan een uur rijden van hier. Ja, het islamitisch barbarisme bevindt zich vlak om de hoek. En nog steeds weigeren de elites om in te zien dat de islam de gemeenschappelijke noemer achter deze gruweldaden is. En nog steeds weigeren ze tot handelen over te gaan om onze vrijheid en veiligheid te beschermen door onze naties te de-islamiseren en onze grenzen te sluiten voor nog meer islam. We zijn getuige van het grote verraad door de arrogante, onwetende en ronduit stompzinnige Europese elites die van de rotsen springen.

Het open-deur beleid van veel regeringen in de Europese Unie is pure waanzin. Het is politiek die leidt tot zelfmoord. Zelfs Jihadisten die naar Syrië zijn geweest om te vechten, mogen terugkeren. We hebben al gezien hoe gevaarlijk deze mensen zijn. Ze hebben terreuraanvallen in Manchester, Brussel en Parijs gepleegd. Interpol heeft net een lijst van 173 strijders van de Islamitische Staat, die terugkeren naar Europa, rondgestuurd. Terroristen die getraind zijn om zelfmoordaanvallen in Europa voor te bereiden en uit te voeren. En er zullen nog duizenden bij komen. Europa is een oorlogszone en het zal nog erger worden.

Hoeveel slachtoffers hebben de Europese autoriteiten nodig voordat zij hun grenzen sluiten tegen islamitisch terreur? In plaats daarvan vertellen zij ons dat de islam een religie van vrede is, dat de terroristen de islam misbruiken. Allemaal leugens. De ware islam is niet wat Theresa May, Angela Merkel, Emmanuel Macron, uw voormalige president Obama of mijn eigen Nederlandse premier Mark Rutte zeggen dat die is. En hoewel het inderdaad een opluchting is om te zien dat jullie eindelijk een president hebben die voor zijn land en zijn volk staat – en ik prijs president Trump daarvoor – zelfs hij heeft ongelijk als hij onderscheid maakt tussen de zogenaamde radicale islam en de gewone, alledaagse islam, waarvan verondersteld wordt dat die niet-extremistisch is. Geloof me, er bestaat geen niet-extremistische islam. Er zijn veel niet-extremistische moslims, maar er is geen niet-extremistische islam. Er is maar één islam. Die wordt beschreven in de Koran. Nergens anders.

En daar vinden we verzen zoals “Bestrijd degenen die niet in Allah geloven”. Verzen zoals “Bestrijd hen en dood hen, waar u hen ook aantreft”. Verzen zoals: “Schep vrees in de harten van de vijanden van Allah”, of “Rooster ze in vuur”, of “Sla hun hoofd af en veroorzaak een bloedbad onder hen” of “Grijp hen en vermoord hen”. In dit boek gaat een zelfbenoemde profeet, Mohammed, te keer, die een misdadiger, een terrorist, een pedofiel en een massamoordenaar was. En die vandaag de dag nog steeds een voorbeeld en inspiratie is voor meer dan een miljard moslims wereldwijd.

Dr. Bob is zich hiervan heel goed bewust. Ronald Reagan zei: “Als je niet in staat bent om hen het licht te laten zien, laat hen dan de hitte voelen”. Dat is precies de benadering van dr. Bob.  Daarom besloot hij in mei 2015 een tentoonstelling van Mohammed-cartoons in Garland, Texas, te sponsoren, waar ik het voorrecht had de belangrijkste toespraak te mogen houden en waar twee Jihadisten een aanslag pleegden.

