ISLAM is een mondiaal probleem, al 1400 jaar!

Screenshot_9

(Door: “Balkanske priče”)

PVV-leider Geert Wilders zegt: “In 1945 werd in Europa het nazisme overwonnen. In 1989 werd in Europa het communisme overwonnen. Nu moet de islamitische ideologie worden overwonnen, die wil overheersen en onderwerpen en die uit is op de vernietiging van onze westerse beschaving. De islam moet worden teruggedrongen als Nederland over tien jaar à dertig jaar nog wil bestaan. Elk jaar neemt de invloed van de islam toe. Elk jaar wordt Nederland een beetje minder Nederland. Autochtonen vormen een steeds kleiner deel van de bevolking. De groei van het niet-westerse deel houdt aan, terwijl steeds meer Nederlanders wegtrekken. Hele wijken worden islamitisch. Dezelfde ontwikkeling is in heel West-Europa te zien. Ze dragen onze paspoorten, maar ze horen niet bij ons. Ze spugen op onze identiteit en gedragen zich als veroveraars. We hebben aanslag na aanslag in Europa, gepleegd door personen die zich beroepen op de Koran, die ´Allahu akbar!´ roepen. Als wij in Europa de afgelopen decennia niet massa’s hier naartoe hadden gehaald, dan hadden we geen geweld gehad op ons continent.”

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

10 reacties op ISLAM is een mondiaal probleem, al 1400 jaar!

 1. Sabeltant zegt:

  Zonder moslims geen islam en zonder islam geen terrorisme!

  30 jaar gelden hadden we nog nooit gehoord van terrorisme en het woord haten kwam niet eens voor in onze dagelijkse omgang.

  Nu kennen we de islam en de woorden haat, dood en terreur domineren de dagelijkse gedachtegang.

  Het zal pas stoppen als we onze nutteloze symptoombestrijding vervangen door het afrekenen met de veroorzaker van deze mensonterende ellende.

  Liked by 1 persoon

 2. Islam (Sharia)

  De rasechte Nederlander en kunstschilder Anton Heyboer had vier of vijf vrouwen. Toen was er volop media-aandacht voor Anton en zijn harem. Tegenwoordig zijn er tal van moslims in Nederland komen wonen die ook vier of meer vrouwen hebben. Dat wordt niet belicht. Want het is hun religie en cultuur…

  Moslima’s worden opgeroepen door islamitische leiders als de Turkse dictator Erdogan om minstens vijf kinderen te baren. De baarmoeder is het wapen van de islam.

  Als de islam de baas wordt in Nederland dan vertrek ik uit Nederland en ga in Amerika wonen voor mijn vrijheid, veiligheid en om mijn leven te behouden. Want ik ben niet van plan om onder het islamitische juk, sharia, te gaan leven. Aan mijn nooit niet! Barbaren zullen mij nooit bekeren!!!

  Als dan de islam (sharia) voorgoed verdreven is uit Nederland keer ik weer terug naar Nederland.

  Jack Terrible

  Liked by 2 people

  • Elisah zegt:

   Ach die Heyboer was een beetje excentriek, het was meer een commune waar ze in samenleefden, van seks was eigenlijk geen sprake vanwege zijn lichamelijke gesteldheid.

   Like

   • Sabeltant zegt:

    Bovendien… was er in dat geval sprake van liefde en vrije wil

    Daarvan is geen sprake binnen de islam.

    De doorsnee islamitische vrouw binnen vlucht voor de slavernij thuis bij de ouders en haar broers om ‘m in te ruilen voor de slavernij van haar nieuwe echtgenoot.

    Op klagen staat de dood.

    Voor vrouwen is leven onder de islam een hel.

    Like

   • Sabeltant zegt:

    – binnen. 🙂

    Like

  • Anna zegt:

   Klopt; en als de eigenaar een van zijn vier vrouwen vermoord, omdat zij ” zijn eer aan tast ” dan kraait er geen haan naar in Nederland…… want ze staat toch niet ingeschreven in de burgerlijke stand…. Hij maakt een ” postpakketje ” naar zijn schoonouders en zij verzorgen de rest…..

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Heyboer was grafisch kunstenaar geen kunstschilder.
   En wat die sex betreft.
   Als je die vrouwen zag dan begreep je Heyboers “lichamelijke gesteldheid”
   erg goed.

   Tenminste ik wel.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat lag gedeeltelijk óók aan hem:
    Hij gaf ze wel degelijk instructies betreffende hun uiterlijke verschijning en dergelijke; het leek wel een goeroe!
    Het heet, dat die vrouwen ieder op hun manier “beschadigd” waren door “de wereld” en bij hèm een ‘veilig toevluchtsoord’ vonden.
    Het zal wel. Wat hij er uiteindelijk van heeft weten te maken ziet er nog het meeste uit als vier kleumerige trutten en één surrogaat-Mathilde Willink.
    Je moet wel bijzónder ver heen zijn als je, die surrogaat-Mathilde, Petra, misschien min of meer uitgezonderd, dát met je laat doen.

    Like

 3. Joshua zegt:

  De moordadige islam is moedwillig hierheen gehaald door teveel betaalde ondemocratische, psychisch gestoorde eigen volk vernietigers.
  De namen van die HUFTERS kunt u zelf invullen.
  Zij spelen mooi weer, en sluiten een pact tegen de PVV. kiezers, van ons geld.

  Liked by 1 persoon

 4. Marian zegt:

  Jammer dat ze het nooit eens tot op het bot hebben kunnen uitroeien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s