Duitse federale politie: In 2016 kwamen slechts 905 “asielzoekers” niet uit een veilig land – alleen voor hen zou Duitsland verplicht verantwoordelijk zijn

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

Als de grondwet en de Dublin-regels zouden worden toegepast, zou Duitsland voor maar 905 “asielzoekers”, die in 2016 niet via veilige derde landen binnenkwamen, verplicht verantwoordelijk zijn.

epoch times

“In het jaar 2016 werden door de federale politie op Duitse luchthavens in totaal 903 asielzoekers geregistreerd die niet via een veilig derde land respectievelijk veilig land van herkomst Duitsland zijn binnengekomen”, deelde de autoriteit mee aan de “Welt am Sonntag”.

In de Duitse havens zouden het hele jaar bovendien twee “asielzoekers” door de federale politie zijn geregistreerd die niet via een veilig derde land of veilig land van herkomst binnenkwamen.

Alleen voor deze 905 zou Duitsland verplicht verantwoordelijk zijn

Alleen voor “asielzoekers” die niet via veilige derde landen binnenkomen, zou Duitsland verplicht verantwoordelijk zijn, mits de voorschriften van de grondwet en het Akkoord van Dublin volledig zouden worden uitgevoerd.

Sinds de grondwetswijziging van 1993 werd Artikel 16a “Politiek vervolgden genieten recht op asiel” aangevuld: “Op alinea 1 kan iemand zich niet beroepen die uit een lidstaat van de Europese Gemeenschappen of uit een derde land binnenkomt, waarin de toepassing van het akkoord over de rechtspositie van de vluchtelingen en de conventie ter bescherming van de mensenrechten en fundamentele vrijheden gegarandeerd is.”

Als zulke zogenaamde veilige derde landen gelden inmiddels alle buurlanden van Duitsland. Volgens de Dublin-regels moet iedere “asielzoeker” zijn aanvraag daar indienen waar hij voor het eerst Europees grondgebied betrad. Migranten die verder reizen mogen naar de verantwoordelijke eerst elanden van binnenkomst worden teruggebracht.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Duitsland, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Duitse federale politie: In 2016 kwamen slechts 905 “asielzoekers” niet uit een veilig land – alleen voor hen zou Duitsland verplicht verantwoordelijk zijn

  • koddebeier zegt:

   Vertel dat maar is aan dat stassi wijf !

   Liked by 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Het is toch volkomen helder dat Merkel er op kunstmatige wijze voor heeft gezorgd dat héél Europa de dupe werd van de door háár ontketende immigratiestroom.
    En deze misdadigster tegen de menselijkheid wordt binnenkort voor de derde maal op rij als Bundes-Kansler gekozen door dat zelfde volk dat ongelofelijk lijdt onder haar terreur …!

    Liked by 1 persoon

 1. Flo zegt:

  Als merkel, die nat wordt van asiel /gelukzoekers, weer gekozen wordt straks, is het klaar met Duitsland, over afzienbare tijd en slepen ze de rest van europa mee de islamitische afgrond van dood verferf en armoede in.
  Ben een paar dagen in Sauerland, prachtig nog steeds!
  Maar…. bijna overal en ook iin de kleine typisch Duitse stadjes / plaatsjes, zie je de moslim wijven met kopvod en groepjes (jonge) mannen rond slenteren, die ergens zijn onder gebracht, met een eeuwig durende uitkering!
  Ik KOTS van dit beeld! Als de voormalige stasi CUNT merkel en haar NATIONAAL SOCIALISTISCHE kompanen wederom gekozen worden en die kans is er als je naar de gemiddelde ( links) mof kijkt, dan is het nabije toekomst beeld beangstigend en verloren, tenzij……….

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Natuurlijk wordt Merkel met overweldigende meerderheid gekozen door het Duitse stemvee.
   Dat zal ook moeten, willen we de revolutie nog gaan meemaken.
   Geen enkele andere democratisch gekozen Kanselier kan er meer voor zorgen dat al dat immigratie-gespuis weer teruggestuurd zal worden naar hun thuislanden.
   Dat zal alleen nog kunnen met een allesverwoestende revolutie.

   Recht en orde kunnen nu niet meer helpen…

   Like

 2. Marian zegt:

  Laat ze toch gewoon eens stikken.

  Like

 3. Lars Brouwer zegt:

  ⭕ In DLD 2016 kwamen er zo’n 280.000 stuks binnen (zegt DLD). Effe rekenen dan: 905/280.000 * 100% = 0,3% rechtmatige vluchtelingen en daarmee 99,7% onrechtmatige fakefugees! KOEKOEK!

  ⭕ En toch blijven alle binnen- en buitengrenzen wagenwijd open. Snapt u het nog? Ik wel: De door de EU en Mutti Terroresia geadoreerde Umvolkung van DLD (én héél Noordwest-EU incl. NL!) moet en zal doorgaan! Na haar herverkiezing zal alles nog veel groteskere vormen aan gaan nemen. Verzet moet vanuit het volk zelf komen! En snel ook…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat dat verzet er moet komen is helemaal waar.
   Maar de tijd is nog steeds niet rijp.

   Het zal echt héél erg verschrikkelijk moeten worden…!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s