De islam noemt ons varkens. Hij zegt dat onze vrouwen hoeren zijn. Hij geeft de opdracht alle Joden en homoseksuelen te vermoorden. Maar dit wordt genegeerd of zelfs vergoelijkt door de autoriteiten. Wij worden echter vervolgd als we waarschuwen tegen de islam of tegen massa-immigratie uit landen zoals Marokko, waar deze giftige ideologie heersend is, zelfs al snijden we alleen maar onmiskenbare feiten aan. Dit moet stoppen. Hier moet absoluut een einde aan worden gemaakt. Want we zullen ons nooit overgeven aan de islam. We zullen een duidelijk standpunt innemen ​​en onze plicht doen. Vrijheid verlangt opofferingen. Vrijheid is niet gratis. Daarvoor moeten we een prijs betalen. En we zijn bereid om die te betalen. Dr. Bob is bereid om die prijs te betalen, ik ben bereid om die te betalen, en u ook. Omdat we vrijheidsstrijders zijn. We mogen er niet uitzien als strijders, maar in onze harten slaat de hartslag van de vrijheid. Ik voel het. En u voelt het ook. En we zullen niemand – echt niemand – toestaan om ons ooit van onze vrijheid te beroven.

En we zullen de westerse beschaving, overal waar die bedreigd wordt door de islam, verdedigen. En dit betekent ook dat we aan de kant staan van een land dat dr. Bob heel dierbaar is en mij ook, en ik weet zeker jullie ook: Israël. Israël is de wieg van de Joods-christelijke beschaving. Het enige land in het Midden-Oosten dat onze waarden deelt. Een baken van licht in een zee van islamitische duisternis. Als Israël omvalt, valt het Westen om. En als het omvalt, zullen wij volgen. Dus strijdt Israël onze strijd en we zijn haar daarvoor dank verschuldigd en moeten haar steunen. Israël is de frontlinie van onze beschaving. We zullen haar nooit opgeven. En laat u niet voor de gek houden, het Israëlisch-Palestijnse probleem gaat niet over land, maar over ideologie. Dus kan de oplossing nooit zijn dat Joods land terug wordt gegeven aan de Arabieren. Zij zullen niet ophouden, totdat het hele land islamitisch is. En laten wij ophouden met het praten over een twee-staten oplossing, omdat er al twee staten zijn. Israël is de Joodse staat en Jordanië de Palestijnse staat.

Beste vrienden, niet alleen Israël, maar ook wij staan ​voor een existentieel probleem. De islam bedreigt ons bestaan ​​als vrije naties. En dus moeten we handelen, we moeten de mensen waarschuwen. Want als het niet mogelijk is om een en vastberaden en hoogstnoodzakelijke actie te ondernemen, dan zullen over 50 jaar vanaf nu de christenen, Joden en atheïsten van Europa door de aanhangers van de islam worden onderdrukt. Volgens Eurostat, het statistisch kantoor van de Europese Unie, was het jaar 2015 de eerste keer ooit in de geschiedenis – de eerste keer ooit! – dat het aantal baby’s in de Europese Unie lager was dan het aantal personen dat is gestorven. Maar nu komt het: de totale bevolking daalde niet. Die ging omhoog. Die ging met 2 miljoen omhoog. En weet u waarom? Die ging uitsluitend omhoog vanwege immigratie.  Wat we hier dus zien, is het volgende: We zijn getuige van de vervanging van de bevolking van Europa. Vervanging door immigratie. Europa bevindt zich midden in een proces van vervanging van de bevolking. Een proces van kolonisatie. Haar naties veranderden in provincies van Afrika en Arabië.

En de gevolgen zullen verwoestend zijn. Omdat het grootste deel van de massale stroom immigranten, die de inheemse Europeanen vervangen, islamitisch is. Kijk naar de cijfers: volgens de Centrale Raad van Moslims in Duitsland is in 2015 en 2016 minstens 80% van de 1,3 miljoen nieuwkomers in Duitsland islamitisch. Duitsland wordt Germanistan. Nederland wordt Hollandistan. Europa wordt Eurabia, zoals mijn lieve vriendin Bat Ye’or al lang geleden terecht heeft vastgesteld. Een paar jaar geleden schreef Mark Steyn de bestseller “America Alone”. Ik zeg u: als de Europeanen niet gauw bij de les komen, dan overkomt het ons sneller dan u zich kunt voorstellen: Amerika als de laatste vesting van de westerse beschaving. Europa stort in elkaar.

