Denemarken stuurt soldaten naar de grens met Duitsland

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de Deense politie de toenemende bendecriminaliteit in het land niet meer de baas wordt, heeft de Deense minister-president Lars Løkke Rasmussen (Venstre) besloten om soldaten naar de grens met Duitsland te sturen en daar grenscontroles te houden. Zo zou de politie ontlast kunnen worden, die zich dan bezig zou kunnen houden met de buitenlandse bendes in het land.

journalistenwatch

Dit weekend maakte de Deense minister-president Lars Løkke Rasmussen van de liberale partij Venstre bekend dat vanaf september de politie door het leger ontlast zal worden en dat deze zich dan zal bezighouden met de bestrijding van de onlangs sterk toegenomen bendecriminaliteit. Rasmussen verklaarde volgens KN-Online: “De regering heeft besloten dat het leger de politie moet helpen. We hebben de chefs van de politie en het leger verzocht om uit te zoeken hoe dit het best kan worden uitgevoerd. Er zouden bijvoorbeeld grenscontroles of beveiligingstaken overgenomen kunnen worden.”

Toename van schietpartijen in Kopenhagen

Zoals KN-Online berichtte, laten Zweden en Denemarken sinds 2016 als reactie op de razendsnel toegenomen immigratiecijfers de grenzen controleren. Denemarken zette vanaf het midden van vorig jaar bovendien de landwacht in – een ongewapende ondersteuningsorganisatie van de politie. De politie moet nu ontlast worden. Achtergrond: in Kopenhagen hadden de afgelopen maanden meer dan 20 schietpartijen plaatsgevonden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Denemarken, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, liberalen, Multiculti, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Denemarken stuurt soldaten naar de grens met Duitsland

  1. guusvelraeds zegt:

    Soms begrijp ik van de berichtgevingen nog maar weinig. Heel vaak tegenstrijdigheden. Zo las ik onlangs dat Denemarken ook terugkerende Jihadisten opnieuw wil integreren in de Deense samenleving. In dit proces is geen enkele inspanning teveel. Huis, werk, uitkering en opleiding. Criminelen in zijn algemeen een 2de kans geven begrijp ik, maar we hebben het hier over mensen die afgereisd zijn naar islamitisch koppensnellers gebied. Koppensnellers gebied waarbij ons dag in dag uit propaganda om de oren vliegt dat dit niets met de ware islam te maken heeft. Het zal wel. Nu moet ik lezen dat soldaten naar de grens met Duitsland gestuurd worden. Koppensnellers erin en overige criminelen eruit.

    https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2001015-zachte-aanpak-voor-deense-jihadisten.html

    Geliked door 1 persoon

  2. Renske zegt:

    Ik kan het niet goed rijmen met het verwelkomen van Syriegangers (huis/werk etc) door Denemarken. Grenzen controleren en tegelijk gevaarlijk monsters verwelkomen. Ik begrijp de gedachtengang niet meer.
    Misschien dat er bij mij iets ontgaat.

    Like

    • bigljohn zegt:

      Renske 14 augustus 2017 om 18:37 Dat klopt, er ontgaat jou iets. Die gedachtengang is als volgt; zoveel mogelijk moslims naar binnen halen, en voor het oog van het kerkvolk de grenzen gaan controleren. Dat werkt precies hetzelfde als Frontex. Die is zogenaamd in het leven geroepen om de immigratiestroom te beperken, maar de echte bedoeling was, een soort van taxidienst op de middellandse zee in het leven te roepen voor Afrikanen, zodat er NOG meer indringers Europa konden binnenkomen. En zo tuint iedereen er in en zitten wij in no time met de Sharia opgescheept.

      Geliked door 2 people

  3. tippelaar zegt:

    Beter te laat dan nooit. Het “vuurvrij”commando” moet nog worden gegeven, anders helpt het niet. Alleen met extreem geweld kunnen moslims worden gestopt. Anders nooit.

    Geliked door 1 persoon

  4. Sabeltant zegt:

    Heerlijk hoor, die verrijking met die islamitische vluchtelingen die hier niet komen om te werken.

    En waarom hoor ik nou niet één klein tegen-geluidje van onze nep-leiders die ONS met deze verschrikking opzadelen?

