Zó waar . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Hypocrisie, Linkse Kerk, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zó waar . . .

 1. Zelfs als ouderen samen willen wonen worden ze op hun ‘uitkering’ gekort……………….dat overkwam een weduwe en een weduwnaar jaren terug. Ze waren vrienden en wilden na het overlijden samen blijven, maar daar stak de Nederlandse staat een stokje voor door belachelijke regels.
  Zo ook 2 oudere familieleden, de ene op oudere leeftijd door haar baas d’r werk uitgedonderd en de ander weduwnaar. Ze bezochten elkander vaak voor troost en aten samen voor de gezelligheid, totdat de toenmalige uitkerende instantie die vaak bij met name oudjes langs gingen om het ‘aantal’ tandenborstels te controleerden , lucht kreeg van de bezoekjes aan haar broer ………………..de gevolgen waren schrijnend..uitkering uit en broer moest toen voor haar zorgen, zij moest noodgedwongen haar huis uit en dus bij haar broer wonen……………….
  Nederland is totaal gek geworden………….

  Geliked door 4 people

  • Golden Girl zegt:

   alles om de Nederlander te treiteren, daar zijn ze goed in de politieke lulhannesen in Den-Haag, maar kom niet aan hun moslim vriendjes

   Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Die communistische heilstaat is al decennia lang geleden helemaal gek geworden.
   Het angstaanjagende is echter dat het èlk jaar erger wordt, dat de bevolking dat weet er er niets tegen onderneemt…!

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Omdat het systeem en de politiek door en door verrot zijn !!

  Geliked door 5 people

 3. Cathja zegt:

  Inderdaad, dit komt vaker voor dan wij weten! Schandalig is het dat mensen na een lang leven samen uit elkaar gehaald worden! Ik heb deze situatie in mijn familie meegemaakt. Diep triest!

  Ik begrijp ook niet dat er ingezet wordt op gezinshereniging vanuit het buitenland. Waar slaat het eigenlijk op dat één persoon uit een gezin ver weg gaat, en eenmaal de zaakjes goed voor elkaar hebbend de rest van de familie/van het gezin over mag laten komen, uiteraard alles op kosten van de belastingbetaler!

  Dit valt aan mij niet uit te leggen in elk geval.

  Geliked door 4 people

 4. Tistochwat zegt:

  VRESELIJK!
  MISDADIG GEWOON!
  Wat geweldig dat u dit zo mooi hier onder de aandacht brengt, heer Bronmaster.
  Ik zou graag het antwoord horen van ene Mark Rutte.

  Laat ik er verder maar niets meer over zeggen…

  Geliked door 3 people

 5. Marian zegt:

  Ja, dat is vreselijk. Maar daar hebben ze maling aan. De nieuwkomers worden in de watten gelegd en de rest kan het schudden. En alles wat er gezegd en gedaan wordt, wordt maar getolereerd,
  er is niemand die echt protesteert.

  Geliked door 3 people

 6. boomerke zegt:

  Vreselijk in 1 woord!!! men haalt mensen die al zolang bij elkaar zijn niet uit elkaar. Ik schrijf maar niet alles op wat ik denk anders zegt men dat ik discrimineer..

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ boomerke op 14/8 om 16:06

   Dan zegt men dat maar. Linksen zeggen ook heel vaak dingen waarvan MIJN nekharen gaan staan! Uw mening mag gewoon gehoord worden!

   Like

 7. eva110 zegt:

  Dat is niet uit te leggen, het is een grove schande dat de politiek hiermee accoord gegaan is.
  De tweede slaapkamer zat er bij en zag dat het goed was, niet geschokt, verbijsterd of wat dan ook, maar het zijn natuurlijk ook maar Nederlandse oudjes en die kosten geld.

  Geliked door 2 people

 8. Tistochwat zegt:

  Ik word hier zo laaiend over!
  Oude mensen die al met één been in het graf staan en die in deze pokkenmaatschappij geen enkel vooruitzicht en pleziertje meer hebben, nog van elkaar scheiden ook!
  En alles om de ‘wilden’ uit Afrika te kunnen herenigen zodat die er flink op los kunnen fokken!

  Ik ben het vreselijk zat om overal mohammedaanse negers en andersgetinte volgelingen van mo te zien.
  Ik wil alleen maar blanken zien, want ik heb genoeg van al die ‘kleuren’. Het is gewoon tegennatuurlijk.
  Uitzonderingen daargelaten. Ik heb niets tegen negers die hard werken, die GEEN mohammedaan zijn en die de boel niet op stelten zetten, uitvreten en terroriseren.

  Geliked door 2 people

 9. Jade zegt:

  De vijand wordt massaal binnen gehaald.
  Voor de rest is er geen geld…

  Geliked door 3 people

 10. guusvelraeds zegt:

  Ik kan me ook voorstellen dat het bij misschien niet weinig achterblijvers ook een opluchting is na 50 of 60 jaar huwelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Annette/Gerald zegt:

   Als dit een grapje moet zijn, vind ik het totaal misplaatst, vals eigenlijk. Zelf ben ik nu 48 jaar samen met mijn man en ik moet er niet aan denken dat we ooit, anders dan door de dood, uit elkaar zouden moeten gaan. Mijn moeder wist in 2002 dat mijn vader niet thuis kon blijven wonen en zij heeft er alles aan gedaan om samen met hem in een aanleunwoning bij een verzorgingshuis te komen. Dat is haar gelukt. Zij moest veel inleveren want zij was nog prima. Na een half jaar is mijn vader overleden en bleef zij daar wonen. Nu is zij 96 jaar en behoorlijk dement. Ook nu wordt ze goed verzorgd, hoewel ik zeker weet dat zij dit nooit zo had gewild. Maar in ieder geval heeft zij mijn vader niet in de steek gelaten.

   Like

 11. Joshua zegt:

  Zo wordt Europese samenleving naar de knoppen geholpen door een club IDIOTEN die op een plaats geschoven zijn door nog grotere Idioten namelijk de partijen van de zogenaamde volksvertegenwoordigers.

  Geliked door 1 persoon

 12. Marian zegt:

  Het is hun wereld geworden, het speeltje van onze politici. Ik vraag mij af hoe ver dit heeft kunnen komen. We zijn op de een of andere manier afgeleid en misleid. De meeste van ons willen niet leven in een nikker-moslimmaatschappij, maar dat hebben ze ons niet gevraagd.

  Geliked door 1 persoon

 13. Equal zegt:

  De enige optie is dat de europeanen zich verenigen en de bende politiekers, zowel eu als nationaal in elk land, over de kling jaagt….zoals die Braziliaanse minister die publiekelijk werd gelyncht omdat hij het waagde de broodprijs te verhogen….ZIJ alleen zijn de oorzaak van onze miserie, van onze opzettelijke verarming en aankomende genocide op europese bevolkingen, ZIJ delen ons belastinggeld uit aan onze toekomstige moslimbeulen die ons de keel komen oversnijden, ZIJ schenden onze mensenrechten en drijven ons in de armoede, ontnemen ons een menswaardig bestaan en dwingen ons in een dhimmi keurslijf door verraad en verloochening van hun eigen cultuur en burgers.’onze’ politici voeren oorlog tegen ons en gebruiken daar mohammedanen en terroristen voor. Het wordt hoog tijd dat de autochtone europeaan opstaat en zich eensgezind verzet tegen zijn moordenaars: de politiek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s