Er komt een einde aan haar democratische natiestaten. Haar kathedralen vervallen tot ruïnes. Haar kunstwerken verdwijnen. Voor altijd. En vervolgde Europese Joden en christenen vluchten naar Israël of uw richting op. Dat is de toekomst zoals de visionairs die voor ogen hebben als de regeringen van Europa hun mensen blijven verraden. Omdat de geschiedenis laat zien dat, waar de islam dominant wordt, de democratische instellingen verloren gaan, alle pre-islamitische overblijfselen vernietigd worden en niet-islamitische mensen niet meer veilig zijn.

Zullen onze vrouwen over 20 jaar nog veilig zijn in de straten? In veel straten zijn ze nu al niet meer veilig. Hoe lang zal het duren voordat de sharia-wet hier zal worden ingevoerd? In het Verenigd Koninkrijk bestaan nu al sharia-rechtbanken. Hoe lang zal het duren voordat de eerste kathedraal in een moskee zal veranderen? De eerste priester werd vorig jaar al in een Franse kerk afgeslacht. Dit zijn de vragen die we onszelf moeten stellen. Maar geen enkele Europese regering durft zich bezig te houden met deze existentiële vragen, laat staan die aan te pakken. Ze maken zich zorgen over klimaatverandering. Maar zij zullen binnenkort de islamitische winter ervaren.

Dus, wat kunnen we doen? Allereerst de feiten onder ogen zien. Zoals de grote Winston Churchill zei: “Feiten zijn beter dan dromen”. Het is tijd om op te houden met het dromen over een niet-bestaande, vreedzame islam. Om te stoppen met ons te gedragen als de culturele relativisten, die hun geest zo wijd opendoen dat hun hersenen eruit vallen. Het is tijd om te stoppen met het tolereren van het onverdraaglijke. Het Westen moet ook dringend erkennen dat niet alleen het terrorisme het probleem is, maar de islam; als een ideologie van onderwerping, haat en geweld. Terrorisme is slechts een hulpmiddel. Maar het doel van de islam is veroveren. En dit doel wordt ook gediend door de vervanging van de bevolking. We moeten niet alleen terrorisme bestrijden; we moeten ook een halt toeroepen aan de vervanging van de bevolkingspopulatie. Wie had zich in 2010, toen de islamitische bevolking in Duitsland 4,8 miljoen bedroeg, kunnen voorstellen dat dit bijna zes jaar later 1,5 miljoen meer zouden zijn. 6,3 miljoen. Van 5,8% van de bevolking naar 7,6% in slechts vijf jaar. Dat is de erfenis van Angela Merkel. De Duitsers schaffen zichzelf collectief af. Duitsland pleegt zelfmoord.

Volgens een onlangs uitgelekt rapport van de Duitse regering zijn de leiders van het land van plan om de komende 40 jaar jaarlijks 300.000 migranten binnen te laten. Kunt u het geloven? Het is beter dat u dit wel doet. Het document laat zien dat de Duitse regering, om de huidige omvang van de Duitse bevolking stabiel te houden, rekent op een permanente massamigratie.

Laat mij u vertellen wat dit betekent: met de immigranten, van wie de meesten uit de islamitische wereld komen, zal de islamitische bevolking in Duitsland in 2060 omhoog schieten naar meer dan 25% van de totale Duitse bevolking. Meer dan 25%. Als dat gebeurt, is het tot ziens voor het land van Bach en Beethoven, in de afvoerpijp met Kant en Schiller.

En de elites in Frankrijk, Nederland, Groot-Brittannië, Zweden en andere West-Europese landen zijn even krankzinnig. Ze hebben toegestaan dat er, sinds 2015, 1,5 miljoen immigranten in West-Europa binnenkomen. De Europese Unie faciliteert het proces van de bevolkingsvervanging. Het door de EU opgelegde open-grenzen beleid van haar lidstaten voorkomt dat deze landen hun eigen grenzen controleren. Het Hof van Justitie van de EU en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens verwerpen de soevereine wetten van de lidstaten en treden hun rechten om toestemming te kunnen geven wie hun land binnenkomt met voeten. Gisteren zagen we hiervan opnieuw een schrikwekkend voorbeeld. Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens heeft gisteren besloten dat Duitsland geen gevaarlijke buitenlandse terroristen die tot de Islamitische Staat behoren, mag uitzetten. Ongelooflijk, maar waar. Ik zeg: Het wordt tijd dat we ons van deze rechtbanken ontdoen. Schaf alle internationale mensenrechten rechtbanken af. Zij hebben bewezen dat zij het basisrecht van gewone burgers niet respecteren: hun recht op veiligheid.

