Nu ook in Denemarken: terugkerende ISIS-terroristen krijgen woningen en sociale uitkeringen

Screenshot_25

Waar dit begrip opduikt, vallen doden.

(Door: Ingmar Blessing – Vertaling: E.J. Bron)

In Zweden bestaan al enige tijd sociale programma´s ter “re-integratie” van moordenaars en brandstichters die naar Syrië en Irak in de jihad trokken en nu na de militaire nederlaag weer terugkeren naar Europa. Maar in plaats van de samenleving tegen deze moordenaars en psychopaten te beschermen, door ze op te sluiten, krijgen ze geld en goederen, een woning en hulp bij het vinden van een baan. Zoals de Britse krant “Sunday Express” bericht, gaat men in Denemarken nu ook over tot een dergelijk programma.

Het programma “Omarm een Jihadist” wordt ingevoerd door de politie in het Deense Århus en moet op dit moment 19 Jihadisten met een Deens paspoort bij hun re-integratie in de samenleving helpen die de gevechten in Syrië overleefd hebben en nu, nadat hun avontuur is mislukt, weer in Denemarken willen leven.

De verantwoordelijke van de politie, Allan Aarslev, zegt dat de “meeste” van de uit Syrië teruggekeerde Jihadisten nu weer “zeer goed geïntegreerd zijn en heel blij zijn met hun tweede kans”. Wat betreft Aarslev zijn de samenleving en de omgeving van de Jihadisten er veelmeer bij gebaat dat men hen een “normaal leven” mogelijk maakt dan dat men ze in de steek laat. Hij zei ook dat “bij de mannen die in Syrië waren onbekend is wat ze daar gedaan hebben.”

Wat de samenleving en vooral de nietsvermoedende nieuwe buren van de Jihadisten hiervan vinden, is niet bekend. Het sociaalpedagogisch optreden van de politie werd bekritiseerd door de in Damascus geboren conservatieve parlementariër Naser Khadeer, die een hard optreden tegen de Jihadisten eist en het onbegrijpelijk vindt dat ze voor hun afschuwelijke gruweldaden met geld, een woning en een baan beloond worden.

De politie echter zegt dat sinds het begin haar deradicalisering-programma twee jaar geleden niemand meer naar Syrië ging. In het kader van het programma krijgen bedreigde personen een islamitische “mentor”, die hen ervan moet overtuigen dat het fout is om daar naartoe te reizen. Of deze mentor daarbij probeert zijn extremistische pupil op het pad van de vrijheid en de principes van de rechtsstaat te krijgen, of hem eerder aanraadt zijn jihad in Denemarken zelf te voeren, is onduidelijk. Wel is bekend dat Denemarken, net zoals bijna alle Europese landen, een enorm probleem heeft met extremistische moskeeën. Volgens drop-outs zou zo goed als iedere moskee ondermijnd zijn en door extremisten geëxploiteerd worden. Zoals de politica van de SPD, Franziska Giffey openhartig toegaf, zou “bijna iedere moskee in Berlijn verbindingen met de Moslimbroederschap” hebben, zodat de SPD het als legitiem beschouwt om daar verkiezingscampagne te voeren. Maar dat is een ander verhaal.

Terwijl voor de moordenaars en brandstichters de rode re-integratieloper wordt uitgerold, moeten hun slachtoffers en vijanden uit Syrië en Irak voor hun rechten vechten en deels zelfs vrezen voor hun leven. Zoals de “Daily Mail” berichtte, vreest de Deense met Koerdische wortels, Joanna Palini, voor haar leven sinds ze weer in Denemarken woont. Ze ging als vrijwilligster naar de Levant om daar tegen de “Islamitische Staat” te vechten. In Denemarken wordt ze nu als een terroriste behandeld en werd ze zelfs door haar omgeving verstoten.

Ook in het naburige Nederland is het niet eenvoudig om een slachtoffer van Jihadisten te zijn. “JouWatch” berichtte over het geval van de Jezidische Parween Alhinto, die naar Amsterdam werd uitgenodigd om een voordracht te houden over haar lijden als seksslavin van ISIS-Jihadisten, waarbij de organisator een krankzinnige hordeloop moest ondernemen om ervoor te zorgen dat het slachtoffer van islamitische seksslavernij überhaupt het land mocht binnenkomen. Gezien de nauwe vervlechting tussen Zweden, Denemarken en Nederland is het vermoedelijk slechts een kwestie van tijd totdat ook daar een desbetreffend programma voor de daders wordt opgezet, terwijl slachtoffers zoals Parween in het gunstigste geval aan hun lot worden overgelaten.

