Waarom ik AfD stem (12)

Screenshot_24

“Uit liefde voor Duitsland: Vrijheid in plaats van socialisme.”

(Door: Serpil P. – Vertaling: E.J. Bron)

Ik ben een Duitse met Turkse wortels, die hier in Duitsland werd geboren. Mijn ouders zijn aan het eind van de jaren-60, net als veel andere Turken, uit Turkije naar Duitsland gekomen om hier te werken. Zoals dat zo gaat in het leven werden er kinderen geboren en ze bleven in Duitsland. Een paar jaar werden dus een leven lang. Wij zijn met vijf broers en zussen, waarvan er eentje naar Italië en eentje naar Turkije trok. De rest bleef, net als ik, hier in Duitsland.

PI News (2)

Wij zijn op grond van onze ontwikkeling open tegenover andere mensen, nieuwsgierig, maar, en dat is alleen maar menselijk, in zekere zin eerst sceptisch. Daarmee beweer ik gewoon van onszelf dat wij in de Duitse samenleving geïntegreerd zijn. bovendien leven we volgens de hier geldende waarden, maatstaven en wetten.

Ikzelf ben al meer dan 20 jaar met een Duitse man getrouwd. Dit heeft er zeer zeker toe bijgedragen dat ik gemakkelijker kon integreren. Wij vormen zodoende quasi een politiek correct “gemengd huwelijk”.

Als ik het onvrije bestaan van een slaaf gewild zou hebben, dan zou ik met een islamitische man hebben kunnen trouwen. Dat wilde ik echter niet, omdat ik zag hoe deze vrouwen onderdrukt worden.

Omdat ik o.a. politiek zeer geïnteresseerd ben, kijk ik heel intensief en nauwkeurig naar datgene wat er om me heen gebeurt. Het bereidt me als Duitse met Turkse wortels grote zorgen hoe vanuit politiek correcte koppigheid vrijheden, waarvoor ik mijn hele leven heb gestreden, zo gemakkelijk worden opgeofferd.

Het maakt me zelfs woedend om mee te maken hoe de vrijheden waarvoor deze samenleving staat/stond en eeuwenlang gevochten had, op zo´n nonchalante manier worden opgegeven.

Ik voel nu al dat hier tijden zullen aanbreken, mits ze al niet aangebroken zijn, waarin ik moet oppassen hoe ik me als vrouw kleedt, hoe ik me als vrouw tegenover andere mensen, ook op mijn werk, gedraag en waar en wanneer ik waar naartoe ga.

Alleen omdat bepaalde groepen mensen, gebaseerd op het fundament van het onrecht van het nationaalsocialisme, een paradijselijk multicultureel Utopia creëren, worden er al volledig gesocialiseerde, respectievelijk tot andere culturen behorende, grotendeels agressieve, wereldvreemde, archaïsche, zelfs tegenover onze cultuur, onze samenleving en onze vrijheden vijandig gezinde (bijna alleen mannelijke) mensen gevestigd.

Dat wil ik niet! Ik wil dat niet tolereren, omdat ik nu al weet, en iedereen kan het ook al zien, hoezeer de politiek en de media de boel ook verdraaien, waartoe deze onheilspellende ontwikkeling zal leiden.

Ik ben een Duitse (met Turkse wortels) en ik houd ervan om in dit Duitsland te leven, waar mijn ouders naartoe emigreerden en waarin ik werd geboren. Ik wil vrij kunnen blijven handelen en denken respectievelijk me vrij kunnen uitdrukken. Wat is er fout aan dat men deze vrijheden niet wil kwijtraken?

Omdat ik het enige mogelijkheid zie om deze vrijheden en dit leven te behouden, zullen ik en mijn familie op 24 september op de AfD stemmen!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Serpil P.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op Waarom ik AfD stem (12)

 1. ildiko zegt:

  ik kan dit heel goed begrijpen, zelf heb ik een communistische dictatuur meegemaakt daarom vind ik de vrijheid heilig en zeer kwetsbaars. Heel wat mensen, vrienden, zelfs mijn eigen kinderen vinden mij agressief negatief zuur, maar nu op mijn 65 jaar moet ik me inhouden en accepteren dat onze vrijheden steeds beperkter worden en zelfs de westerlingen zijn die alles waarvoor ooit ze stonden vrijwillig opgeven en ridiculiseren? dat doet onwijs veel pijn en frustraties oproepen. Mijn doel is om op te staan voor een vrije veilige thuisbasis en land waar iedereen zich beschermd maar veilig vrij voelt om te leven en zich grenzeloos te ontwikkelen. Alles wat de individuele vrijheid beperkt is absuurd negatief en gevaarlijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   Vrijwel iedereen die in een communistische dictatuur hebben geleefd zullen dezelfde mening hebben. Dat zie je ook bij de voormalige DDR burgers. Zij vragen zich nu af waarvoor de muur had moeten vallen want ze zijn zo langzamerhand weer terug bij af.
   Ik ben er geweest nadat de muur viel maar nog voordat de DDR bij de BRD kwam en heb de lege gezichten gezien van vele mensen. Er straalde geen sprankje plezier van deze mensen hun gezicht af. Deze lege gezichten heb ik ook gezien in Joegoslavië onder Tito en kan me niet voorstellen om in zo’n land te moeten leven. Gaat ook niet gebeuren want Nederland is meer rechts dan links. De PvdA is al geminimaliseerd en de andere partijen zullen volgen.

   Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Mensen die de hand strelen die hun de strop om doet verdienen de vrijheid niet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s