De EU dwingt ook landen om quota immigranten op te nemen. EU-Frontex schepen pikken immigranten op zee op en vervoeren die naar de EU in plaats van hen terug te sturen. Alles wat de EU doet, maakt de dingen erger. Tot één miljoen meer, overwegend jonge, mannen wachten momenteel in Noord-Afrika gretig om Europa binnen te vallen. En dit, mijn beste vrienden, is pas het begin. Volgens de Internationale Arbeidsorganisatie is een derde van hen van plan hun land te verlaten. Als deze mensen toestemming krijgen naar het noorden te verhuizen, is dit wat er zal gaan gebeuren: tegen het einde van de eeuw zullen er meer Afrikanen in Europa wonen dan inheemse Europeanen. Ik herhaal: meer Afrikanen dan Europeanen in Europa. Tegen de tijd dat uw kleinkinderen volwassen zijn. Bevolkingsvervanging is niet alleen iets wat tot de mogelijkheden behoort. Als er niets gebeurt, wordt die een feit. Onze cultuur, onze identiteit en onze naties zoals we die vandaag kennen, zullen ophouden te bestaan. Onze ergste nachtmerrie komt uit.

Maar, beste vrienden, zullen we dat laten gebeuren? Natuurlijk niet. Wij gaan NIET van de rotsen springen. Ik ben een politicus. Dr. Bob houdt niet van politici. Maar dr. Bob lijkt in ieder geval van mij te houden. En ik zal u vertellen waarom. Dat komt omdat ik, in tegenstelling tot veel andere politici, in plaats van problemen te scheppen de problemen aanpak, ongeacht de gevolgen en ik kom met oplossingen voor de problemen. En hier zijn enkele oplossingen die ik voorstel:

 1. De-islamiseer onze naties. Sluit de grenzen voor islamitische immigratie. Genoeg is genoeg. En niet meer islamitische scholen of moskeeën. Waarom moskeeën in onze landen toelaten als de eerste kerk in Saoedi-Arabië nog moet worden gebouwd?
 2. Onmiddellijke de-naturalisatie van elke Europese Jihadist die Europa heeft verlaten om in Syrië of elders te gaan vechten. Laat hen niet terugkeren naar onze landen. En een administratieve aanhouding introduceren voor iedereen van wie de inlichtingendiensten vermoedt dat die terreuraanvallen voorbereidt of een ernstige bedreiging vormt voor de nationale veiligheid. Zoals de staat Israël dit al heel effectief doet.
 3. Verdedig de Joods-christelijke wortels van onze beschaving. Wij zijn NIET islamitisch. We zouden trots moeten zijn op wie we zijn en niet bang, maar trots dat we kunnen zeggen dat onze cultuur de beste is en veel beter dan de islamitische cultuur.
 4. Het herwinnen en beschermen van de nationale soevereiniteit. Zonder een natiestaat kan er geen nationale identiteit en geen democratie bestaan. Voor mijn land kan dat alleen plaatsvinden buiten het institutionele monster, genaamd de Europese Unie.
 5. Gegarandeerde vrijheid van meningsuiting. Hoe politiek incorrect die ook is, de waarheid is de waarheid en die moet zelfs onder woorden worden gebracht – vooral wanneer de waarheid ongemakkelijk is voor de heersende elites.

