Saarland: SPD-minister van Onderwijs wil Arabisch als regulier schoolvak

Screenshot_20

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Als het aan de SPD-minister van Onderwijs in de Duitse deelstaat Saarland, Ulrich Commerçon (foto), ligt, dient al vanaf het schooljaar 2018/2019 Arabisch als regulier vak op de scholen in het Saarland ingevoerd te worden. Op de scholen in het Saarland worden op dit moment ongeveer 7.500 zogenaamde “vluchtelingenkinderen” onderwezen. Blijkbaar is het echter eerder te verwaarlozen dat deze cultuur-, waarde- en taal-vreemde kinderen Duits leren. In plaats daarvan zouden, zoals Commerçon zegt, de talen van de landen van herkomst meer ruimte in het Duitse onderwijs moeten krijgen. Want Arabisch zou (dankzij de geboorte-jihad) een goede kans maken om ooit een wereldtaal te worden.  

PI News (2)

Tegelijkertijd met de “omvolking” dient nu dus ook de taalkundige transformatie van de Duitsers en zodoende de integratie van “diegenen die hier al langer wonen” in de invasiemaatschappij te worden voltrokken en wel op “geselecteerde scholen” door daarvoor opgeleide leerkrachten. Behalve Arabisch zal er vanzelfsprekend ook Turks op het programma staan.

Islamonderwijs 

Al sinds het schooljaar 2015/2016 is er op enkele basisscholen in het Saarland islamonderwijs. Ook daar was Commerçon destijds enorm trots op. Op de basisscholen wordt dus al duidelijk gemaakt dat Allah de grootste is. Tegelijkertijd kan de Koran en met hem de islamitische haat op alle “ongelovigen” al per schoolvoorschrift bij de kleinsten versterkt worden. Het islamonderwijs zou voor de “zoektocht van jonge mensen naar een eigen identiteit net zo belangrijk zijn als voor de opvoeding met waarden”, aldus Commerçon destijds. Hoe die islamitische waarden eruit zien . . . inmiddels stromen ze bijna dagelijks bloedig uit de nieuws-kieren. De Turks-islamitische overkoepelende organisatie DITIB, de verlengde arm van de Turkse sharia-autoriteit, heeft toonaangevend en voor de islam efficiënt meegewerkt aan het project. Maar niet alleen de SPD in het Saarland was enthousiast, ook de minister van Sociale Zaken en integratie-gevolmachtigde Monika Bachmann van de CDU. Zij noemde het “een verrijking” voor het Saarland.

In de actuele persmededeling staat bovendien heel duidelijk:

Scholen moeten in het Saarland geen plaatsen van het leren zijn, maar ook ruimtes scheppen voor culturele ontmoetingen.

Ook het examenniveau wordt opnieuw bepaald

Bij de verandering van de vakken waarin examen moet worden gedaan, gaat het blijkbaar eveneens om de aanpassing aan de jonge neo-plus-Duitsers. Tot nu toe moesten examenkandidaten in het Saarland Duits, wiskunde en een vreemde taal als kernvakken voor het examen doen, twee daarvan op een hoger niveau.

Volgens het nieuwe voorschrift hoeft er in het vervolg nog maar in twee in plaats van drie verplichte vakken examen worden gedaan. In plaats van de strikte eisen tot nu toe kunnen nu ook sport, informatica of muziek als kernvak gekozen worden. Familiair uitgedrukt betekent dat: voetbal in plaats van Duits. Maakt niet uit, wie heeft er eigenlijk ook nog Duits nodig wanneer om je heen sowieso iedereen al Arabisch spreekt en de minister van Onderwijs er blij mee is dat de nieuwe generatie Jihadisten op tijd leert wat de psychopaat Mohammed hen als zedelijk gebod heeft opgedragen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Saarland: SPD-minister van Onderwijs wil Arabisch als regulier schoolvak

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Waar heeft die halve gare het over.
  In plaats de kinderen te onderwijzen in de Duitse cultuur zal de gek wel even uitleggen dat de kinderen onderwezen moeten worden in een woestijnkultuur en een tribale woestijn ideologie.
  Zo’n pervert is niet meer waard dan te dumpen in een Arabische woestijn.
  Maar ja SPD nietwaar.