Wanneer het in Duitsland zover is en ook bij ons een oorlogsverklaring tegen het eigen volk in de vorm van een sociaal programma voor Jihadisten wordt opgesteld, is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd. Er moet aan herinnerd worden dat er al een voormalige lijfwacht van Osama bin Laden onder ons en vermoedelijk op onze kosten leeft, omdat hij wegens “mensenrechten” niet naar Tunesië mag worden uitgezet.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Ingmar Blessing

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Denemarken, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, liberalen, Linkse Kerk, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Nu ook in Denemarken: terugkerende ISIS-terroristen krijgen woningen en sociale uitkeringen

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik heb het al dikwijls voorbij zien komen hier en op andere fora.
  Telkens al je denkt het kan echt niet gekker zie je dat je er helemaal naast zit.
  Ik zou me niet echt verbazen als deze jihadisten een wapenvergunning gaan krijgen met bijbehorend wapen om zich tegen de autochtone bevolking te kunnen beschermen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Dit zingen die mohammedanen. Ze lachen zich lek:

  Like

 3. delamontagne zegt:

  ZOU HET HELPEN DIE HALF-ZACHTE AANPAK ?

  Geliked door 3 people

 4. Renske zegt:

  Nou NRC handelsbald had ok al een artikel dat de Syriegangers onze zonen zijn en we ze weer moeten verwelkomen. Ik zie ze liever tussen 6 planken. Niemand van alle West-Europese landen heeft en maakt eigen beleid. Ze papagaaien elkaar na met alles. Er is 1 centraal punt. EUbobo’s die dit beleid maken. Zo zie ik het. Bij alle West Europese landen zijn enorme bezuinigingen doorgevoerd in het leger en het politiebestand. Zo ook in de UK. Dat lijkt mij ook geen toeval. EU wil een Europees leger. Die kunnen ze m.i. gebruiken tegen de bevolking als die in opstand komen. Dan neem je b.v. de de franse afdeling als de nederlanders in opstand komen. En andersom. Fransen zullen minder moeite hebben met afschieten van Nederlanders dan hun eigen landgenoten afschieten. Ze kunnen dan ook makkelijker de verdeel en heerspolitiek uitvoeren. De griezels van de EU

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  Djihad en France depuis 2015 : 143 affaires, 242 morts, 988 blessés !
  ………….
  Djihaad[t] in Frankrijk: Vanaf 2015
  242 doden,
  988 gewonden,
  143
  zaken die betrekking hebben op islam gerelateerde aanvallen.
  * * * *
  Engeland
  Elke 2 dagen wordt er een “aanval” met zuur op iemand gepleegd.
  4 beraamde aanslagen verijdeld.

  Tommy Robinson

  Geliked door 1 persoon

 6. Beschouwer zegt:

  Heel erg vals dit

  Als Zuidafrikaanse blanke vluchtelingen vluchten voor het geweld van de plaatsmoorde daar in Zuid Afrika wordt men als asielzoeker afgewezen net als veel Christenvluchtelingen uit met Midden Oosten..

  Heel erg vals

  Geliked door 1 persoon

 7. bigljohn zegt:

  Dit is de kat op het spek binden zegt men wel eens. Vroeger sloten ze gekken en criminelen op. Vandaag de dag staan ze in hoog aanzien, en hebben een voorkeurspositie gekregen van de autoriteiten ten opzichte van het autochtone volk, dat op zijn beurt het nakijken heeft. Hoelang blijven de (domme) Europese volkeren dit allemaal nog pikken. Laten we hopen niet voor lang, want de Sharia komt met rasse schreden naderbij !

  Geliked door 1 persoon

 8. Johan zegt:

  Die ISIS-gasten dienen terstond ter dood veroordeeld te worden als ze het wagen om hier terug te keren. Die flauwekul met die reïntegratie-programma’s is te gek voor woorden.