Dit zijn enkele van de oplossingen die ik voorstel. Ik wil mijn land, Nederland, niet ten onder zien gaan. Ik wil dat de Nederlanders vrij, onafhankelijk, soeverein en Nederlands blijven. Mijn beste vrienden, vrijheid is het meest waardevolle geschenk. Mijn generatie heeft nooit voor deze vrijheid hoeven vechten, die werd ons op een zilveren presenteerblaadje aangeboden door mensen die daarvoor hebben gevochten en hun leven ervoor hebben gegeven. In heel Europa herinneren Amerikaanse begraafplaatsen ons aan de jonge jongens en mannen die nooit meer thuis zijn gekomen en aan wie we de herinnering  koesteren. Mijn generatie bezit deze vrijheid niet; wij zijn alleen de beheerders ervan.

Wij kunnen deze zwaar bevochten vrijheid alleen in dezelfde staat aan de kinderen van Europa overhandigen zoals die ons werd aangeboden. We kunnen geen deal met moellahs en imams sluiten. Toekomstige generaties zullen ons dat nooit vergeven. We kunnen onze vrijheden niet verkwisten. We hebben gewoon niet het recht om dit te doen. We moeten onze plicht doen en de noodzakelijke maatregelen treffen die nodig zijn om vrije mensen en vrije naties te blijven. Daarom moeten we de islamisering van het Westen een halt toeroepen en die omkeren. De islamisering van Amerika, van Europa, van Australië en van de hele westerse wereld.

En hier ziet u de man die u en ik beiden aan onze zijde vinden in deze strijd om het hart van de natie, in deze strijd voor het behoud van de westerse beschaving: dr. Bob Shillman. Een man die we in elk opzicht nodig hebben. Een geweldige vriend: Dr. Bob Shillman. Ik ben ervan overtuigd dat, als onze leiders in West-Europa slechts een tiende van de moed en de scherpte van geest van dr. Bob zouden hebben, onze naties gered zouden kunnen worden. En ik zeg u, als ik ooit premier van Nederland wordt – en dat zal gebeuren – zal ik hem ereburger van mijn land maken.

Geachte dr. Bob, u bent helaas geen Nederlander, maar ik kan u dit vertellen: het is een eer om naast u te staan in de grote strijd voor de overleving van onze beschaving. U hebt ons nooit laten vallen. Ik zal u nooit laten vallen. Wij allemaal samen in deze ruimte: we zullen elkaar nooit laten vallen. Wij vormen een kring van broeders. En we zijn van plan deze grote strijd te winnen. En we gaan de westerse beschaving redden. Dank u.

Geert Wilders

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” & “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Video: Geert Wilders over de zelfmoord van Europa in het aangezicht van de islam

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Uiteraard heeft Geert groot gelijk.
  Hij is echter een verloren strijd aan het voeren.
  Blaffen naar de maan aangezien de toon lang en breed is gezet door Brussel.
  Daar zijn de piketpaaltjes voor de islamisering van Europa jaren terug in de grond geslagen.
  Er is geen Europees land meer dat aan deze snode plannen zal kunnen ontsnappen omdat de tegenkrachten simpelweg te sterk zijn.
  Niet zozeer de krachten van buiten de EU maar die van binnenuit zijn het grootste gevaar.
  En daarvan kan men het niet meer winnen.
  Ik vrees dat Geert hetzelfde lot beschoren zal zijn als Ayaan Hirsi Ali en op termijn zijn heil zal moeten permanent zal moeten zoeken in de USA when the shit hits the fan in Europe.

  Like

  • tjonge zegt:

   fijn ! daar hebben we de fatalistische statler (of bent u waldorf ?) weer !
   ga maar liggen mensen, zwaai de witte vlag, geeft u maar over….
   .
   waarom krijg ik steeds meer het idee dat u een trol bent ?
   bemoedigend bent u iig niet.

   Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    Ik poneer een stelling.
    Die staat u niet aan.
    En dus ben ik een trol.
    Grappig is dat.
    En inhoudelijk reageren is er van uw kant al helemaal niet bij.

    Like

   • Sabeltant zegt:

    Als je de dagelijkse brij waardeloos kut-nieuws van de Nederlandse media ziet wordt je vanzelf wel pessimistisch.