  Liked by 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  Weer een maffe vetnek die onzin loopt uit te kramen, man je woont in Duitsland en niet in het Midden Oosten, zij moeten zo nodig in het westen wonen dan passen zij zich maar aan
  Laat ze op TV ook Arabisch spreken en maak verkeersborden ook in het Arabisch, is wel zo makkelijk voor al die indringers, ze hebben het al zo moeilijk in dat zedenloze europa

  Like

 3. tinekevanschagen zegt:

  Natuurlijk …alle lidstaten straks de Arabische taal verplichten op school
  Hebben we toch lekker gender neutrale arabiertjes en wat al dies meer zij
  Aanpassen zullen wij…doodziek van dat gedram……

  Like

 4. Harry zegt:

  Heb altijd de nodige reserves gekoesterd betreffende de georganiseerde misdaad tegen de Europese bevolking , zoals de NWO , Bilderberg en de Couwenberg verhalen .
  Maar als je alle gebeurtenissen , alle verkeerde beslissingen en zoals hier , debiele voorstellen in dat verlengde op één lijn brengt , dan wordt het toch steeds lastiger om er niét een soort van complot in te zien .
  Er worden continu zóveel verkeerde beslissingen genomen , dat kan gewoon geen toeval meer zijn !

  Liked by 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   @Harry,
   Tuurlijk is het een complot, daar kun je toch niet meer aan twijfelen??
   Mutti als lijer van het complot en de socialisten als vette diknekholmaten met hele bruine stinkende armen vinden het prima om mutti te helpen het hele land en trouwens heel Europa naar de verdoemenis te helpen. En let maar op, binnenkort wordt de Spaanse neuqnegertroute officieel geopend door mutti, want wir schaffen dass doch??

   Like

  • Elisah zegt:

   Inderdaad Harry, zoveel waanzin bij elkaar dat kan nooit toevallig meer zijn…

   Like

 5. Als je je door volidioten laat besturen krijg je dit.

  Like

 6. tinekevanschagen zegt:

  Je zou ze de verrijking door hun eigen strot moeten rammen…..
  ja, ik ben agressief vandaag…

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Ik ben ook agressief,en niet alleen vandaag ,van elke keer dat gezeik over moslims
   Waar is de tijd gebleven dat ik na het uitgaan alleen s nachts naar huis liep
   Was wel lachen een keer ik liep s nachts naar huis stopte een politie busje wat ik zo laat op straat deed, ik zei gaat jullie toch niets aan, zeiden ze we hadden je naar huis willen brengen , beetje dom dat ik ze een grote bek gaf moest ik de rest lopen, maar was niet ver misschien 10 minuten lopen

   Liked by 1 persoon

   • Marian zegt:

    Dat getuigd wel hoe gevaarlijk het in deze tijd als vrouw alleen zo laat op straat te lopen. Had je vroeger geen last van, maar als je barbaren binnenhaald kun je erop wachten.

    Like

 7. Steven zegt:

  En maar BLIJVEN toegeven aan al dat mossel TUIG!

  Like

 8. tinekevanschagen zegt:

  Ook hier al he…groep 3 verplicht naar de moskee….schoenen uit en met hun reet naar Mekka
  buigen zullen we….je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen,…..godverdomme

  Like

 9. Cathja zegt:

  Ach, wat kun je eigenlijk nog voor verstandigs verwachten uit de mond van een zieke geest? Heeft deze man er ooit wel eens aan gedacht dat degenen die van elders komen en zich in Duitsland willen vestigen, de taal van het land moeten leren? Ik ben er zeker van dat hij dit niet nodig vindt, gezien zijn plannen om het Arabisch mettertijd als regulier vak op school in te voeren.
  Wat moet je met zo’n leeghoofd als minister van Onderwijs?

