Middellandse Zee: derde NGO geeft het op!

Screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse hulporganisatie “Sea Eye” heeft haar “reddingsmissie” in de Middellandse Zee opgeschort. Daarvoor al hadden “Jugend Rettet” en “Artsen zonder Grenzen” het opgegeven. De oprichter van “Sea Eye”, Michael Buschheuer, verklaarde vanochtend dat “reddingsacties” voor de Libische kust onder de huidige omstandigheden “niet mogelijk” zouden zijn uit verantwoordelijkheid tegenover de bemanning.

journalistenwatch

De Libische marine had donderdag verklaard dat buitenlandse schepen de kusten van het land niet meer zouden mogen naderen zonder speciale toestemming en had met het gebruik van vuurwapens gedreigd.

“We laten een dodelijk gat achter in de Middellandse Zee”, zegt oprichter Michael Buschheuser. Hij appelleert aan de Italiaanse regering en de EU-missie “Sophia” om “nu eindelijk alles in het werk te stellen om een einde te maken aan het zinloze sterven.”

Naar eigen zeggen viste de “Sea Eye” sinds het begin van haar missies in april 2016 ongeveer 12.000 mensen op uit de Middellandse Zee.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Algemeen, NGO´s. Bookmark de permalink .

34 reacties op Middellandse Zee: derde NGO geeft het op!

 1. Sabeltant zegt:

  Ze zullen wel weer een andere manier vinden om Europa van kanslozen te voorzien maar voorlopig is elke boot die wordt tegengehouden er een.

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Ik vraag me afwat ze met ” opvissen ” bedoelen .
  Lijkt me sterk dat ze er zo veel UIT het water gevist hebben .
  Als ze met ” opvissen ” bedoelen , die lui uit een pendelboot op een grotere te laten stappen ,
  Dan geloof ik die aantallen wél .

  Maar wel goed nieuws dat ze er mee stoppen , althans voorlopig .
  Kennelijk was daar helemaal niet zoveel voor nodig , om ze zo ver te krijgen .
  Maar geloof maar gerust dat ze al weer bezig zijn om nieuwe routes te vinden .
  Hopelijk wordt daar dan wel weer onmiddellijk een stok voor gestoken .

  Optimistisch ben ik daar echter niét over .

  Like

 3. dutchess43 zegt:

  Als zelfs de stranden van Spanje de badgasten overspoeld worden met deze dobbernegers zullen er nog genoeg gaten zitten in het zogenaamd bewaken van de europese buitengrenzen.
  Men kent het gevaar van de overtocht, zij weten dat ze niet gewild of uitgenodigd . zijn en tòch wagen ze de overtocht. Laat ze dan maar verdrinken.

  Like

 4. Marc zegt:

  Goed nieuws! Nu verplaatst het probleem zich naar de Spaanse kust. Zaak is dat landen (overduidelijk uit nationaal initiatief!) de controle op grenzen opnieuw ter hand nemen. De Italianen en Libiërs lijken dat nu te doen. Nu de rest nog.

  Geliked door 1 persoon

 5. Renske zegt:

  Ik meen dat ze nu via de spaanse kust deze kant opkomen. Ik weet niets af hoe de situatie daar is. Misschien dat de NGO’s hun werkterrein gaan verleggen naar de spaanse kust?

  Like

  • Mirjam zegt:

   Dat gaan ze ook doen, want ze zien in dat Italië geen optie meer is, omdat ze daar ‘gesnapt’ zijn en in de gaten worden gehouden. Spanje is het nieuwe doel en daar denken ze weer gewoon hun gang te kunnen gaan. Tijd voor de Spaanse marine om hen duidelijk te maken dat ze daar ook niets te zoeken hebben.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Eerst moeten de gutmensch Spanjaarden verzuipen in 500.000 dobberneuqnegerts net als Italie voordat de mensen omgaan en wakker worden uit hun natte droom, dus nog 500.000-30 te gaan!!!

   Geliked door 1 persoon

 6. Benesha zegt:

  Nu pas zal het zinloze sterven stoppen. Veel te laat maar beter nu dan over 10 jaar.

  Like

  • Wolf zegt:

   Nu pas zal het zinloze moorden in Europa een beetje afgezwakt worden door de gelukzoekende islam gekken zal u bedoelen. Dat sterven van die ratten mag om mij verduizendvoudigd worden.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Wat nou…?
   “Zinloos sterven”…?
   Elke dood van ’n zogenaamde vluchteling is een zinvolle dood!
   Leer dat van buiten!!!

   Het zijn pure criminelen die zodanig onderontwikkeld zijn dat ze ons zullen vernietigen.
   Als u dat perse wilt zeg het dan eerlijk, dan kunnen we u naar behoren van repliek dienen want uw ogen zullen waarschijnlijk NOOIT opengaan..

   Dat heb je met dat soort…

   Like

 7. Hendrik zegt:

  12000 mensen opgevist. Stuur deze Michael Buschheuer dan ook even de rekening van 12000 uitkeringen per maand plus de bijkomende gezondheidskosten. Het is me maar niet makkelijk om op eigen vuist Europa met al die onbruikbare mensen op te schepen en je dan zelf, al wegrennende, op de borst te slaan dat je mensen hebt gered.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Makkelijk!
   De NGO’s vissen de criminelen uit het water zonder rekening te houden
   met de miljarden-kosten.
   De EU-bonzen geven ons geld met wagonladingen uit, want het is toch niet van hen.