  Geliked door 1 persoon

 9. ReneKampers zegt:

  Nu nog de erkenning van “oudstrijder van het goede doel ” en een jaarlijkse herdenking’ van de gesneuvelde jihadisten , onder het spelen van “The Last Post”

  Geliked door 1 persoon

 10. Lot zegt:

  Komt het jullie bekend voor!
  Na de oorlog werden de nationaal socialisten NSB ers als een pukkel uitgeknepen uit Duitsland naar Nijmegen waar de gehele gemeenteraad van Nijmegen als eerste regering na de oorlog werd ingesteld. Na de verkiezingen van een echte regering, bleven zij hangen in Den Haag en in allerlei gedaanten en organisaties hun verderfelijke goederen verspreiden, uitmondend in d66 in de jaren 60 waarvan gescheven is dat het hun kinderen zijn, de nieuwe generatie die zij hebben opgevoed. Vanuit de uitgeknepen pukkel ging het internationaal socialisme de wereld over. De NSB werd huizen gegeven, geld, bescherming en gevraagd hen op te nemen in de samenleving door politie en staat en geen gevangenis voor nsb ers. Komt het bekend voor?
  De daders van vandaag, zijn de regerings/leiders/elite van de toekomst. Is dat wat zij met ons voorhebben? Ik denk dat Nederland allang bekend is waar het naartoe moet gaan. De smeuige brui van socialisten de nazi’s die het overal voor het zeggen heeft, dat zijn zij aan het herhalen en de islamisten zijn de nieuwe onderdrukkers tezamen met hun vriendjes socialisten die er de komende decennia nog steeds zijn met hun onderdrukkingen en hun cult waarheden.
  Uit de jaren 90 heb ik onderzoek gedaan en is ook bekend bij hoogleraren dat de belasting met 30% kan dalen omdat het aan dingen en subsidies gegeven worden die niet tot de kerntaken horen van de overheid. Geef je elke uitkering 100 gulden meer in de maand, dan kost dat tientallen miljoenen die zij weer besteden in de samenleving. De overheid heeft geld genoeg om de dingen te betalen.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Triest. Ik meende dat Denemarken op de goede weg was inzake de islam, maar blijkbaar hebben de Denen ook de verkeerde regering, of zijn ze allemaal achterlijk geworden.

  Like

 12. Marian zegt:

  De Denen zijn ook al van de pot gerukt, ongelooflijk.

  Like

 13. Harry Kooistra zegt:

  Terugkerende ISIS-terroristen zijn als honden. Zij hebben de westerse samenleving uitgekotst en keren nu terug om daar nog wat eetbaars uit te halen. Zij zijn de laagste soort mensen op aarde.

  2 Petrus 2:22
  Maar hun is overkomen wat een waar spreekwoord zegt: De hond is teruggekeerd naar zijn eigen uitbraaksel en de gewassen zeug naar het rondwentelen in de modder.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Nu snap ik waarom christenen zo weinig respect voor de dieren hebben , het wordt ze met de paplepel ingegeven .
   Ik vind die Petrus maar een asbak !
   Zeker om wat ie om 2 uur 22 gezegd heeft .

   In de normale mensenwereld doet een spreuk de ronde : wie de mensen beter leert kennen , gaat meer van de dieren houden .

   Als tegenwicht .

   Like

 14. ron zegt:

  Ze geloven daar in dat achterlijke Denemarken, als je lief voor ze bent worden ze vanzelf ook lief , hoe naief kan je zijn als het om barbaarse moordenaars gaat die helemaal gehersenspoeld zijn !

  Like

 15. Jan zegt:

  Israëlische ISIS-terroristen, ja, ook die bestaan, zijn geen Israëlisch staatsburger meer, dus weg uitkering etc.


  The Shin Bet (Israel Security Agency), according to Channel 2, provided the Interior Ministry a list of 20 Israelis who had joined the jihadist group, after a law proposed by Interior Minister Arye Deri went into effect this week allowing him to strip Israelis of their citizenship if they are members of foreign terrorist organizations.

  The 20, who are mostly Israeli Arabs, also include two who were born Jewish and converted to Islam. The two, a 28-year-old woman from Ashdod and a 32-year-old man from Lod, were born in the former Soviet Union and immigrated to Israel at a young age. They are said to have converted to Islam as adults and traveled to Syria to join the jihadist group.

  http://fromthetrenchesworldreport.com/19-israelis-citizenship-revoked-fighting-isis/206243#more-206243

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s