  Duitsland verdwijnt. En het tempo waarin dit gebeurt neemt snel toe. Zijn er eigenlijk nog wel autochtone Duitsers die bereid zijn het naderend onheil af te willen wenden, of legt men massaal het hoofd in de schoot, met de gedachte dat niets nog een ommekeer teweeg kan brengen?

  Ons buurland wordt een vreemd land. Wij zullen ons daar ooit niet meer op ons gemak voelen. Dat is in veel (grote) steden nu al het geval.
  Wat een treurnis!

  Liked by 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Wel ja, leg die import Arabieren maar weer in de watten, misschien is het toch eerlijker ze meteen de baas te laten worden want dit is zo’n diepe knieval dat het er duimendik bovenop ligt wie het voor het zeggen gaan krijgen.

  Das heisst volgens Sarrazin : “Deutschland schafft Sich jetzt schon ab”, Teil II

  Liked by 1 persoon

 11. Renske zegt:

  Het enige positieve wat ik hier in zie, is dat je dan tenminste af kan luisteren wat die lui zeggen. Ik hoor nu al zoveel arabisch om me heen en zou heel graag weten wat ze zeggen. Als ik mn Frans weer opgehaald zou ik zomaar kunnen beginnen met arabisch leren. Horen wat ze uitspoken. Vraag me alleen of wie de cursusleider is en wie de cursisten worden. Als het van die linkse miepen zijn dan ben ik weg.

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad krijg ik langzamerhand de indruk, dat SPD en CDU qua multikul-gekte nog íets verder heen zijn, dan, ter vergelijking, PvdA en CDA…..

  Like

 13. Jade zegt:

  Man man, ik kan er met mijn verstand niet meer bij…
  Je begint haast te hopen op een kernoorlog.
  Dan ben je in één klap van al dat gezeik af.

  Like

 14. rony stokart zegt:

  Nog niet zolang geleden moesten alle wapenbezitters in Belgie hun schiettuig inleveren. U weet nu stilaan waarom…

  Like

 15. tippelaar zegt:

  Mij is nu volkomen duidelijk dat er een vooropgezet plan aan ten grondslag ligt om heel duitsland te islamiseren. Je moet als politiek verantwoordelijke toch wel knettergek zijn of levensmoe om dit soort waanzin te propageren. Arabisch op een duitse school. Geschifter kan niet,. Ik zit me nu echt af te vragen wanneer een rasechte duitser deze deelstaat minister een kogel door zijn kop jaagt. Dood aan de landverraders, ook in nederland. Als in duitsland dit soort initiatieven worden genomen kan nederland niet achter blijven, want ” Befehl ist Befehl”. Het is te hopen dat duitse ouders hun kinderen van school houden als dit soort waanzin wordt doorgedreven. Dat geldt ook voor nederland. Geen arabisch op een nederlandse school. Dat principe is mij een staatsgreep waard.

  Liked by 1 persoon

 16. delamontagne zegt:

  Vorig jaar toen zij nog Minister van Onderwijs was, wilde Mevr.
  “Najat Vallaud-Belkacem” ook arabisch invoeren op de scholen in Frankrijk.
  Op hetzelfde niveau als Duits en Engels.
  Er is één verschil, zij is van Marokaanse afkomst en gedraagt zich net zo als vele Maroc Politici in NL.
  De Minister in Dtsland is Duits.

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Aan de ene kant viel dit te verwachten van een totaal verdwaasde republiek als Duitsland in de staat waar het nu in verkeert en is dit gewoon het Kalergi plan dat bezig is om zichzelf te voltooien m.b.t. de om volkering. De algehele verdwazing doet zijn werk, de werkmieren zijn bezig met hun taken uit te voeren en het vordert gestaag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s