    IK denk dat de ellende nog lang niet erg genoeg is.
    Als geen vrouw meer over straat kan lopen zonder voor hoer uitgemaakt te worden en als berovingen, verkrachtingen en mishandeling omdat WIJ geen moslims zijn dagelijkse kost wordt, pas dan zal de publieke opinie veranderen.

    Wie leest EJBron? Een handjevol mensen. Het gaat pas wat worden als de doorsnee Nederlander op EJBron afstemt.

    Zie nou Duitsland, Merkel veruit favoriet, ondanks alle verkrachtingen, berovingen en ellende die er in de steden plaatsvindt.
    De reden… de doorsnee Duitser kijkt naar de Duitse media die het volk dom en onwetend houdt.

    Kijk in de media naar de berichtgeving over Charlottesville, het komt door WITTE TERRORISTEN wordt er al door de media verteld.
    De waarheid is dat er mensen zijn die opkomen voor hun cultuur die door de globalisten wordt afgebroken. (in dit geval moest er een standbeeld weg omdat de man wat te maken zou hebben met het slavernijverleden) Het is dezelfde club mensen die hier op alle slakken zout legt.
    De democraten doen niet anders dan linkse meutes opgetrommeld om elke vorm van rechts met veel demonstraties te dwarsbomen. Bij elk bezoek van welke republikein ook komen er steevast 1000 tot 1500 mensen opdagen om tegen het “onheil” te demonstreren.

    We kunnen ons beter druk maken om die verrekte leugenpers in plaats van elkaar vliegen af te vangen.

    Like

  • Henk.V zegt:

   Beste,Statler & Waldorf, U hebt besloten uw verzet tegen ”HET ONVERMIJDELIJKE”” op te geven, begrijp ik? Welke opbouwende gedachten gaat u dan verder aandragen in de discusies die hier gevoerd worden?
   Ik ken geen voorbeelden uit de geschiedenis die mij leren dat neerleggen bij het ”onontkoombare” tot bevrijding voerde.
   Na elke berusting en staken van het staken de strijd belandde een gebied steevat onder een dictatuur die elke vorm van vrijheid verstikte. Is dat wat u wilt?
   Hoe kan men succesvol een strijd winnen, wanneer met op voorshand denkt die strijd te verliezen??
   Ik heb nog NOOIT gezien dat overgave tot overwinning leidde.
   De strategie van de EU berust op verleugening van de samenlevin door middel van het politiek correcte denken en onderdrukking
   IIk denk beslist dat ELKE leugen zal worden ontmaskerd! Is het niet via het geschreven of gesproken woord, dan wel door de feitelijke teloorgang die het politiek correcte denken bewerkstelligt! Iedereen zal dat aan den lijve ondervinden..

   Vanuit dat besef weiger ik dan ook categorisch mij ooit bij de stuatie die hier in het Westen ontstaat, neer te leggen.Dus ik blijf mij verzetten,
   Wie zich definitief overgeeft moet maar een islamitisch kledingstuk kopen, de shahada uit het hoofd leren en die te pas en te onpas reciteren. Dat is genoeg voor de redding. Wel is waar word je dan een tweede rangsburger, maar wat geeft het. Een beetje aanpassen is best wel nuttig, niet?
   OOk met een aangepaste vorm van vrijheidsbeleving moet een mens dan maar blijven ademhalen, Precies in die geesteshouding hebben veel Nederlanders in de Tweede Wereldoorlog overleefd..
   Echt iets om tevreden op terug te zien???.

   Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    U kan u verzetten zoveel als u dat wilt.
    Ik kan mij verzetten wat ik wil.
    Maar de feiten liegen niet, kijk naar de uitslag van de laatste Tweede Kamerverkiezingen.
    Met die uitslag is de richting aangegeven die Nederland blijkbaar op wil, dat is niet die van u en niet die van mij maar die wij wel degelijk opgaan.
    Kijk naar Zweden, Duitsland en Frankrijk en zie wat daar aan de hand is.
    Denkt u nu werkelijk dat uw categorisch weigeren zich erbij neer te leggen iets zal helpen?
    Nederland en de rest van Europa zijn van binnenuit verziekt door haar eigen kiezers die hun stem jarenlang op partijen hebben uitgebracht die deze huidige situatie hebben laten ontstaan en sterker nog, deze bende met de dag groter laten worden.

