Voor “vluchtelingen” is plotseling alles mogelijk waarvoor sociaal zwakken nooit in aanmerking kwamen

Screenshot_26

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Voor “vluchtelingen” wordt er in heel Duitsland ijverig op los gebouwd, er worden miljoenen euro´s uit de hoge hoed getoverd en subsidies vrijgegeven om rijtjeshuizen en woningen uit de grond te stampen, maar ook het opknappen van bestaande woonruimte mogelijk te maken. Vele jaren lang liet men het probleem “woningen” links liggen: sociaal zwakken hadden geen lobby, de betrokkenheid ontbrak.

politikstube

In Duitsland bestaan al ettelijke jaren lang enorme woningproblemen. Deels kun je observeren hoe de burgers in het trappenhuis en zelfs in heel lange rijen op straat voor woningen in de rij staan, vooral in de steden. Nu echter, nu het om de “vluchtelingen” gaat, spuugt men zich in de handen en wordt er gehandeld. Zolang dat de Duitsers betrof, had er geen haan naar gekraaid.

Het is inderdaad verbluffend dat het de politiek in al die afgelopen jaren/decennia niet is gelukt m voor betaalbare woonruimte voor gezinnen, alleenstaanden, studenten en vooral daklozen te zorgen, en plotseling is zomaar alle mogelijk voor diegenen die eerst tig landen doorkruisten om in het droomland te komen.

Woningen exclusief voor “vluchtelingen” creëren? Super, zo stelt men zich dat voor: de woningen mogen gebouwd en gefinancierd worden door de Duitse belastingbetaler = “leningen” haalt men per slot van rekening uit het “belastingzakje”.

Zo staat er op de site van het district Mettmann te lezen – het creëren van woonruimte voor vluchtelingen:

De deelstaat Nordrhein-Westfalen stelt voor het creëren van woonruimte voor vluchtelingen leningen met een lage rente ter beschikking. Onder bepaalde voorwaarden kunt u leningen van de deelstaat Nordrhein-Westfalen aanvragen.

Niet alleen worden de nieuwbouw van woonruimte en het creëren van woonruimte in het bestaande bestand ondersteund, maar ook maatregelen met een geringe investering (kosten maximaal € 650,- per m²) om woonruimte op te knappen en aan te passen. Bovendien wordt een korting op de aflossing toegestaan.
(Bron: www.kreis-mettmann.de)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Voor “vluchtelingen” is plotseling alles mogelijk waarvoor sociaal zwakken nooit in aanmerking kwamen

 1. Renske zegt:

  Er is daar nog veel meer bezuinigd. Op kleuterscholen. Op bejaarden. Er zijn enorme bezuinigingen doorgevoerd daar. Ze zijn bezig met een duivels plan. Ik snap werkelijk niets van de duitsers als de meesten toch nog weer op die duivelin stemmen. Erg voor de mensen, die haar helemaal niet meer willen. Ik zou bijna hopen dat vlak voor de verkiezingen nog iets ergs uitgespookt word door een moslim. In de hoop dat het de val van Merkel zal worden

  Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   ‘Opknappen’ van bestaande woonruimten? De bewoners mogen/, moeten waarschijnlijk verhuizen, of…opnieuw huren tegen behoorlijk huurprijzen! …..( …WELKE……investeringsmaatschappijen zijn er eigenlijk ‘WERKZAAM’, ?..en waar proberen ze investeerders te ‘lokken’ met…’goede vooruitzichten’?.

   Like

  • Elisah zegt:

   Er zijn erg veel wegwerkzaamheden, al jaren lang, als je onderweg bent door duitsland is er ernorm veel oponthoud en zijn er steeds weer files op de snelwegen.
   Daar schijnt meer geld voor nodig te zijn, dus voerden ze milieustickers in en gaan ze nu beginnen met tol heffen voor buitenlanders.
   Vorige jaren zag je trouwens langs de snelwegen bij de grote tankstations vitrines staan met jachtmessen, knuppels, pepperspray etc die je gewoon vrij kon kopen. Dit jaar hebben we onderweg, heen en terug, weer verschillende stops door duitsland gehad bij meerdere grote tankstations, maar nergens verkochten ze die spullen nog…..