    Nee zet het leger maar in tegen *kuch* bendes.
    Iedereen weet dat die bendes voornamelijk islamitisch zijn. 100% islam.
    WIJ zijn namelijk infidel onze vrouwen mogen verkracht worden en na het verkrachten roven ze zo nodig nog even links en rechts. Werken is niets voor hen. De beroeps moraalridders van links en de christenen zullen staan te juichen als er toevallig ook een Roemeen opgepakt wordt. Dan zijn het gelukkig niet enkel islamieten.

    We gaan een mooie toekomst tegemoet dankzij Europese leiders die ons met deze islamitische paria’s opzadelen.

    Ik hoop dat er ooit een volkstribunaal komt waar elke foute leider zich zal moet verantwoorden.
    Te beginnen met Merkel de aanstichter van deze mensonterende ellende.

    Like

  5. Elisah zegt:

    Bij de grensovergang van Oostenrijk naar Duitsland kan je vanwege de open grenzen gewoon doorrijden…
    Net aangekomen in Duitsland zijn er vervolgens langs de snelweg grootschalige controles, bij een groot parkeerterrein staat zelfs een enorme witte, soort tunnelvormige, tent waarin men buiten het zicht auto’s en vrachtwagens binnenstebuiten kan keren.
    Onderweg op een parkeerplaats elders in Duitsland, zagen we een oude camper staan met een aantal jonge Nederlanders ernaast die door de politie werden gecontroleerd. Alles werd uitgeplozen en midden op de Rastplatz werden hun koffers nagekeken, het was zielig om aan te zien. Later kwam er nóg meer politie, nu met een herdershond die de camper en de bagage moest inspecteren.
    Ik weet niet hoe het afgelopen is met die jongeren, het duurde te lang om het af te wachten.

    Like

    • tippelaar zegt:

      Zo te lezen Elisah vond u het zielig voor die Nederlanders. Nou ik niet als ze dat dan ook maar doen bij lieden met een arabisch uiterlijk en licht getint. Er is niets zieligs aan een spijkerharde grenscontrole. U bent nog te fijngevoelig en daarom potentieel moslimslachtofer.

      Geliked door 1 persoon

      • Elisah zegt:

        Ach ja, ze zagen er niet bepaald Breaking Bad uit, meer als kinderen die voor het eerst samen op vakantie gingen.

        Like

      • Ron Soeverein Mens zegt:

        Dat is het hem juist. Dit is allemaal show voor de bevolking om te laten zien dat ze iets doen. Ze controleren alleen de verkeerde mensen want geloof maar dat ze instructies hebben van hogerhand om de moslims niet te controleren

        Like

  6. Zal eens tijd worden. In december 2016 stak de Deen Vlad Tepes, zwaaiend met een IS-vlag en in het bezit van een nep wapen, nog onbelemmerd de Duits-Deense grens over.

    Like

  7. Henk der Niederlànder zegt:

    Nmm. Gaat het Deense leger naar de grens om te barbequen en verder nada.
    Het hele voor de gek houderij begint nogal doorzichtig te worden

    Like

  8. Marian zegt:

    De bendecriminaliteit kunnen ze niet meer de baas, maar Isisstrijders halen ze met vlag en wimpel binnen en krijgen meteen waar een ander zich kapot voor moet werken. Wat antagonistis.

    Like

  9. Jan zegt:

    Fra nu af vil vi skyde tilbage, Merkel!

    Like

  10. Thomasson zegt:

    Denemarken heeft een groot voorsprong op andere Europese landen: Groenland is een autonomie onder de Deense kroon. Met andere woorden Denemarken kan op deze gigantische afgelegen eiland interneringskamp of kampen bouwen en vervolgens de bendeleden van de multiculturele verrijkende criminelen, moslim en Afrikaanse vluchtelingen en salafisten erheen sturen; natuurlijk met hun uitgebreide familie; anders voelen zij zich zo alleen!. Hoe zou dit geweldig land eruit zien als de boel daar is grondig schoongeveegd!. Gutmenschen van de mensenrechtenorganisaties mogen op Groenland samen met hun troetelbeestjes vakantie vieren.

    Like

  11. Jan zegt:

    Burgemeester van Roskilde wordt geconfronteerd met zijn stupide beslissing

    Like

Plaats een reactie