    Liked by 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Het vervelende is wel, dat Statler&Waldorf helaas niet de enige is, die zijn pessimisme hier de vrije loop laat. Een beetje uitvoerig hier, dat dan wel, maar geef toe, dat de sombere verwachtingen je hier dagelijks rond de oren vliegen; de ene demonstratie van machteloosheid na de andere. Ik zal geen namen noemen, hoewel ik ze zó zou kunnen opsommen.
    Het is ongetwijfeld aanstekelijk, maar bevorderlijk voor de motivatie zou ik het niet willen noemen.

    Liked by 1 persoon

   • Henk.V zegt:

    Na elke berusting en staken van het staken de strijd belandde een ..=
    Na elke berusting en staken van de strijd belandde een …

    Like

  • Asgard zegt:

   Waldorf,…dus dan weet je toch wat je te doen staat?! Of moet ik je nog gaan uitleggen?!

   Like

  • tjonge zegt:

   met het inzicht van de hr statler of waldorf zou dus geen enkele opstand van het volk positief uitpakken.
   gaat u maar liggen mensen, statler of waldorf komt u redden.
   .
   btw, u vergist zich, poneren is wat anders dan fatalisme…..

   Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Excuus, eenmaal moeten was voldoende.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Nog even terug op uw reactie van 13 augustus 2017 09:03,Statler & Waldorf.
   Dat de mensen af en toe denken dat hun strijd tegen de verdorven elites gelijk staat aan vechten tegen de bierkaai is, laat zich begrijpen.
   Iedereen hier denkt dat wel eens..Ik zelf ook.,maar het lijkt mij toe dat de ontwikkelingen die door misdadiog politiek correct in gang zijn gezet uiteindelijk ECHT zullen leiden tot totale vermietiging van alles waarvoor wij staan.
   HOE KAN MEN IN ZOIETS OOIT BERUSTEN?
   De INTENTIE tot verregaand verweer mag dus niet worden opgegeven.
   Moe, of niet moe, ontmoedigd of niet ontmoetigd: wij hebben geen andere keus dan ons te verzetten op allerlei manieren., ongeacht de middelen die wij zullen moeten aanwenden,
   Het gaat om ONS voortbestaan en het welzijn van ons nageslacht.
   Denk daarom maar niet dat ik in zo’n geval ooit ga afwachten.,

   Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    ‘Denk daarom maar niet dat ik in zo’n geval ooit ga afwachten.’
    U bent al aan het afwachten.
    Geheel West-Europa is al 40 jaar aan het afwachten.
    Europa zal niet niet de kl*ten gaan.
    Het is al naar de kl*ten aan het gaan.
    Het gebeurd voor uw eigen ogen as we speak.
    Stap voor stap door Brussel, stap voor stap door Den Haag, aanslag na aanslag, fake-news na fake-news.
    Zeer geleidelijk worden wij het moeras ingezogen.
    En dacht u werkelijk dat ik dat een fijne gedachte vind?

    Like

 3. abouneenee zegt:

  Inhoudelijk goede speech! Geert kan ‘m bovendien als geen ander brengen.
  Misschien zijn de socialistische kneuzen dáár wel bang voor, nee, ik weet ’t zeker: socialisten weten dat ze zwak zijn, net als bepaalde groepen nieuwe Nederlanders. Daarom voelen zij zich geïntimideerd door de sterke manier van betogen met waarheden. Socialisten hebben maar 1 doel en dat is het bestrijden van Wilders, juist omdat hij leiderschap toont, want zulks vinden zij intimiderend. Socialisten zijn een stel zwakkelingen die kiezen voor zwakke leiders als Pechtold en Klaver. Althans zolang zij bruikbaar zijn voor hun doeleinden (m.n. het afbreken van sociale structuren), bewust of onbewust met als doel die zogenaamde diversiteit die dan zou ontstaan te zien vervangen door de sharia.