   Like

  • Schmitz zegt:

   Is in Nederland dan anders??? Propaganda doet zijn smerig werk in bijde landen. Daardoor denken veel Duitser nog steeds “Wir schaffen das”, ook Nederlanders zijn bereid alles voor “fluchtelingen” te offeren. Onbegrijpelijk!!!!

   Like

 2. bigljohn zegt:

  En de Duitse belastingbetaler vind dit alles weer goed, en gaat in September hondstrouw weer op mutti Merkel stemmen. Voor veel Duitsers is Merkel de hoop in bange dagen. Echter, de bange dagen zullen er rap aankomen na de Duitse verkiezingen ! Raar volkje die moffen. Eerst liepen ze als een loopse teef achter die Hitler aan, en nu kan Merkel weer alles met die Duitsers doen wat ze maar wil. En wij worden als vanouds weer meegesleurd door die gekken achter onze onze oostgrens ! Het aloude verhaal van Duitsland. Een hoogontwikkeld land waar in feite niemand in staat is om normaal na te denken, en zijn vrijheid te grabbel gooit ten gunste van een stelletje barbaren !

  Like

 3. Beschouwer zegt:

  In Duitsland worden net als in Nederland de migranten die dan statushouder zijn geworden in de watten gelegd want ze zijn zooooooo zielig

  Een groot deel der migranten is gelukszoeker en vervolgde Christenen en de gevluchte boeren uit Zuid Afrika worden als stront behandeld hier en teruggekeerde jihadisten krijgen de voorkeurs- ofwel haast koninklijke “in de watten leg” behandeling.

  Vraag maar eens aan de autochtone werkloze die net is ontslagen blij bijvoorbeeld Blokker of die ook zo’n “in de watten leg” behandeling krijgt !

  Nou zeker niet die wordt behandeld als een klein kind dat iets fout heeft gedaan en blijkbaar straf verdient door de ontslagene zoveel mogelijk te vernederen. Deze autochtone werkloos gewordene wordt behandeld als een klein kind.

  Like

 4. Breget zegt:

  Hoe idolaat zijn onze gekozen bestuurders in Europa voor moslims die voor de mensheid geen enkel nut zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. T.Troubadour zegt:

  Het nieuwe motto Vreemd Volk Eerst.Nieuwste vorm van discriminatie.

  Liked by 1 persoon

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Ja, toch?
  Omvolking moet men faciliteren.
  Tot het autochtone volk in opstand komt.
  Dan zijn de rapen gaar.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ M.A.L. Sion 14 augustus 2017 om 04:21

   Ik zie die opstand niet komen. Er is veel te veel dociel ‘oranjes-met vlaggetjes-toejuichend’, dwaas ‘deugvolk’.
   Zelfs als ze uit de vuilnisbak moeten vreten, roepen ze nog: ‘WEG MET ONS!’
   Wedden?

   Like

 7. ReneKampers zegt:

  De begrippen , goed , maar onozel en lomp , zijn een perfecte huwelijk , volledig met elkaar in harmonie ! ………
  Is Merkel goed ? Ik zou zelfs zeggen “zeer goed” want ze helpt die zogezegde arme vluchtelingen,
  de verworpenen der aarde , puur naastenliefde !
  Is Merkel lomp en onozel ….inderdaad te lomp en te onozel om rond te lopen , het achterwerk van een varken heeft meer verstand dan de hersenen van Merkel want zij heeft een groot aandeel in de vernietiging van Europa , onze leefwijze , onze folklore , muziek , godsdienst , onze waarden en zowat alles wat ons lief is wordt volgens een uitgestippeld plan afgenomen, door een fanatiek achterlijk volk De geschiedenis boeken zullen haar veroordelen

