Onderzoek: toenemende Joden-vijandigheid door immigratie

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

Een onderzoek onder mensen met het joodse geloof in Duitsland laat schokkende resultaten zien. Het antisemitisme in het land is door de nog steeds quasi ongecontroleerde toestroom van islamitische migranten dramatisch toegenomen.

Die Freie Welt

Heel lang heeft de Centrale Raad van de Joden in Duitsland geen duidelijk standpunt ingenomen over het door islamitische migranten toenemende antisemitisme. Blijkbaar wegens gemakkelijk te herkennen redenen: het kan niet waar zijn wat niet waar mag zijn. Een onderzoek van de Universiteit Bielefeld en de Frankfurt University of Applied Sciences onder in Duitsland levende Joden zou er nu wel eens voor kunnen zorgen dat de Centrale Raad wel moet reageren. Het ging in het onderzoek namelijk o.a. om de vraag hoe veilig de mensen zich in het land zouden voelen en of ze antisemitisme waarnemen.

De antwoorden zijn volkomen duidelijk en staan nauwelijks speelruimte voor interpretaties toe. Bijna twee derde deel van de geënquêteerden maakten in de afgelopen twaalf maanden antisemitisme in de vorm van verdekte toespelingen mee. Bijna een derde deel werd vanwege zijn geloof beledigd of lastig gevallen, 3% werd lichamelijk aangevallen. Dat bleek uit de enquête onder 553 deelnemers. 60% van de geënquêteerden gaf aan er al over nagedacht te hebben om op grond van de toenemend onveiligheid het land te verlaten.

En nu komen de cijfers, die het echt moeilijk zullen maken voor de Centrale Raad van de Joden; als men vol wil blijven houden niet te reageren. 70% van de geënquêteerden gaf aan dat ze vrezen voor een toename van het antisemitisme in Duitsland door de immigratie; de meeste van de immigranten komen uit islamitische landen en zouden antisemitisch zijn ingesteld. En duidelijk meer dan de helft van de geënquêteerden (56%) vreest dat het zal komen tot aanvallen en overvallen tegen joodse personen en joodse instellingen door “vluchtelingen”.

De mensen durven hun joodse geloof niet meer openlijk uit te dragen, omdat ze bang zijn voor aanvallen, staat er verder in het onderzoek. Op talrijke Berlijnse scholen, was gebleken uit een peiling van het American Jewish Committee in juli, neemt het antisemitisme onder bepaalde groepen leerlingen duidelijk toe. De uitspraak “Jij Jood” zou steeds vaker als scheldwoord gebruikt worden; ook tegen niet-Joden.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", antisemitisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Onderzoek: toenemende Joden-vijandigheid door immigratie

 1. Antivenin zegt:

  Vooral zo doorgaan, Merkel. Nog even een paar miljoen “vluchtelingen” importeren en voor je het weet heb je een Judenrein Duitsland. Krijgt Hitler toch nog zijn zin…
  /s

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n ongelofelijke hypocrieten…
   In het artikel spreekt men van “Schokkende Onthullingen!”
   Onzin!
   Ook Fortuyn zei en schreef al dat als je maar genoeg allochtonen binnenhaalt onze normen, waarden, kortom onze hele beschaving zal verdwijnen.
   Vernietigd zal worden….
   En als het dan gebeurt schrijven wij over: “Schokkende Onthullingen…!”

   Hou toch op mensen.
   Is toch niet interessant om te meten wat er gaande is.
   Het is pas interessant om te meten of men “bereid is de wapens op te nemen tegen dat ongedierte dat hier verantwoordelijk is voor onze ondergang!”

   Geliked door 1 persoon

 2. Marian zegt:

  Dit wisten we van te voren, toen onze politici de keppeltjes inrruilden voor hoofddoekjes. ze weten niet wat zij mensen aandoen die lieve joodse familieleden in hun familie hebben en hadden.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Hitler zorgde er voor dat de Duitsers zelf de Joden uit gingen moorden.
  Merkel pakt het anders aan en importeert moslims om het op te knappen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Renske zegt:

  Idd. Dat weet dat mormel heel goed. En zeker op dit moment weet ze dat donders goed. Erg voor joden om te weten dat er steeds meer vijandig volk om je heen verzameld word en al om je heen is. Hier en in Israel. Kennelijk hebben mensen niets geleerd van de tweede wereldoorlog. Zoals gewoonlijk in de geschiedenis.

  Like

  • fleckie zegt:

   Men mag wel NIET vergeten HOEVEEL ..NAZI’S door diverse instanties , )VATICAAN, ODESSA, GEHLEN ORGANISATIE) geholpen zijn met vluchten naar o.a.MOSLEM- landen, waar ze hun antisemitisme weer konden ‘verkondigen’, moslem geworden, en zodoende. weer konden indoctrineren, overtuigen,,, ( op ‘bepaalde’vooraanstaande posten)door hun ‘ervaring’ konden ‘gebruiken’, en…hun nazaten over een en ander ervan overtuigen, over hun vroegere ‘WINSTGEVENDE’ WERKZAAMHEDEN!

   Like

 5. tippelaar zegt:

  Dood aan de moslims. Leve Israël. Mooier en korter kan ik het niet maken.

  Like

 6. de overheid wist dit al lang of kon dit weten, maar alle ministers en staatspropaganda omroepen verzwijgen dit feit. Eindelijk de waarheid op tafel. Merkel is dus de nieuwe Hitler

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Vanavond ook op de WDR in het nieuws. Maar wat niet verteld werd was het gegeven dat dit schrikbarende feit direct gecorreleerd kan worden aan de aanwezigheid van moslims en hun recente toeloop in miljoenen gerekend. Dat was een brug te ver om mee te delen. Kijk zo werkt fake nieuws. Geheel verzwijgen, deels verzwijgen, verdraaien of duiden als het niet anders kan aan de hand van een narratief dat de politiek correcte gedachten niet tegenspreekt. Bijvoorbeeld moslims uitten zich antisemitisch omdat ze zich vernederd voelen door Israël.

  Like

 8. ReneKampers zegt:

  Israel had in 2014 de hoogste levensstandaard in het Midden-Oosten. De levensverwachting in Israël behoorde in 2009 tot de hoogste in de wereld. Ze maakten woestijnen vruchtbaar en dergelijken.Allemaal zaken waar de Islamieten allen maar van kunnen dromen .Het is volgens mij puur jaloezie . Ik ben niet jaloers op iemand die veel meer heeft dan ikzelf , want ik ben “beschaafd” Moest ik een Islamiet zijn , dan zou ik het niet kunnen verdragen, omdat ik niet dezelfde kennis en moed heb als een Jood . Idem Europa .Die asielrommel met grote smoel komt profiteren van onze welvaart . Ze waren zelf te lomp om iets te bereiken in hun thuislanden wat Europa wel mogelijk was , dank zij onze voorvaderen .Heel die invasie zou je kunnen vergelijken , “diefstal met geweld”

  Like

 9. Hier kunnen onze Haagse volksverlakkers nog wat van leren…….

  Like

 10. Jan zegt:

  Islamitisch antisemitisme in Denemarken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s