  Zolang mensen weigeren om zelf na te denken omdat zij op een gegeven moment in hun leven bedacht hebben, uit misdadige luiheid en eveneens misdadig meeloop-gedrag, dat hun vrijheid niet waardevolle genoeg is voor constante waakzaamheid, zijn zij die vrijheid ook niet waard. Deze mensen, de socialisten, hebben last van een psychiatrische aandoening en zouden daarom in lijn met de westerse gewoontes geholpen moeten worden hun leven weer betekenis te geven.

  – Repeal and replace –
  De enige manier waarop het leven van mensen weer betekenis gegeven kan worden is door de zittende globalisten middels een tribunaal uit de roulatie te nemen en deze mensen te vervangen door mensen die van hun natiestaat houden. Ik snap maar al te goed dat overheden onder aanvoering van deze elite alles doen wat in hun macht ligt om hun onderdanen een zo groot mogelijke afkeer te laten krijgen van hun overheid door burgers onmenselijk te behandelen, als vuil, nummer, zogenaamd vanwege een morbide gelijkheidsbeginsel, de natte droom van socialisten, maar als de voornoemde kanker van deze aarde is weggenomen, zal tijd de wonden helen en zullen de toekomstige leiders steeds betere leiders worden.

  Ik wacht vurig op het moment dat Wilders’ voorspeling omtrent zijn premierschap bewaarheid wordt. Maar hij heeft gelijk dat dit niet mogelijk is zolang we in de EU zitten. In deze context is een artikel uit de Neue Zürcher Zeitung dat ik laatst onder ogen kreeg een aanrader:
  https://www.nzz.ch/finanzen/interview-mit-markus-krall-der-draghi-crash-ist-nur-eine-frage-der-zeit-ld.1308458

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  https://twitter.com/i/web/status/896441628646420481

  In Amerika weten ze wel hoe ze om moeten gaan met landverradend links tuig.

  Gewoon er overheen.

  In Amerika heeft men het helemaal gehad met linkse nietsnutten die in hun leven niets anders hebben gedaan dan “studeren” en het dagelijks demonstreren tegen het “rechtse” onheil.

  Nou eens kijken hoe ons leugenhoernaal hier weer een “extreem” rechtse daad van gaat maken.

  Like

  • Wolf zegt:

   Koren op de molen van de Staatsomroep, het linkszure RTL en hun broeders bij de NPO en alle oude vieze linkse deugkranten bijv. Trouw, Volks.krantvod, NSB handelsblad, smerige vara Jole, De Telebelg, etc. etc. Ze doen net of er duizenden doden zijn gevallen en ze hebben per direct een foto van die jongeman afgebeeld in vol ornaat. De smerige rooie ratten van de NEP nieuws clubjes kranten en tv.

   Like

 5. Sabeltant zegt:

  In Nederland zou een toespraak als deze niet eens meer mogelijk zijn.
  Denk daar maar eens over na.

  We zijn te ver gezonken in het linkse alles verstikkende moeras van gelijke rechten voor iedereen die van waar dan ook in de wereld naar ons land komt.
  Vijanden van onze cultuur hebben inmiddels meer rechten in ons land dan de eigen inwoners.

  De enige redding is stoppen met het faciliteren van de islam op alle fronten.
  Stop met de ongebreidelde import van analfabeten en parasieten.

  De ware islam is dood verderf en haat.

  Like

 6. Cath zegt:

  islam is terroistme, hoort niet in t westen thuis, heel de eu gaat kapot door die linkse elite smeerlappen ,weg met islam en t linkse tuig,,,,,

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  En deze man wordt in ons land voor het gerecht gedaagd terwijl Rutte daar zou moeten staan wat die allemaal NIET gedaan heeft is veel erger dan “minder Marokkanen”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s