Nieuw tijdschrift voor Jihadistes: tips voor succesvolle Allah-strijdsters

Screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

Jihad is ook vrouwenzaak – nu is er een radicaalislamitisch strijdblaadje uit Pakistan, dat zich speciaal richt op vrouwelijke clientèle: “Sunnat-e Khaula” – “De weg van Khaula” – beroept zich op de historische islamitische krijgster en aanhangster van Mohammed, Khaula bin al-Azwar, en wil vrouwen ertoe bewegen “naar buiten te treden en zich aan te sluiten bij de heilige strijders”.

Het blaadje verschijnt in de schimmige kringen van de Pakistaanse Taliban in de Engelse taal. Deskundigen vermoeden dat hiermee een nieuw rekruteringspotentieel aangeboord moet worden. Het tijdschriftproject is een zeer ongebruikelijke stap voor “islamisten”, die vrouwen normaal gesproken liever in de afgeslotenheid van het huis zien.

Het tijdschrift bevat o.a. een interview met de vrouw van Taliban-chef Mullah Fazlullah. Volgens het artikel werd zij al op 14-jarige leeftijd uitgehuwelijkt – desondanks klaagt ze over wetsvoorstellen die het huwelijk van kinderen willen verbieden.

Bovendien biedt het tijdschrift een tienpuntenplan voor de vrouwen-Jihad. Daarin wordt bijvoorbeeld aanbevolen: “Organiseer geheime bijeenkomsten voor Jihad-zusters. Leer eenvoudige wapens te bedienen. Help met het transport van bom-vesten.”

Een andere bijdrage werft ervoor om strijders al op kinderleeftijd te rekruteren: “Kom, laten we Jihad voeren met de kleine strijder Omar”, luidt de titel. Een zesjarige jongen vertelt daarin: “Als ik groot ben, zal ik Jihad voeren net als mijn vader. Ik zal ongelovigen bestrijden. Als Allah het wil, zal ik een groot geweer bouwen en drones uit de lucht schieten. Ik wordt een martelaar!”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Jihad, Pakistan, Taliban, Terrorisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nieuw tijdschrift voor Jihadistes: tips voor succesvolle Allah-strijdsters

 1. Aegolius cs zegt:

  Ik wil het niet lezen.

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   Jammer en toch gelezen…… Misschien zijn vrouwen in het verleden meer verbonden met wellicht hekserij waarvan de islam gebruik maakt.
   Arme Eva.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Uitgesloten:
    Heksen zijn zelfstandige, geëmancipeerde wezens, die de Godin Moeder aarde aanbidden en de Maangodin, dát werk. Tenminste, op het vlak van de Witte Magie.
    En zelfs áls ze zich aan de Zwarte Magie -satanisme- wijden, hebben ze daarbinnen een gelijkwaardige plaats aan de man, omdat het satanisme daarmee het christendom wil tarten, dat maar vasthoudt aan die verschillende rollen voor man en vrouw, iets wat het satanisme juist daarom principieel NIET wil.
    Al dat gelul, dat de islam een verkapt satanisme zou zijn, kun je daarom volgens mij nog steeds vergeten: dat zeggen degenen die gemakshalve alle soorten kwaad op éen hoop wensen te gooien. Maar zo simpel ligt het niet.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Niet dat het veel indruk zal maken, Theresa.
    Op al die gasten die overal satan in herkennen, ze zijn zo opgevoed met die angst.
    Al is het cavia van de buren, als die raar uit ze oogjes kijkt, dan komt dat door satan.
    Waar zouden ze anders nog over moeten lullen, ze kennen geen ander onderwerp.

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Een zesjarige jongen vertelt daarin: “Als ik groot ben, zal ik Jihad voeren net als mijn vader. Ik zal ongelovigen bestrijden. Als Allah het wil, zal ik een groot geweer bouwen en drones uit de lucht schieten.

  Deze neet is nu al een luis.

  Like

 3. Elisah zegt:

  Het schijnt dat in het herenblad, tips gegeven worden om zoveel mogelijk treinen te laten ontsporen.
  Hier in Nederland is alweer een varkensbedrijf in brand gevlogen, is dat toeval?

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Hoe je het ook wend of keert. Elke islamiet is mijn vijand en moet omgebracht worden. Groot of klein, man of vrouw, het maakt niet uit. Er is geen alternatief.

  Like

 5. fleckie zegt:

  Hoe jonger de ‘martelaren! des te minder last zullen we ervan ondervinden( opgeruimd staat immers netjes, ,en vrouwenmet bomgordels ,werkt het moslem-vrouwenoverschot wel weg,zijn,zij dus. ‘UITGERANGEERD!!’, alleen wordt het voor ons dubbel..oppassen geblazen.

  Like

 6. Ron zegt:

  Of zou het de bedoeling zijn dat die groep vrouwen die ze aantrekken met het verhaaltje dat ze ook mogen meevechten eerst 10 moslimkoters op de wereld mogen zetten en sexslaaf mogen zijn, en dat later als ze uitgewoond zijn en niet meer aantrekkelijk zijn ze dan alsnog zichzelf mogen opblazen.

  Like

 7. fleckie zegt:

  Dat. vermoed ik niet, jongere mensen zijn fanatieker, , ze worden altijd de dood ingestuurd door ‘ouderen’ ,DIE DE KUNST VERSTAAN IN LEVEN TE BLIJVEN!! maar anderen aansporen…zich op te offeren voor..’het doel’.

  Like

 8. Marian zegt:

  Misschien kunnen ze naast het tijdschrift nog een spoedcursus geven voor de theorie en vaardigheid.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Ze, (Die ‘oudere’ leiders, hebben dan ook nog hun ‘rivalen, verwijderd’ op een legale manier!.(…..als men diergedrag observeert: kan men ook ‘zoiets’ waarnemen , behalve, men noemt dit bij dieren, ‘het alphamannetje’,( de dominantste )…..( trouwens ‘ deze benaming’ wordt tegenwoordig ook al eens in menselijke termen bedoeld).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s