  Like

  • Renske zegt:

   Dat de geschiedenis haar gaat veroordelen is ook nog maar de vraag. Als dat het plan is bij die duivels van de EU om de geschiedenis te vervalsen. Schijnt momenteel al aan de gang te zijn. De holocaust b.v. word nog nauwelijks in de lessen besproken. Die EU duivels hebben goed in de gaten dat hun plan het best begint bij de kinderen. Ze zo dom mogelijk houden.
   Ze willen een zo dom als mogelijk volk creeeren. Er is zwaar bezuinigd op onderwijs. En dat is ook geen toeval. In alle West-Europese Landen is dit gebeurd.

   Liked by 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Daarom is het zaaks, zoveel mogelijk via vooral deze site, zoveel mogelijk ‘bekend’ te maken, opdat de kennis NIET verloren gaat. !!

    Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Net als hier dus zijn sommige varkens veel gelijker dan andere varkens.
  En waarom?? De moslims neemt niets goeds mee, voegt niets toe. Het betreft hier internationale afspraken van landverraders.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De politiek is al lang en breed vergeten…..”.wiens brood men eet”…………het wordt de hoogste tijd ze met hun neuzen op de feiten te drukken !!

  Like

 10. kakipanah46 zegt:

  Zou het kunnen zijn dat Mr.Trump de katalysator blijkt van de “Grote Schoonmaak” ? (Als hij hier en daar wat bommetjes en raketjes gaat planten)Op naar Armagedon.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ kakipanah46 14 augustus 2017 om 09:39

   Op naar Armagedon.

   Ik kan niet wachten!
   Dan maar de beuk erin, het gedonder duurt veel te lang en als we dan tóch kapot moeten?
   Je kunt een mug ook beter ineens pletten i.p.v. dat je hem eerst de pootjes een voor een uittrekt.

   Like

 11. Jean zegt:

  Als alles klaar is dan gaan “wij” die vreemde troep eruit flikkeren en betrekken “wij” die woningen ook volgens de ‘gratis’ formule…
  Nederland & Vlaanderen worden sowieso terug Nederland & Vlaanderen maar zonder islamitisch of Afrikaans gespuis.
  De leuze “zij fokken en wij dokken” gaan wij wijzigen in “zij dokken en wij hokken”.

  Like

 12. Marian zegt:

  Van mij mag hij, ik heb langzamerhand een schurft aan deze wereld gekregen.

  Liked by 2 people

 13. ron zegt:

  Geen medelijden mee, die domme duitsers stemmen zelf op frau Merkel, die vervolgens heel hun land vergiftigd met barbaarse import profiteurs, zie ze er maar weer eens uit te krijgen !

  Liked by 1 persoon

 14. fleckie zegt:

  Deze Binnendringers kan men vergelijken met.( VERGIFTIGE PLANT) KLIMOP, , , is OOK met geen mogelijkheid UIT TE ROEIEN!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ fleckie 14 augustus 2017 om 12:47

   En wat denkt u van de wilde braam? Ik kan niet eens meer door mijn voordeur naar buiten! Wat je in je tuin wilt hebben, doet het niet en wat je niet wilt, gaat tekeer als een gek!
   Hetzelfde geldt voor de invasie van die luie, op ons parasiterende, achterlijke, zwarte, mohammedaanse horde.

   Like

 15. Ron. zegt:

  De soldaten van allah worden eerst flink verwend,voordat ze de duitse bevolking gaan afslachten.

  Liked by 1 persoon

 16. jackvanderveen zegt:

  Wanneer komen er eens een paar verdwaalde noord-koreaanse krachtige kernkopraketten op west-europa,? Dan maar op deze manier een einde aan die zwarte killersstroom. Op een humane wijze kunnen we dit toch niet (meer) oplossen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s