   Maar als jij 10 centimeter te ver van de stoep parkeert krijg je ’n boete…
   Ongelofelijk, de wereld wordt steeds gekker!!!

   Like

 8. Het lijkt mij dat Libië er belang bij heeft dat zo veel mogelijk “migranten” richting Europa vertrekt.
  Wat zit erachter dat Libië deze stap neemt?

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De NGO’s zijn de verantwoordelijke van dat “zinloze” sterven !!

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  De beste methode is om het gehele asiel conglomeraat los te koppelen van het subsidie infuus. Gaat lang niet gebeuren want veel politici hebben belang bij de NGO’s i.v.m. de beruchte banen carrousel. Ook helpen deze NGO’s mee met het in stand houden van het linkse narratief. Geen belasting geld meer naar NGO’s in algemeen en geen belasting geld meer naar organisaties die zeggen “vluchtelingen” te helpen. Laat ze compleet afhankelijk zijn van donaties en legaten moet je zien hoe snel de goedmens niet thuis geeft als hij de kosten niet meer kan uitstrijken over de hele samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 11. Claudia M. zegt:

  Ze moeten de boel niet opschorten, ze moeten stoppen met deze mensen naar een uitzichtloze situatie te brengen. In tegenstelling wat van wat wordt beweerd; er is hier geen werk, er zijn geen huizen (meer), de grote sociale ruif is leeg en de locale bevolking zijn deze, veel te vaak, hondsbrutale uitheemse volkeren, die overal voorrang op krijgen, meer dan spuugzat.

  De enige manier om dit op te lossen, is deze mensen per omgaande terug te brengen, wat mij betreft zelfs nog naar het land van herkomst. Niet willen vertellen, is dan overigens gissen. Deze stroom moet stoppen, niet goedschiks dan helaas kwaadschiks. Er is ook geen fatsoenlijke toekomst voor al deze ongeschoolde mensen hier!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Niks terug brengen…
   Waarom?
   Ik begrijp dat niet.
   Idioterie om die paar uiteindelijk uitgezette criminelen onder begeleiding en op onze kosten met een vliegtuig terug te brengen.
   Waarom?
   Ze zijn toch ook hier kunnen komen.
   Hup, over de grens!
   Ik denk dat ze dan allemaal héél erg snel weer in hun hangmat onder die klapperboom liggen uit te rusten…

   Denk je ook niet?

   Like

 12. Marc zegt:

  NOS-journaal van gisteren. Tot minuut 2.10.

  Met vliegtuigen vanuit West-Afrikaanse landen vliegen kolonisten eerst naar Marokko, om vervolgens zich per rubberbootje door de Spaanse kustwacht te laten oppikken, of door Marokkaanse criminelen op Spaanse stranden te laten afzetten.

  Het wachten is nu op acties van de Marokkaanse overheid: als Libië nu gesloten lijkt voor deze kolonisten, lijkt Marokko nu verzamelplaats voor te worden. Nu maar hopen dat dit de Marokkaanse samenleving zo ontwricht dat de Marokkaanse kustwacht zich genoopt voelt net zo scherp in te grijpen als de Libische!

  https://nos.nl/uitzending/26745-nos-journaal.html

  Like

 13. Marian zegt:

  Het lijkt wel of wij er nooit meer vanaf komen.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Our mission is already a success!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   En nu even ’n 9-mm-gat tussen z’n lelijke siepogen!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Misschien je hebt ’t niet begrepen. Hij hoort bij die boot van “DEFEND EUROPE”.
    Of je moet de invasie van al die nutteloze Afrikanen goed vinden, of het filmpje niet bekeken.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Dat ligt nogal voor de hand dat ik mij vergis en dat die arme jongen daardoor ’n mooi rond gaatje tussen zijn prachtige ogen heeft, ’n groot rafelig gat op de plek waar eerst z’n achterhoofd zat, en dan óók nog het dek leg te bevuilen…
    Eerst schieten en dan proberen te begrijpen heet dat.

    Maar goed, eigen schuld Paul als je niet eens de moeite neemt om de video te beluisteren.

    Like

 15. Wolf zegt:

  Nou Pas? Dat had al tientallen jaren eerder gemoeten. Mosterd na de maaltijd. Als het ei op is komt het zout. als het kalf verdronken is dempt men de put, die kost gaat voor die baat etc.etc.

  Like

 16. Ik las ergens dat de grenzeloze artsen ermee stoppen omdat de kas leeg dreigt te raken. De salarissen en de bonussen komen in gevaar nu de mensheid wakker aan het worden is en de donaties stopt. Het geschooi met zieligheid zet geen zoden meer aan de dijk. Er schijnt geen stuiver meer binnen te komen. Geldt ook voor de andere NGO’s, denk ik.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Geen poen geen negers.
   Maar waarom betalen die “Idealisten” dat “Een negertje-halen, 2 betalen”,
   niet uit eigen zak…???

   Geliked door 1 persoon

   • Gaat altijd uit jouw zak, ook al geef je ze niks. Die organisaties zitten omwikkeld door stichtingen die poen krijgen van mensen die de gift van hun belastbare inkomen af kunnen trekken. Dat betekent dat jij dus dat belastingvoordeel erbij mag gaan aftikken. Zonder dit belastingvoordeel zou er geen hond over piekeren.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Vroeger had ik ook ’n hond.
    Die zat de hele dag te piekeren en plaste daarna verstrooid in een hoek van de kamer.
    Vandaar dat ze in het Witte Huis ’n zogenaamde “Ovale Roem” hebben die geen hoeken meer heeft.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s